Jump to content

selina1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by selina1

  1. selina1

    Motorola ZN5

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά!:)
  2. selina1

    Motorola ZN5

    Οντως οι φωτο που εχεις βγαλει ειναι πολυ καλες. Εγω εχω το κινητο λιγους μηνες, αλλα δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενη απο την καμερα. Ακομα και οταν βαζω τη ρυθμιση "τοπιο" για πιο μακρινες φωτο, βγαινουν πολυ θολες, ειδικα οταν τις περναω στο pc. Καμια σχεση με την εικονα των φωτο που εχεις βγαλει. :confused: Επισης, μηπως ξερει καποιος απο που μπορω να αγορασω το καλωδιο micro usb για το pc? Δε μπορω να το βρω πουθενα. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :)
  3. selina1

    Motorola ZN5

    H αρχικη φορτιση δεν ηταν κανονικη, τη διεκοψα πριν φορτιστει εντελως. Το αποφορτισα και ξαναφορτισα ηδη μια φορα. Θα ξαναδοκιμασω μηπως καταφερω τπτ.Ευχαριστω πολυ παντως :rolleyes:
  4. selina1

    Motorola ZN5

    Γειαα σας. Εχω παρει το ΖΝ5 εδω και λιγο καιρο αλλα εχω καποια προβληματα. 1) Ξεφορτιζει η μπαταρια του αρκετα γρηγορα, δηλαδη αν το χρησιμοποιησω και ως mp3 player ξεφορτιζεται σε μια ημερα. Ετσι αναγκαζομαι να το φορτιζω καθε μερα.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το οτι διεκοψα την πρωτη φορτιση οταν το πηρα? :O 2) Οι φωτογραφιες που βγαζει δεν ειναι τοσο καλες...Ειδικα οι μακρινες (πανω απο μισο μετρο) ειναι πολυ θολες. Μηπως παιζει κατι με τις ρυθμισεις? Παντως τσεκαρα το οτι η φωτογραφικη μηχανη ειναι ρυθμισμενη στα 5 megapixels. Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων :)
×
×
  • Create New...