dgl Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάποιο ebook ή κάποιον οδηγό περί εκμάθησης του Facebook (εταιρική σελίδα, οργάνωση ομάδων friends etc.) Φιλικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάποιο ebook ή κάποιον οδηγό περί εκμάθησης του Facebook (εταιρική σελίδα, οργάνωση ομάδων friends etc.) Φιλικά Δημήτρης Επειδή το φ/β αλλάζει συχνά δύσκολα θα βρεις κάτι τέτοιο ενημερωμένο. Με Γκουγκλαρισμα των αποριών σου θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα από όσο φαίνονται. Αν έχεις εμπειρία σε υπολογιστή, σε 1μηνα θα τα ξέρεις όλα. Πρώτα απ όλα όμως πρέπει να οργανώσεις το τι ακριβώς στόχους έχεις, για να δεις αν σε εξυπηρετεί πραγματικά. Στείλε πμ για καλύτερη επικοινωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Επειδή το φ/β αλλάζει συχνά δύσκολα θα βρεις κάτι τέτοιο ενημερωμένο. Με Γκουγκλαρισμα των αποριών σου θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα από όσο φαίνονται. Αν έχεις εμπειρία σε υπολογιστή, σε 1μηνα θα τα ξέρεις όλα. Πρώτα απ όλα όμως πρέπει να οργανώσεις το τι ακριβώς στόχους έχεις, για να δεις αν σε εξυπηρετεί πραγματικά. Στείλε πμ για καλύτερη επικοινωνία. Γνωρίζω ότι οι αλλαγές είναι συνεχόμενες, και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα Social media είναι η δουλειά σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Γνωρίζω ότι οι αλλαγές είναι συνεχόμενες, και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα Social media είναι η δουλειά σου? Όχι ακριβώς αλλά ένα κομμάτι της δουλειάς. Εδώ όμως δεν μιλάω λόγω δουλειάς. Απλώς πολλοί κάνουν λάθος υπερεκτιμώντας το φ/β. Πρώτα κάνε ένα πλάνο του τι θέλεις να κάνεις για την δουλειά και να το εντάξεις σωστά. Δεν θέλεις να παίξεις, για να περνάει η ώρα. Γι αυτό σου απάντησα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι φίλη μου είναι.Έχω σβήσει το tag ρωτάω αν θα έχει πάει η ειδοποίηση ότι κάποιος την έχει προσθέσει στην φωτογραφία... Αν έχει ενεργοποιημενη την αποστολή μνμ, θα έχει λάβει μειλ επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joa Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλησπέρα σας, έχω μια ερώτηση και ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος από εσάς. Έχει χαθεί μια δημοσίευσή μου από το facebook. Πιο συγκεκριμένα, έφτιαξα ένα άλμπουμ με 10 φωτογραφίες. Είχα σχόλια και πολλά likes από τους φίλους μου. Μετά από 2 ημέρες πρόσθεσα στο ίδιο άλμπουμ άλλες 5 φωτογραφίες. Χάθηκαν όμως όλα τα σχόλια και τα likes. Οι φωτογραφίες μου είναι όλες εντάξει αλλά εμφανίζονται τα σχόλια των φίλων μου μόνο στις 5 πρόσφατες φωτογραφίες. Τι μπορεί να έγινε ? Δεν έχω διαγράψει τίποτα αλλά ακόμα κι έτσι μπορώ να επαναφέρω την αρχική μου δημοσίευση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rialdo Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 καλησπερα.πατησα ελαχιστοποιηση στη στηλη ενημερωσης κ εξαφανηστηκε.δεν βγαζει καν κουμπακι να την επαναφερω.πως μπορω να το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vikmel82 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 καλησπερα.πατησα ελαχιστοποιηση στη στηλη ενημερωσης κ εξαφανηστηκε.δεν βγαζει καν κουμπακι να την επαναφερω.πως μπορω να το φτιαξω? Πάτα πάνω στο Συνομιλία που σου βγάζει κάτω δεξιά. Έτσι εμφανίζεται αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Έχω μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος όταν κάποιος κάνει κάπου check in κάπου και με βάζει μέσα να μη φαίνομαι καθόλου μέχρι να το εγκρίνω εγώ ο ίδιος από το Activity. Είδα υπάρχει μια ρύθμιση "When you're tagged in a post, who do you want to add to the audience if they aren't already in it?". Αν βάλω Only Me δε θα φαίνομαι στο check in? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) Νομίζω στο ποστ θα φαίνεσαι κανονικά αλλά δεν θα εμφανίζεται στο προφίλ σου μέχρι να το εγκρίνεις. Στα προφίλ των άλλων ταγκαρισμένων θα φαίνεται και το δικό σου όνομα. Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως. EDIT: Mόλις το τσέκαρα και όντως έτσι έιναι. Edited April 3, 2014 by toumpanovlaxos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 καλησπερα παιδια, γινεται καπως, οτι ανεβαζω σε μια ομαδα που εχω φτιαξει (ειμαι ο πρωτος διαχειριστης κ εχω κανει και μερικους ακομα) να μην το βλεπουν ολοι οι φιλοι μου παρα μονο τα μελη της ομαδας αυτης ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Έχω μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος όταν κάποιος κάνει κάπου check in κάπου και με βάζει μέσα να μη φαίνομαι καθόλου μέχρι να το εγκρίνω εγώ ο ίδιος από το Activity. Είδα υπάρχει μια ρύθμιση "When you're tagged in a post, who do you want to add to the audience if they aren't already in it?". Αν βάλω Only Me δε θα φαίνομαι στο check in? Εγώ έχω ενεργοποιήσει την επιλογή της αναθεώρησης χρονολογίου, δηλαδή όταν με κάνουν tag σε κάποιο check in, δεν εμφανίζεται στο προφίλ μου μέχρι να το αποδεχτώ εγώ. Αν θες αυτό, πήγαινε ρυθμίσεις - ρυθμίσεις Χρονολογίου και ετικετών - και πάτα ναι σε αυτή την ρύθμιση: ''Θέλετε να αναθεωρείτε τις δημοσιεύσεις στις οποίες σας προσθέτουν με ετικέτα οι φίλοι σας, πριν εμφανιστούν στο Χρονολόγιό σας;'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Το καινούριο look του facebook... πώς είναι έτσι?? μοιάζει πολύ με mobile έκδοση του ενσωματωμένη στον browser. :mad: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Το καινούριο look του facebook... πώς είναι έτσι?? μοιάζει πολύ με mobile έκδοση του ενσωματωμένη στον browser. :mad: Γιατί ρε Νίκο;; Καλή είναι. Εμένα μ αρέσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Γιατί ρε Νίκο;; Καλή είναι. Εμένα μ αρέσει! Τότε εγώ είμαι ο κακομούτσουνος ε ;; :lol: Επίσης σε εμένα τώρα με αυτό το look παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση της CPU. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αυτό. Edited April 8, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μολις αλλαξε "look" και το twitter μου και το fb μου την ιδια στιγμη... :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Τότε εγώ είμαι ο κακομούτσουνος ε ;; :lol: Επίσης σε εμένα τώρα με αυτό το look παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση της CPU. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αυτό. Τώρα που το λες αυτό κι εμένα μου φαίνεται κάπως πιο βαριά η σελίδα. Δε ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά έτσι φαίνεται στο λάπτοπ μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και εγώ παρατηρώ αυτή την αυξηνένη κατανάλωση του επεξεργαστή και κολλάει εκνευριστηκά το λάπτοπ :mad: Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ωραία η αναβάθμιση που βγαλανε για το κινητό, αλλά ρε παιδιά..πως μπορώ να βλέπω τις ενημερωσεις με βάση τη χρονική σειρά και όχι τις σημαντικότερες...?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomboy Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ωραία η αναβάθμιση που βγαλανε για το κινητό, αλλά ρε παιδιά..πως μπορώ να βλέπω τις ενημερωσεις με βάση τη χρονική σειρά και όχι τις σημαντικότερες...?? Την ίδια ερώτηση έχω και εγώ, χάνω τις μισές ενημερώσεις έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Για Android μιλατε ή για iOS; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 αντροιντ εγω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δεν υπάρχει το κουμπί "ταξινόμηση" πάνω δεξιά? Όπως στην mobile έκδοση? Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Στο mobile application για android δεν υπάρχει (ή δεν έχω βρει εγώ) τέτοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Μήπως ξέρετε πως μπορώ να επιλέξω μια φωτογραφία προφίλ ως εξώφυλλο χωρίς να δημιουργηθεί ως νέα και να χάσω σχόλια/likes? Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Μήπως ξέρετε πως μπορώ να επιλέξω μια φωτογραφία προφίλ ως εξώφυλλο χωρίς να δημιουργηθεί ως νέα και να χάσω σχόλια/likes? Δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Θα στη περάσει σαν καινούρια από προφίλ σε εξώφυλλο ή αντίστροφα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts