tommis Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 αυτη που το αγορασαναι δεν νομιζω να πσαχτουναι:) εμεις πρεπει να πσαχνομασται:ninja::( Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 αυτη που το αγορασαναι δεν νομιζω να πσαχτουναι:) εμεις πρεπει να πσαχνομασται:ninja::( Καλό είναι να ψαχτείς λίγο με την ορθογραφία.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Σωστος οταν γραφω δεν σκεφτομαι:dash: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 καλα εχει γινει σουπα το περιμενε.απλα δεν θελουν να το σπασουν....... εδω σπανε προγραμματα της microsoft και καθε αλλης εταιριας που ειναι κολλοσοι μασανε τωρα το destinator Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Απ'οτι ξερω, το destinator ειναι ελληνικο...Ξερεις πολλους που θα μπορουσαν να το σπασουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Απ'οτι ξερω, το destinator ειναι ελληνικο...Ξερεις πολλους που θα μπορουσαν να το σπασουν? Δεν ειναι ελληνικο,ειναι διεθνες.Απλα στις αλλες χωρες δεν το χρησιμοποιουν καθολου (γι' αυτο δεν ξοδευουν ουτε 1 λεπτο για να το σπασουν ) Εμεις το εχουμε στην κορυφη επειδη εχει τους καλυτερους χαρτες για την ελλαδα ( απο την ελληνικη GI ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Απ'οτι ξερω, το destinator ειναι ελληνικο...Ξερεις πολλους που θα μπορουσαν να το σπασουν? ελληνικο?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 ελληνικο?:blink: Γι'αυτο ειπα ΄απ'οτι ξερω'..δεν ειμαι σιγουρος..μαλλον ειναι αυτο που ειπε ο platijet και απο παραπληροφορηση εμαθα οτι ειναι ελληνικο.. Δεν ειναι ελληνικο,ειναι διεθνες.Απλα στις αλλες χωρες δεν το χρησιμοποιουν καθολου (γι' αυτο δεν ξοδευουν ουτε 1 λεπτο για να το σπασουν ) Εμεις το εχουμε στην κορυφη επειδη εχει τους καλυτερους χαρτες για την ελλαδα ( απο την ελληνικη GI ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Δεν νομίζω ότι οι χάρτες της Garmin και της Μio, υστερούν σε σχέση μ' αυτούς της MLS. Το αντίθετο μάλιστα. Πήγα στο Πλαίσιο για να πάρω GPS συσκευή και είχε μόνο με MLS και όταν τους ρώτησα γιατί Μio ή Garmin δεν υπάρχουν. Μου είπαν ότι τα MLS είναι καλύτερα και όταν τους ρώτησα από ποια άποψη, μου είπαν ότι έχουν πολλά POI' s. Λες και μας ενδιαφέρουν τα σημεία ενδιαφέροντος. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Δεν νομίζω ότι οι χάρτες της Garmin και της Μio, υστερούν σε σχέση μ' αυτούς της MLS. Το αντίθετο μάλιστα. Πήγα στο Πλαίσιο για να πάρω GPS συσκευή και είχε μόνο με MLS και όταν τους ρώτησα γιατί Μio ή Garmin δεν υπάρχουν. Μου είπαν ότι τα MLS είναι καλύτερα και όταν τους ρώτησα από ποια άποψη, μου είπαν ότι έχουν πολλά POI' s. Λες και μας ενδιαφέρουν τα σημεία ενδιαφέροντος. ναι λες και εχουν τα poi που εχει το garmin!τα παντα εχει και βαζεις και οτι θες και εσυ μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Δεν νομίζω ότι οι χάρτες της Garmin και της Μio, υστερούν σε σχέση μ' αυτούς της MLS. Το αντίθετο μάλιστα. Πήγα στο Πλαίσιο για να πάρω GPS συσκευή και είχε μόνο με MLS και όταν τους ρώτησα γιατί Μio ή Garmin δεν υπάρχουν. Μου είπαν ότι τα MLS είναι καλύτερα και όταν τους ρώτησα από ποια άποψη, μου είπαν ότι έχουν πολλά POI' s. Λες και μας ενδιαφέρουν τα σημεία ενδιαφέροντος. Δεν παίζει ποιός είναι ο καλύτερος, αλλά ποιός κάνει τις καλύτερες συμφωνίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Αν και δεν εχω δει ή δουλεψει χαρτες GI κι εγω εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυδιαφημισμενοι... Ισως πιο παλια να υπηρχε διαφορα αλλα εγω προσωπικα οπου εχω παει δεν εχω βρει καποιο σοβαρο λαθος στους χαρτες του γκαρμιν ουτε καν λαθος δηλαδη, γιαυτο και προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου αν θα σπαστει το destinator ή οχι... Ασε που οι υπευθυνοι της GI τωρα τελευταια εχουν χασει την μπαλα με τα επιχειρησιακα τους πλανα και την πολιτικη αναβαθμισεων. Μου θυμιζει βαρκουλα που παει, οπου παει και ο ανεμος και ολοι περιμενουν την επομενη μερα να δουν τι θα ξημερωσει... Κανεις δεν ξερει τιποτα, κανεις δε λεει τιποτα και μερικα απο αυτα που και οι ιδιοι υποσχονται δεν τα τηρουν... αντιθετα το γκαρμιν συνεχως βελτιωνεται... τρανο παραδειγμα η 5.00.30 που στο κινητο μου πλεον δουλευει ΑΨΟΓΑ. Αλλα και οι χαρτες του, αναβαση και autodrive συνεχως αναβαθμιζονται με αμειωτο ρυθμο... Αντιθετα η MLS και η GI εδω και 6-8 μηνες πανε βαρκα γυαλο... και οτι βγει στο τελος... και ναι ξερω τι λενε... καντε υπομονη... υπομονη... υπομονη... καποια στιγμη θα σας πουμε τι θα γινει... :cry::blink::mad::ninja::cool::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Πότε προβλέπεται κανένα "ράγισμα"? Δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Μάλλον ποτέ. Κανένας δεν ασχολείται με την συγκεκριμένη εφαρμογή. Γι' αυτό έκανε και τόσα χρόνια για να βγει για συσκευές symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Καλα κρασια μεχρι να βγει σπασμενο.... παραμενουμε σταθερα στο Garmin που μας κανει την δουλεια μια χαρα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μαλλον κανεις δεν ασχολειται με symbian+destinator...:rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Εγώ θα έλεγα μάλλον κανείς δεν ασχολείται με destinator.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 To οτι δεν εχει σπασει ακομη ειναι σχετικο. Ας μην ξεχναμε οτι η εφαρμογη δεν υπαρχει trial για να την κατεβασουν και να προσπαθησουν να την σπασουν. Ακομη μπορει να εχει μην σπαει ευκολα και οσοι ειχαν την ευκαιρια να δοκιμασουν μεχρι σημερα δεν τα εχουν καταφερει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δε φταίει αυτό, σχεδόν όλα τα προγράμματα σπάνε στο τέλος. Το θεμα είναι οτι το destinator έχει σβησει απο τον χάρτη. Κάποτε το χρησιμοποιούσαμε στην Ελλάδα επειδή είχε καλούς χάρτες. Τώρα υπάρχουν καλύτερα προγράμματα με καλύτερους χάρτες και 3 χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών. Η MLS αντιθέτως έχει αφήσει όλους τους χρήστες του destinator ξεκρέμαστους και ουσιαστικά δεν έχει προμηθευτή χαρτών για το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Τοτε κακως γινεται και ο λογος για το destinator... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δε φταίει αυτό, σχεδόν όλα τα προγράμματα σπάνε στο τέλος. Τώρα υπάρχουν καλύτερα προγράμματα με καλύτερους χάρτες και 3 χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών. Η MLS αντιθέτως έχει αφήσει όλους τους χρήστες του destinator ξεκρέμαστους και ουσιαστικά δεν έχει προμηθευτή χαρτών για το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή. Αυτο δεν ισχυει,παντα δινει η GI τους νεους χαρτες της στους χρηστες του Destinator και εχουμε την διαβεβαιωση οτι θα συνεχισει για καιρο ακομα. Τωρα η GI συνχωνευτηκε με την TeleAtlas (κακως σε πρωτη φαση γιατι μεταφερθηκαν τα λαθη με τους χωματοδρομους στην επαρχια απο τους κακους χαρτες της TeleAtlas,ελπιζουμε στην επομενη εκδοση να το διορθωσουν). Επισης η GI θα δινει τους νεους χαρτες της στο Ginious Driver καθως ανακοινωσε οτι αυτο θα ειναι το προγραμμα με το οποιο θα συνεργαζεται στο μελλον. Κατα την γνωμη μου το DESTINATOR 7 ειναι καλυτερο και απο το ginius και απο το DESTINATOR 8 Pro (εξαιρω TTS-φωνητικη αναγγελια οδων που θα στριψεις ) για πολλους λογους ,δεν το βρισκω ομως καλυτερο απο το iGO που το θεωρω το κορυφαιο προγραμμα πλοηγησης (οι χαρτες του ομως ειναι ολο λαθη και παγιδες). Θελουμε δεν θελουμε ομως θα πρεπει να παραδεχτουμε οτι ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GI ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ για την Ελλαδα,χωρις λαθοι σε μονοδρομους και αδιεξοδα (εξαιρω καποια λαθη με χωματοδρομους στην επαρχια). Για την ιστορια να σας πω οτι το προγραμμα το εχω σπασει με hardware τροπο.Δεν ειναι δικη μου πρωτοτυπια αλλα θεμα ειδικων γνωσεων για τις καρτες μνημης (μαλλον παιζει και σε N95 8G) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Για την ιστορια να σας πω οτι το προγραμμα το εχω σπασει με hardware τροπο.Δεν ειναι δικη μου πρωτοτυπια αλλα θεμα ειδικων γνωσεων για τις καρτες μνημης (μαλλον παιζει και σε N95 8G) Δηλαδή παίζει εύκολα σε Ν95-1?Αρκεί να έχεις καμιά άδεια κάρτα για πειράματα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δηλαδή παίζει εύκολα σε Ν95-1?Αρκεί να έχεις καμιά άδεια κάρτα για πειράματα? Και ειδικο εξοπλισμο για να πειραξεις την SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ναι αλλά εάν χρειάζεται άλλη κάρτα για να τρέξει και ειδικό εξοπλισμό είναι ένα σπάσιμο που δεν βολεύει και δεν αφορά την πλειοψηφεία των χρηστών, σκοπός είναι να παίζει εύκολα στην υπάρχουσα κάρτα μας. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ναι αλλά εάν χρειάζεται άλλη κάρτα για να τρέξει και ειδικό εξοπλισμό είναι ένα σπάσιμο που δεν βολεύει και δεν αφορά την πλειοψηφεία των χρηστών, σκοπός είναι να παίζει εύκολα στην υπάρχουσα κάρτα μας. .................................Σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts