TrobocopR Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Μιά χαρά. Με δεδομένο ότι όλοι οι αθλητές σε αυτό το επίπεδο ντοπάρονται, προσωπικά χαίρομαι απίστευτα που πιάσαμε τους δικούς μας αθλητές. Αφήστε τους άλλους να χαίρονται που η χώρα τους ανεβαίνει στον πίνακα της ντόπας (αλήθεια, τί κερδίζω από τα χρυσά της άρσης βαρών ή της κάθε Πατουλίδου;). Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Πατουλίδου το χρυσό το πήρε από κ@λοφαρδία, όχι από ντόπα. Με τη ντόπα μόνο θα έπαιρνε το πολύ το ασημένιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Είδε κανείς το μαραθώνιο στην κολύμβση; Μου είπανε ότι ο Έλληνας ήταν πρώτος και στα τελευταία 500 μέτρα τον προσπέρασαν όλοι και βρέθεηκε 17ος :blink: FTR, κέρδισε ο Ολλανδός Maarten van der Weijden. Του έκανε πατητή κατά κάποιο τρόπο ο Ρώσος..Ο Έλληνας είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Πατουλίδου το χρυσό το πήρε από κ@λοφαρδία, όχι από ντόπα. Με τη ντόπα μόνο θα έπαιρνε το πολύ το ασημένιο. Χμ, δεν ξέρω... Θυμάσαι τί σπυριά είχε η Πατουλίδου; To 12.64 που έκανε δεν το είχε πλησιάσει ποτέ... Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Bασικά το χρυσό της Πατουλίδου ήταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων.;) Το κρίσιμο ερώτημα είναι γιατί μετά άλλαξε αγώνισμα. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Bασικά το χρυσό της Πατουλίδου ήταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων.;) Το κρίσιμο ερώτημα είναι γιατί μετά άλλαξε αγώνισμα. :whistle: Γιατί Νίκο Τσιαμτσίκα?? :D Αποκλείστηκαν Μυστακίδου, Κουβάρη από προημητελικά ταέκ-βον-ντο. Προκρίθηκε ο Νικολαϊδης. Συνεπώς, ξεχάστε τα όνειρα για 3 χρυσά από το ευγενές αυτό άθλημα... :X http://www.sport24.gr/html/ent/354/ent.249354.asp Καλημέρα. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Χμ, δεν ξέρω... Θυμάσαι τί σπυριά είχε η Πατουλίδου; To 12.64 που έκανε δεν το είχε πλησιάσει ποτέ... εχω την εντυπωση πως τα σπυρια της πατουλιδου ηταν σημασια απο την ακμη που ειχε ως εφηβη. ενδεχομενως να ηταν και αυτο που λεμε βλογιοκομενη(:X) αφου σταματησε τον αθλητισμο ειχε κανει πλαστικη επεμβαση και ειχε καθαρισει το προσωπο της απο της ουλες. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γιατί Νίκο Τσιαμτσίκα?? :D Σε ποιον κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας κύριε Trobocop®??:lol: Έχεις δει πολλούς αθλητές να έχουν πιάσει κορυφή και μετά να αλλάζουν αγώνισμα? Γιατί να πάει σε ένα αγώνισμα στο οποίο ήξερε ότι δεν θα έχει καμιά επιτυχία και να μη μείνει στο αγώνισμο στο οποίο στέφθηκε Ολυμπιονίκης?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Σε ποιον κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας κύριε Trobocop®??:lol: Έχεις δει πολλούς αθλητές να έχουν πιάσει κορυφή και μετά να αλλάζουν αγώνισμα? Γιατί να πάει σε ένα αγώνισμα στο οποίο ήξερε ότι δεν θα έχει καμιά επιτυχία και να μη μείνει στο αγώνισμο στο οποίο στέφθηκε Ολυμπιονίκης?:worry: Εντάξει σ' αυτό αλλά πολλοί σπρίντερς κάνουν και μήκος, δεν ήταν κάτι πρωτοφανές. Δεν πήγε να κάνει ιππασία. Το ότι δεν υπερασπίστηκε τον Ολυμπιακό της τίτλο ούτε σε μια διοργάνωση (αν θυμάμαι καλά) πάντως είναι λίγο περίεργο. Τέλος πάντων, περσινά ξινά σταφύλια. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Εντάξει σ' αυτό αλλά πολλοί σπρίντερς κάνουν και μήκος, δεν ήταν κάτι πρωτοφανές. Δεν πήγε να κάνει ιππασία. Το ότι δεν υπερασπίστηκε τον Ολυμπιακό της τίτλο ούτε σε μια διοργάνωση (αν θυμάμαι καλά) πάντως είναι λίγο περίεργο. Τέλος πάντων, περσινά ξινά σταφύλια. Nαι εντάξει πολλοί σπριντερς κάνουν και μήκος αλλά άλλο λέω εγώ.Θυμάσαι κανένα να πήρε χρυσό και να είπε μετά δεν ξανακάνω το ίδιο αγώνισμα? Εγώ κανένα. Σα να λέει αποκλείεται να το ξανακάνω,αποκλείεται να πιάσω ξανά την ίδια επίδοση ή για να την ξανακάνω θα πρέπει να πληρώσω πολύ ακριβό τίμημα... Y.Γ Το 4ο μετάλλιο είναι γεγονός. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Ποια Πατουλίδου ρε παιδία και κουραφέξαλα? Έχουμε πάρει ήδη το ΧΡΥΣΟ! Αλέξανδρος Νικολαίδης FTW! TAE KWON DO FTW! :cool: Kαι δε λέτε τίποτα ε? Καθένας με το favourite sport του. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 2ος, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ! Αν έφερνε την πρωτιά θα 'μασταν πιο χαρούμενοι αλλά ήταν άτυχος. Για διαιτησίες να μη μιλήσω. Ειδικά στο TAE KWON DO και ειδικά στον αγώνα του Αλέξανδρου Νικολαίδη με τον Νιγηριανό. (Ημιτελικός) Άντε και του... 2012 :p Για όποιους συνεχίσουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti_ Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 2ος, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ! Αν έφερνε την πρωτιά θα 'μασταν πιο χαρούμενοι αλλά ήταν άτυχος. Για διαιτησίες να μη μιλήσω. Ειδικά στο TAE KWON DO και ειδικά στον αγώνα του Αλέξανδρου Νικολαίδη με τον Νιγηριανό. (Ημιτελικός) Άντε και του... 2012 :p Για όποιους συνεχίσουν... pvpv το ειδααα!!! μπραβο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Ποια Πατουλίδου ρε παιδία και κουραφέξαλα? Έχουμε πάρει ήδη το ΧΡΥΣΟ! Αλέξανδρος Νικολαίδης FTW! TAE KWON DO FTW! :cool: Kαι δε λέτε τίποτα ε? Καθένας με το favourite sport του. :rolleyes: Αργυρό είναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Ένας Κουβανός επιτέθηκε στον προπονητή του πριν λίγο ή μου φάνηκε; Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου αλλα δε κατάλαβα τη γινόταν και το γύρισαν στο στίβο. Για Tae kwon do μιλάω. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Αργυρό είναι!! Απλά ήλπιζα για το χρυσό... το έγραψα πρίν τον αγώνα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. :rolleyes: Παρ όλα αυτά έγινε και κάτι απρεπές στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ φέτος. Είδατε γροθιά που έφαγε ο διαιτητής απο τον ΚΟΥΒΑΝΟ? Δίκιο είχε βέβαια... αλλά τέσπα... Ένας Κουβανός επιτέθηκε στον προπονητή του πριν λίγο ή μου φάνηκε; Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου αλλα δε κατάλαβα τη γινόταν και το γύρισαν στο στίβο. Για Tae kwon do μιλάω. Στο ταεκβοντο ήταν. Έβγαλαν νοκ αουτ τον Κουβανό αλλά αυτός μπορούσε να συνεχίσει. Την γροθιά την έφαγε ο διαιτητης φυσικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Y.Γ Το 4ο μετάλλιο είναι γεγονός. :D Έχουμε πάρει ήδη το ΧΡΥΣΟ! Αλέξανδρος Νικολαίδης FTW! TAE KWON DO FTW! :cool: Kαι δε λέτε τίποτα ε? Σε θέλω πιο προσεχτικό.:p Όντως το TAE KWON DO είναι φοβερό άθλημα.Αν ήμουν πιο μικρός αυτό θα άρχιζα να κάνω.Αχ!:( Ένας Κουβανός επιτέθηκε στον προπονητή του πριν λίγο ή μου φάνηκε; Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου αλλα δε κατάλαβα τη γινόταν και το γύρισαν στο στίβο. Για Tae kwon do μιλάω. Στο ταεκβοντο ήταν. Έβγαλαν νοκ αουτ τον Κουβανό αλλά αυτός μπορούσε να συνεχίσει. Την γροθιά την έφαγε ο διαιτητης φυσικά. Έβγαλαν νοκ αουτ τον Κουβανό και ο Κουβανός με τη σειρά του έβγαλε νοκ αουτ το διατητή.:chair: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Στο ταεκβοντο ήταν. Έβγαλαν νοκ αουτ τον Κουβανό αλλά αυτός μπορούσε να συνεχίσει. Την γροθιά την έφαγε ο διαιτητης φυσικά. Υπάρχει στο youtube ή ακόμη; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIEST Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 paidia den ipirkse fair play apo tous adipalous tou.idate pou xtipousan....telospadwn an kai aksize to xriso einai tromeros a8litis!!!xriso sto londino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Στο ταεκβοντο ήταν. Έβγαλαν νοκ αουτ τον Κουβανό αλλά αυτός μπορούσε να συνεχίσει. Την γροθιά την έφαγε ο διαιτητης φυσικά. Υπάρχει στο youtube ή ακόμη; δειτε το http://www.youtube.com/watch?v=BGpRWQXwj3U μεχρι να το σβησουν κ αυτο... http://www.imageshack.gr/files/8f3i8ihmwgd2c5q8rfca.jpeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι αλλά ήταν μεγάλη αδικία! Εκείνη την ώρα σηκώνοταν!! Ήταν και μπροστά με 3-2. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Χρυσό η Βραζιλία στην πετόσφαιρα και οι ΗΠΑ στην καλαθόσφαιρα γυναικών. Επεκράτησαν των ΗΠΑ και της Αυστραλίας αντίστοιχα. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 δειτε το http://www.youtube.com/watch?v=BGpRWQXwj3U μεχρι να το σβησουν κ αυτο... http://www.imageshack.gr/files/8f3i8ihmwgd2c5q8rfca.jpeg Kλωτσιά ήταν λοιπόν... Τόλιο Τσάκι συγκεκριμένα. :) ------------------------------------- Παρ όλα αυτά εμένα με νευρίασαν πιο πολλοί οι κινέζοι ή τη σκα*α ήταν! Ο 1ος στον αγώνα με τον Κουβανό ο οποίος ενώ είδε τη φασαρία και το ξύλο που έπαιφτε συνέχιζε ο ******* να πανηγυρίζει! :knife: (και πανηγυρίζουν και με έναν τρόπο, τρομάρα τους!!!) Ο 2ος στον τελικό με τον Αλέξανδρο Νικολαίδη ο οποίος σε κάθε του πόντο πανηγύριζε λές και του έχωναν τίποτα ξέρετε πού. Και για το κεφάλι που πήρε δεν το συζητώ, σαν να κέρδισε το τζόκερ. Αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χαμογελούσε για το κεφάλι που πήρε το άτομο. :mad: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ??? ΟΕΟ??? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ??? ΟΥΦ... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ??? ΟΕΟ??? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ??? Για τον ημιτελικό λες που από τα 3 κεφάλια μέτρησε το 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Έλεος με τον Βαγγέλη Ιωάννου και τους Ισπανούς, ούτε η εθνική να έπαιζε... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Έλεος με τον Βαγγέλη Ιωάννου και τους Ισπανούς, ούτε η εθνική να έπαιζε... Το ξεφτίλισε όντως, ειδικά στο τέλος με τον διαιτητή. Εμένα πάντως μ' άρεσε το "Awesome babe, awesome!" :p :lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts