Jump to content

Κακομεταχείρηση σκύλου - Συλλογή υπογραφών

slash7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ηρθε σημερα αυτο το email το οποιο το διαβασα και σιχαθηκα οσους βασανιζουν ζωα..

Το 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί

στον τοίχο μιας Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα:

Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.

*

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???

Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειται για τέχνη , και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!

Υπογράψτε εδω: http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html, δε χρειάζετε να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμισης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστισή και την απάθειά του με τον πόνο του άλλου..

Είναι πολύ εύκολο, δεαρκέι μόνο 10 δευτερόλεπτα και είναι αξιόπιστο!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ.

ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του ελεινου στη μηχανη αναζήτησης Google θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου , και σελίδες web για να δείτε οτι πρόκειται για αληθινο περιστατικό.

Τη στιγμη που εκανα εγω οι υπογραφες ηταν 2.014.802!!!! Αλλα σιγουρα χρειαζονται περισσοτερες.

Ζηταω συγνωμη για την βαρβαροτητα των φωτογραφιων αλλα μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις και στις συγκεκριμενες φαινεται ολη η αληθεια, η βαρβαροτητα..

Εχω να πω ενα μεγαλο ΕΛΕΟΣ για αυτες τις πραξεις καποιων αισχρων που θελουν να λεγονται "καλιτεχνης" και αλλο ενα ΕΛΕΟΣ σε οσους το "χειροκροτουν" και θελουν να ξαναδουν κατι τετοιο ξανα..

Οπως μπορει ο καθενας μας ας βοηθησει.. Να υπογραψουμε, να το στειλουμε με ι μειλ, σε αλλα φορουμ.. Αμα υπαρχει χρονος και θεληση, φυσικα τιποτα και κανεις δεν αναγκαζει καποιον..

Ευχαριστω πολυ για το πολυτιμο χρονο σας, συγνωμη αν εγινα κουραστικος...

Υ.Γ Αυτο το κτηνος το οποιο αποκαλει τον εαυτο του καλιτεχνη εκανε καποιες δηλωσεις.. 4 στο συνολο που απο την πρωτη εως την τελευταια αλλαζει τελειως το νοημα που θελει να περασει γιατι απλως βλεπει την αντιδραση του κοσμου.. Οριστε ενα βιντεο που μιλαει γι αυτο.. http://www.youtube.com/watch?v=VN13JpMqH8k

:D

Άρης

Follow me

Το έλαβα χθες, κακός υπέβαλε το ζώο σε αυτή την ταλαιπωρία - τελικά η Τέχνη ( άραγε τι είναι Τέχνη; ) έχει όρια ( που σταματά και γίνεται κάτι "άλλο" άραγε ); αυτό είναι ένα καλό ερώτημα - το οποίο κατά καιρούς καλούμαστε να απαντήσουμε, εδώ μετουσιώνεται σε ένα ακανθώδες πια ζήτημα.

Όμως πριν μπούμε σε αυτό το θέμα .. ας δούμε και την άλλη πλευρά ..

Σύμφωνα, λοιπόν με άρθρο της WikiPedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Guillermo_Vargas_Habacuc) φαίνεται πως ο σκύλος τρέφετο κανονικά, και παρουσιαζόταν ως δεμένο "έκθεμα" (!) 3 ώρες την ημέρα πριν τελικά το σκάσει, κατά τους ισχυρισμούς του γκαλερίστα. Όσον αφορά τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται, ουδείς είναι σίγουρος για την προέλευση τους.

Υ.Γ.

Όπως και να έχει θα ήθελα ένα link στις απόψεις του "καλλιτέχνη" ώστε να τον κρίνω αντικειμενικά και όχι links από ζωόφιλους κτλ. ώστε να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα για την σκοπιμότητα αυτού του ιδιόρρυθμου γεγονότος.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Όντως είναι τραγικό. Αλλά και αυτά τα spam mails σταματημό δεν έχουν... Κάθε μέρα γίνονται τόσα τραγικά πράγματα στον κόσμο. Δε νομίζω πως με τα mails θα αλλάξει κάτι.

To άκουσα πριν 1-2 εβδομάδες στο ραδιόφωνο. Αν είναι αλήθεια, απορώ πως μέσα σε τόσους επισκέπτες δεν βρέθηκε ένας να αντιδράσει σε αυτό το θέαμα..
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι λογικά την υπόθεση, βλέπεις ότι κάπου δεν στέκει - ύστερα διαβάζεις τις ανακοινώσεις του υποτιθέμενου καλλιτέχνη (σε διάφορα sites/blogs που τον αφορίζουν) και λέει "Είμαι 50 ετών.." - στην πραγματικότητα ο άνθρωπος είναι 33 ετών και πάω στοίχημα ότι πρόκειται για "φανταστικούς διαλόγους ή απολογίες" (δεν ξέρει ούτε τι ηλικία έχει δηλαδή! :D) - άντε βρες άκρη με το μπάχαλο που επικρατεί στο Δίκτυο ;)

.. και στην τελική - που ξέρω εγώ αν δεν πρόκειται για σκοπιμότητα αντιπάλων του ώστε να μην συμμετάσχει Bienal Centroamericana Honduras 2008; .. λίγα ακούμε ή γίνονται.

Η Wikipedia έχει προς το παρόν κλειδώσει το άρθρο διότι μπαίνει ο καθένας (θιγμένος) και το κάνει μπάχαλο.

Μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί να είναι υπερβολή οπότε ψυχραιμία!

Υ.Γ.

Αυτή η υπόθεση έχει καταχωρηθεί και στο http://www.snopes.com/critters/crusader/vargas.asp, ως πιθανός "αστικός θρύλος", παραθέτει link προς άρθρο τοπικής εφημερίδας για το ζήτημα http://www.laprensa.com.ni/archivo/2007/octubre/05/noticias/revista/219438.shtml όπου λέγεται πως το σκυλί δεν το κακομεταχειριζόντουσαν .. κανείς δεν είναι σίγουρος πια .. άντε βρες άκρη όπως είπα ..

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

2018419 Signatures Total...

Χρειάζονται και άλλοι σίγουρα...

2018419 Signatures Total...

Χρειάζονται και άλλοι σίγουρα...

και τη γινεται αν συμπληρωθουν και αλλες περισσοτερες ?

δεν μπορουν τη βλαμενη/ο να την κλεισουνε μεσα !!!!

και τη γινεται αν συμπληρωθουν και αλλες περισσοτερες ?

δεν μπορουν τη βλαμενη/ο να την κλεισουνε μεσα !!!!

Πιο βλαμένοι και ηλίθιοι είναι οι επισκέπτες που το βλεπαν και το καμάρωναν σαν τέχνη :mad::mad::mad::mad:

Εύχομαι να χει το ίδιο τέλος με το σκυλί που βασάνησε ο συγκεκριμένος "καλλιτέχνης".

παιδια ειναι Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο!!!!!!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ(ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εύχομαι να χει το ίδιο τέλος με το σκυλί που βασάνησε ο συγκεκριμένος "καλλιτέχνης".

Εγω ευχομαι να βαλει μυαλο,να καταλαβει πως αυτο που εκανε ηταν λαθος και να μην το ξανακανει...

αφου μιλαμε για ευχες ας μην γινουμε απανθρωποι οπως αυτος..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

MSK συγνωμη απο την επομενη φορα θα το ξερω και θα πραξω αναλογα που ευχομαι να μην υπαρχει επομενη φορα.

Πραγματικα ειναι απανθρωπο.. Μακαρι ολα να πανε καλα για να σταματησουν τετοιου ειδους βαρβαροτητες.

Άρης

Follow me

Για εξηγήστε μου κάτι ρε παιδιά..η πρώτη έκθεση έγινε το 2007.Δεν αντέδρασε κανείς στην πόλη που διοργανώθηκε;Μα ούτε ένας;:confused: Φιλοζωϊκές οργανώσεις;Δικαστικοί λειτουργοί;Απλοί πολίτες ρε αδερφέ,να καλή ώρα σαν και μας που αντιδρούμε μέσα από 1 φόρουμ,κανείς δεν είπε το παραμικρό τότε;

Και χρειάζεται τώρα μετά από 1 χρόνο να "αντιδράσουν" κάποιοι που ζουν χιλιόμετρα μακριά και να κάνουν τον εισαγγελέα μέσω του petitiononline για να μην ξαναγίνει το ίδιο; :X

Δεν σας κάνει καθόλου εντύπωση;Δέχεστε απλά το γεγονός ότι έτσι έγινε ντε και καλά όπως αναφέρει το εκάστοτε mail;

Έχω την εντύπωση πως το όλο θέμα είναι στημένο.

Η υπεύθυνη της έκθεσης είπε πως το σκυλί τρεφόταν κανονικά

και απλά ήταν δεμένο 3 ώρες τη μέρα που διαρκούσε η έκθεση και μάλιστα

μια μέρα το έσκασε.

Είναι τόσο τρελό και απάνθρωπο που μου φαίνεται δύσκολο να είναι αληθινό, πιο πιθανό μου φαίνεται ο "καλλιτέχνης" να θέλησε να γίνει γνωστός με αυτόν το τρόπο,γιατί ως γνωστόν κακή δημοσιότητα δεν υπάρχει.

Έστω ένας θεατής θα είχε κάνει κάτι.

fake λέω εγώ.

Γεγονός είναι ότι αυτά δυστυχώς συμβαίνουν, είτε το συγκεκριμένο είναι fake είτε όχι.

Και αναφέρομαι γενικά στην κακομεταχείρηση ζώων.

Δηλαδη σου φαινεται πιο τρελο για να ειναι φεικ σε σχεση με αυτο που εκανε ο Κυπριος μαθητης που ειναι αληθεια?

Βασιλη οντως ειναι περιεργο αλλα ακομα κι ετσι να ειναι τα πραγματα εγς προσωπικα τωρα το εμαθα και αν ειναι ψεμα η αληθεια δεν το γνωριω αλλα ξερω πως ειμαι και κατ εμε αξιζει τλχ την ευαισθητιποιηση μου.

Δεν λεω, τονιζω, οτι καποιος Χ η Ψ μπορει να μην ευαισθητοποιηθηκε, δεν το γνωριζω και δεν ειναι δουλεια μου. Για μενα μιλαω, μην δημιουργηθουν και παρεξηγησεις.

Άρης

Follow me

Προσωπικά υπόγραψα καλού κακού. Ακόμη και 1% από τα γεγονότα να είναι αλήθεια, αξίζει την υπογραφή μου.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

εγω εχω αλλη απορια.

ολοι οσοι υπεγραψαν τι κανουν οταν δουν ενα αδεσποτο να πεθαινει απο πεινα στο δρομο?

εχω την εντυπωση οτι το προσπερναν αδιαφοροι...

εγω εχω αλλη απορια.

ολοι οσοι υπεγραψαν τι κανουν οταν δουν ενα αδεσποτο να πεθαινει απο πεινα στο δρομο?

εχω την εντυπωση οτι το προσπερναν αδιαφοροι...

Όχι όλοι... :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind