vaxvax Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Exei auto to None sound epilogh se camera. Einai ligo pio grigoro oti afora menu (sta agglika) kai mporeis na egkatastiseis eleuthera java applications.Tipota to idiaitero.Signomi gia ta latinika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Και μόνο το τελευταίο αρκεί. Υποστηρίζει ελληνικά; Ή θα πρέπει να περάσουμε ελληνικό language pack; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxvax Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Den ypostirizei.Evgala apo to original (LP0031) kai perasa pano apo to neo SW.Tis ruthmiseis tou GPRS,MMS xaveis,katevazeis omws apo to Hellomoto site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Υποθέτω ότι πήρες το LP0031 με το SBFRecalc, σωστά; Θυμάσαι ποιο CG είναι; Εναλλακτικά, μήπως μπορείς να το κάνεις upload σε κάποιο site τύπου 4shared για να το κατεβάσω και εγώ; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxvax Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Sosta".Thumamai oti einai CG46. Kai den esvisa apo ton ypolog/th mono auto to arxeio http://rapidshare.com/files/206996029/LP0031CG46.zip.html Diladi pisteuw oti to afisa gia mellontikes ekdoseis firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 OK, ευχαριστώ. Θα flashάρω ένα f/w από το modmymoto και κατόπιν θα το "εξελληνίσω" με το LP0031. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireboy Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 παιδιά μόλις σήμερα μπήκα στο e-mail μου και είδα τις προσφορές που μου έστειλε το e-shop και το ZN5 είναι στιν τιμή των 179€ είναι καλή η τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 παιδιά μόλις σήμερα μπήκα στο e-mail μου και είδα τις προσφορές που μου έστειλε το e-shop και το ZN5 είναι στιν τιμή των 179€ είναι καλή η τιμή; Ακόμα περιμένεις; Τρέχα παρ'το, στα €179 δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεις καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ακόμα περιμένεις; Τρέχα παρ'το, στα €179 δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεις καλύτερο Την είδα κι εγώ την προσφορά, όντως πολύ καλή, αλλά δεν είχε ούτε ένα μήνα που πήρα με αντίστοιχη προσφορά το Z10 και είπα μέσα μου "κάτσε στ' αυγά σου"! :lol: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Χτες το πήρα κι εγώ το κινητάκι, ολα μια χαρά. Αλλά όταν πάω να ανοίξω το μενού, στα Πολυμέσα, η Εύρεση Πολυμέσων για να ανοίξει αργεί, κάνει γύρω στα πέντε δεύτερα. Κανονικό ειναι αυτό ή γίνεται μόνο στο δικό μου; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Χτες το πήρα κι εγώ το κινητάκι, ολα μια χαρά. Αλλά όταν πάω να ανοίξω το μενού, στα Πολυμέσα, η Εύρεση Πολυμέσων για να ανοίξει αργεί, κάνει γύρω στα πέντε δεύτερα. Κανονικό ειναι αυτό ή γίνεται μόνο στο δικό μου; Με καποια αναβαθμιση, θα δεις ελαφρυτερο λειτουργικο... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Χτες το πήρα κι εγώ το κινητάκι, ολα μια χαρά. Αλλά όταν πάω να ανοίξω το μενού, στα Πολυμέσα, η Εύρεση Πολυμέσων για να ανοίξει αργεί, κάνει γύρω στα πέντε δεύτερα. Κανονικό ειναι αυτό ή γίνεται μόνο στο δικό μου; Στις συντομεύσεις της κεντρικής οθόνης (ρυθμίσεις => αρχική οθόνη => πλήκτρα πλοήγησης) ανέθεσε σε κάποιο πλήκτρο τη συντόμευση "Αρχεία". Με το που πατάς το πλήκτρο θα σε βγάζει αμέσως στη λίστα των αρχείων σου, χωρίς να χάνεις χρόνο...(και εκεί ξεχωρίζει την καρτα μνήμης από τη μνήμη τηλεφώνου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Παιδια αξιζει η αγορα αυτου του τηλεφωνου> ? Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Παιδια αξιζει η αγορα αυτου του τηλεφωνου> ? Φυσικά και αξίζει. Στα λεφτά του είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, αν βέβαια σε ενδιαφέρει η κάμερα. Αν θες μόνο μουσική κοίταξε προς Nokia 5800 μεριά, αλλά για οτιδήποτε άλλο το zn5 δε θα σε απογοητέυσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 tsoump ευχαριστώ. Κάποια στιγμή θα την κάνω την αναβάθμιση. personGR πάω να το δοκιμάσω αμέσως. Ευχαριστώ πολύ. edit personGR, τώρα πάει σφαίρα στα αρχεία :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως βάζουμε skins στο κινητό; Μ' ενδιαφέρει να βγάλω αυτό το μαύρο που έχει όταν ανοίγει το μενού, πίσω από τα εικονίδια. Καμμιά ιδέα; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selina1 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Γειαα σας. Εχω παρει το ΖΝ5 εδω και λιγο καιρο αλλα εχω καποια προβληματα. 1) Ξεφορτιζει η μπαταρια του αρκετα γρηγορα, δηλαδη αν το χρησιμοποιησω και ως mp3 player ξεφορτιζεται σε μια ημερα. Ετσι αναγκαζομαι να το φορτιζω καθε μερα.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το οτι διεκοψα την πρωτη φορτιση οταν το πηρα? :O 2) Οι φωτογραφιες που βγαζει δεν ειναι τοσο καλες...Ειδικα οι μακρινες (πανω απο μισο μετρο) ειναι πολυ θολες. Μηπως παιζει κατι με τις ρυθμισεις? Παντως τσεκαρα το οτι η φωτογραφικη μηχανη ειναι ρυθμισμενη στα 5 megapixels. Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Γειαα σας. Εχω παρει το ΖΝ5 εδω και λιγο καιρο αλλα εχω καποια προβληματα. 1) Ξεφορτιζει η μπαταρια του αρκετα γρηγορα, δηλαδη αν το χρησιμοποιησω και ως mp3 player ξεφορτιζεται σε μια ημερα. Ετσι αναγκαζομαι να το φορτιζω καθε μερα.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το οτι διεκοψα την πρωτη φορτιση οταν το πηρα? :O Δεν εχει σχεση φιλε μου. Χρειαζεται μια κανονικη φορτιση αρχικη (οχι 8ωρη που λενε) και υστερα αλλες 3 αποφορτισεις και φορτισεις!Το 8αωρο ειναι ηλιθιο.Αν δεν το φορτισες καθολου παλι δεν εχεις θεμα.Πρεπει να εχει προβλημα η μπαταρια σου, εξ'αρχης! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selina1 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Δεν εχει σχεση φιλε μου. Χρειαζεται μια κανονικη φορτιση αρχικη (οχι 8ωρη που λενε) και υστερα αλλες 3 αποφορτισεις και φορτισεις!Το 8αωρο ειναι ηλιθιο.Αν δεν το φορτισες καθολου παλι δεν εχεις θεμα.Πρεπει να εχει προβλημα η μπαταρια σου, εξ'αρχης! H αρχικη φορτιση δεν ηταν κανονικη, τη διεκοψα πριν φορτιστει εντελως. Το αποφορτισα και ξαναφορτισα ηδη μια φορα. Θα ξαναδοκιμασω μηπως καταφερω τπτ.Ευχαριστω πολυ παντως :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 2) Οι φωτογραφιες που βγαζει δεν ειναι τοσο καλες...Ειδικα οι μακρινες (πανω απο μισο μετρο) ειναι πολυ θολες. Μηπως παιζει κατι με τις ρυθμισεις? Παντως τσεκαρα το οτι η φωτογραφικη μηχανη ειναι ρυθμισμενη στα 5 megapixels. Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων :) Για μακρινές φωτος αλλάζουμε την επιλογή "εστίαση" στην υποεπιλογή "τοπίο". Έτσι οι δε θα έχεις autofocus και η εικονα θα είναι πιο ισορροπημένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Για μακρινές φωτος αλλάζουμε την επιλογή "εστίαση" στην υποεπιλογή "τοπίο". Έτσι οι δε θα έχεις autofocus και η εικονα θα είναι πιο ισορροπημένη... Επειδή μπερδεύτηκα λίγο... Το ZN5 έχει autofocus ή όχι; Μπορεί κάποιος να ανεβάσει 2-3 φωτογραφίες; Έχω περιέργεια... :baby: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Επειδή μπερδεύτηκα λίγο... Το ZN5 έχει autofocus ή όχι; Μπορεί κάποιος να ανεβάσει 2-3 φωτογραφίες; Έχω περιέργεια... :baby: Και βέβαια έχει AutoFocus :rolleyes:.. Για φωτογραφίες δες εδώ και εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Και βέβαια έχει AutoFocus :rolleyes:.. Για φωτογραφίες δες εδώ και εδώ :) Ευχαριστώ!! :D Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Μία ακόμα ερώτηση. Η προηγούμενη δεν απαντήθηκε κι έτσι δεν ελπίζω σε πολλά, αλλά λέω μπας και.. Με πολύ κόπο κατάφερα και έβαλα σκιν. Αλλά ενώ παντου εφαρμόζεται το καινούριο σκιν, στο μόνο σημείο που δεν άλλάζει, είναι στο χρώμα του μενού, που παραμένει μαύρο. Οι οδηγιες από τους μοτοφαν, λένε για ένα φάκελο Others. Εγώ τετοιο φάκελο δεν βρίσκω. Καμμιά ιδέα; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 aαυτό που αλλάζει συνέχεια πλατφόρμες πρέπει να είναι το χειρότερο... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts