Jump to content

TIEST

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

TIEST's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπέρα, όταν συνδέω το κινητό στο pc ανοίγοντας τα αρχεία και συγκεκριμένα στα video από την camera δεν τα φορτώνει άμεσα αλλά δείχνει να τα κατεβάζει και μόλις τελειώσει το dl τότε παίζει! γιατί συμβαίνει αυτό? επίσης έκανα λογκ ιν στο xbox και τώρα δεν μπορώ να κάνω logout στο κινητό. να σας πω αλήθεια δεν ήξερα τι παίζει ακριβώς με αυτό και απλά δοκίμαζα αν υπήρχαν τπτ καλά features. τνχ.
  2. καλησπέρα και καλή χρονιά, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να στείλουμε τη φωτογραφία με τη μεγάλη ανάλυση και όχι με τα 5Mpixel. ρωτάω διότι στέλνοντας μια φώτο που έχω τραβήξει με το κινητό βλέπω σαν attach είναι μόνο 300kb. σορι αν είναι χαζή ερώτηση. ευχαριστώ.
  3. καλησπέρα, έκανα μια μετακόμιση πρόσφατα και παρατήρησα πριν από λίγες μέρες ότι το ψυγείο βγάζει κάποιες σταγόνες νερού στο πάνω μέρος (εξωτερική επιφάνεια) του. από που μπορεί να προέρχεται? ευτυχώς η ποσότητα νερού είναι μικρή προς το παρόν και συνήθως εμφανίζεται στο κέντρο της επιφάνειας. ευχαριστώ.
  4. καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει βίντεο με υπότιτλους; δυστυχώς δεν βρίσκω κάπου στα settings να διαβάζει τους ελληνικούς και τα βγάζει #$%^. επίσης το here maps είναι πολύ ωραίο αλλά δεν έχει στάσεις λεωφορείων και λοιπά απ ότι βλέπω. σωστά? ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για τον συγχρονισμό στα emails καθώς και στα μηνύματα - ειδοποιήσεις του facebook. Πολλές φορές ενώ έχω διαβάσει ένα email πχ από yahoo account ή αντίστοιχα μια ειδοποίηση από facebook στο κινητό, οταν μπαίνω από το pc βρίσκονται ακόμα εκεί αδιάβαστα. Μόνο στο email της εταιρίας που εργάζομαι δεν εχει κάποιο θέμα. Ευχαριστώ.
  6. οσοι δουλεουουν power tools. οταν ερθουν δυο διαφορετικες ειδοποιησεις πχ facebook και εμαιλ τι γινεται με τα leds? εχω βαλει μπλε, μοβ και μολις σκανε μαζι απλα βγαζει ενα χρωμα (λευκο νομιζω). γενικα καποιος που να ξερει το app να δωσει κανενα tip για το led?! ευχαριστω.
  7. apn: internet.vodafone.gr, username και pass τιποτα, τυπος ελεγχου ταυτοτητας: ΚΑΝΕΝΑ. Χωρις να ρυθμισω κατι απο μονος μου, αυτα εχω.
  8. στο power tools δεν μου εμφανιζει τα apps (facebook,..,) μονο τα εμαιλς μπορεσα να βρω και να βαλω LED. καποιος που να γνωριζει? TNX --OK το βρηκα. απλως περιμενεις να ερθει καποιο μηνυμα απο την καθε εφαρμογη. σωστα?--- κατι αλλο διοτι δεν ειχα ξανααγορασει app, αν τυχον σβησω το app θα εχω τη δυνατοτητα να το ξανακανω instal free? η αν υπαρχει τροπος να κανω save το app για reinstall?
  9. εχει το face-down (flip) στο ++ μονο. κριμα γτ αυτο που λες φενεται πιο βολικο. τεσπα μακαρι να ειχε απο μονη της η συσκευη την επιλογη με τα leds. anyway, tnx!
  10. εχει κανεις το hub++LED? θελω να ρωτησω πως γινεται να σταματαει το led, χωρις να χρειαστει να ξεκλειδωσω, κανοντας μονο preview τις ειδοποιησεις.
  11. Ειμαι ενα μηνα με το z10 και ειναι εντελως διαφορετικο. δουλευοντας το, ξεχνας αμεσως android interface. ολα γινονται πιο γρηγορα! αρνητικο ειναι το μενου με τις επαφες. μου αρεσε το slide που εχουν τα androids, ενω αυτο εχει μια χαζη επιλογη μονο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν γινεται οταν εχουμε τα ακουστικα συνδεδεμενα στο κινητο να παιζει και ο ηχος κλησης στα ακουστικα οταν καλουν, οχι μονο στο ηχειο του. το εχει παρατηρησει κανεις? τνχ
  12. γεια σας, δοκιμαζοντας το security απο την σελιδα της bb (αναζητησει συσκευης, κλειδωμα οθονης κλπ) στο προφιλ μου τα εχω δηλωσει ολα εκτος απο τον αριθμο τηλεφωνου. γινεται καπως να δηλωσω τον αριθμο? θελω να με ρουφιανεψω εντελως :D το δικτυο το αναγνωριζει παντως (vodafone) tnx.
  13. δεν με ενδιαφερει τοσο για καθε επαφη αλλα για τις εφαρμογες λχ αλλο χρωμα τα emails, αλλο το facebook και παει λεγοντας. βρηκα το bebuzz αν εννοεις αυτο, δεν ειναι free.:confused: για να καταλαβεις αν ειχες ποτε android, υπαρχει το app noled το οποιο ειναι εξαιρετικο.
×
×
  • Create New...