Jump to content

hyrytama

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hyrytama

  • Ημ. Γέννησης 24/08/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hyrytama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Με τη cyta όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα με το που έβαλα nova αρχίσαν τα προβλήματα
  2. Εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχω πρόβλημα με το internet της nova έχω καλέσει άπειρες φορές στο τεχνικό τμήμα μου έχουν πει πολλές φορές να αφήσω το modem χωρίς τηλέφωνο για να κάνουν μετρήσεις έχουν αλλάξει την μπάντα WiFi δυο-τρεις φορές μου χουν πει να κατεβάσω μία εφαρμογή για να κάνω εγώ μετρήσεις!!! Μου είπαν να αλλάξω splitter που άλλαξα μου είπαν να αλλάξω modem και όταν βρήκα το παλιό μου modem και πήγα να το αλλάξω τεχνικός μου είπε ότι δεν φταίει το modem και ότι πρέπει να έρθει τεχνικός στο σπίτι ο οποίος ήρθε και είπε ότι είναι βλάβη στη γραμμή και ότι φταίει ο ΟΤΕ και θα φτιαχτεί σε μερικές μέρες και όντως φτιάχτηκε για μία εβδομάδα αλλα από χθες πάλι έχω προβλήμα με συχνές αποσυνδέσεις ξαναπήρα τηλέφωνο άφησα πάλι το modem στη γραμμή μονο του και όταν τους ξαναπήρα για μία ακόμη φορά μου είπαν ότι θα πάει στο ανώτερο τεχνικό τμήμα Τι πρέπει να κάνω για να φτιαχτεί μόνιμα το πρόβλημα? Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο άμα δεν φτιάξουν σύντομα το πρόβλημα και να πάω στη wind επειδή δίνει απεριόριστα προς κινητά είναι καλή εταιρία τι γνώμη έχετε?
  3. Καταφερα να ενοσω τιν internal μνήμη με την external του κινητού και τώρα μου δείχνει μονο την internal που είναι 1,7gb χρησιμοποίησα το app internal 2 external και δεν μπορώ να επαναφέρω την μνήμη όπως ηταν δοκίμασα soft reset αλλα τίποτα hard reset δεν μπορο να κάνω με τίποτα πώς μπορώ να το αλλάξω οπως ήταν???
  4. έχω πάρει το tablet f&u ETB7441 από το κοτσοβολο δώρο με σύνδεση cyta του έκανα root και του εγκατέστησα το play store μετά εγκατέστησα σε αυτο παιχνίδια απο το κινητό μου μεσώ του titanium backup και έπαιζαν κανονικότατα μετά συνειδητοποιησα οτι δεν μπορούσα να εγκαταστήσω στη μνήμη micro sd εφαρμογές μόνο στην μνήμη του tabet ετσι αντέστρεψα τις μνήμες και όλα οκ το μόνο κακό ότι διαγράφτηκαν όλα τα apps που είχα μαζί με αυτά και τα παιχνίδια που πέρασα από την άλλη συσκευή και πάω να τα ξαναπεράσω μεσώ του titanium backup άλλα μου γράφει can't install apk μόνο για αυτά τα παιχνίδια και ούτε από το play store μπορώ να τα κατεβάσω και όλα τα άλλα κατεβαίνουν κανονικά έκανα και factory reset άλλα το πρόβλημα παραμείνει τι μπορώ να κάνω:cry::cry::cry:
  5. έχω το ίδιο κινητό άπω τις φώτο στο πρώτο ποστ και όταν βάζο το καλώδιο (usb)να φόρτιση δεν φορτίζει τι να κάνω πριν δούλευέ κανονικά ούτε στο pc δουλεύει :cry:
  6. παΐδια τα site για την υπογραφή τον προγραμμάτων δεν δουλεύει κανένα:cry: ουπς λάθος δουλεύει άλλα είναι στα κινέζικά >.<
  7. ξέρετε μήπως πότε θα βγει στις μεγάλες αλυσίδες καταστήματον π.χ γερμανός πλαίσιο Vodafone e-shop γιατί το εχω δει σε σε διαφορά e-shops αλλά δεν μου φαίνονται για ελληνικές εκδόσεις πάντως στις ελληνικές εκδόσεις δεν θα έπρεπε να έχουν επάνω στο qwerty πληκτρολόγιο τους ελληνικούς χαρακτήρες.ξέρεται μήπως αν θα κυκλοφορήσουν έτσι; κ πότε είναι η επίσημη κυκλοφορία.
  8. θελω να αγορασω ενα κινητο (nokia 5730 xm 350€) με δοσεις η πιστοτικη αναλογος το θεμα ειναι οτι εχω μηδενικο αφμ και κανενας δεν μπαινει εγκυητης πος μπορω να το παρω με δοσεις (σε 2 μηνες θα εχω σταθερη δουλεια για 2 χρονια) επισις το σηγκεκριμενο κινητο ειναι δισεβρετο το εχω δει σε ελαχιστα μαγαζια τι να κανω help...:cry: :cry: :cry:
  9. exo problima me to 7390 mou ta video den mou pezoun kolane sinexia mpori na mou peksoun mia sto toso kaigia mia olokliri mera kai meta ka8olou ti metatropes sta video exo kani ti epanakinisis format format kartas boi8isteme ti na kano:cry::cry::cry::cry::cry:
×
×
  • Create New...