Jump to content

[Επίσημο] Nokia E71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε Δοκιμάζεις *#7370# (Hard reset) πριν το downgrade να δεις μήπως αλλάξει συμπεριφορά;;;

Τιποτα.

Το πρωτο που δοκιμασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό. Να κάνεις απεγκατάσταση Από τη διαχείριση εφαρμογών τις πρόσθετες βιβλιοθήκες και το lotus traveller και είσαι οκ.
frastgr

μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό. Να κάνεις απεγκατάσταση Από τη διαχείριση εφαρμογών τις πρόσθετες βιβλιοθήκες και το lotus traveller και είσαι οκ.

Το θεμα ειναι οτι ολα εγιναν μετα την αναβαθμιση.

Το εκανα και hard reset και παλι τα ιδια.

Οσοι κανετε την αναβαθμιση παρατηρηστε το.

Αν δεν βρω νοημα Πεμπτη ἠ Παρασκευη θα το γυρισω στην 410.

Ποιες βιβλιοθηκες μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος;

Ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υποθέτω δεν είμαι σίγουρος αυτές που αρχίζουν με open c.....

Αν κάνεις downgrade πως θα το κάνεις; μέσω ποιού προγράμματος;

Ημουν στην Αλφα κοπυ και θα παω σε φιλο με store να το κατεβασουμε.

Ειχαμε την δυνατοτητα εμεις αλλα το αποφευγαμε.Ελπιζω να μπορει και αυτος γιατι παντα εμεις ειχαμε πιο πολλες δυνατοτητες,και λογικο ηταν.

Παντως με εχει σπασει τα νευρα επειδη μιλαω πολυ με το εξωτερικο ηχειο.

Ας μας πει καποιος αλλος τις εντυπωσεις του μηπως εχει συνεβει μονο σε μενα :ninja:

Ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει μια βλακεια με την νεα αναβαθμιση.

Οταν καλεις πλεον δεν μπορεις να επιλεξεις ανοιχτη ακροαση πλεον.

Με την 401 και πιο πριν εβγαζε αμεσα την επιλογη δεξια της ανοιχτης ακροασης,τωρα την βγαζει μετα απο καποια δευτερολεπτα.

Μειονεκτημα γιατι εκανες την κληση πατουσες το πληκτρο και μιλουσες,τωρα πρεπει να εχεις την προσοχη σου ποτε θα σου δωσει την επιλογη να πατησεις το πληκτρο.

Εκανα και εγώ την πρώτη μου αναβάθμιση απο 200 στην τελευταία αλλά δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεις, αν καταλαβα τι ακριβως εννοεις. Όταν καλώ κάποιον αρχικα γράφει το δεξι κουμπί τερμ.κλήσης. Μολις εχω dial tone (ακουστει δηλ. το πρωτο μπιπ) εμφανιζει την επιλογη μεγαφωνο. Νομιζω το ιδιο εκανε κ με την παλια...

Εκανα και εγώ την πρώτη μου αναβάθμιση απο 200 στην τελευταία αλλά δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεις, αν καταλαβα τι ακριβως εννοεις. Όταν καλώ κάποιον αρχικα γράφει το δεξι κουμπί τερμ.κλήσης. Μολις εχω dial tone (ακουστει δηλ. το πρωτο μπιπ) εμφανιζει την επιλογη μεγαφωνο. Νομιζω το ιδιο εκανε κ με την παλια...

Τἐλεια καταλαβες.

Απλα παλια ειχε αμεσως την επιλογη μεγαφωνο.

Τωρα περιμενεις να χτυπησει και εχεις το μυαλο σου εκει.

Thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Θέλω να περάσω το νέο update κυρίως για τους χάρτες GPS.

1. Αξίζει, μόνο για αυτό? Δουλεύει καλά η πλοήγηση? Είναι και φωνητική?

2. Εγώ ήξερα το PC Suite, και τώρα βλέπω και το Ovi Suite. Με ποιό από τα δύο να κάνω back up το κινητό πριν την αναβάθμιση?

2. Εγώ ήξερα το PC Suite, και τώρα βλέπω και το Ovi Suite. Με ποιό από τα δύο να κάνω back up το κινητό πριν την αναβάθμιση?

