SCHUMIFER Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 το πρωτο σου κινεζικο ειναι? αν ναι οταν το μαθεις τα ξερεις ολα μετα. ειναι ολα τα ιδια!!! Ναι, κι μου φαίνεται ότι με έχει κερδίσει. Πολύ καλό επίπεδο ρυθμίσεων, επαρκής μετάφραση, εντυπωσιάστηκα από την ομοιότητα των πλήκτρων και την ταχύτητα συγγραφής μηνύματος. Φαντάζομαι ότι τα πρώτα κινεζοκινητάκια δεν ήταν έτσι, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 αυτο που πηρες ειναι πολυ καλο!! φορτιζει και με φορτιστη νοκια και περνει και μπαταρια νοκια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Ψαχνωντας για κινητο με ολα τα καλουδια και μεγαλη οθονη αλλα και qwerty γραφή βρηκα αυτο. Ειναι το ιδανικο τηλεφωνο για μενα. Δηλαδη ειναι σαν το m002l αλλα εχει και πληκτρολογιο!! Το θεμα ειναι οτι ελεγχεται αν εχει wifi και tv. Διοτι dual sim φαινεται να εχει. http://www.kakatech.com/tv-wifi-qwerty-slide-h-iphone-803/ http://www.cectcellphone.com/1216-cect-d803-qwerty-keyboard-slide-cell-phone-black-and-silver.html http://www.alibaba.com/product-gs/269644518/D803_TV_QWERTY_Mobile_Phone.html http://kokmart.com/goods-617-D803-Dual-Card-Quad-Band-3-2-Inch-Flat-Touch-Screen-with-QWERTY-Keypad-Slide-Cell-Phone-Black-and-Silver-.html Σε αλλα λεει εχει tv και wifi και σε αλλα οχι. Μαλλον Tv δεν εχει ετσι οπως το κοβω. Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Είναι εντελώς άγνωστο το κινητό που δίνεις στα παραπάνω link.Δες καλύτερα για το w005 που σου έγραψε παραπάνω ο droulis ή το W52.Το t518i που σου έγραψα παραπάνω έχει σταματήσει να βγαίνει από ότι ενημερώθηκα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 βασικα οσα βγαινου σε στυ΄blackberry δεν γραφουν ελληνικα στο πληκτρολογιο απο οσων γνωριζω, δες επισης Η968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Παιδιά, εχω ενα Jincen JC678 καρτοκινητη Vodafon. Πως θα ενεργοποιήσω το WAP, ξέρει κανείς; Πηρα την Vodaphone και μου ειπε οτι επειδη δεν ειναι γνωστη μαρκα μπορει και να μη παιξει με τις ρυθμισεις που θα μου στείλει. Στη συνέχεια μου έστειλε 6-7 SMS. Εγω εγκατέστησα ενα πακετο στη sim1 αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να παρω MMS που με ενδιαφέρει. Παίζοντας με διαφορα προφιλ εκει που μου έλεγε "δεν υπαρχει συνδεση GPRS" τώρα λεει "αποτυχια κατεβασματος" ή κατι τετοιο. Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 πες να σου στειλουν για jaga κινητο. αλλιως στο σιτε της jaga θα τις βρεις. εδω μεσα υπαρχουν αν ψαξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 http://www.e-mobilo.com/jcv10.html Jincen V10 tv dual sim ενα video για το συγκεκριμενο λεπτο και ομορφο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyrytama Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 έχω το ίδιο κινητό άπω τις φώτο στο πρώτο ποστ και όταν βάζο το καλώδιο (usb)να φόρτιση δεν φορτίζει τι να κάνω πριν δούλευέ κανονικά ούτε στο pc δουλεύει :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 έχω το ίδιο κινητό άπω τις φώτο στο πρώτο ποστ και όταν βάζο το καλώδιο (usb)να φόρτιση δεν φορτίζει τι να κάνω πριν δούλευέ κανονικά ούτε στο pc δουλεύει :cry: 2 τινα , η φταιει το καλωδιο η η υποδοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Κωδικός για εργοστασιακές ρυθμίσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 1122 το πιο πιθανον ή 0000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 1122 ήταν τελικά, το είχα δοκιμάσει 1 λεπτό αφού είχα ποστάρει! Παίδες πρόβλημα με το κινητάκι. Μου έχει τραβήξει 3 κλεισίματα με φουλ μπαταρία! Επίσης, μερικές φορές η μία κάρτα, ενώ μπορεί να καλεί δε δέχεται κλήσεις, και στον καλούντα λέει ότι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος. ΕΝΤΙΤ Μόλις ξανάκλεισε! Και διαπιστώνω pattern. Κλείνει όταν κάνω slide in (κλείσιμο του συρταρώματος) ΕΝΤΙΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ Yeap αυτό ακριβώς κάνει το κινητάκι. Κλείνει κάθε λίγα κλεισίματα του slide μηχανισμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Δυστυχώς ατύχησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 JAGGAAAAA V3O J DREAM ΤΕΛΟΣ.:X Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaikman Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλησπερα σε ολους! Εχω παρει το κινητο I9 3g και εχω το εξης προβλημα.. Οταν παω να γραψω SMS με ελληνικους χαρακτηρες, οι επιτρεπομενοι χαρακτηρες ανα μηνυμα απο 160 γινονται 65.... το μενου το κινητου το εχω στα ελληνικα καθως και τη γλωσσα εισαγωγης κειμενου. μου ειπαν να αλλαξω το μεγεθος του κειμενου στα μηνυματα αλλα δεν εγινε τιποτα. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει.... (ζητω συγνωμη αν υπαρχει αλλο post με το ιδιο θεμα,αλλα δεν βρηκα κατι!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 δεν μπορεις να γραψεις πανω απο 65 χαρακτηρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Δε λυνεται το προβλημα που αναφερεις. Τοσο ειναι για τους ελληνικους χαρακτηρες Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Μπορείς να το δεις με τη λογική του " it is not a bug, it is a feature"! Το κινητάκι μου πήρε το δρόμο της επιστροφής. Πάντως Μανώλη όντως φαίνεται πολύ εντάξει κινητό, απλό, γρήγορο, κατανοητό, όμορφο. Για να δούμε αν θα δουλεύει το επόμενο! Edited March 24, 2010 by SCHUMIFER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Καλησπέρα sorry άν έπρεπε να το γράψω αλλού.. Φίλος πήρε ενα China Jinsen JC35..να ρωτήσω κάτι γιατί παίζει ασχετίλα το skype υπάρχει περίπτωση να το εγκαταστήσουμε? (μη βαράτε..:lol: ) thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Πολύ πολύ χλωμό. Δε φαντάζομαι να υπάρχει σε java. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 παρηγγειλα και εγω ενα για εναν φιλο μου.εχει f2g.τι ρυθμισεις χρειαζεται απο wind?ολα αυτα τις ιδιες εχουν?προκαταβολικα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Πολύ πολύ χλωμό. Δε φαντάζομαι να υπάρχει σε java. πρεπει να υπαρχει σε java. αλλα μην περιμενεις βιντεο κλησεις. μονο chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 http://www.china-mobile-phone.com/service/download.htm Στην μέση της σελίδας,στην υποκατηγορία 3 έχει και το skype σε jar Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 ενα βιντεο απο u1000 slide http://www.e-mobilo.com/u1000.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts