Jump to content

xatsbac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xatsbac

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

xatsbac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία και καλή χρονιά σε όλους!!! :rolleyes:
  2. επειδή δεν τα πάω και πολύ καλά με τις εφαρμογές, είχα εγκατεστημένο το skype στο Ν86 Και λειτουργούσε καλά, ξαφνικά χάθηκε η εφαρμογή και δεν μπορώ να εγκαταστήσω ξανά. Μου λέει έληξε το πιστοποιητικό και η εφαρμογή αυτή υπάρχει στο κινητό αλλά δεν ξέρω τι εχει γίνει και δεν μου την εμφανίζει.
  3. κατεβασα την εφαρμογή και παίζει απο εκεί τα βίντεο. στο facebook ομως συνεχίζει να μην τα παίζει. αυτά που ανεβάζουν δηλαδή οι φίλοι πρέπει να πας στην εφαρμογή για να τα δεις και οχι άμεσα απο εκεί οπως παλιά. και αυτό είναι λίγο σπαστικό να βγαίνεις συνέχεια για να δείς κάτι. δείχνει κανονικα το παράθυρο του βίντεο αλλά δεν παίζει, μονο μαύρη εικόνα έχει.
  4. ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ SIEMENS gigaset c100. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ 1777 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΛΗΣΗΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ???
  5. όταν μπαίνω facebook αλλα και απο την εφαρμογή YouTube. αν επιλέξω την εφαρμογή για κινητά δεν παίζει, αν επιλέξω υπολογιστη τα παίζει αλλα δεν ειναι καλή η εικόνα λόγο μεγέθους (πιό μεγάλη εικόνα). απο την Νόκια μου είπαν ότι άλλαξε κάτι στην εφαρμογή η YouTube και εξαρτάτε απο αυτήν αν θα κάνει κάτι για να παίζουν τα βίντεο σε πολλά κινητά Νόκια. δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αλλο....... εγώ έχω το Ν86 αλλά και στο Ν97 του φίλου μου δέν παίζει. ξέρει κανείς κάτι???
  6. εδώ και λίγο καιρό τα κινητά όπως το Ν97 Ν86 δεν αναπαράγουν τα βίντεο του you tube υπάρχει λύση;
  7. Εχω ψάξει και κατέβασα μία αλλά δεν λειτουργεί. με τις τελευταίες αναβαθμίσεις μου είπαν οτι δεν υποστηρίζει πλέον το κινητό την εφαρμογή αυτή. σε άλλα ομως ξέρω οτι παίζει. πριν είχα αυτην με τα μπαλάκια και τον ήχο όταν την άνοιγες. αυτή δεν το έχει αυτό. ξέρει κανείς πως θα βρώ να την δοκιμάσω μήπως και δουλέψει?
  8. βοήθεια φίλοι μου... εσβησα την εγκατασταση παιχνιδιών Ν-GAGE στο κινητό μου Νόκια Ν86 πώς θα την εγκαταστήσω πάλι? δεν τα κατάφερα μεχρι τωρα. στο OVI δεν υπάρχει πλέον η εφαρμογή. με επανεγκατάσταση λογισμικού που μου έκαναν δεν μπήκε. τι άλλο να κάνω?
  9. δεν λεω οτι θα παρουν λεφτα απο τα στοιχεια που θα δωσουμε, αλλα το οτι θελουν το α.φ.μ για καποιο λογο ειναι. και μην ξεχνατε οτι ποτέ το κράτος δεν σκεφτεται τον πολιτη αλλα την τσεπη του. :rolleyes:
  10. ξερει κανεις αν το farm ville το παιζει και απο κινητο? εχω το Ν86 αλλα δεν....
  11. ολα τα κάνουν για να αρπάξουν χρήμα απο τους κατόχους καρτοκινητών. οπως το έχουν κάνει ήδη. δεν τους νοιάζει η ασφάλεια των πολιτών και η τρομοκρατία. :p
  12. δοκιμασα να παιξω το farm ville απο το fasebook στο Νοκια Ν86 που εχω αλλα μου λεει οτι πρεπει να βαλω νεα εκδοση του adode. το εχω κανει προσφατα αναβαθμιση το κινητο. ξερει κανεις αν παιζει αυτο το παιχνιδι στο Ν86?
  13. γεια σου φιλε, μια βοηθεια για επιλογη συσκευης. εδω κ καιρο μου αρεσε το Ν85 αλλα ακουσα αρκετα οχι τοσο καλα για υλικα κατασκευης. ποια ειναι η γνωμη σου? μου προτειναν το Ε66. μεχρι τωρα ειχα το Νοκια 6280 και ειναι απογοητευση απο υλικα... πλαστικουρα. ειναι υπο διαλυση. το Ε66 καλο απο υλικο υστερει λιγο σε βιντεο αν και η καμερα ειναι πιο ευκρινεις σε πολυ κοντινη αποσταση απο το Ν85. ποια η γνωμη σου? ευχαριστω!
  14. γεια σου φιλε, μια βοηθεια για επιλογη συσκευης. εδω κ καιρο μου αρεσε το Ν85 αλλα ακουσα αρκετα οχι τοσο καλα για υλικα κατασκευης. ποια ειναι η γνωμη σου? μου προτειναν το Ε66. μεχρι τωρα ειχα το Νοκια 6280 και ειναι απογοητευση απο υλικα... πλαστικουρα. ειναι υπο διαλυση. το Ε66 καλο απο υλικο υστερει λιγο σε βιντεο αν και η καμερα ειναι πιο ευκρινεις σε πολυ κοντινη αποσταση απο το Ν85. ποια η γνωμη σου? ευχαριστω!
×
×
  • Create New...