Jump to content

[Επίσημο] Nokia E71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγόρασα μία καινούργια κάρτα μνήμης για το Ε71 8Gb για να αντικαταστήσω αυτή που είχε των 2Gb. Βλέπω όμως ότι η δεύτερη έχει διάφορα προγράμματα και αρχεία (που δεν εγκατέστησα) .

Τι πρέπει να κάνω ; Απλώς βάζω την καινούργια ή πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιγράψω τα αρχεία από την παλιά στην καινούργια; Μήπως με την διαμόρφωση της καινούργιας κάρτας το τηλέφωνο δημιουργεί μόνο του τα αρχεία αυτά;

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα κάνεις διαμόρφωση της καινούριας μέσα από το Ε71 και μετά, αφού ενεργοποιήσεις στον υπολογιστή σου να φαίνονται και τα κρυφά αρχεία/φάκελοι, θα επιλέξεις όλους τους φακέλους από την 2GB και θα τους μεταφέρεις στην καινούρια. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Όλα θα λειτουργούν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) κανονικά.

καποια λυση και για εμενα;τα αρχεια δν εχουν σβηστει και βλεπω στις πληροφοριες στην καρτα μνημης οτι ο χωρος ειναι ακομα κατελλημενος.καποια βιντεο απο τη διαχειρηση αρχειων μπορω να τα δω οπως και φωτογραφιες ενω στην εκθεση τιποτα δεν φαινεται.

καποια λυση και για εμενα;τα αρχεια δν εχουν σβηστει και βλεπω στις πληροφοριες στην καρτα μνημης οτι ο χωρος ειναι ακομα κατελλημενος.καποια βιντεο απο τη διαχειρηση αρχειων μπορω να τα δω οπως και φωτογραφιες ενω στην εκθεση τιποτα δεν φαινεται.

φιλε δεν υπαρχει γυρισμος!!!!!Μονο format!!!Δεν σωζεται τιποτα!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Καλημέρα,

έχω ένα πρόβλημα το nokia E71 μου. Έκανα reset τα settings της camera και ξαφνικά εμφανίστηκαν δυο κάθετες γραμμές στην οθόνη. Eχω αλλάξει ότι ρυθμίσεις μπορώ να πειράξω αλλα είναι ακόμα στην ίδια κατάσταση. Λογικά πρέπει να είναι συχνό πρόβλημα. Υπάρχει κάποια εύκολη λύση? Και αν όχι, μήπως με κάποιο upgrade το firmware φτιάνεται?

Ευχαριστώ

φιλε δεν υπαρχει γυρισμος!!!!!Μονο format!!!Δεν σωζεται τιποτα!!!!

με σκοτωνεις τωρα...τιποταν δεν μπορει να σωθει;ισως αν το συνδεσω με τον υπολογιστη;:(

απο την καρτα μνημης μπορω να τα δω ολα κανονικα αλλα απο το κινητο δεν μπορω;τι προτεινεται;

απο την καρτα μνημης μπορω να τα δω ολα κανονικα αλλα απο το κινητο δεν μπορω;τι προτεινεται;

Αντέγραψε τα αρχεία σου στον υπολογιστή σου, κάνε φορμάτ στην κάρτα μνήμης και ξαναπέρασέ τα στην κάρτα μνήμης.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• 2 weeks later...

Παιδιά, συγγνώμη αν έχει ήδη συζητηθεί αλλά είναι δυσκολο να διαβάσεις 100+ σελίδες. Η ερώτησή μου είναι η εξής: έχω αγγλικό Ε71 και δεν έχει υποστήριξη ελληνικών γραμματοσειρών από τη μάνα του. Το οποίο σημαίνει ότι π.χ. δε μπορώ να γράψω ελληνικό κείμενο (το οποίο δε με πολυπειράζει, καλά είναι και τα greeklish) αλλά επίσης ότι εφαρμογές όπως το opera mini δε διαβάζουν ελληνικές σελίδες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσει κανείς ελληνική υποστήριξη; Δε θέλω να αλλάξω την κύρια γλώσσα του κινητού, προτιμώ τα αγγλικά, απλά θέλω να μπορεί να διαβάσει τα ελληνικά και ΑΝ και ΟΠΟΤΕ θέλω να μπορώ να γυρίσω το πλητρολόγιο στα ελληνικά.

Ευχαριστώ!

Παιδιά, συγγνώμη αν έχει ήδη συζητηθεί αλλά είναι δυσκολο να διαβάσεις 100+ σελίδες. Η ερώτησή μου είναι η εξής: έχω αγγλικό Ε71 και δεν έχει υποστήριξη ελληνικών γραμματοσειρών από τη μάνα του. Το οποίο σημαίνει ότι π.χ. δε μπορώ να γράψω ελληνικό κείμενο (το οποίο δε με πολυπειράζει, καλά είναι και τα greeklish) αλλά επίσης ότι εφαρμογές όπως το opera mini δε διαβάζουν ελληνικές σελίδες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσει κανείς ελληνική υποστήριξη; Δε θέλω να αλλάξω την κύρια γλώσσα του κινητού, προτιμώ τα αγγλικά, απλά θέλω να μπορεί να διαβάσει τα ελληνικά και ΑΝ και ΟΠΟΤΕ θέλω να μπορώ να γυρίσω το πλητρολόγιο στα ελληνικά.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα :)

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μηνυματα με 160 χαρακτηρες, μπορουμε να γραψουμε μονο με κεφαλαια? Σε μενα αν ειναι πεζα, τοτε το καθε μηνυμα μου περιεχει καπου 70 χαρακτηρες. Ετσι ειναι σε ολους ή μονο σε μενα?

Μηνυματα με 160 χαρακτηρες, μπορουμε να γραψουμε μονο με κεφαλαια? Σε μενα αν ειναι πεζα, τοτε το καθε μηνυμα μου περιεχει καπου 70 χαρακτηρες. Ετσι ειναι σε ολους ή μονο σε μενα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2986372#post2986372 :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Αφού κάνεις την ρύθμιση που φαίνεται στο παραπάνω λινκ, τότε δεν έχει καμία σημασία αν γράφεις το μήνυμα με κεφαλαία ή με μικρά. Πάντοτε, ο παραλήπτης θα τα λαμβάνει με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Nαι :(

..........

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδια εχει καταφερει κανεις να δουλεψει yahoo mail στο built in client?

Δεν μπορω να το κανω με τιποτα.

Παιδια εχει καταφερει κανεις να δουλεψει yahoo mail στο built in client?

Δεν μπορω να το κανω με τιποτα.

1ον, γιατί ασχολείσαι με τον ενσωματωμένο client και δεν κατεβάζεις το nokia email που φυσάει.

2ον έχεις βάλει σωστά τις ρυθμίσεις?

pop server > pop.mail.yahoo.com

smtp server > smtp.mail.yahoo.com

Ασφάλεια (θύρες): Απενεργοποιημένες

Θύρα: Προεπιλογή

Ασφαλής σύνδ. ΑΡΟΡ: Απενεργοποιημένη

1ον, γιατί ασχολείσαι με τον ενσωματωμένο client και δεν κατεβάζεις το nokia email που φυσάει.

2ον έχεις βάλει σωστά τις ρυθμίσεις?

pop server > pop.mail.yahoo.com

smtp server > smtp.mail.yahoo.com

Ασφάλεια (θύρες): Απενεργοποιημένες

Θύρα: Προεπιλογή

Ασφαλής σύνδ. ΑΡΟΡ: Απενεργοποιημένη

Nαι αυτες τις ρυθμισεις εβαλα αλλα δεν μπορει να συνδεθει, με gmail κανενα προβλημα αλλα με yahoo δεν ξερω τι γινεται.

Edit : Εχω yahoo.com και απο οτι διαβασα δεν προσφερει forward οποτε ειναι αδυνατο, αλλα για το yahoo.gr δουλευει.

Tο εβαλα το Nοκια μαιλ αλλα στην τελευταια εκδοση με αφηνει να κραταω μειλ μονο των τελευταιων 3 ημερων και δεν με βολευει.

Και σε σενα ετσι δεν ειναι;

Nαι αυτες τις ρυθμισεις εβαλα αλλα δεν μπορει να συνδεθει, με gmail κανενα προβλημα αλλα με yahoo δεν ξερω τι γινεται.

Tο εβαλα το Nοκια μαιλ αλλα στην τελευταια εκδοση με αφηνει να κραταω μειλ μονο των τελευταιων 3 ημερων και δεν με βολευει.

Και σε σενα ετσι δεν ειναι;

Τι μηνυμα σου βγαζει στο yahoo ? φανταζομαι yahoo.gr ε?

Υποψη οτι με το ενσωματωμενο προγραμμα μονο 2 λογαριασμοι μπορουν να ενημερωνονται αυτοματα.

Το nokia mail κραταει οπως ειπες των τελευταιων 3 ημερων. Εσυ θελεις να εχεις και αρχειο ε?

Εγω εχω και τα 2 προγραμματα, αλλα μονο το nokia mail ενημερωνετε αυτοματα (4 λογαριασμοι) και το ενσωματωμενο προγραμμα το ενημερωνω χειροκινητα μεσω wifi 3 φορες την εβδομαδα.

Τι μηνυμα σου βγαζει στο yahoo ? φανταζομαι yahoo.gr ε?

Υποψη οτι με το ενσωματωμενο προγραμμα μονο 2 λογαριασμοι μπορουν να ενημερωνονται αυτοματα.

Το nokia mail κραταει οπως ειπες των τελευταιων 3 ημερων. Εσυ θελεις να εχεις και αρχειο ε?

Εγω εχω και τα 2 προγραμματα, αλλα μονο το nokia mail ενημερωνετε αυτοματα (4 λογαριασμοι) και το ενσωματωμενο προγραμμα το ενημερωνω χειροκινητα μεσω wifi 3 φορες την εβδομαδα.

Οχι αρχειο αλλα θα θελα να εχω τα mail 15ημερου, για αρχειο εχω το java της gmail.

Καλη η ιδεα σου, θα το δοκιμασω να δω αν με βολευει :)

Οχι αρχειο αλλα θα θελα να εχω τα mail 15ημερου, για αρχειο εχω το java της gmail.

Καλη η ιδεα σου, θα το δοκιμασω να δω αν με βολευει :)

Τι να κάνουμε φίλε μου.

Αφού δεν υπάρχει συγχρονισμός με outlook:wacko:

(η μεγαλύτερη έλλειψη του symbian κατά τη γνώμη μου)

Τι να κάνουμε φίλε μου.

Αφού δεν υπάρχει συγχρονισμός με outlook:wacko:

(η μεγαλύτερη έλλειψη του symbian κατά τη γνώμη μου)

Να σε ρωτησω και κατι αλλο, πως συγχρονιζεις τις επαφες του web gmail με το κινητο?

Να σε ρωτησω και κατι αλλο, πως συγχρονιζεις τις επαφες του web gmail με το κινητο?

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Για ρώτα όμως και στις εφαρμογές, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές από το web gmail (ένα αρχείο σαν excell είναι) , ενημερώνεις το outlook (κάνεις εισαγωγή το αρχεία αυτό δηλαδή) και μετά συγχρονίζεις το κινητό με το outlook.

Απευθείας δεν γίνεται.