Jump to content

[Επίσημο] Nokia E66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τον αριθμο κεντρου μηνυματων τον τσεκαρες αν ειναι σωστος?

Ναι.

Μηπως εχεις αλλαξει τιποτα στις ρυθμισεις μηνυματων;

Όχι δεν πείραξα τίποτα, δεν χρειάστηκε ούτως ή άλλως αφού είναι αυτόματες οι ρυθμίσεις όταν έρθω Κύπρο λόγω της sim.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν εννοουσα αυτο.Αν ανοιξεις τα μηνυματα και πας επιλογες θα δεις καπου να λεει ρυθμισεις.Απο εκει μπαινεις στις ρυθμισεις για συντομα μηνυματα,πολυμεσων κτλ.Μηπως εκει εχει γινει καποια αλλαγη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ναι και αυτές τις ρυθμίσεις τις έχω κοιτάξει 100 φορές!

Τέλος πάντων, επειδή ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση κιόλας του λογισμικού, έτσι όπως ήρθε η κατάσταση θα το κάνω να τελειώνω. Ο πιο απλός τρόπος να φυλάξω τις επαφές μου ποιος είναι; Γιατί δοκιμάζω μέσω Outlook αλλά μου τα κάνει όλα σκατά (εμφανίζει διπλές επαφές ή κάποιες παλιές που δεν έχω πλέον στο κινητό μου).

Πανε στις επαφες,κανε επιλογη ολων,αντιγραφη στην καρτα μνημης.Μετα με διαχειριστη αρχειων μπες στην καρτα μνημης-others-contacts.Παρε τον φακελο οπως ειναι και αν χρειαστει μετα τον βαζεις ξανα στην ιδια θεση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Και για το καλεντάρι; :)

Μετά το update μου έβγαλε "select current region" να πατήσω "greece";

Παρακαλώ απαντήστε άμεσα γιατί περιμένει το κινητό! :lol:

λόγω του ότι υπάρχει πλήκτρο για άμεση λειτουργία της κάμερας στο πλάι, υπάρχει τρόπος να αλλάξω την λειτουργία της καμερας απο το πλήκτρο στο μπροστινό μέρος της πρόσοψης?

Εννοείς στην οθόνη αναμονής να αλλάξεις τη λειτουργία κάποιου από τα δύο soft keys;

Αν ναι, μπορείς. Κοίταξε στις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. Ρυθμίσεις > Κατάσταση αναμονής.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εννοείς στην οθόνη αναμονής να αλλάξεις τη λειτουργία κάποιου από τα δύο soft keys;

Αν ναι, μπορείς. Κοίταξε στις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. Ρυθμίσεις > Κατάσταση αναμονής.

thanks , το βρήκα!!!

πως γίνεται να μην κλειδώνει το πληκτρολόγιο μετά από κάποια ώρα?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Μέσα από τις Ρυθμίσεις...

Ψάξε λίγο. Μη τα περιμένεις όλα στο χέρι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μέσα από τις Ρυθμίσεις...

Ψάξε λίγο. Μη τα περιμένεις όλα στο χέρι.

προσπάθησα αλλά στις ρυθμίσεις δεν το βρίσκω

προσπάθησα αλλά στις ρυθμίσεις δεν το βρίσκω

Άνοιξε το βιβλίο με τις οδηγίες, πήγαινε στην σελίδα 116 (νομίζω ότι αυτή είναι αν κρίνω από το αγγλικό user manual) και εκεί θα βρεις πως αλλάζεις την επιλογή που θες.

Ρυθμίσεις > Γενικά > Ασφάλεια > Τηλέφωνο και κάρτα sim και εκεί θα βρεις την επιλογή αυτόματη περίοδος κλειδώματος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλησπερα στην ομορφη παρεα λοιπον παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας λογο επιδοτησης (μεθαυριο ανοιγει) σκεφτομαι πολυ για το Ε66 μου αρεσαι πολυ σαν κινητο και θα ηθεθελα την βοηθεια σας και να μου περιγραψετε σε γενικες γραμμες αν αξιζει η οχι η αγορα αυτου του τηλεφωνου αν ειναι αξιοπιστο και αν βγαζει βλαβες(θα ειναι το πρωτο μου symbian κινητο ) η να μου προτεινετε καποιο αλλο αν δεν αξιζει πια(δλδ εχει παλιωσει και παει προς αντικατατσταση) !!!!!τωρα θα μου πειτε ρε φιλε διαβασε τι γραφουμε πιο πριν και θα καταλαβεις αν αξιζει η οχι!!!!!! αλλα επειδη αν ξεκινησω τωρα να διαβαζω και τις 105 σελιδες μαλλον θα εχει αλλαξει μοντελο το τηλ οταν θα τελειωσω γι αυτο και θα ηθελα μια γρηγορη και εμπεριστατωμενη αποψη αν ειναι ευκολο!!!!σαε ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!!!!
ola kala!!!!

λόγω ότι στην περιοχή μου δεν έχουμε καλό σήμα , και μέσα στο σπίτι δεν μπορείς να ολοκληρώσεις μια κλήση χωρίς να διακοπεί η σύνδεση, υπάρχει κάτι που να δυναμώνει το σήμα?

σκεφτόμουν κάτι σαν την κεραία που βάζουν μερικοί στο αυτοκίνητο.

καμιά ιδέα?

κανενας καμια βοηθεια ρε παιδια???????αυριο βγαινει η επιδοτηση μου και την δευτερα θελω να κανω την αγορα!!!!!!βοηθηστε με λιγο !!!!!!:!:
ola kala!!!!

ναι ειναι πολύ καλα άριστη ποιότητα κατασκευής και γενικά πολυ καλη συσκευή!τωρα δεν μας λες τι θες απο ενα κινητο για να σου προτείνουμε καποιο αλλο..

ευχαριστω για την απαντηση βασικα θελω ενα τηλ που να παιρνω τηλ καινα στελνω κανενα μηνυμα!!!να εχει και λιγο καλη καμερα και θα μου αρεσε να εχει wi fi kai gps που να μπορω ομως να το χρησημοποιησω χωρις πολλα πολλα και περιεργες ρυθμισεις τωρα απο εφαρμογες δεν καιγομαι και ιδιαιτερα!!και βασικα εχω 2 -3 ερωτησεις να κανω!! το gps του δουλευει μονο με τους χαρτες της νοκια η μπορω να βαλω και αλλους χαρτες px destinator???το wifi συνδεεται απλα οπως πχ ενα λαπτοπ?? δλδ βρισκεις δικτυο και μπαινεις η ειναι περιπλοκη διαδικασια??απο προβληματα πιστευω μετα απο ενα χρονο κυκλοφοριας να εχουν ξεπεραστει αρκετα ετσι δεν ειναι?
ola kala!!!!

το gps δινει μερικους μηνες αδειας για ελευθερο πλοηγηση σε περπατημα και δεκα μερες οδηγησης,μετα η αγοραζεις αδεια η βαζεις garmin.εχει καλη ποιοτητα κατασκευης και θα σου κρατησει αρκετά.το wi-fi συνδεεται πολυ απλα οπως στα laptop ενα πράγμα.Προβλήματα δεν ειχε ποτε απο οτι νομίζω και εδω και ενα χρονο που το πιανω στα χερια μου δεν εχω αντιμετωπισει κανενα!

οι χαρτες της garmin ειναι καλοι ειναι ενημερωμενοι?ειναι ευκολη διαδικασια ειναι ευκολο να τους περασω μετα?απ οτικαταλαβαινω ειναι τελικα αρκετα καλο κινητο (σαν την πρωτη εντυπωση που μου εδωσε οταν το επιασα στα χερια μου)και αξιζει τον κοπο σορυ αν κουραζω λιγο με τις ερωτησεις μου απλα αλλα δεν γνωριζω πολλα απο κινητα και την δευτερα θελω να αγορασω ενα !!!:D
ola kala!!!!

Ναι, είναι οι καλύτεροι χάρτες που υπάρχουν για Ελλάδα. Υπάρχουν όμως και άλλες πολύ καλές εφαρμογές πλοήγησης όπως τα NDrive και Sygic. Με το που πάρεις το τηλέφωνο, θα ενημερωθείς περαιτέρω από τα ανάλογα θέματα και θα κάνεις δοκιμές μέχρι να κατασταλάξεις στο ποια είναι αυτή που σε βολεύει.

sorry να βγαινω λιγο off topic αλλα αυτο για την garmin θεωρουνται οι καλυτεροι χαρτες γενικα για την ελλαδα η μονο για το συγκεκριμενο τηλ???το ρωταω αυτο γιατι ειχα την εντυπωση οτι οι destinator ηταν οι ποιο καλοι!!!!!!!

ΥΓ και κατι ακομα υπαρχει περιπτωση το τηλ να ειναι cosmote my view μπορω να το κανω debrand με τον τροπο που εχει αναφερθει σε αλλα ποστ??η αυτο ειναι μονο για vodafone?

ola kala!!!!

sorry να βγαινω λιγο off topic αλλα αυτο για την garmin θεωρουνται οι καλυτεροι χαρτες γενικα για την ελλαδα η μονο για το συγκεκριμενο τηλ???το ρωταω αυτο γιατι ειχα την εντυπωση οτι οι destinator ηταν οι ποιο καλοι!!!!!!!

ΥΓ και κατι ακομα υπαρχει περιπτωση το τηλ να ειναι cosmote my view μπορω να το κανω debrand με τον τροπο που εχει αναφερθει σε αλλα ποστ??η αυτο ειναι μονο για vodafone?

Οι χάρτες είναι ίδιοι σε οτι συσκευή κι αν τους βάλεις. Είναι ισάξιοι και ακόμη καλύτεροι ίσως, διάβασε το σχετικό topic για το Garmin θα σε βοηθήσει.

Φυσικά και μπορείς!