Jump to content

Mobile TV - Dual Sim με ελληνικά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι Μανωλη, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν τα πλαστικα του,αλλα ειχε την καλυτερη ληψη τηλεορασης.

Καλησπέρα σε όλους σας,

Το U1000 TV DUAL SIM 2GB (black or white) υπάρχει στην Ελλάδα? Στο video το έχει με ελληνικά!

Επίσης, από ήχο πως πάει? Έχουν αυτά τα κινητά δυνατό ήχο?

Μανώλη σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Έχεις αγοράσει καμία τέτοιου τύπου συσκευή? Απλά, ρωτάω εάν ακούγονται δυνατά!

βλεπω κατι dual sim κινητα στο ebay που κοστιζουν γυρω στα 30€. με πληκτρολογιο και οθονη αφης (συνηθως 1.8"-2"). σε αυτα οι 2 sim ειναι ενεργες ταυτοχρονα? αν ναι, θα με βολευε να αποκτησω ενα τετοιο, και ειδικα σε αυτην την τιμη.

γνωριζει καποιος τι παιζει με αυτες τις συσκευες?

ωραια! εχω βαλει στο προγραμμα την αγορα μιας τετοιας συσκευης! γνωριζουμε μηπως πως τα πανε στο θεμα της μπαταριας? καθε λιγο και λιγακι φορτισμα ή βγαζουν 3 μερες με μετρια χρηση?

αναλογα πιο τηα παρεις .

συνηθως 2 μερες. εκτος και αν εχει τηλεοραση και την εχεις ολη μερα να παιζει οποτε........

μονο κλησεις και sms θα στελνω απο το κινητο. για multimedia βολευομαι με το mp4. αρα κανα 3ημερο λογικα θα με βγαζει.

επισης, αυτα εχουν bt? δεν ειδα καμια αναφορα σε αυτη τη λειτουργια

το 99% εχουν.

αλλα δεν ειανι και το πιο καλο. παντος το bluetooth handsfree παιζει καλα.

για πιο σκέφτεσαι να πάρεις?

το πιο φθηνο να σε πω την αληθεια. δεν ειμαι τοσο πολυ φαν του κινητου,. δεν εχω καλη σχεση. και το Bt το θελω για ακουστικο μονο. Edited by mol

Επειδή με ενδιαφέρει το σύστημα με τις 2 ενεργές κάρτες θα ήθελα να μου προτείνετε 1 καλό και δοκιμασμένο. Υπάρχουν πολλές αντιγραφές στο net και έχω μπλεχτεί.

σημερα μου ηρθε αυτο.http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...759.l1259#shId ξερει καποιος τι ρυθμισεις παιρνει.vodafone εχω και επειδη εχω data plan λεω να μην παει χαμενο.

σημερα μου ηρθε αυτο.http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...759.l1259#shId ξερει καποιος τι ρυθμισεις παιρνει.vodafone εχω και επειδη εχω data plan λεω να μην παει χαμενο.

ψαξε λιγο στο θεμα του κ599 , εκει θα βρεις τις ρυθμισεις!

Καλημέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Ν97 Dual Sim.

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον πωλητή αξιόπιστο?

Το έχει αγοράσει κάποιος για να μου πει εάν είναι καλό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by inspigr

• Administrators

Υπάρχει σχετικό θέμα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Απευθύνσου εκεί...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=264137

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Κ599 και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1. Έχει καλή ακουστική το τηλέφωνο δηλαδή έχει δυνατό μικρόφωνο και μεγάφωνο γιατί έχω ακούσει από έναν φίλο ότι οι άλλοι δεν τον ακούνε καθαρά. To handsfree δουλεύει καλά (ακούγεται καθαρά); ποια bluetooth είναι συμβατά;

2. με το WIFI μπορείς να ακούσεις ONLINE ράδιο από το Internet και ONLINE youtube videos;

3. όταν γράφεις SMS με ελληνικά γράμματα είναι αλήθεια ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο 70 χαρακτήρες ανά SMS; έχει βρει κανένας λύση σε αυτό το πρόβλημα έτσι ώστε να χρησιμοποιείς 160 χαρακτήρες ανά SMS. Πρέπει να είναι θέμα κωδικοποίησης....

4. Παίζει αρχεία AVI ταινιών που κατεβάζουμε από το Internet;

Περιμένω υπεύθυνες απαντήσεις που θα καθορίσουν αν θα αγοράσω ή όχι αυτό το κινητό.

Να είστε όλοι καλά

φιλε υπαρχει τοπικ για το κ599 που λεειγια ολα αυτα που ρωτας.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248692&page=89

• 1 month later...
εχω αγορασει ενα Jaga v30 jdream... μενουν συνεχεια αναμενα τα φωτακια απο τα 3 πληκτρα με αποτελεσμα να πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια... πως μπορω να το αλλαξω αυτο? αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει... ευχαριστω....

εχω αγορασει ενα Jaga v30 jdream... μενουν συνεχεια αναμενα τα φωτακια απο τα 3 πληκτρα με αποτελεσμα να πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια... πως μπορω να το αλλαξω αυτο? αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει... ευχαριστω....

Αν τα φωτακια μενουν αναμενα οταν το τηλεφωνο ειναι σβηστο τοτε ειναι ελαττωματικη η συσκευη σου.Ειχα το ιδιο προβλημα και αναγκαστηκα να το στειλω για επισκευη.

Καλημέρα. Είμαι καινούργια εδώ καιψιλοάσχετη. Ομως χρειάζομαι τη βοήθειά σας στο εξής: Εχω ένα κινητό JC35. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Τοποθέτησα λάθος το καλώδιο του φορτιστή και στην προσπάθειά μου να το αφαιρέσω, έβγαλα και το μικρό ανταλλακτικό που έχει η συσκευή μέσα της. Ξέρετε πού μπορώ να το διορθώσω ή να το επισκευάσω στην Ελλάδα; Το είχα πάρει μέσω ενός φίλου από Κίνα πριν από 5 μήνες. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει, ας βοηθήσει.

Εστω και αν γνωρίζετε πού υπάρχουν τεχνικοί που επισκευάζουν κινητά.

Καλημέρα. Είμαι καινούργια εδώ καιψιλοάσχετη. Ομως χρειάζομαι τη βοήθειά σας στο εξής: Εχω ένα κινητό JC35. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Τοποθέτησα λάθος το καλώδιο του φορτιστή και στην προσπάθειά μου να το αφαιρέσω, έβγαλα και το μικρό ανταλλακτικό που έχει η συσκευή μέσα της. Ξέρετε πού μπορώ να το διορθώσω ή να το επισκευάσω στην Ελλάδα; Το είχα πάρει μέσω ενός φίλου από Κίνα πριν από 5 μήνες. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει, ας βοηθήσει.

Εστω και αν γνωρίζετε πού υπάρχουν τεχνικοί που επισκευάζουν κινητά.

θα σου πρωτεινα (αν δεν μπωρεις να το ανοιξεις και να το φτιαξεις μονη σου),να στηλεις κανα email στον πωλειτη ,απο οπου πηρες το κινητο,και να το στηλεις πισω να στο επισκευασει (θα σου παρει και παρα πολυ λιγα χρηματα),υπαρχουν βεβαια και καταστηματα που μπωρεις να απευθηνθεις και να στο επισκευασουν εδω,ενα απο αυτα τα καταστηματα ειναι το:www.ebw.gr (με επιφυλαξει ομως,διοτι και αυτοι παιζει να τα στελνουν κινα και να μην τα επισκευαζουν εδω..)

• The title was changed to Mobile TV - Dual Sim με ελληνικά