Apatewna Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 ρε παλληκάρια αφού απαγορεύεται το βρισίδι στο forum τι το ζαλίζετε... :) Δοκίμασα το rdesktop στο Mandrake 10 για συνδέσεις προς 2003 terminal server (virtual machine) σε διάφορες αναλύσεις και βάθος χρώματος και δουλεύει ΟΚ (Version 1.3.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Έχω ένα (μόνο) δίσκο στο οποίο είχα εγκαταστήσει win2000 και FC1. Έβγαλα τα fedora και προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να εγκαταστήσω το gentoo 2004.1 Το πρόβλημα που συνάντησα είμαι το εξής: ενώ όπως είπα έχω ένα δίσκο (hda το έβλεπε το Fedora) το gentoo οτ βλέπει hde. Δεν πειράζει λέτε; ΟΚ, εμένα καθόλου. Σβήνω τα partitions του Fedora, φτιάχνω 3 νέα hde6, 7 και 8 και ξεκινώ την εγκατάσταση. Όλα καλά μέχρι που φτάνει η ώρα να εγκαταστήσω το grub το οποίο δεν βλέπει κανένα δίσκο( Δοκίμασα από hd0 μέχρι hd9). Κανονικά θα έπρεπε να το έβλεπε ως hd4????? Έχω κολλήσει και δεν μπορώ να προχωρήσω. Ευχαριστώ Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrinek502 Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 έχει συνδέσει κανείς το Siemens SX1 με σύστημα Linux? όταν το συνδέω στην usb το kde νομίζει οτί είναι sony vaio!!! και ζητάει modules... plz βοήθεια Παράθεση We apologize for the inconvenience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apatewna Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Δοκιμάζω τον kernel 2.6.7 (vanilla) στο Mandrake 10 και μέχρι τώρα όλα καλά, εκτός από τον driver της Nvidia (5336) ο οποίος κάνει compile (έχοντας εγκατεστημένα τα sources του kernel) αλλά κολλάει το σύμπαν μετά στο KDE με GF_Ti_4200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Εγώ χρησιμοποιώ δικό μου 2.6.6 Kernel [Debian] και το σύστημα δουλεύει άψογα. Από τους drivers της ATI πάντως δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος, θα μπορούσαν να είναι πιο σταθεροί... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apatewna Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Για μένα ήταν απαραίτητη η μετάβαση στον 2.6.7 - πες το και σαν εγκατάσταση ενός νέου service pack. Ακόμα ο Η/Υ δεν είναι φορτωμένος με κρίσιμες υπηρεσίες δικτύου οπότε πρακτικά έχω ελεύθερο πεδίο δράσης. Αρχίζουν να μην μου αρέσουν οι custom kernels που έρχονται με τα εκάστοτε distributions και θα προτιμώ απο εδώ και μπρος να κάνω compile το δικό μου πυρήνα. Προσωπικά είχα προβλήματα με το supermount που έκανε ότι γούσταρε με το fstab αγνοώντας τις δικές μου ρυθμίσεις. Ο vanilla kernel ευτυχώς δεν υποστηρίζει supermount οπότε γλίτωσα και πλέον είμαι ευτυχής με το automount το οποίο έχει ωριμάσει αρκετα. Μιας και δουλεύει έτσι λοιπόν δεν πρόκειται να το πειράξω μέχρι να βγει ο 2.8 ίσως, ποιός ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Μετα απο λιγη σκεψη αποφασια οτι θελω να ασχοληθω με Redhat ή Suse Linux, αλλα βλεπω οτι δεν ειναι δωρεαν οι τελευταιες εκδοσεις. Υπαρχει τροπος να τις κατεβασω δωρεαν ή θα πρπεει να αναζητησω καποια αλλη διανομη? Αν εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση ζητω συγνωμη αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θρεντ. Για παραδειγμα στο ftp://ftp.suse.com/pub/suse βρηκα τη τελευταια εκδοση (9.1) αλλα ειναι χυμα οχι σε iso μορφη. Πως γινεται ετσι η εγκατασταση? Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsar Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Morpheus78 (28 Ιούν. 2004 , 15:47) Μετα απο λιγη σκεψη αποφασια οτι θελω να ασχοληθω με Redhat ή Suse Linux, αλλα βλεπω οτι δεν ειναι δωρεαν οι τελευταιες εκδοσεις. Υπαρχει τροπος να τις κατεβασω δωρεαν ή θα πρπεει να αναζητησω καποια αλλη διανομη? Αν εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση ζητω συγνωμη αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θρεντ. Για παραδειγμα στο ftp://ftp.suse.com/pub/suse βρηκα τη τελευταια εκδοση (9.1) αλλα ειναι χυμα οχι σε iso μορφη. Πως γινεται ετσι η εγκατασταση? Με 2 τρόπους: α) Είτε κατεβάζεις απο το directory boot ( p.x. ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/suse/i386/9.1/boot ) το αρχείο boot.iso, το καίς σε ένα cd, κάνεις boot από το cd, επιλέγεις manual instalation και στη συνέχεια επιλέγεις εγκατάσταση μέσω ftp και δίνεις ως server το 147.102.222.211 (το ip address του ftp.ntua.gr ) και ως directory το pub/linux/suse/i386/9.1 β) Είτε κατεβάζεις ότι βρίσκεται κάτω από το directory ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/suse/i386/9.1/ (εκτός από το ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/suse/i386/9.1/suse/src το οποίο περιέχει τα sources των προγραμμάτων, τα οποία δεν χρειάζεσαι κατά την εγκατάσταση και παραλείποντας το γλυτώνεις γύρω στα 3gb) και τα σώζεις σε ένα directory στον σκληρό σου π.x.c:\suse . Στην συνέχεια καις πάλι το boot.iso σε ένα cd, κάνεις boot από το cd, επιλέγεις manual instalation και εγκατάσταση από σκληρό δίσκο, του λές που έχεις σώσει τα αρχεία και συνεχίζεις την εγκατάσταση κανονικά (επιλογή προγραμμάτων, hardware κλπ.) Μια παρατήρηση: Και στις 2 περιπτώσεις αφού επιλέξεις manual instalation υπάρχει κάπου η επιλογή load modules. Πρέπει να πάς σε αυτό το μενου και στην μεν πρώτη περιπτωση να φορτώσεις το module της κάρτας δικτύου σου, ενώ στην δευτερη να φορτώσεις το module για το filesystem του σκληρού που έχεις σώσει το suse (δηλ. ntfs module αν ο σκληρός σου είναι φορμαρισμένος σε ntfs και vfat module για fat32). Ισως όλα αυτά ακούγονται πολύπλοκα αλλά, πίστεψε με, δεν είναι (θα το δείς μόλις κάνεις την εγκατάσταση). Υ.Γ. Μόλις σκέφτηκα και ένα τρίτο τρόπο που αποτελεί μια μέση λύση μεταξύ των 2 προηγούμενων. Κατεβάζεις το iso της έκδοσης personal (ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/suse/i386/9.1-personal-iso/SUSE-9.1-personal-x86.iso ) και κάνεις την εγκατάσταση κανονικά. Στην συνέχεια αφού κάνεις boot στο suse, τρέχεις το YAST και πας στο Software--> Change source of installation και ορίζεις ως πηγή εγκατάστασης το ftp://147.102.222.211/pub/linux/suse/i386/9.1/ Έτσι θα μπορείς να εγκαταστήσεις μέσω δικτύου όσα πακέτα από το professional θες που λείπουν από το personal Παράθεση Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 diladi apo oti katalava kanw boot me to boot iso cd kai meta oti paketo thelw to egathistw ek twn usterwn i auto mporei na ginei kai mes apo tin egatastasi? einai polu megalo sunolika? Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 opios endiaferete i slack 10.0 bgike ke ine dorean, sto site tha brite ta 4 iso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apatewna Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 να 'μαι κι εγω! Τελικά θα το παρατήσω το Mandrake Ήδη γύρισα πίσω στον παλιό πυρήνα (2.6.3-7mdk) και εξακολουθεί να μου κάνει κάτι απίστευτα χαζά όπως : α) εξακολουθεί να ανακατεύεται στο custom fstab που έχω ορίσει (σύνδεσα usb flash disk και αγνόησε παντελώς τις ρυθμίσεις που είχα ορίσει) β) έριξε την ταχύτητα της ADSL που έχω στα 128Κ αντι των 384Κ που έχω (κουφό) γ) το xmms δεν έπαιξε από την αρχή και δεν παίζει με καμία περίπτωση δ) προβλήματα με το μίκτη ήχου (η ένταση δεν διατηρείται σταθερή εκεί που την ορίζεις και πρέπει κάθε φορά που ακους κάτι να είσαι με το μίκτη στο χέρι) ε) ξαφνικά δεν μπορεί να αναπαράγει τον ήχο σε wmv αρχεία στ) τα video-plugin στο mozilla δεν δουλεύουν σωστά (εδώ μπορεί να φταίει και ο mozilla τον οποίο όμως δεν ακούμπησα μετά το αρχικό install κάτι μήνες πριν) και είναι και άλλα μικρότερης σημασίας που δεν τα θυμάμαι. Αξιόλογο από άποψης σταθερότητας όμως δεν μου έβγαλε κανένα κρίσιμο σφάλμα απλά βρίσκομαι συχνά σε καταστάσεις στις οποίες κάτι μικρό δεν δουλεύει. Αυτό με ενοχλεί προσωπικά και μιας και πήρα φόρα κατέβασα και το Gentoo 2004.1 το οποίο έβαλα να κάνω εγκατάσταση και κάνει compile εδώ και μία μέρα (κατεβάζοντας ενημερωμένα πακέτα από το Internet) Οσον αφορά το Suse κατέβασα το LiveCD 9.1 και δεν εντυπωσιάστηκα και δεν άκουσα και καλά σχόλια σε σχετικό googling που έκανα. Τείνει λένε και αυτό να ακολουθεί την λογική των windoze και δεν σε αφήνει να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ. Τέλοσπάντων το Gentoo σε καμια ώρα τελειώνει το compile και θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Για το Suse δεν ισχύει αυτό που λες, μια χαρά παραμετροποιήσιμο είναι. Στο λέω από πρώτο χέρι! :) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 to suse 9.1 ine poli kalo! to exo tora... ke prepi na po oti ine mia poli kali distro apsogi tha elega kai sigoura tha to protina anepifilaxta, to gentoo to dokimasa, prepi na po oti ine arketa poliploko ke xronoboro ke epidi exo ligo kero ke epidi to pc prepi na ine diaskedasi ke oxi problimata, sigoura protimo suse 9.1! ixa dokimasi mandrake 10,..... den mou arese katholou... ixe poli problimata statherotitas!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Λέγετε μου τέτοια και είμαι στο 3 cd του Mandrake 10 με 56k. Πάντως το suse 9 live eval που βρήκα σε ένα περιοδικό και πήγα να εγκαταστήσω, έπαθα πλάκα με το που είδα Ελληνικά στην εγκατάσταση. Μέχρι εκεί όμως. Κολλάει στο φόρτωμα των γραμματοσειρών και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Το ίδιο κάνει και αν έχω επιλέξει αγγλικά. Γιατί να μου έχει τόσο μίσος το Linux; Το red hat 9 μου καταστράφηκε το πρώτο cd, το suse 9 live eval μου κολλάει στην εγκατάσταση, το knoppix 3.3 δεν κάνει εγκατάσταση και τώρα λέτε για το Mandrake 10... ΓΙΑΤΙ...;;;..... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GraPhi ( 4 Ιούλ. 2004 , 10:18) Λέγετε μου τέτοια και είμαι στο 3 cd του Mandrake 10 με 56k. Πάντως το suse 9 live eval που βρήκα σε ένα περιοδικό και πήγα να εγκαταστήσω, έπαθα πλάκα με το που είδα Ελληνικά στην εγκατάσταση. Μέχρι εκεί όμως. Κολλάει στο φόρτωμα των γραμματοσειρών και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Το ίδιο κάνει και αν έχω επιλέξει αγγλικά. Γιατί να μου έχει τόσο μίσος το Linux; Το red hat 9 μου καταστράφηκε το πρώτο cd, το suse 9 live eval μου κολλάει στην εγκατάσταση, το knoppix 3.3 δεν κάνει εγκατάσταση και τώρα λέτε για το Mandrake 10... ΓΙΑΤΙ...;;;..... :cry: Κατεβάζεις 2gb με 56k γραμμή ; Πρέπει να έχεις πολλή υπομονή και χρήμα ... Χίλιες φορές καλύτερα να το έβρισκες από κάποιο περιοδικό ή να το παραγγείλεις :) :!: :!: :cool: ;) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GraPhi ( 4 Ιούλ. 2004 , 10:18) Λέγετε μου τέτοια και είμαι στο 3 cd του Mandrake 10 με 56k. Πάντως το suse 9 live eval που βρήκα σε ένα περιοδικό και πήγα να εγκαταστήσω, έπαθα πλάκα με το που είδα Ελληνικά στην εγκατάσταση. Μέχρι εκεί όμως. Κολλάει στο φόρτωμα των γραμματοσειρών και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Το ίδιο κάνει και αν έχω επιλέξει αγγλικά. Γιατί να μου έχει τόσο μίσος το Linux; Το red hat 9 μου καταστράφηκε το πρώτο cd, το suse 9 live eval μου κολλάει στην εγκατάσταση, το knoppix 3.3 δεν κάνει εγκατάσταση και τώρα λέτε για το Mandrake 10... ΓΙΑΤΙ...;;;..... :cry: exits tetio kouragio???? me 56k katebazis ola auta??? telospanton gia to live 9 tis suse den ksero, ego prin to dokimaso katebasa to ssuse live 9.1 ke douleue apsoga! telospanton ama thes na katebasis kati sintoma sxetika mono sxedon 700 mb ine to knoppix popu douleuio kanonika mono apo cd! ke ama sou areesi to kanis install, an ke ligo mperdema! telospanton kalo ine to mandrake ala to suse 9.1 skizi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Ξέρει κανείς το 48-bit LBA addressing για τους σκληρούς από ποιους πυρήνες και μετά υποστηρίζεται; Πρόσφατα πήρα έναν 200άρη σκληρό και έμεινα άναυδος όταν ούτε τα XP ούτε τα 2000 τον έβλεπαν "ολόκληρο" στην εγκατάσταση (έβλεπαν μέχρι ~137 MB)... Ήθελαν και κάτι updates μετά την εγκατάσταση ... Με το Linux τι γίνεται; Ειδικά ενδιαφέρομαι για το αν υποστηρίζεται από Mandrake 10, FC2 και Slackware 10... tnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 mikem: Δεν είναι θέμα λειτουργικού ή πυρήνα του. Είναι θέμα ελεγκτή. Αν ο IDE controller σου δεν το υποστηρίζει, ότι λειτουργικό και να βάλεις...... Παράθεση Imagine Imposible. We make It Visible. http://www.netmachine.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikosk ( 5 Ιούλ. 2004 , 13:37) mikem: Δεν είναι θέμα λειτουργικού ή πυρήνα του. Είναι θέμα ελεγκτή. Αν ο IDE controller σου δεν το υποστηρίζει, ότι λειτουργικό και να βάλεις...... Κι όμως, ακόμα κι αν το bios σου το υποστηρίζει αν το λειτουργικό δεν το υποστηρίζει δεν κάνεις δουλειά. Επίσης με το Linux έχω εγκαταστήσει δίσκο 2GB σε 486 που έβλεπε μέχρι 528MB δίσκους. Τα XP για να δούνε πάνω από 137GB θέλουν SP1. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Με ένα απλό search στο google αμέσως βρίσκεις ότι 48bit addressing υποστηρίζουν kernel μεγαλύτεροι του 2.6. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GraPhi ( 4 Ιούλ. 2004 , 10:18) Λέγετε μου τέτοια και είμαι στο 3 cd του Mandrake 10 με 56k. Θες να μου πεις ενα link για να κατεβασω κ εγω το Mandrake 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Μα καλά έχει το knoppix επιλογή για εγκατάσταση και δεν το είδα... Δεν είναι τπτ. Το βάζεις σε ένα πρόγραμμα να κατεβάζει το βράδυ και το ξεχνάς... στο περίπου τέλος πάντων, εκτός αν κοιμάσαι σαν βόδι. Το internet δεν το πληρώνω εγώ οπότε δεν μου πέφτει λόγος. Από πού μπορείς να παραγγείλεις Linux; Mandrake 10.0: ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/mandrake/iso/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apatewna Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Δεν υπάρχει ακριβώς επιλογή εγκατάστασης στο δίσκο αλλά.... http://www.freenet.org.nz/misc/knoppix-install.html Εγώ το έκανα και μετά δεν δούλευε τίποτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Παιδιά η εντολή shutdown γιατί δεν λειτουργεί στο Mandrake 10.0 που κατέβασα; Πώς θα κλείσω τον υπολογιστή :wacko: :wacko: ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Η κλασική ερώτηση ενός αρχάριου χρήστη: Πώς συνδέομαι στο Internet; Καταρχήν έχω Mandrake 10.0 και modem motorola sm56 (pci, 56kbps). Διαβάζοντας κάποια πράγματα από εδώ και στα ψαχτά έκανα τα εξής. Κατέβασα τους σωστούς οδηγούς για τη σωστή διανομή από το επίσημο site και τους έτρεξα από το KDE (δεν ξέρω έκδοση) αλλά στο τέλος δεν μου είπε η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς (και δεν ξέρω αν θα έπρεπε). Μετά εγκατέστησα το kppp και το ρύθμισα (κατά πόσο το ρύθμισα σωστά δεν ξέρω). Στο ρύθμιση kppp στην καρτέλα συσκευή > συσκευή μόντεμ έβαλα /dev/ttyS2 (στα windows ήταν στην com3) μιας και μόνο εκεί όταν πάταγα σύνδεση δεν μου έβγαζε "το μόντεμ δεν βρέθηκε" αλλά "το μόντεμ είναι απασχολημένο". Το ίδιο μου λέει στο ρύθμιση kppp στην καρτέλα μόντεμ όταν πατάω εξέταση μόντεμ. Γιατί...;?; Επίσης να πω και ότι πριν κάνω τα παραπάνω είχα τρέξει οδηγούς rpm για red hat 9.0 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts