Jump to content

paschalia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paschalia

  1. Χμ . Κ τα δυο . Τωρα που το λες , καλο θα ηταν το ενα να ειναι πολεμοχαρες κ το αλλο με χορευτικα .
  2. Ελεγα να φτιαξω κανα δυο σιντακια* με Ποντιακα . Ποια θα προτεινατε σαν must κομματια ? Ευχαριστω * οχι μπ3 κομματια αλλα audio .
  3. Ριχτε μια βοηθεια πλζ . Εδω κ καμποση ωρα εχω κολλησει κ αδυνατω να θυμηθω τον τιτλο ενος κλασσικου εργου . Ειναι αυτος - ο καθηγητης - ο οποιος βαζει στοιχημα με ενα φιλο του να παρει μια ακαλλιεργητη κοπελα κ να την μορφωσει . Ο καθηγητης διατεινεται οτι γινεται αυτο κ ο φιλος του οτι δεν μπορει να γινει Ειναι γραμμενο τον 18ο αι . κ κοντευω να φρικαρω γιατι ενω ο τιτλος του βρισκεται καπου χαμενος κοντα στην επιφανεια δεν μπορω να τον θυμηθω .
  4. Lol . Σου διεφυγε κατι . Οτι μιλαω για Ιντερσιτυ κ το Ιντερσιτυ το εχουν σαν συμπληρωμα ειδικων υπηρεσιων .
  5. Που ειδες να αναφερω υπηρεσιες ?
  6. Με το συμπαθειο κιολας αλλα απο ποτε το κτελ εγινε ακριβοτερο απο το τρενο ? Πριν δυο χρονια ανεβηκα Ξανθη κ με τρενο ( για ΙΣ μιλωντας παντα) ηταν διπλασια τα λεφτα απο οτι το κτελ απο Κηφισο .
  7. Μεταξυ διαδρομου , στεπερ κ ποδηλατου τι ειναι καλυτερο ?
  8. Ποιο οργανο θα παιρνατε για επιπλεον (ή κ μονο) γυμναστικη κατ'οικον ?
  9. Thnxz για τις προτασεις . Ηδη κανα δυο τα εχω σχεδον τελειωσει .
  10. Καλησπερα . Τελευταια εχω παθει μια πορωση με παιχνιδια σαν αυτο ή αυτο . Παιχνιδια αποδρασεων απο κλειδωμενα δωματια ή που πρεπει να βρεις την λυση . Εχετε αλλα παρομοια να προτεινετε ?
  11. Ο βασιλικος πολτος εχω την εντυπωση οτι ειναι μοδα της τελευταιας δεκαετιας . Που μπορει να βρει κανεις μελι καλο διαφορων ειδων - του κλασσικου ?
  12. Παλιοτερα ειχα κανει ενα σεμιναριο μελισσοκομιας κ ειχα δοκιμασει τοτε πολλα ειδη μελιου . Ενα απο τα μελια που μου αρεσαν ηταν τα ρεικομελα κ γενικοτερα τα μελια του δασους . Εκατσα κ εψαξα νωριτερα κ βρηκα αυτες τις πληροφοριες σχετικα (ειναι λιγακι συγκεχυμενες , εμενα ετσι μου φανηκανε τουλ, οσον αφορα τα ειδη) αλλα αρκετα κατατοπιστικες . Ποσοι εχετε δοκιμασει κ σας αρεσει καποιο αλλο ειδος μελιου εκτος απο το κλασσικο που πωλειται στο εμποριο ?
  13. Μπορειτε να δωσετε λινκ του αλλου τοπικ ? Εκανα ερευνα κ δεν βρηκα τπτ . β) Η επιλογη ''Μονο σπιτικο φαγητο'' παιζει την εναλλακτικη επιλογη του ''Τπτ απο ολα αυτα'' κ σαν τετοια μπηκε .
  14. http://img204.imageshack.us/img204/3055/39378214ze9.th.jpg
  15. Που προτιματε να καθησετε για φαγητο οταν βγαινετε εξω ?
  16. Χαλαρα Γκουντις . Θεωρω οτι εχουν καλυτερη ποιοτητα απο το Μακ
  17. Με το δεξι γραφω αλλα αν ειχα εξασκησει κ το αριστερο θα μπορουσα ανετα να γραφω κ με αυτο . Οι αποπειρες να γραψω με το αριστερο ειναι αρκετα αναγνωσιμες + οτι αρκετες δουλειες τις κανω χρησιμοποιωντας το αριστερο .
  18. Δεν καπνιζω , ποτε δεν καπνισα κ ποτε δεν ενιωσα την αναγκη να το κανω .
  19. Το παιχνιδι γνωστο κ αρκετα αγαπημενο . Μια λεξη , χ γραμματα λαθους (αφηνεται στην μανα να πει ποσες ευκαιριες δινει . Απο 5 μεχρι 8) . Enjoy :) Α λ ε ξ ι σ φ α ι ρ ο 6 Ευκαιριες
  20. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Τα κομματια που ειπωθηκαν : Νίτσα - Ελενίτσα Η Ελένη η ζωντοχήρα Ελενάκι Το τραγούδι της Ελενας Έλενα Έλενα Ελένη κολπαδόρα Ελένη Ελενάρα μου Ελενη Την κοπελια μου τη λενε Λενιω Ελενάκι, Ελενάκι, συ με πότισες φαρμάκι Ελένη Καζαντζιδης Πυξ Λαξ
  21. Ποια τραγουδια εχετε υποψιν σας - γνωριζετε που να αναφερονται σε Ελενες ?
  22. Καλησπερα . Δεν ειναι ακριβως αυτο που θες , αλλα πιστευω οτι τροπο τινα θα σε καλυψει . http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1161402&postcount=1
  23. Aντικερι εννοεις ή μαγαζακια μικροεπιπλων ?
  24. Sos: Αίμα Μειωμένα τα αποθέματα αίματος Τα μειωμένα αποθέματα σε φιάλες αίματος δεν επιτρέπουν την απαραίτητη μετάγγιση σε τουλάχιστον 50 ασθενείς με μεσογειακή αναιμία και ομάδα αίματος 0 θετικό στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών . Η έξαρση των ιώσεων ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για την έλλειψη που παρουσιάζεται. Οι εθελοντές αιμοδότες συνηθίζουν να δίνουν αίμα πριν από την περίοδο των γιορτών. Λόγω όμως της μετακίνησης του πληθυσμού στις διακοπές και των τροχαίων ατυχημάτων που γίνονται ,τα αποθέματα λιγοστεύουν σημαντικά αυτήν την περίοδο κάθε χρόνο. Στη Θεσσαλία επάρκεια σε φιάλες αίματος παρατηρείται μόνο στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας . Άλλωστε στην πόλη υπάρχουν 250 ενεργοί σύλλογοι εθελοντών αιμοδοτών.Ελλείψεις παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο κυρίως στο Βόλο. Στην Κέρκυρα επίσης, ετησίως, συγκεντρώνονται 7.000 φιάλες αίματος από εθελοντές αιμοδότες. Οι 4.500 καλύπτουν τις ανάγκες του νοσοκομείου του νησιού και οι υπόλοιπες αποστέλλονται σε νοσοκομεία της χώρας. Τα επείγοντα περιστατικά και οι ανάγκες για αίμα στην Κρήτη συνήθως καλύπτονται από συγγενικά πρόσωπα των ασθενών . Γι αυτό και δεν παρατηρούνται μεγάλες ελλείψεις σε αποθέματα. Γενικότερα στην Ελλάδα ετησίως οι ανάγκες αίματος είναι 700.000 μονάδες. Από αυτές οι 120.000 καλύπτουν τις ανάγκες ατόμων με μεσογειακή αναιμία. Πηγη
  25. Για να δωσω μια αλλη πλευρα του τι εννοω - εκτος του οτι εγραψα παραπανω οτι δεν αναφερομαι σε μαγαζια τυπου ''ΙΚΕΑ'' , ''ΣΑΤΟ'' , ''ΝΕΟΣΕΤ'' - θα πω το παρακατω παραδειγμα . Τις αντικερι τις ξερετε ολοι ε ? ( εκεινα τα μαγαζακια που πουλανε παλια μικροεπιπλα - αντικες ? ) Ε , στο αντικερι βαλτε μαγαζακια απλα με μικροεπιπλα καθημερινα .
×
×
  • Create New...