Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια

εχω το Htc Touch Pro και εχω ενα μεγαλο προβλημα το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το εχετε συζητησει ηδη..

το process του activesync λειτουργει συνεχως και εστω και αν το σταματησω, μετα απο λιγο ξεκιναει παλι απο μονο του και αυτο εχει ως αποτελεσμα καθε λιγες ωρες να χρειαζετε φορτιση η συσκευη. υπαρχει καποιος τροπος να το σταματησω ετσι ωστε να μην λειτουργει απο μονο του? ευχαριστω

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ανοίγουμε το activesync χωρίς σύνδεση με το PC, δημιουργούμε ένα νέο server

(όπου ζητάει ονόματα η κωδικούς γράφουμε "fake"). Αφού τελειώσουμε στο μενού

είναι πια ενεργοποιημένο το Shelude, όπου και ρυθμίζουμε να συγχρονίζει χειροκίνητα.

Μπορείτε να εφαρμόσετε και όσα αναφέρονται εδώ

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5940

για να μην ανοίγει το AS μέσω των προγραμμάτων πλοήγησης.

Thanks to Panos

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12501

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Nervous εφόσων έχει το HTC Touch Pro και όχι το HD καλύτερα να βάλει το Asynckiller http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9016 που από οσο ξέρω δουλεύει στο HTC Touch Pro. Περίεγο όμως που δεν δούλεψε... Κάνε το εγκατάσταση στην βασική μνήμη και μετά Soft Reset... Κανονικά πρέπει να δουλέψει. Αν όχι δοκίμασε αυτό που είπε ο Nervous
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

παιδιά ξέρεις κανείς που μπορώ να βρώ ενσύρματα headset με ένα ακουστικό ?

Αν λέγοντας "για το pro" εννοείς με βύσμα ExtUSB, αν δεν βρεις μπορείς να πάρεις έναν αντάπτορα από ExtUSB σε 3.5mm και να χρησιμοποιήσεις ένα κοινό in ear ακουστικό:

το μονο κακό που έχει είναι οτι δεν μπορείς να μιλάς απο αυτο . μόνο να ακούς μουσική ...

Κάνεις λαθος υπαρχει ανταπτορας απο extUSB σε 3,5mm και με ενσωματωμενο μικροφωνο δες στο παρακατω link

http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=&Item=3.5mmHandsfreeAdapterwithMic&Product=F07F213B-D8BA-4113-87D3-7EA1DD30B1F6&Category=48D8C714-AB54-49BB-A0E0-D6A8665DD444

Αν λέγοντας "για το pro" εννοείς με βύσμα ExtUSB, αν δεν βρεις μπορείς να πάρεις έναν αντάπτορα από ExtUSB σε 3.5mm και να χρησιμοποιήσεις ένα κοινό in ear ακουστικό:

http://www.netimes.com/shop/bmz_cache/3/3bdc62fb966696227805510957154ff1.image.300x200.jpg

Stereo Audio Adapter For HTC ExtUSB™ (11 pin to 3.5mm) EUR €2.67

Εχω τον αλλο ανταπτορα πυ βγαζει και usb και 3,5 και 2,5 και ηθελα να αποφυγω να παρω κι αλλον αλλα μαλλον δεν τη γλυτωνω...

Ετσι απο περιέργεια....

Αν συνδέσεις κανονικά ακουστικά 3,5 jack ακούς το ίδιο χάλια με τα μαμίσια???

Someone, Somewhere in Summer Time

• Administrators
Ετσι απο περιέργεια....

Ean syndeseis kala akoustika exeis kalytero ixo.

Modpic.gif

Ετσι απο περιέργεια....

τα μαμισια κατα τη γνωμη μου ειναι τελειως χαλια...

Και με ενα bluetooth headset αλλα και με 3,5 ακουστικα (και τα δυο in ear) εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου

Καλημερα σας!

Ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με το Destinator και το Baudrate στη θυρα 4 (Com 4). Εγω βαζω ΠΑΝΤΑ πρωτα το GPSTEST και αφου βρει δορυφορους, το κλεινω και τρεχω το Destinator απο το οποιο αφενος ειμαι ικανοποιημενος αφετερου δε υπαρχει μια σχετικα αργη ανανεωση των οδηγιων. Οποτε προσεξα στις ρυθμισεις μεσα απο το προγραμμα του Destinator οτι το Baudrate ειναι ρυθμισμενο στις 115200 και ΟΧΙ 4800 που ειναι το "φυσιολογικο" στις περισσοτερες συσκευες. Εχει κανεις να πει κατι σχετικο; Μηπως αυτο ειναι που φταιει και προκαλει αυτη τη "καθυστερηση"; περισσοτερα δεδομενα αρα περισσοτερος χρονος επεξεργασιας;

Σας ευχαριστω!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

• Administrators
Οποτε προσεξα στις ρυθμισεις μεσα απο το προγραμμα του Destinator οτι το Baudrate ειναι ρυθμισμενο στις 115200 και ΟΧΙ 4800 που ειναι το "φυσιολογικο" στις περισσοτερες συσκευες.

Balto esy xeirokinita sto 4800.

Modpic.gif

τι κάνετε παίδες? :) καιρό έχω να μπω. καμιά ρομ της προκοπής βγήκε? κάτι που να κάνει καλύτερο το gps?

δεν παρακολουθώ τι παίζει πολύ πια μιας και έχω λίγο χρόνο, αλλά όσο αφορά το εργαλείο ένα θα σας πω. μόνο ευχαριστημένος χρήστης δεν είμαι.

1) το destinator μου σπάει τα νεύρα τις περισσότερες φορές παίζει και βρίσκει σήμα, όταν το χρειάζομαι, χλωμό το βλέπω να παίζει. ή θα θέλει restart ή να κλείσω το πρόγραμμα και να το ανοίξω πάλι κτλ.

2) το video output είναι αργό αρκετά (ίσως να φταίει η μνήμη μου είναι class 2)

3) χρεισιμοποιώ την έκδοση 1.4 του romEos όπου δεν παίζει το Mute ring, και μου σπάει τα νεύρα όταν θέλω να το χαμηλώσω. μετά αν έχεις ενεργοποιημένο το scroll wheel στα contacts Και πας να διαλέξεις επαφή για να πάρει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω την επόμενη στη λίστα η τη προηγούμενη μιας και κουνιέται το scroll απο ευαισθησία.

4) είναι και κάτι άλλα που βαριέμαι να λέω. είδα ότι παίζει μια ρομ με κάτι ati drivers τι λέει?

...

3) χρεισιμοποιώ την έκδοση 1.4 του romEos όπου δεν παίζει το Mute ring, και μου σπάει τα νεύρα όταν θέλω να το χαμηλώσω. μετά αν έχεις ενεργοποιημένο το scroll wheel στα contacts Και πας να διαλέξεις επαφή για να πάρει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω την επόμενη στη λίστα η τη προηγούμενη μιας και κουνιέται το scroll απο ευαισθησία.

...

Εγώ έχω βάλει την 1.50 και δεν έχει θέμα με το mute ring. Αλλά ούτε η 1.40 θυμάμαι να μου παρουσίαζε κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Νομίζω πάντως πως μπορείς να κάνεις mute πατώντας το κάτω κουμπί της έντασης φωνής. Εναλλακτικά ενεργοποίησε να κάνει mute ring όταν το γυρνάς ανάποδα (HKLM\Software\HTC\PHONE\FaceDownMuteRing=1)

• Administrators
Ρίξε μια ματιά στο xda και θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις μια πιο καινούργια ROM. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες μιας και δεν έχω πια τη συσκευή.

Modpic.gif

Και γιατί το δίνεις τόσο γρήγορα (το HD)?

Κωνσταντίνος

παιδιά πήρα προχθές το TOUCH PRO από COSMOTE είναι της ace αλλά δεν 'εχω Ελληνικό μενού και ελληνικό software πληκτρολόγιο που το δείχνει στο manual με αποτέλεσμα οι επαφές μου (που είναι οι περισσότερες στα Ελληνικά) να μην μπορούν να παρουσιαστούν από αναζήτηση.

Εχει κάποιος καμμιά συμβουλή???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια επειδη ενδιαφερομαι και εγω για αγορα ειμαι μεταξυ αυτου και του ομνια....Πιο πολυ κλεινω σε αυτο...θα ηθελα να μου πειτε (οι χρηστες)εαν ειστε ικανοποιημενοι οπως και ακουσα(λεω ακουσα δεν ξερω εαν ισχυει απο σχετικους ασχετους του ιδους)οτι της ταινιες δεν της παιζει καλα λογο αναλυσης λεει της οθονης (εχει προβληματα....)ισχυει κατι τετοιο ή ειναι παραπλανητικες ερμηνιες?

Θα παρακαλουσα να πειτε δυο λογια και εαν ειστε ικανοποιημενοι γενικα απο τη συσκευη......Ευχαριστω...:)

παιδιά πήρα προχθές το TOUCH PRO από COSMOTE είναι της ace αλλά δεν 'εχω Ελληνικό μενού και ελληνικό software πληκτρολόγιο που το δείχνει στο manual με αποτέλεσμα οι επαφές μου (που είναι οι περισσότερες στα Ελληνικά) να μην μπορούν να παρουσιαστούν από αναζήτηση.

Εχει κάποιος καμμιά συμβουλή???

Με γεια!

Το πρόβλημα με τα ελληνικά δεν είναι μόνο δικό σου, παρουσιάζεται σε πολλούς που πήραν την ελληνική έκδοση. Διάβασε εδώ τη λύση: HTC Touch Pro > Χωρις Ελληνικα

Πάντως στην εφαρμογή Contacts, και λατινικούς χαρακτήρες να εισάγεις, κάνει κάποια αντιστοίχιση και κάνει αναζήτηση.

καλά πήρες το HD και το πουλάς κιόλας? γιατί? τι έγινε με το touch pro?

• Administrators
καλά πήρες το HD και το πουλάς κιόλας? γιατί? τι έγινε με το touch pro?

Μάλλον έχουν μεγαλώσει οι απαιτήσεις μου! Diamond, Pro και HD μετά από μερικές μέρες χρήσεις... μου φαίνονται τα ίδια. Να είμαι ειλικρινής και από το Pro αλλά και από το HD έχω παράπονο. Στο πρώτο για το GPS του και στο δεύτερο για την αναπαραγωγή στα video, ειδικά από μία συσκευή που το όνομά της είναι τα αρχικά του High Definition. :wacko:

Modpic.gif

• Administrators
θα ηθελα να μου πειτε (οι χρηστες)εαν ειστε ικανοποιημενοι οπως και ακουσα(λεω ακουσα δεν ξερω εαν ισχυει απο σχετικους ασχετους του ιδους)οτι της ταινιες δεν της παιζει καλα λογο αναλυσης λεει της οθονης (εχει προβληματα....)ισχυει κατι τετοιο ή ειναι παραπλανητικες ερμηνιες?

Γενικώς είναι πολύ καλή συσκευή αλλά όπως λέω και παραπάνω έχω παράπονο από τη λειτουργία του GPS του. Όσον αφορά την αναπαραγωγή του video δεν έχει να κάνει με την οθόνη η απόδοση. Για μένα η συσκευή τα πηγαίνει απλά καλά εδώ. Εάν όμως έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αυτό τον τομέα πρέπει να κοιτάξεις εκτός HTC.

Modpic.gif