paschalia Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παροτι δεν εχω την απαντηση σ'αυτη την ερωτηση , εντουτοις , εγραψα καθιερωμενο κ οχι παραδοσιακο ( ισως απο καποια λανθανουσα γνωση) . Υπαρχει μια διαφορα μεταξυ καθιερωμενου κ παραδοσιακου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 κι εγω γαλοπουλα ξερω οτι παιζει στο τραπεζι! τωρα αν θες να βαλεις κατι αλλο...δε νομιζω να πουνε οχι οι προσκεκλημενοι! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 vasika ego otan pao sti thia mou polles fores ektos apo galopoula, ftiahnei kai makaronia ograten sto fourno, garidosalata. episis ftiaxe kai extra patates fournou (me mpoliko lemonaki an sou aresei:happy: ) giati hreiazontai. elpizo na se voithisa. vasika mporeis na ftiaxeis kai alla eidi kreatos anti gia galopoula, arnaki lemonato, mprizoles kai hoirino opos proanaferthike. ante kai kali epituhia sto mageirema. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Γαριδοσαλατα , ναι . Καλη ιδεα . Μια φορα επιχειρησα να την φτιαξω κ ηταν πληρης αποτυχια . Οποιος ξερει κ εχει κανει επιτυχημενα ας πει . Υ.γ. Οι ιδεες ειναι διαθεσιμες κ για οσους θελουν ενα καποιο μικρο παραπανω πιατακι στο τραπεζι τους , φυσικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 εμεις παραδοσιακο τρωμε ''μπαμπο'' θρακιωτικο φαγητο που φεραμε απο την πόλη... ειναι εντερο χοιτινο γεμισμενο με συκωτακι-κρεατακια-και ρυζι στον φουρνο και γινεται ενα τεραστιο λουκανικο... το τρωμε ανημερα το πρωι μετα ην εκκλησια... εννοειτε κοτοσουπα και οχι γαλοπυλα και αφου τελειωσει το ''πρωινο'' τραπεζι ξεκιναμε τις σουβλες και το κρασι αφθονο... αφθονες πρασσινες σαλατες και πολυ ρωσσικη αλλα οχι αυτες τις ετοιμες αλλα απο τα χερακια τις Νατάλια που ειναι σουπρ... Καλα να περασετε και καλο φαγοπότι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 μπορεις να φτιαξεις κεφτεδακια,πατατοκεφτεδες,κολοκυθοκεφτεδες(κα8ε ειδους κεφτε τελως παντων),πατατες γεμιστες,μπουγιουρντι,φοντυ... για γλυκακια περα απο μελομακαρονα,διπλες και κουραμπιεδες,μπορεις να κανεις τρουφες,κορμο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 http://forum.kithara.gr/index.php?topic=6021.0 opws tha deite kai sto link p parathtw peplo mistiriou kaliptei tn proelefsh ths frashs ''...προχώρησαν στην σκοτεινή αμμουδιά. Μέσα στη νύχτα και μέσα από τον ήχο των κυμάτων ακούστηκε μια παρέα που τραγουδούσε με μια κιθάρα κάπου στο βάθος. Ο Μάρκος της έπιασε δειλά το χέρι. "Άκου", της είπε, "κάποιοι τραγουδάνε ακόμα"...'' Ξερει κανενας απο που προεεχετε???Δν το εβαλα στο thread μρ της σπαζοκεφαλιες επειδη δν απαιτει μυαλο η σκεψη απλα με λιγη τυχη ελπιζω πως καπιος θα μπορεσει ν ριξει φως στο μυστηριο Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 δε καταλαβα τι ακριβως ζητας... τι πρεπει να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Αν κάποιος αναγνωρίσει απο που προέρχεται το συγκεκριμένο κομμάτι. Απο καποιο βιβλίο υποθέτω. Το ονομα Μαρκος, κάτι μου λεει, αλλά άντε να θυμηθώ. Προφανώς έχει επιλεγεί γιατι αναφέρει τη λεξη "κιθάρα" που ειναι και το ονομα του site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 γιατί δε ρωτάς στο kithara? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 γιατί δε ρωτάς στο kithara? epidi o kitharodos exei apofasish omerta Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Nice..του κάρφωσε του άλλου 2.5 χρόνια τώρα να "παίζει" το παιχνιδάκι του και κάθεστε και ασχολείστε μαζί του. :confused: piki βρες ένα καλύτερο τίτλο και βάλτον στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Πράγματι είναι τελείως ανούσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Πράγματι είναι τελείως ανούσιο... ok απλα ρωτησα μηπως καποιος το ξερει κατα τυχη γιατι μου κολλησε. Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Σε καταλαβαίνω.. Κι εμενα μου 'χε κολλησει παλιότερα, και τώρα, με ξανάβαλες στην ίδια φαση να ψάχνω. Οχι τίποτ' αλλο, αλλά εχω την εντύπωση πως μου ειναι οικεία η συγκεκριμένη φάση. Αν βρω κάτι θα σου στειλω πμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Σε καταλαβαίνω.. Κι εμενα μου 'χε κολλησει παλιότερα, και τώρα, με ξανάβαλες στην ίδια φαση να ψάχνω. Οχι τίποτ' αλλο, αλλά εχω την εντύπωση πως μου ειναι οικεία η συγκεκριμένη φάση. Αν βρω κάτι θα σου στειλω πμ :) thanx Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ατομα που παιρνουν ολοκαινουρια κινητα και μετα απο μια ημερα τα πουλανε. Κατι δε μου καθεται καλα.. Ή υπαρχουν ατομα τα οποια πουλανε 5 κινητα μαζι. Ειναι πωλητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ατομα που παιρνουν ολοκαινουρια κινητα και μετα απο μια ημερα τα πουλανε. Κατι δε μου καθεται καλα.. Ή υπαρχουν ατομα τα οποια πουλανε 5 κινητα μαζι. Ειναι πωλητες; μπορει να τα παιρνουν και να τα πωλουν απο μαζικες αναβαθμισεις συμβολαιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Γιατί είναι περίεργο ρε παιδιά? :) Αν ο άλλος βγάζει λεφτά και θέλει να τα χαλάει έτσι τι μας πειράζει? :) Τρέλα λέγεται :p Κι εγώ την είχα κάποτες :shifty: Παίρνουν μια συσκευή,τη δοκιμάζουν...άμα τους αρέσει την κρατάνε...αν δεν τους αρέσει...δρόμο :p Ορισμένοι βέβαια κάνουν και εμπορία κινητών (και γενικά ηλεκτρονικών συσκευών..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Φοβαμαι μηπως γινονται και τιποτα τεχνασματα με πλαστες αποδειξεις αγορας κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Μπά δε νομίζω..Πλέον οι περισσότεροι πωλητές είναι "γνωστοί στην πιάτσα" οπότε δε νομίζω οτι τίθεται θέμα απάτης ;) Καλό βέβαια είναι να είμαστε προσεκτικοί :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Καλό βέβαια είναι να είμαστε προσεκτικοί... ...και να κοιτάμε και τις βαθμολογίες τους, που είναι αποτέλεσμα απο προηγούμενες συναλλαγές με μέλη του forum...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 φιλοσοφικες ανησυχιες που εχεις ρε Lux... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Γεια σας. Ψάχνω να βρώ ένα ερωτηματολόγιο που το έκανε ρεπορτάζ η ΕΡΤ. Κρατάει 40 λεπτά περίπου είπαν, έχει 400 ερωτήσεις και είναι ξένο με μελέτες 15 χρόνων αλλα΄ήρθε και σε ελληνική έκδοση τώρα στην ελλάδα. Απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου λυκείου και σπουδαστές αλλά και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Το ερωτηματολόγιο μελετά την προσωπικότητά σου, τα ενδιαφέροντα, τις κλίσεις καθώς και τα επαγγέλματα που μπορούν να σε ενδιαφέρουν. Στο ρεπορτάζ μιλούσαν και εκεπαιδευτικοί και απο πίσω τους είχε μια αφίσα με ένα γυναικείο πρόσωπο και είδα κατι γράμματα ***ΡΙΣΤΟΝ. το φόντο ήταν πράσινο ανοιχτό (του βατράχου [οπως το foto album μου]:happy: :shifty: :) ). Όμως μπορεί να είναι τελίως άσχετη η αφίσα Σας παρακαλώ αν το ξέρει κάποιος, γιατί με ενδιαφέρει πολύ :cry: Ευχαριστώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Γεια σας. Ψάχνω να βρώ ένα ερωτηματολόγιο που το έκανε ρεπορτάζ η ΕΡΤ. Κρατάει 40 λεπτά περίπου είπαν, έχει 400 ερωτήσεις και είναι ξένο με μελέτες 15 χρόνων αλλα΄ήρθε και σε ελληνική έκδοση τώρα στην ελλάδα. Απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου λυκείου και σπουδαστές αλλά και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Το ερωτηματολόγιο μελετά την προσωπικότητά σου, τα ενδιαφέροντα, τις κλίσεις καθώς και τα επαγγέλματα που μπορούν να σε ενδιαφέρουν. Στο ρεπορτάζ μιλούσαν και εκεπαιδευτικοί και απο πίσω τους είχε μια αφίσα με ένα γυναικείο πρόσωπο και είδα κατι γράμματα ***ΡΙΣΤΟΝ. το φόντο ήταν πράσινο ανοιχτό (του βατράχου [οπως το foto album μου]:happy: :shifty: :) ). Όμως μπορεί να είναι τελίως άσχετη η αφίσα Σας παρακαλώ αν το ξέρει κάποιος, γιατί με ενδιαφέρει πολύ :cry: Ευχαριστώ θα ήθελα και εγώ κάτι τέτοιο.!Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts