domenico Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Μας κοροιδεύουν. Αγορά ενός ζευγαριού γυαλιών μαζλι με τους φακούς. Κόστος 190 ευρώ. Μου λένε με την έκπτωση πάνε 140. Ωραία λέω. Να διαλέξω και το δεύτερο; Αααα. Αν θέλετε να χρησιμοπιήσετε την προσφορά δεν ισχύει η έκπτωση.... Απατεώνες.... αν χρειάζεσαι πάντως κ δεύτερο ζευγάρι για εφεδρικό έχουν μια προσφορά με 30 ευρώ σκελετό και τζάμια... Δεν έχουν κ τους πιο τέλειους σκελετούς, ούτε τα πιο καλά τζάμια, αλλά για ένα ζευγάρι εφεδρικά μια χαρά είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Δε νομίζω να αλλάξει ο τόπος που ψηφίζεις. Απλά ο Καλλικράτης γίνεται για λόγους εσωτερικής δημόσιας διοίκησης και μείωση κόστους. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariats Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 γεια σασ!! ειναι νεα στην παρεα σασ !! καλωσ σασ βρηκα λοιπον!!:D ήθελα να πω και εγώ τη γνώμη μου για το θέμα σας! έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αυτή και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. η διακοσμήτρια που πήρα ήταν στην ίδια πόλη με εμένα όμως η δουλεία μέσω διαδικτύου με βόλεψε λόγο έλλειψης χρόνου. αν θελετε να με ρωτήσετε κατι ειμαι στη διαθεσή σας. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Μεταφορά από Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eosphoros Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Γεια σας.Μου είχαν κάνει μία ασφάλεια ζωής που τώρα λήγει και θέλω να υπολογίσω τι ποσό θα πάρω στην λήξη.Στην πρώτη σελίδα του συμβολαίου και στον πίνακα παροχών γράφει στη βασική ασφάλεια ζωής,κεφάλαιο 1.000.000 δρχ. δηλ. 3000 ευρώ περίπου.Αυτό παίρνω μόνο προσαυξημένο με κάποιο τόκο; Το συμβόλαιο γράφει οτι συγκαταλέγεται στην κατηγορία παιδική προστασία με συμμετοχή στα κέρδη. Στον ίδιο πίνακα παροχών αναγράφεται επίσης στα εξαρτημένα μέλη,δηλ. εγώ,Υπερκάλυψη AGFKOSMOS:ασφαλιζόμενο κεφάλαιο:1.500.000 και εκπιπτόμενο ποσό:100.000. Αυτά τα ποσά δεν τα λαμβάνω; Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ή έχει κάποια σχέση με το αντικείμενο θα ήμουν εξαιρετικά ευγνώμων αν μοιραζόταν τις γνώσεις του μαζί μου.:!::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Συνήθως το κεφάλαιο αυτό έχει αρκετές προσαυξήσεις και αναφέρονται σχετικά στο συμβόλαιο (που επενδύονται τα χρήματα και τι απόδοση στανταρντ έχουν),όπως και πως μπορείς να το πάρεις αυτό με μηνιαία καταβολή (σαν μισθό) ή εφαπαξ. Αν δεν καταλαβαίνεις τι αναφέρεται,μπορείς να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου ή την ασφαλιστική εταιρία.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eosphoros Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Ασφαλιστή δεν έχω και η ασφαλιστική εταιρεία υποτίθεται ότι δεν θα την συμφέρει να δώσει παραπάνω χρήματα. Δείτε λίγο τις 2 πρώτες σελίδες του συμβολαίου.Μπας και καταλάβει κανείς σε τι αναφέρεται το συγκεκριμένο ποσό. http://img38.imageshack.us/f/asfaleia001.jpg/ http://img708.imageshack.us/f/asfaleia002.jpg/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) υπαρχει περιπτωση εκει που λεει για υπερκαλυψη να ειναι σε περιπτωση που πρεπει να μεταφερθεις εξωτερικο οτι θα σου δειναν 1,5μυριο για τα εξοδα και συ θα δεινες μονο το εκπιπτομενο ποσο. αν ειναι να παρεις μονο 3000ε γιατι την ειχες τοσα χρονια και πληρωνες?το ποσο που θα επαιρναν σε θανατο ειναι μικρο και για τοτε... αν βγαλεις ακρη πες μας τελικα ποσα εδεινες τοσα χρονια και ποσα πειρες πισω... Edited August 13, 2010 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 (edited) Η υπερκάλυψη είναι το ασφαλισμένο ποσό,δεν έχει σημασία που θα χρησιμοποιηθεί και πώς.... Επίσης το 1.5 εκατ δρχ του 1990 ήταν σημαντικό ποσό της εποχής, όταν ο βασικός μισθός της εποχής ήταν 50.000δρχ .....και η επιλογή του καθενός είναι σεβαστή.:) Ασφαλιστή δεν έχω και η ασφαλιστική εταιρεία υποτίθεται ότι δεν θα την συμφέρει να δώσει παραπάνω χρήματα. Δείτε λίγο τις 2 πρώτες σελίδες του συμβολαίου.Μπας και καταλάβει κανείς σε τι αναφέρεται το συγκεκριμένο ποσό. http://img38.imageshack.us/f/asfaleia001.jpg/ http://img708.imageshack.us/f/asfaleia002.jpg/ Μπορείς να ζητήσεις ερμηνεία από άλλον ασφαλιστικό πράκτορα της εταιρίας ή τον λογιστή σου που κάνει την δήλωση,καθώς τα χρήματα δηλώνονται υποχρεωτικά. Δεν είναι τι δε συμφέρει την κάθε εταιρία,αλλά τι προβλέπεται.Διαπραγμάτευση στις ασφαλιστικές γίνεται μόνο όταν υπάρχει ζημιά και δεν αποδεικνύεται με αποδείξεις ή ερμηνεύεται διαφορετικά. Τα πράγματα εδώ είναι σαφείς.:) Αν ζητήσεις θα σου στείλουν (αν δεν σου έχουν στείλει κατά διαστήματα), υποχρεωτικά τις αποδόσεις ,μέχρι σήμερα, του τότε επενδυμένου 1,5 εκ. δρχ. της εποχής, και υπολογίζεις πόσα θα πάρεις. (Τα υπόλοιπα ποσά που αναφέρονται στα συνημμένα που έστειλες αφορούν αν σταμάταγες την ασφάλεια ενδιάμεσα του χρόνου που είχες συμφωνήσει τι δικαιούσαι) Edited August 14, 2010 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eosphoros Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 αν ειναι να παρεις μονο 3000ε γιατι την ειχες τοσα χρονια και πληρωνες?το ποσο που θα επαιρναν σε θανατο ειναι μικρο και για τοτε... αν βγαλεις ακρη πες μας τελικα ποσα εδεινες τοσα χρονια και ποσα πειρες πισω... Καλά ότι θα έχω κέρδος είναι δεδομένο.Μάλιστα από ένα σημείο και μετά δεν πλήρωνα ασφάλιστρα.Αλλά αυτό λέω και εγώ.Τόσα χρόνια, μόνο τόσα λίγα θα πάρω.Μ@κια.Έχω και μία άλλη ασφάλεια και θα δω τι θα κάνω και με εκείνη. Μου είπαν ότι θα μου κόψουν μια επιταγή των 3600 ευρώ οπότε το 1.500.000δρχ. δεν το υπολογίζουν. Εσύ Starenie λες πως έπρεπε να υπολογιστεί;Γιατί δεν κατάλαβα καλά από αυτά που έγραψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 To πως υπολογίζεται πρέπει να στο πούν αυτοί,που έχουν επενδύσει τα χρήματα και με τι απόδοση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Σήμερα έλαβα το πρώτο γράμμα απο μια φίλη δι'αλληλογραφίας απο το Michigan US. :) Είχα χρόνια να ασχοληθώ με την αλληλογραφία αποκλειστικά. Σκέφτηκα να το ξαναρχίσω γιατί η αίσθηση του να λαμβάνεις γράμμα και η αναμονή που περνάς, μέχρι και την ανάγνωση της τελευταίας λέξης... είναι φοβερό συναίσθημα. Είχα την ανάγκη να ξεφύγω απο την τεχνολογία και τον συνηθισμένο τρόπο της καθημερινής μου ζωής και να γράψω με το χέρι! :D Λοιπόν απορώ εαν έχετε και εσείς φίλο/η δι'αλληλογραφίας ή με email? Αν ναι, απο πού είναι και πόσο καιρό αλληλογραφείτε? Για όσους δεν το έχετε κάνει θα θέλατε να το ξεκινήσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Σήμερα έλαβα το πρώτο γράμμα απο μια φίλη δι'αλληλογραφίας απο το Michigan US. :) Είχα χρόνια να ασχοληθώ με την αλληλογραφία αποκλειστικά. Σκέφτηκα να το ξαναρχίσω γιατί η αίσθηση του να λαμβάνεις γράμμα και η αναμονή που περνάς, μέχρι και την ανάγνωση της τελευταίας λέξης... είναι φοβερό συναίσθημα. Είχα την ανάγκη να ξεφύγω απο την τεχνολογία και τον συνηθισμένο τρόπο της καθημερινής μου ζωής και να γράψω με το χέρι! :D Λοιπόν απορώ εαν έχετε και εσείς φίλο/η δι'αλληλογραφίας ή με email? Αν ναι, απο πού είναι και πόσο καιρό αλληλογραφείτε? Για όσους δεν το έχετε κάνει θα θέλατε να το ξεκινήσετε? Θυμάμαι μια εποχή πριν τα κινητά τηλέφωνα και το inernet (καλά το internet υπήρχε αλλά το είχαν μόνο επιχειρήσεις) που στέλναμε γράμματα με την τότε κοπέλα μου. Είχε πλάκα και το συναίσθημα που λες όντως είναι αλήθεια...το να λαμβάνεις το γράμμα και να διαβάζεις μέχρι την τελευταία γραμμή με αγωνία, είναι ιδιαίτερο συναίσθημα. Αλλά...νομίζω πως ο ρομαντισμός μου εξαντλήθηκε κάπου εκεί στην προ-εφηβεία μου. Πλέον το βρίσκω υπερβολικά γλυκανάλατο για τα δικά μου γούστα και η αλήθεια είναι πως με τις τόσες επιλογές που έχεις (e-mail, SMS, facebook κτλ) είναι και λίγο...ταλαιπωρια για το τίποτα. Αφού σε ευχαριστεί όμως εσένα...χαίρομαι :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Μα δεν είναι για το τίποτα! Το σκέφτηκα και πιστεύω ότι είναι εντελώς διαφορετικό το συναίσθημα να πιάσεις χαρτί και μολύβι και να αρχίσεις να γράφεις. Πλέον έχω συνειδητοποιήσει πως κάθε μέρα πιάνω υπολογιστή, τα χέρια μου έχουν μάθει τυφλό σύστημα και έχουν ξεμάθει στο να γράφουν. Αυτό βέβαια ξεφεύγει ΛΙΓΟ απο το θέμα αλλά έχει να κάνει με έναν απο τους λόγους που θέλησα με έναν άλλον τρόπο να αναζητήσω την καθημερινή ζωή και τον τόπο ενός ατόμου χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξω σε blogs ή στο Google Earth! :lol: Πάντως είναι μεγάλη χαρά να ανοίγεις γράμμα..! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Ξεχνάμε όμως ότι και ένα γράμμα γράφεται πλεον τις περισσότερες φορές σε ΗΥ ,οπότε αυτό που μετρά πρέπει να είναι το περιεχόμενο. Εξάλλου όποιος ξέρει να γράφει και να διαβάζει... πάλι απο το χέρι περνάνε όλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Συμφωνώ! Αλλά στον υπολογιστή δεν μπορείς να κάνεις μουτζούρες! :lol: Ακόμα και η αίσθηση της μουτζούρας (όταν θέλεις να διορθώσεις ένα λάθος) είναι κορυφαία χαχα! Ξέρω μπορείτε να με βρίσκετε παράξενη στα λόγια μου αλλά σκεφτείτε πόσο η τεχνολογία έχει μπεί στη ζωή μας και έχουμε παρατήσει το ταχυδρομείο.. Για αυτό και λατρεύω αλληλογραφία. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Δεν νομίζω ότι έχει παρατηθεί η αλληλογραφία σε οποιαδήποτε μορφή της. Φτάνει κανείς να δεί πόσες μικρές εταιρίες courier επιβιώνουν παρά τον ανταγωνισμό από τους μεγάλους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Δε νομίζω πως οι εταιρείες που αναφέρεις έχουν επιβιώσει λόγω της κανονικής αλληλογραφίας. Επιβιώνουν λόγω των συστημένων γραμμάτων, λογαριασμών, ανανεώσεων καρτών, δεμάτων κτλ και κυρίως λόγω της αύξησης της online αγοράς όπου ένα μεγάλο μέρος των παραδόσεων γίνεται από τα ΕΛΤΑ και άλλες εταιρείες courier, όχι γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν πια να στέλνουν γράμματα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Αναφερόμουν σε αλληλογραφία σε οποιαδήποτε μορφή της,όχι την προσωπική με την στενή έννοια,γιατί αλληλογραφία είναι οτιδήποτε έρχεται σε μας προσωπικά . Οπότε δεν ισχύει ότι επειδή "η τεχνολογία έχει μπεί στη ζωή μας και έχουμε παρατήσει το ταχυδρομείο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Αναφερόμουν σε αλληλογραφία σε οποιαδήποτε μορφή της,όχι την προσωπική με την στενή έννοια,γιατί αλληλογραφία είναι οτιδήποτε έρχεται σε μας προσωπικά . Οπότε δεν ισχύει ότι επειδή "η τεχνολογία έχει μπεί στη ζωή μας και έχουμε παρατήσει το ταχυδρομείο" Mε την κλασική έννοια των γραμμάτων όμως το έχουμε όντως παρατήσει. Δε νομίζω πως κανένας παλιότερα όταν περίμενε γράμμα αναφερόταν στο λογαριασμό της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ. Πλέον είναι τα μόνα που έρχονται με το ταχυδρομείο στο 90% των σπιτιών. Δε διαφωνώ πως το ταχυδρομείο υπάρχει ακόμα. Εννοείται πως υπάρχει. Απλά απέχει πάρα πολύ από το χθες και επιτελεί ένα τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν του παρελθόντος. Τhat's all :) Edited October 1, 2010 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Απλά έχουν αλλάξει προορισμό ,τι θεωρείται ευκολία και τι όχι. Γιατί προσωπικές επιστολές πχ τραπεζών ή υπηρεσιών για ενημέρωση σου,δεν είναι λογ/μός ούτε μπορούν να ειπωθούν αναλυτικά από το τηλεφωνο ή να απασχολήσεις υπάλληλο σε κατάστημα όταν υπάρχουν χιλιάδες υποθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syrvag Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Καλημερα σας παιδια. Εχω μια απορια που ελπιζω να λυθει. Ειμαι αντρας 18 ετων. Με ενδιαφερει να μετρησω το ιδανικο μου βαρος. Αυτο ειναι κατι που μπορω να κανω τωρα η καλυτερα να περιμενω να τελειωσει η αναπτυξη μου και να μετρησω το ιδανικο μου βαρος καπου στα 21? Εσεις τι λετε? Συγγνωμη για την ελλειψη τονων. Προβλημα του πληκτρολογιου. Παράθεση http://www.paybox.me/r/syrvagah PAYMENT PROCCESSOR ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟ PAYPAL. ΔΩΡΟ 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ACCOUNT;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Γράψε στο google ιδανικό βάρος και έχει πολλές σελίδες με μικρο εφαρμογές. Εχει μερικά που βάζεις και ηλικία για ναναι πιο σωστά. Η ψαλίδα είναι μεγάλη πάντως γιαυτό μην πολυ αγχώνεσαι. Εγώ είμαι 1.80 και το ιδανικό μου βάρος είναι απο 60 μέχρι 75+. Υ.Γ ουσιαστικά υπάρχει μια φόρμουλα που το υπολογίζεις και θα τη βρεις στις σελίδες αυτές. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_1987 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Και να προσθέσω σε αυτά που είπε ο AngeloDion οτι μόνος σου δεν μπορείς να υπολογίσεις ιδανικό βάρος αλλά μόνο σε έναν διαιτολόγο. Υπάρχει ένας πάρα πολύ γενικός κανόνας αυτός με τον δείκτη μάζας σώματος ΔΜΣ που θα τον βρείς στο google από τον ιδανικό ΔΜΣ για το ύψος σου λύνεις ως προς έναν άγνωστο και βρίσκεις το "ιδανικό βάρος". Το θέμα όμως είναι οτι το μοντέλο υπολογισμού του ΔΜΣ αλλάζει από ηλικία σε ηλικία από άνδρα σε γυναίκα από σωματότυπο σε σωματότυπο και πάει λέγοντας.... οπότε μόνο ο διαιτολόγος μπορεί να σου πεί το ιδανικό βάρος. Επίσης υπάρχει και ένας άλλος κανόνας,οτι το ιδανικό βάρος κάποιου είναι το ύψος του σε εκατοστά μείον 100. Δηλαδή έισαι 1.84 184εκ-100 = 84 κιλά βάρος. Αλλά μην αγχώνεσαι άδικα με αυτά εκτός και αν λόγω βάρους αντιμετωπίζεις πρόβλημα υγείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτο που λες οτι αφαιρουμε 100 απο το υψος. ειμαι 1.72 και 53 κιλα. δηλαδη το ιδανικο για μενα ειναι 72 κιλα??? μια φορα στην ζωη μου εφτασα τα 60 κοντα και με το συμπαθειο αλλα ημουν σχεδον τοφαλος!! ποσο μαλλον στα 72 θα ημουν καναπες. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts