manwlis77 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 το ιδιο βολικα ειναι και τα δυο. τα παιδια που εχουν παρει το Ν97 λενε οτι ειναι οτι πιο ποιοτικο εχουν βγαλει οι κινεζοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 και τα 2 μαρεσουν αρκετα, απλα ρωταω μηπως καποιος αλλος ξερει αν το Ν97 βολευει περισσοτερο για σερφαρισμα η οχι. Γενικοτερα δεν υπαρχει συζητηση γιαυτο το κλωνο και εχω παραξενευτει.. Παντως στο K599 μαρεσει η οθονη,το μενου ενω στο Ν97 μαρεσει το πληκτρολογιο,αλλα εχει μικροτερη οθονη και οχι ομορφο μενου.. τωρα υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 και τα 2 μαρεσουν αρκετα, απλα ρωταω μηπως καποιος αλλος ξερει αν το Ν97 βολευει περισσοτερο για σερφαρισμα η οχι. Γενικοτερα δεν υπαρχει συζητηση γιαυτο το κλωνο και εχω παραξενευτει.. Παντως στο K599 μαρεσει η οθονη,το μενου ενω στο Ν97 μαρεσει το πληκτρολογιο,αλλα εχει μικροτερη οθονη και οχι ομορφο μενου.. iphone look-n97 qwerty εφτιαξαν και τετοιο παραγγελεια για σενα :):) http://www.e-mobilo.com/e2000.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilisgeo Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 iphone look-n97 qwerty εφτιαξαν και τετοιο παραγγελεια για σενα :):) http://www.e-mobilo.com/e2000.html χεχ καλο φαινεται, αλλα συγκρινεται με το Κ599 και το cjN97 σε ποιοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 χεχ καλο φαινεται, αλλα συγκρινεται με το Κ599 και το cjN97 σε ποιοτητα; δε το εχω δουλεψει,δε γνωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Θα μου έρθει ένα την επόμενη βδομάδα,αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.Ελπίζω να μην είναι καμιά πατάτα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Παίδες χαιρετώ σας... Όπως όλοι γνωρίζετε είναι λίγο κουραστικό να κουβαλάς μαζί σου 2 κινητά, ένα για εσένα και τους φίλους σου και ένα για την κοπέλα με την οποία έχετε το CU ή ό,τι άλλο αντίστοιχο. Τώρα ανακάλυψα την Κίνα (για την Αμερική έχουμε δρόμο ακόμα :D ). Περιηγήθηκα στα φόρουμς και μια άκρη την έβγαλα είναι η αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να ρωτήσω ευθέως: Έχω ξεχωρίσει τα ακόλουθα - Chang Jiang N97 WIFI TV DUAL SIM 2GB - MS-F003 - Μ002L Α.) Από τα φουλ κομπλέ κινητά της Κίνας (TV - WiFi - Bluetooth - Dual Sim ταυτόχρονα ενεργές - Για ΜΡ φωτογραφικής δεν το αναφέρω καν γιατί είναι δεδομένο ότι και αυτά που λένε ότι είναι 5 ΜΡ λένε ψέματα) αναζητώ ένα που όχι μόνο θα έχει ελληνικό μενού αλλά και θα έχει όλο το ελληνικό αλφάβητο και μάλιστα με τη σωστή αντιστοίχηση στα πλήκτρα. Β) Ποιό μπορεί να καταχωρεί τις επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες αλφαβητικά? Γ) Αντιλαμβάνομαι ότι με ελληνικούς χαρακτήρες το μήνυμα φτάνει μέχρι τους 60. Αυτό σημαίνει ότι μετά τους 60 σου χρεώνει 2ο μήνυμα ή ότι πολύ απλά σε σταματάει εκεί? Αν υπάρχει πρόταση και για μικρό κινητό (χωρίς touch screen) που να είναι dual sim και να γράφει ελληνικά όπως τα ευρωπαϊκά, καλοδεχούμενη!!!.. Σας ευχαριστώ.... Edited February 3, 2010 by SoKoFLiKo Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilisgeo Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παιδες και γω μια ερωτηση.. Πριν κατι μερες ειδα ενα γνωστο με κινεζικο κινητο, ειναι ναυτικος και το πηρε απο Κινα σε καποιο ταξιδι.. Καποιος κλωνος Νοκια ηταν δε θυμαμαι ακριβως,70 ευρω το πηρε.. Παντως αυτο που παρατηρησα ηταν οτι ειχε κατι σαν αυτοκολητακι στο ηχειο του και αφου τον ρωτησα μου ειπε οτι ειναι φιλτρο(λογικα για ακτινοβολια,δε ξερω γιατι ηταν στο ακουστικο παντως ο.Ο).. Αυτο που θελω να ρωτησω..Ειναι αναγκαιο κατι τετοιο, προαιρετικο ή δεν εχει κανενα λογο υπαρξης; Αυτα^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παίδες χαιρετώ σας... Όπως όλοι γνωρίζετε είναι λίγο κουραστικό να κουβαλάς μαζί σου 2 κινητά, ένα για εσένα και τους φίλους σου και ένα για την κοπέλα με την οποία έχετε το CU ή ό,τι άλλο αντίστοιχο. Τώρα ανακάλυψα την Κίνα (για την Αμερική έχουμε δρόμο ακόμα :D ). Περιηγήθηκα στα φόρουμς και μια άκρη την έβγαλα είναι η αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να ρωτήσω ευθέως: Έχω ξεχωρίσει τα ακόλουθα - Chang Jiang N97 WIFI TV DUAL SIM 2GB - MS-F003 - Μ002L Α.) Από τα φουλ κομπλέ κινητά της Κίνας (TV - WiFi - Bluetooth - Dual Sim ταυτόχρονα ενεργές - Για ΜΡ φωτογραφικής δεν το αναφέρω καν γιατί είναι δεδομένο ότι και αυτά που λένε ότι είναι 5 ΜΡ λένε ψέματα) αναζητώ ένα που όχι μόνο θα έχει ελληνικό μενού αλλά και θα έχει όλο το ελληνικό αλφάβητο και μάλιστα με τη σωστή αντιστοίχηση στα πλήκτρα. Β) Ποιό μπορεί να καταχωρεί τις επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες αλφαβητικά? Γ) Αντιλαμβάνομαι ότι με ελληνικούς χαρακτήρες το μήνυμα φτάνει μέχρι τους 60. Αυτό σημαίνει ότι μετά τους 60 σου χρεώνει 2ο μήνυμα ή ότι πολύ απλά σε σταματάει εκεί? Αν υπάρχει πρόταση και για μικρό κινητό (χωρίς touch screen) που να είναι dual sim και να γράφει ελληνικά όπως τα ευρωπαϊκά, καλοδεχούμενη!!!.. Σας ευχαριστώ....σου χρεωνει δευτερο μηνυμα δε σταματαει, προταση για μικρο κινητο χωρις wifi,αλλα να εχει στο πληκτρολογιο ελληνικους χαρακτηρες πρωτα ,και μετα τους αγγλικους ειναι αυτο http://www.e-mobilo.com/wotoa8000.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 παιδες να κανω μια ερωτηση..δε ξερω αν συμβαινει σε ολα τα κινεζικα..εβαλα την καρτα sim και εκανα αντιγραφη τις επαφες μου στο τηλ...μετα απο τις ρυθμισεις επελεξα να διαβαζει τις επαφες του τηλ κ οχι της sim αλλα εκεινο εξακολουθει και βγαζει κ της sim μαζι..ξερετε τι παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 ετσι γινεται στα κινεζικα εγω οσα εχω παρει μονον σε ενα δεν ηταν ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Εχω το jincen e2...επισης μηπως ξερετε πως αλλαζω wallpaper?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Εχω το jincen e2...επισης μηπως ξερετε πως αλλαζω wallpaper?? στο menu ρυθμισεις λεει χαρακτηριστικο ενδειξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 δικη μου εικονα μπορω να βαλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 μπορεις . εκει που επιλεγεις βαζεις οτι εικονα θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 μέχρι καμιά 20ρια kb Μανώλη,είναι από τα κινητά με πολύ μικρή εσωτερική μνήμη. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Και κατι αλλο περναω mp3 η βιντεο στην καρτα μνημης και μπορω να τα ακουσω μονο απο την διαχειρηση κ οχι απο music η video player..τι πρεπει να κανω??επισης υπαρχει κανενα suite?? γιατι το κιν μου δε το αναγνωριζει ο υπολογιστης μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 τα mp3 θα τα βαζεις στον φακελο music και τα βιντεο στον φακελο βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 λοιπον το Music player το βρηκα καθως επρεπε να φτιαξω εναν φακελο My Music στην καρτα μνημης..εφτιαξα και εναν My Pictures αλλα δε μου τις εμφανιζει στο Image Viewer στα πολυμεσα..εβαλα και σκετο pictures αλλα τπτ...ξερουμε τι παιζει?? εφοσον το κινητο δεν διαβαζει τις επαφες του τηλ μονο,αν εχω 2 sim μεσα μπορω να δω τις επαφες μου απο καθε sim ξεχωριστα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 τις επαφες τις δειχνει ολες μαζι χυμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 ααα καλα κρασια δλδ..τωρα τι φακελο να φτιαξω να αναγνωρισει και τις εικονες στα πολυμεσα το image viewer?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 ααα καλα κρασια δλδ..τωρα τι φακελο να φτιαξω να αναγνωρισει και τις εικονες στα πολυμεσα το image viewer?? photos η images δεν θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 τα δοκιμασα και τιποτα..ε ρε μπερδεμα...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 O φάκελος πρέπει να ονομάζεται Photos,αλλά θα πρέπει το κινητό σου να έχει την απαιτούμενη εσωτερική μνήμη για να μπορέσει να ανοίξει τις φωτογραφίες σου.Αλλιώς ανοίγει μόνο τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει από την κάμερα του ή δικές σου φωτογραφίες ανάλογης πολύ μικρής ανάλυσης Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) οκ το βρηκα αλλα οταν τραβαω απο την καμερα φωτο στις ρυθμισεις δεν μπορω να την βαλω φοντο...αν και εβαλα την χαμηλοτερη αναλυση...καμμια ιδεα?? πολυ το ψαχνω μου φαινεται αλλωστε ολα τα κινεζικα ειναι αστα... Edited February 6, 2010 by manos_ath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts