Jump to content

tomboy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tomboy

  • Ημ. Γέννησης 12/12/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tomboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλύτερα αντίγραφο κίνησης του λογαριασμού σου (πχ από e-banking).
  2. tomboy

    Lg G4c

    Και εγώ για εκεί το κόβω να καταλήγω...
  3. tomboy

    Lg G4c

    Καλησπέρα! Έχω το τηλ από τον Δεκέμβρη ως φθηνή λύση αντικατάστασης παλιού αλλά καλού κινητού. Το αγόρασα μέσω skroutz. Έχω κάνει μόνο όσες αναβαθμίσεις έχουν έρθει, καμία άλλη παρέμβαση. Έχω περασμένες λίγες γνωστές εφαρμογές και κανένα παιχνίδι. Γενικά ελαφρια χρήση. Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο, κάνει μόνο του επανεκκίνηση και μένει στο σημειο εισαγωγής PIN ή κάνει κάτι σαν soft επανεκκίνηση, δείχνει δλδ την εισαγωγή, το logo, μπαίνει σε λειτουργία αλλά χάνει το 3/4G και για να το επανακτήσει χρειάζεται κανονική επανεκκίνηση. Υπάρχουν φορές που μπορεί να το κάνει και 2-3 φορές μέσα στην ημέρα και άλλες δουλεύει απροβλημάτιστα για 3-4 μέρες. Επίσης το κάνει απρόβλεπτα. Έχει τύχει να συμβεί όταν μιλάω ή σερφάρω, έχει τύχει να γίνει ενώ το κινητό κάθεται ανενόχλητο σε αναμονή. Όταν δουλεύει είναι μια χαρά, όταν το πιάνει σιχτιρίζω. Άλλα προβλήματα δεν έχει, κολληματα δλδ. Ερώτησεις: α. το έχετε ξαναακούσει σαν πρόβλημα στο συγκεκριμένο κινητό; β. με το service τι παίζει; παίρνω το μαγαζί που το αγόρασα ή την LG; Ευχαριστώ!
  4. Νουάρ λογοτεχνία --> Τα απόλυτα νουάρ κατ'εμέ είναι του Ρειμόντ Τσάντλερ (πολλά γυρίστηκαν και καταπληκτικές ταινίες), ό,τι έχω διαβάσει είναι εκπληκτικό. Από σύγχρονα νουάρ τρομερός είναι ο Paco Ignacio Taibo II, οι υποθέσεις του είναι στην Λατινική Αμερική. Επιστημονική φαντασία --> Γκίμπσον και Ασίμοφ είναι κλασικοί και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε Περιπέτεια/Φαντασία --> Τομ Ρόμπινς (κορυφαία το "αγριεμένοι ανάπηροι επιστρέφουν από θερμά κλίματα" και "Τρυποκάρυδος") Ελληνική Λογοτεχνία --> Λένος Χρηστίδης "Τα χαστουκόψαρα". Όποιος το διαβάσει και δε πεθάνει στο γέλιο, να μου το πει.
  5. tomboy

    Camping

    Για Χαλκιδική, αν θέλεις πολλά club τότε μόνο σε ότι υπάρχει κοντά στη Καλλιθέα. Φτηνά το κάμπινγκ του ΑΠΘ, ακριβά το κάμπινγκ του Σάννυ. Διαφορετικά, πολύ νέο κόσμο και κίνηση έχει ο Αρμενιστής στο 2ο πόδι (και έχει και φυσική ομορφιά).
  6. Όντως το κόλπο με το νύχι δουλεύει καλύτερα! Ωραία, θα μοστράρω και το μανικιούρ μαζί με το τηλέφωνο :lol: :lol:
  7. Ναι, είναι καλύτερα τώρα!
  8. Και εγώ παιδεύτηκα να το βρω, τελικά είναι Settings--> Display --> KnockON Έχω την εντύπωση ότι εμφανίστηκε διαθέσιμο ως επιλογή μετά από restart που έκανα και όχι αμέσως μετά την αναβάθμιση. Εγώ θα τους στείλω ένα mail πάντως γιατί πραγματικά είναι άχρηστο το feature αν πρέπει να χτυπήσεις τόσο δυνατά την οθόνη. Έκανα κανά μισάωρο για να διαπιστώσω ότι για να ανοίξει πρέπει να το κοπανήσω! :mad:
  9. Ακόμα ένα επιτυχημένο update σε kitkat και από εμένα (άνευ root). Πριν την αναβάθμιση ήταν λίγο δυσκίνητο, τώρα πετάει. Η αναβάθμιση έγινε μέσω LG suite (usb). Πήρε σχεδόν μια ώρα. Μία ερώτηση σε όσους το έχετε ήδη: το Knock on για κλείδωμα είναι οκ. Για ξεκλείδωμα όμως σχεδόν "βαράω" την οθόνη για να δουλέψει. Έτσι είναι το κανονικό, ρυθμίζεται από κάπου ή θα μείνω με το φόβο ότι θα σπάσω την οθόνη; :wacko:
  10. Την ίδια ερώτηση έχω και εγώ, χάνω τις μισές ενημερώσεις έτσι!
  11. Τα μηχανήματα που αναγνωρίζουν τα πλαστά χαρτονομίσματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια είναι τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών που έχουν η Alphabank/Εθνική/Πειραιώς. Έχουν πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και αν βάλεις πλαστό, το κρατάνε και ειδοποιούν τους ταμίες. Αν αυτά δεν παίρνουν το χαρτονόμισμα, τότε το χαρτονόμισμα είναι κατά 99,9% πλαστό. Ακόμα και οι καταμετρητές που έχουν στα ταμεία τους, δεν είναι τόσο αξιόπιστοι. Όλες οι υπόλοιπες συσκευές έχουν περιθώρια λάθους από μεγάλο (οι φθηνές) έως μικρότερο (οι ακριβές). Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε υπόψη τις οδηγίες της ΕΛ. ΑΣ. ώστε τουλάχιστον να είμαστε υποψιασμένοι.
  12. Αχ αυτά τα άτιμα τα όπλα, χάνονται εύκολα ρε παιδί μου... Σαν τους αναπτήρες ένα πράμα :lol::lol::lol:
  13. Πάντως αν ο κόσμος είναι τόσο χαζός και γουστάρει να πληρώνει 9 ευρώ (το παράβολο) για να αλλάζει την ΑΤ του κάθε τρεις και λίγο (επειδή π.χ. δεν του αρέσει η φωτογραφία του ή το χτένισμά του), τι να πει κανείς... Νομίζω βέβαια ότι υπάρχει ένα όριο ως προς το πόσες φορές μπορείς να την χάσεις, μετά από το οποίο υπάρχει πρόστιμο αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.
  14. Πας screenshot και τους λες με το ύφος κακομοίρη που κολλάει σε λεπτομέρειες "Επειδή η ΕΛ.Α. γράφει τα εξής, θα μου δώσετε μία βεβαίωση με την υπογραφή σας ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω ταυτότητα γιατί άμα πάω στην Αθήνα και μου κάνουν έλεγχο θα είμαι εκτεθειμένος...". Άμα το παίξουν δύσκολοι, αρχίζεις τη μίρλα τύπου "Ναι, αλλά εγώ δεν θέλω προβλήματα... και αφού το λέει ο νόμος... και αχου τι να κάνω...". Για να απαλλαγούν από τον μ****α βρίσκουν πλαστικό στο πι και φι :lol: :lol: :lol:
  15. Αν έχεις παλιού τύπου ταυτότητα, μπορείς να την αλλάξεις όποτε θέλεις. Αν δεν την έχεις χάσει, απλά την παραδίνεις στο Αστυνομικό Τμήμα και παραλαμβάνεις την καινούρια. Για την ακρίβεια, αλλάζουμε ταυτότητα αν ισχύει έστω και ένα από τα παρακάτω Από την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. Πότε πρέπει να αντικαταστήσω το δελτίο ταυτότητάς μου; 1. Σε περίπτωση που έχει αλλάξει οποιοδήποτε στοιχείο της ταυτότητας σας 2. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας η ιθαγένεια ή τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες 3. Σε περίπτωση που έχει φθαρεί 4. Όταν έχει περάσει δεκαπενταετία από την έκδοσή του 5. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.
×
×
  • Create New...