Η πλοηγηση ειναι απλα σουπερ με πολη δυνατη ενταση η φωνητικη και πολυ γρηγορο επαναπροσδιορισμο διαδρομης.

Εγω δουλευω pc suite γιατι ειναι πιο ελαφρυ και πολυ πιο ευκολο.

Απλο και αξιοπιστο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η πλοηγηση ειναι απλα σουπερ με πολη δυνατη ενταση η φωνητικη και πολυ γρηγορο επαναπροσδιορισμο διαδρομης.

Εγω δουλευω pc suite γιατι ειναι πιο ελαφρυ και πολυ πιο ευκολο.

Απλο και αξιοπιστο

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δηλαδή, πάω για backup δεδομένων, κάνω την αναβάθμιση firmware, και μετά ξαναπαιρνάω τηλέφωνα και αρχεία κλπ. Θέλει χρόνο, ε? Αλλά φαντάζομαι αξίζει τον κόπο...

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δηλαδή, πάω για backup δεδομένων, κάνω την αναβάθμιση firmware, και μετά ξαναπαιρνάω τηλέφωνα και αρχεία κλπ. Θέλει χρόνο, ε? Αλλά φαντάζομαι αξίζει τον κόπο...

κανεις ενα back up στην καρτα μνημης,ενα στον υπολογιστη και ξεκινας την αναβαθμιση.

D

Δυο back up για να εισαι παντα πιο σιγουρος.

Αν το κινητο κολλησει στην διαρκεια της αναβαθμισης μην τρελλαθεις θα σου πει το software update τι να κανεις.

Πανω απο 20 λεπτα δεν θα κανεις συνολικα το πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως να ξερεις τους χαρτες μπορεις να τους βαλεις και μονος σου χωρις να κανεις update.

Μπορεις να τους κατεβασεις απο εδω http://maps.nokia.com/services-and-apps/ovi-maps/free-downloads?intc=ncomexpserv-fw-ilc-lft-con-na-ncomexpserveu-g0-20-getfreenavigationleft_0x0#/nokia-e71/

Και μετα μεσω του map loader στο Pc suite θα περασεις τους ελληνικους χαρτες.

Παντως με την τελευταια αναβάθμιση ειδα μεγάλη διαφορα στο λοκαρισμα δορυφόρων, σε λιγα δευτερολεπτα εχει εντοπίσει.

Εχω ενα πρόβλημα μετα το Back up και θα ήθελα τη βοηθεια σας. Εκανα τη διαδικασια κανονικα και δεν ειχα κανενα πρόβλημα. Εκανα ομως φορματ την καρτα μνημης για να καθαρισω τη σαβουρα που ειχε μεσα και διοτι μολις την εβαζα στο κινητο εκανε install τις εφαρμογες που ειχε απο πριν και δεν ηθελα κατι τετοιο. Φυσικα εκανα back up την καρτα αλλα δεν μπορω να βρω σε ποιο folder βρισκονται μεσα τα sms για να τα κανω manual restore στο κινητο. Εχει κανεις ιδεα που αποθηκευονται στην καρτα μνημης???

Παντως να ξερεις τους χαρτες μπορεις να τους βαλεις και μονος σου χωρις να κανεις update.

Μπορεις να τους κατεβασεις απο εδω http://maps.nokia.com/services-and-apps/ovi-maps/free-downloads?intc=ncomexpserv-fw-ilc-lft-con-na-ncomexpserveu-g0-20-getfreenavigationleft_0x0#/nokia-e71/

Και μετα μεσω του map loader στο Pc suite θα περασεις τους ελληνικους χαρτες.

Χρήσιμη πληροφορία και αυτή. Αλλά θα πάω για το full upgrade, αφού, ενώ με ενδιαφέρει το GPS, τόσο καιρό το χρησιμοποιούσα σαν...Πόντιος: Έβρισκα πού ήθελα να πάω, (το έβαζα και στα αγαπημένα) και έβλεπα το στίγμα στην οθόνη και προσανατολιζόμουν! :lol:

Ήξερα ότι μπορώ να κατεβάσω σπασμένα, αλλά δεν είχα χρόνο για πειραματισμούς... By the way, το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης για Ελλάδα (στο νοκια ε71) ποιό θεωρείται ότι είναι? Ή μήπως τώρα με την τελευταία αναβάθμιση δεν χρειάζεται να βάζει άλλα κανείς?

η μπαταρια του κινητου ποσο καιρο μπορει να κρατησει πριν αρχισει να μειωνετε η αντοχη της;εχω το κινητο 1.5 χρονο και το χω παρατηρηρει..

Μετά από αναβάθμιση / hard reset της συσκευής, πώς στο καλό σετάρουμε πάλι την εφαρμογή Nokia Email; Την κατεβάζω από το Ovi store, και βάζοντας στην αρχική καταχώρηση email, αυτό που έχω σαν primary για την εφαρμογή (Yahoo), μου αναγνωρίζει ότι το συγκεκριμένο email υπάρχει ήδη στην υπηρεσία και συνεχώς μου εμφανίζει τη λέξη "έλεγχος" και μου ζητάει κωδικό πρόσβασης.

Any ideas?

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Kαλησπέρα,μια ερώτηση και από εμένα γιατί έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με το lotus traveller..Μετά την τελευταία αναβάθμιση,το κάνω κανονικά απεγκατάσταση από διαχείριση εφαρμογών και αν κάνω restart την συσκευή κάνει πάλι εγκατάσταση από μόνο του αυθαίρετα.....:wacko:

Ξέρει κανένας πώς γίνεται μόνιμη απεγκατάσταση;

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

Μετά από αναβάθμιση / hard reset της συσκευής, πώς στο καλό σετάρουμε πάλι την εφαρμογή Nokia Email; Την κατεβάζω από το Ovi store, και βάζοντας στην αρχική καταχώρηση email, αυτό που έχω σαν primary για την εφαρμογή (Yahoo), μου αναγνωρίζει ότι το συγκεκριμένο email υπάρχει ήδη στην υπηρεσία και συνεχώς μου εμφανίζει τη λέξη "έλεγχος" και μου ζητάει κωδικό πρόσβασης.

Any ideas?

Δες αν μπορείς από το pc να μπείς στη σελίδα της νόκια, όπου ρυθμίζεις τους λογαριασμούς σου και τους κωδικούς. Δηλαδή εδώ

https://email.nokia.com/account/loginUI.action

Μήπως κάτι έχεις αλλάξει και δεν το θυμάσαι?

Αλλιώς, κάνε απεγκατάσταση και ξαναπέρασε την εφαρμογή...

Kαλησπέρα,μια ερώτηση και από εμένα γιατί έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με το lotus traveller..Μετά την τελευταία αναβάθμιση,το κάνω κανονικά απεγκατάσταση από διαχείριση εφαρμογών και αν κάνω restart την συσκευή κάνει πάλι εγκατάσταση από μόνο του αυθαίρετα.....:wacko:

Ξέρει κανένας πώς γίνεται μόνιμη απεγκατάσταση;

Δεν έχω κάνει την αναβάθμιση, αλλά μήπως δεν μπορεί να καταργηθεί? Τόσο πολύ σε ενοχλεί? Αστο στην ησυχία του...:shifty:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ειλικρινά δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το πρόγραμμα,αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην γίνεται απεγκατάσταση..Απλά από την στιγμή που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί θεώρησα καλό να το βγάλω.Τώρα αν είναι "υποχρεωτικό" από την μαμά Νokia και δεν βγαίνει,τι να κάνω..?Θα ζήσω με αυτό.:rolleyes:

Ειλικρινά δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το πρόγραμμα,αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην γίνεται απεγκατάσταση..Απλά από την στιγμή που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί θεώρησα καλό να το βγάλω.Τώρα αν είναι "υποχρεωτικό" από την μαμά Νokia και δεν βγαίνει,τι να κάνω..?Θα ζήσω με αυτό.:rolleyes:

Αφού βλέπεις ότι ξαναεπιστρέφει, μάλλον δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Ας πεί και κανένας άλλος με την τελευταία αναβάθμιση...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εγώ από την άλλη έκανα την αναβάθμιση για το lotus traveler και δεν το βρίσκω πουθενά μετά την αναβάθμιση...

Που είναι?

Για κοίταξε μενού=> εγκατάσταση,στα προγράμματα,εμένα εκεί το έχει.Μάλιστα μετά την αναβάθμιση μου αντικατέστησε το Nokia Mail με αυτό και ψαχνόμουν...:blink:Να είναι καλά το Ovi.:)