Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Aυτο δεν μπορω να το καταλαβω γιατι δηλαδη sd/my documents/χυμα kai oxi sd/my documents/mp3s πχ Balto ekei pou thes kai meta kane browse apo to programma gia na dialekseis to mp3 tis epilogis sou. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Το GPS test και το Destinator τα έχεις στην storage? Αν ναι, τότε μάλλον η κάρτα σου έχει το πρόβλημα. To GPSTest στο κινητό και το Destinator στην κάρτα... Τώρα μόλις έγινε και κάτι άλλο... με πήραν τηλέφωνο απάντησα και αφού τελείωσα και εκλεισα την γραμμή το κετρικό κουμπί και η αποδοχή κλήσης (κάτω αριστερά) συνέχισαν να αναβοσβήνουν όπως κάνουν όταν σε καλούν. Εσβησα το κινητό, το άνοιξα ξανά και έφτιαξε. Δεν έχω περάσει και δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό (βασικά γιατί δεν ξέρω απο αυτά) Αυτό με την κάρτα θα το ελέγξω με την καινούργια που θα του βάλω σήμερα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Δεν έχω περάσει και δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό (βασικά γιατί δεν ξέρω απο αυτά) Tha synistousa ena hard reset kai na deis ti symperifora meta apo afto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Για προτεινετε καμια καλη καρτουλα ειτε 2 ειτε 4 GB; Κατι εχω ακουσει για Class 6... Που μπορω να βρω τετοια; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Για προτεινετε καμια καλη καρτουλα ειτε 2 ειτε 4 GB; Κατι εχω ακουσει για Class 6... Που μπορω να βρω τετοια; Εγώ παρήγγειλα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569144 και θα μου έρθει σήμερα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Για προτεινετε καμια καλη καρτουλα ειτε 2 ειτε 4 GB; Κατι εχω ακουσει για Class 6... Που μπορω να βρω τετοια; http://www.skroutz.gr/c/45/memory_cards_and_readers.html?keyphrase=microsdhc+4gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Για προτεινετε καμια καλη καρτουλα ειτε 2 ειτε 4 GB; Κατι εχω ακουσει για Class 6... Που μπορω να βρω τετοια; Από το Πλαίσιο πήρα 4 GB, Class 6 Transcend, γύρω στα 15€ αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Καλημερα παιδες!Αρχισα να βαριεμαι λιγο και ειπα να μπω στην διαδικασια ν αλλαξω ρομ ετσι για να φαω κανα 3ωρο πανω απ το κινητο χωρις να το καταλαβω.Παρακαλω οσοι εχετε δοκιμασει αλλες ρομ προτεινετε μου την πιο αδεια και πιο γρηγορη που κυκλοφορει με τα λιγοτερα bug και δωστε μου αν σας ειναι ευκολο και ενα λινκ για να κατεβασω απο καπου την original rom μην κανω καμια πατατα στο τελος... Ευχαριστω Βαγγέλης Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Δεν έχω περάσει και δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό (βασικά γιατί δεν ξέρω απο αυτά) Καλορίζικο, και σιγά σιγά θα μάθεις και από αυτά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Καλορίζικο, και σιγά σιγά θα μάθεις και από αυτά. ;) Τα χαιρετίσματά μου στον Γιώργο....;) Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Καλημερα παιδες!Αρχισα να βαριεμαι λιγο και ειπα να μπω στην διαδικασια ν αλλαξω ρομ ετσι για να φαω κανα 3ωρο πανω απ το κινητο χωρις να το καταλαβω.Παρακαλω οσοι εχετε δοκιμασει αλλες ρομ προτεινετε μου την πιο αδεια και πιο γρηγορη που κυκλοφορει με τα λιγοτερα bug και δωστε μου αν σας ειναι ευκολο και ενα λινκ για να κατεβασω απο καπου την original rom μην κανω καμια πατατα στο τελος... Ευχαριστω Βαγγέλης Oi epiloges stis cooked ROMs den einai polles alla einai arketa kales. Mexri twra oi aksiologes einai tou monx, tou JasonDC, tou swtou kai tou panosha. H pio pliris einai tou JohanDC, i pio omorfi tou monx, i pio lite tou swtou kai i pio statheri tou panosha! :p Oles einai aksiologes. Mia light kai aproblimatisti pou sou systinw... einai i P.R.O. 1.0 tou panosha. (Ean eixa xrono... tha eixame bgalei kai pio kainourgies ekdoseis). Tha tis breis oles (mazi kai tin official) edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Oi epiloges stis cooked ROMs den einai polles alla einai arketa kales. Mexri twra oi aksiologes einai tou monx, tou JasonDC, tou swtou kai tou panosha. H pio pliris einai tou JohanDC, i pio omorfi tou monx, i pio lite tou swtou kai i pio statheri tou panosha! :p Oles einai aksiologes. Mia light kai aproblimatisti pou sou systinw... einai i P.R.O. 1.0 tou panosha. (Ean eixa xrono... tha eixame bgalei kai pio kainourgies ekdoseis). Tha tis breis oles (mazi kai tin official) edw. Ησουν αναλυτικοτατος! Σ ευχαριστω! Θα προτιμησω μαλλον τις εγχωριες.Θα δω σιγουρα ομως διαφορα ετσι; Μην την περναω τζαμπα... EDIT: Του monx ποια απο τις 2; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ησουν αναλυτικοτατος! Σ ευχαριστω! Θα προτιμησω μαλλον τις εγχωριες.Θα δω σιγουρα ομως διαφορα ετσι; Μην την περναω τζαμπα... EDIT: Του monx ποια απο τις 2; Ean anaferesai se poia apo tis dyo v1.12, bale tin private. Twra gia to ean tha deis diafora einai kai ligo sxetiko. Den thelw na analabw tin efthyni! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kal_77 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε, Σε μένα 2 cd ειχε μέσα και προφανώς λείπει αυτό με το ελληνικό manual . Τι κάνω τώρα? τους παίρνω τηλ? Μπορεί κάποιος να μου στείλει το αρχείο με email? Έχει και κάτι άλλο το cd εκτός από το αρχείο με το ελληνικό ,manual?? Μπορείς να τους πάρεις τηλ αλλά μπορώ να στο στείλω εγώ είναι 6,5 mb αν μου στείλεις ενα email. Νομίζω δεν έχει κάτι άλλο. Παράθεση Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kal_77 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Oi epiloges stis cooked ROMs den einai polles alla einai arketa kales. Mexri twra oi aksiologes einai tou monx, tou JasonDC, tou swtou kai tou panosha. H pio pliris einai tou JohanDC, i pio omorfi tou monx, i pio lite tou swtou kai i pio statheri tou panosha! :p Oles einai aksiologes. Mia light kai aproblimatisti pou sou systinw... einai i P.R.O. 1.0 tou panosha. (Ean eixa xrono... tha eixame bgalei kai pio kainourgies ekdoseis). Tha tis breis oles (mazi kai tin official) edw. Να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τις "καινούργιες" ROM, μπορώ να γυρίσω στην αρχική με ενα hard reset ? Σε ευχαριστώ Παράθεση Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ... Θα προτιμησω μαλλον τις εγχωριες.... EDIT: Του monx ποια απο τις 2; Πότε πήρε ελληνική υπηκοότητα ο monx??? :lol::lol::lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Πότε πήρε ελληνική υπηκοότητα ο monx??? :lol::lol::lol: Οχι ρε... δεν ειπα οτι ο monx ειναι ελληνας απλα ρωταω ποια απ τις 2 του monx... παρεξηγηση...:lol::lol: Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Πλάκα κάνω. Είπες εγχώριες και φαντάστηκα panosha ή swtos και στο καπάκι ρωτάς για του monx. :lol::lol::lol: Εγώ έχω του DCS σχεδόν από την αρχή αν μπορεί πια να θεωρηθεί DCS μετά από τόσα σκαλίσματα που της έχω κάνει στα TF3D, tweeks, fixes κλπ. Πάντως ευχαριστημένος είμαι τελικά. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδια σας παρακαλώ μια βοήθεια, επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο με την ace.. Το αγόρασα χθες από κατάστημα πλαίσιο , μέσα στο κουτί δεν υπήρχε το cd με το ελληνικό manual. Πήρα χθες το μεσημέρι την ace κ μου ζήτησαν ένα emal να μου στείλουν το αρχείο .. ακόμη περιμένω.. Από τις 11 το πρωί παίρνω τηλ η ώρα είναι 2:30 μεσημέρι και δεν το σηκώνουν , έχω πάρει πάνω από 100 φορές. Έβαλα πριν το cd με το Αγγλικό manual και κολλάει!!!!! Αλλα και οκ να ήταν θέλβ το Ελληνικό γμτ. Μέχρι να βρω άκρη με αυτά τα νούμερα που αυτοαποκαλούνται ‘Ελληνική αντιπροσωπεία’ μπορεί κάποιος να μου πει μερικά πράγματα; Πρέπει πρώτα να το φορτίσω και μετά να κάνω την αρχική εγκατάσταση? Ρωτάω γιατί σε αντίθεση με το tytn , (απ ότι θυμάμαι δηλαδή) το βάζω στο ρεύμα και δεν μου έχει καμιά ένδειξη ότι φορτίζει .. Μήπως πρέπει να το στήσω πρώτα και μετά να το βάλω για φόρτιση , για να βλέπω ότι όντως φορτίζει; Ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kal_77 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδια σας παρακαλώ μια βοήθεια, επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο με την ace.. Το αγόρασα χθες από κατάστημα πλαίσιο , μέσα στο κουτί δεν υπήρχε το cd με το ελληνικό manual. Πήρα χθες το μεσημέρι την ace κ μου ζήτησαν ένα emal να μου στείλουν το αρχείο .. ακόμη περιμένω.. Από τις 11 το πρωί παίρνω τηλ η ώρα είναι 2:30 μεσημέρι και δεν το σηκώνουν , έχω πάρει πάνω από 100 φορές. Έβαλα πριν το cd με το Αγγλικό manual και κολλάει!!!!! Αλλα και οκ να ήταν θέλβ το Ελληνικό γμτ. Μέχρι να βρω άκρη με αυτά τα νούμερα που αυτοαποκαλούνται ‘Ελληνική αντιπροσωπεία’ μπορεί κάποιος να μου πει μερικά πράγματα; Πρέπει πρώτα να το φορτίσω και μετά να κάνω την αρχική εγκατάσταση? Ρωτάω γιατί σε αντίθεση με το tytn , (απ ότι θυμάμαι δηλαδή) το βάζω στο ρεύμα και δεν μου έχει καμιά ένδειξη ότι φορτίζει .. Μήπως πρέπει να το στήσω πρώτα και μετά να το βάλω για φόρτιση , για να βλέπω ότι όντως φορτίζει; Ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση Δώσε μου το email σου να στο στείλω, είναι 6,5 mb. Εγώ το άνοιξα με την μια, και το φόρτισα μετά και δεν έπαθε τίποτα. Παράθεση Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Όταν φορτίζει θα σου ανάβει το στρογγυλό κουμπί στην μέση.... θα ανάβοσβήνει κατά κάποιο τρόπο.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Πρέπει πρώτα να το φορτίσω και μετά να κάνω την αρχική εγκατάσταση? Ρωτάω γιατί σε αντίθεση με το tytn , (απ ότι θυμάμαι δηλαδή) το βάζω στο ρεύμα και δεν μου έχει καμιά ένδειξη ότι φορτίζει .. Μήπως πρέπει να το στήσω πρώτα και μετά να το βάλω για φόρτιση , για να βλέπω ότι όντως φορτίζει; Den thelei kati to idiaitero stin prwti fortisi. Balto mexri na fortisei plirws kai anoikse to kai paikse kanonika. Osi wra fortizei tha deis enan kinoumeno fwtismo perigrammika sto kentriko stroggylo pliktro. Otan tha exei fortisei plirws, afto tha meinei stathera anameno. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδια σας παρακαλώ μια βοήθεια, επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο με την ace.. Το αγόρασα χθες από κατάστημα πλαίσιο , μέσα στο κουτί δεν υπήρχε το cd με το ελληνικό manual. τώρα που το λες ούτε το δικό μου είχε Ελληνικό manual...... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 τώρα που το λες ούτε το δικό μου είχε Ελληνικό manual...... :( Ta xei mpleksei ligo i ACE Hellas, se alles syskeves to exoun balei kai se alles to exoun ksexasei (?) :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kal_77 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 τώρα που το λες ούτε το δικό μου είχε Ελληνικό manual...... :( Δώσε το εμαιλ να σου το στείλω ειναι 6,50 mb Παράθεση Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts