Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΟΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ TEXAS HOLdem POKER AΠΟ TO ΚΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HTC TOUCH 3450? ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΟΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ TEXAS HOLdem POKER AΠΟ TO ΚΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HTC TOUCH 3450? ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλησπέρα, προσπάθησε να μην χρησιμοποιείς κεφαλαία γράμματα καθώς είναι άβολα στην ανάγνωση και μοιάζει σαν να φωνάζεις. Ευχαριστώ.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

μπορει καποιος να με διαφωτισει στο τι συμβαινει με τον λογαριασμο μου?

εχει εδω και 1 εβδομαδα περιπου που παω να μπω και λεει "Account unavailable

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologise for the inconvenience."

μηπως μου εχουν χακαρει το pc? και αλλες φορες μου το ειχε γραψει αλλα κραταγε το πολυ 2 ωρες..

Don't give up! :!:

Έχετε παρατηρήσει προβλήματα με την είσοδό σας στο Facebook και γενικά κατά την πλοήγησή σας; Χθες το βράδυ δεν μπορούσα να μπω καθόλου και σήμερα, ενώ άνοιξε κανονικά χωρίς καθυστέρηση, δεν φορτώνει κανονικά κάποιες σελίδες, quiz κ.λ.π. Τέλος, το πιο "κουλό" σφάλμα που αντιμετώπισα είναι ότι δεν έβρισκε τις φωτογραφίες που είχα "ανεβάσει" στο προφίλ μου και σε μερικά προφίλ έλεγε ότι δεν είναι διαθέσιμο.. :down: Τα'χει παίξει τελείως ή μου φαίνεται;

Συνηθες φαινομενο αυτο που λες εδω και αρκετους μηνες.Ενω λειτουργει κανονικα ξαφνικα πεφτει,μετα στρωνει και μετα παλι τα ιδια δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνηθες φαινομενο αυτο που λες εδω και αρκετους μηνες.Ενω λειτουργει κανονικα ξαφνικα πεφτει,μετα στρωνει και μετα παλι τα ιδια δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.

Τις προηγούμενες μέρες τα πρόβληματα του Facebook ήταν εμφανεί, ενώ τώρα δεν βλέπω το παραμικρό πρόβλημα.. Ίσως είχε μπει πολύς κόσμος στο Facebook τις προηγούμενες μέρες. :)

Σήμερα παρατήρησα ότι με Internet Explorer δεν εμφανίζεται η μπάρα του Chat. Με Firefox εμφανίζεται κανονικά.. Τι μπορώ να κάνω (εκτός από το να χρησιμοποιήσω τον Firefox) για να διορθωθεί αυτό το...μικρό σφάλμα; :confused:

• 2 weeks later...

εχω ενα μικρο σπαστικο προβληματακι......

εδω και κανα 2 μερες στο fb και συγκεκριμενα στο παραθυρο συνομιλιας μου βγαζει μια προειδοποιειση που λεει : "Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση του ιστορικού συνομιλίας" ενταξει οκ...αυτο δεν κατι τραγικο ..αλλα την ωρα που μιλαω με καποιο ατομο....και πατησω π.χ ανανεωσης σελιδας....μου σβηνει τα παντα...ακομα και αυτο που εχει στειλει,ασχετα αν δεν το εχω ανοιξει να δω τι λεει.......!!!

ρωτησα μερικους.....δεν τους εμφανιζει τιποτα τετοιο...και τους κραταει το ιστορικο κανωνικα...!!!!

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα...?

Γιατι προβλημα απο το Firefox δεν ειναι.....κοιταξα ρυθμισεις και ειναι ολα οκ....δοκιμασα και με ιντερνετ εξπλορερ παλι τα ιδια.....!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

εχω ενα μικρο σπαστικο προβληματακι......

εδω και κανα 2 μερες στο fb και συγκεκριμενα στο παραθυρο συνομιλιας μου βγαζει μια προειδοποιειση που λεει : "Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση του ιστορικού συνομιλίας" ενταξει οκ...αυτο δεν κατι τραγικο ..αλλα την ωρα που μιλαω με καποιο ατομο....και πατησω π.χ ανανεωσης σελιδας....μου σβηνει τα παντα...ακομα και αυτο που εχει στειλει,ασχετα αν δεν το εχω ανοιξει να δω τι λεει.......!!!

ρωτησα μερικους.....δεν τους εμφανιζει τιποτα τετοιο...και τους κραταει το ιστορικο κανωνικα...!!!!

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα...?

Γιατι προβλημα απο το Firefox δεν ειναι.....κοιταξα ρυθμισεις και ειναι ολα οκ....δοκιμασα και με ιντερνετ εξπλορερ παλι τα ιδια.....!!!

Εμένα δεν μου κάνει τίποτα τέτοιο.. (Internet Explorer 8) Ούτε μου βγάζει μήνυμα λάθους, ούτε μου διαγράφει το ιστορικό.. Περίμενε μερικές μέρες μήπως και φτιάξει.. Εγώ παρατήρησα ένα άλλο bug (; ) του Facebook.. Όταν βλέπω μία επαφής (κι'ας την έχω προσθέσει) και πατήσω πάνω στο "Κοινοί Φίλοι", ανοίγει ένα "παράθυρο" με τους "Κοινούς φίλους", αλλά η σελίδα από πίσω ασπρίζει.. Γίνεται όλη άσπρη και δεν φαίνεται τίποτα. Πρέπει να κυλίσω λίγο την σελίδα παρακάτω για να ξαναφανεί ό,τι έδειχνε από πίσω πριν.. :confused:

Παιδιά γειά σας, μήπως μπορεί κάποιος νά μου πεί πώς μπορώ νά διαγράψω ένα μήνυμα πού μού έστειλε κάποιος καί φαίνεται συνεχώς στόν τοίχο μου; Σημ. Εμφανίζεται ακόμη καί τώρα πού τόν έχω διαγράψει απ΄τούς φίλους. Επίσης ακόμη καί όταν τό διαγράφω στό iPhone τήν επόμενη φορά πού θά ξαναμπω στό προφίλ πάλι εμφανίζεται

Αν πας μέσω υπολογιστή στο profile σου και το κάνεις remove?

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Καλημέρα. Να'σαι καλά :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ξερει κανεις ποτε και πως τερματιζει το farm ville??
Ασχημα οταν εχεις ξοδεψει ολα σου τα λεφτα σε καλλιεργιες που δεν φροντιζεις,με αποτελεσμα να μην εχεις εσοδα.

ετσι μονο ξοδευεις και δεν εισπρατεις.οποτε ειναι το game over:lol:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ασχημα οταν εχεις ξοδεψει ολα σου τα λεφτα σε καλλιεργιες που δεν φροντιζεις,με αποτελεσμα να μην εχεις εσοδα.

ετσι μονο ξοδευεις και δεν εισπρατεις.οποτε ειναι το game over:lol:

Αρα δεν τλειωνει ποτε....

:w00t:

Τελικα αποφασισα να κανω εγγραφη στο facebook :O

Yπαρχει καπου επιλογη για να ΜΗΝ μπορουν να μου κανουν αιτημα φιλιας απλα να κανω οσους θελω εγω. Βεβαια μπορεις να τα απορριπτεις αλλα χτυπαει ασχημα.. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δεν θυμάμαι αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση όμως νομίζω ότι αν απορρίψεις αίτημα φιλίας δεν το βλέπει ο άλλος. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.

Τελικα αποφασισα να κανω εγγραφη στο facebook :O

Yπαρχει καπου επιλογη για να ΜΗΝ μπορουν να μου κανουν αιτημα φιλιας απλα να κανω οσους θελω εγω. Βεβαια μπορεις να τα απορριπτεις αλλα χτυπαει ασχημα.. :)

Και βεβαια υπαρχει επιλογη στα Privacy settings.Δες την φοτο.

http://img33.imageshack.us/img33/893/fbpriv.th.jpg

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

τωρα ρε παιδια με την αναβαθμιση του ΦΒ στο προσωπικο απορητο..... δεν μπορουμε να κλειδωνουμε τους φιλους μας ...?!

τωρα δλδ πρεπει ολοι να βλεπουν... τι και πως..?!

ΔΕΝ εχει επιλογη οπως ηταν πριν την αναβαθμιση που ειχε να διαλεξεις εμφανιση φιλων : μονο φιλοι/ολοι/μορφοποιηση........????

εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι....!!!

Οποιος γνωριζει κατι ...ας το αναφερει...γιατι μου ειναι λιγο σπαστικο...!!!!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Πως μπορω να κανω (δεδομενων των νεων αλλαγων) να μην βλεπει καποιος που δεν ειναι φιλος μου, τις σελιδες μου και τους φιλους μου??

παλια μπορουσε να δει απλα το ονομα μου με τις επιλογες στειλε μηνυμα ή προσθεσε ως φιλο...τωρα βλεπει σχεδον τα παντα..

πως αλλαζει αυτο?εψαξα στις ρυθμισεις αλλα για τα 2 συγκεκριμενα που ρωταω,τζιφος..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*