Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Καλησπερα σε ολη τη παρεα!Θα ηθελα καποιος να μου πει που πρεπει να αποθηκευσω καποια mp3,για να φαινονται στο μενου μουσικη του διαμαντιου μου!ευχαριστω προκαταβολικα παιδια! /Internal Storage/My Documents/ (και μετά όπου θέλεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 /Internal Storage/My Documents/ (και μετά όπου θέλεις)[/Q φιλε athanaso77 σε ευχαριστω πολυ!εισαι πρωτος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 εκδοση ρομ 1,93,168,2ell ημερομινια ρομ 08 27 08 εκδοση ραδιοεπ 1,00,25,05 εκδοση πρωτ 52,29,25,12u εχω κανει σχεδον τα παντα δεν βρισκω ακρη καμια τι μπορω αλλο να κανω εκτος του gps test k toy htc tool gps ευχαριστω για τον χρονο σας Ευχαρίστως να σε βοηθούσα,αλλά όπως έχεις πεί ποιό πάνω,έχεις vodafone συσκευή και δεν μπορούμε να κάνουμε κ πολλά! Άν ήταν κάποια άλλη θα σου πρότινα να δοκιμάσεις μια cooked rom,αλλά τώρα.... Hard reset,έχεις κάνει? Αν ναί,ξαναδοκίμασε,μήπως αλλάξει κάτι! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaeten Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ευχαρίστως να σε βοηθούσα,αλλά όπως έχεις πεί ποιό πάνω,έχεις vodafone συσκευή και δεν μπορούμε να κάνουμε κ πολλά! Άν ήταν κάποια άλλη θα σου πρότινα να δοκιμάσεις μια cooked rom,αλλά τώρα.... Hard reset,έχεις κάνει? Αν ναί,ξαναδοκίμασε,μήπως αλλάξει κάτι! εχω κανει αλλα επειδη τα εχω παρει ασχημα πειτε μου το οτιδιποτε κ ας χασω την εγγυηση στην τελικη αλλα ας δουλεψει επιτελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 εχω κανει αλλα επειδη τα εχω παρει ασχημα πειτε μου το οτιδιποτε κ ας χασω την εγγυηση στην τελικη αλλα ας δουλεψει επιτελους ΟΚ λοιπόν... Καταρχήν πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να μπορεί να δεχτεί κι άλλες ROM που προβλέπονται πάντα για το Diamond. Πληροφορίες εδώ. Κατά δεύτερον για να του περάσεις τη ROM υπάρχει η κλασσική διαδικασία σύνδεσης τη συσκευή με το PC και τρέχοντας από εκεί το update ή μέσω της internal storage που είναι και ο πιο ασφαλής. Διαδικασία εδώ. Για αρχή καλό θα είναι να βάλεις την τελευταία official αγγλική που θα βρεις εδώ. Μήπως όμως πρώτα να το πας πίσω στη vodafone μήπως όντως έχει πρόβλημα hardware και σου το αλλάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 εχω κανει αλλα επειδη τα εχω παρει ασχημα πειτε μου το οτιδιποτε κ ας χασω την εγγυηση στην τελικη αλλα ας δουλεψει επιτελους Αν το πρόβλημα ειναι hardware θα πρεπει να τα σκασεις, καλυτερα να το πας για service. Δοκιμασε αλλαγη radio που δεν θα χασεις την εγγυηση. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Μήπως όμως πρώτα να το πας πίσω στη vodafone μήπως όντως έχει πρόβλημα hardware και σου το αλλάξουν; Καλησπέρα σε όλους! Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα hardware αφού το gpstest της γράφει gps starting up,αν ήταν πρόβλημα hardware δεν θα το έβρισκε καθόλου(λογικά)! Εγώ για δοκιμή ξαναπέρασα rom που δεν μου δούλευε το gps και μου δούλεψε μετά απο 2-3 hard reset! Αυτό που έκανα ήταν να κάνω hardreset και να περνάω μόνο το gpstest! Την 2η φορά βρήκε, κ κλείδωσε δορυφόρους! Ας ελπίσουμε ότι δεν έχει "κάτσει" καλά η rom της vodafone στην συσκευή της φίλης μας! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Δοκιμασε αλλαγη radio που δεν θα χασεις την εγγυηση. Φυσικά και χάνεις την εγγύηση εάν περάσεις άλλο radio. Εξάλλου πρέπει να ξεκλειδώσεις την συσκευή για να το κάνεις αυτό, πράγμα που άμεσα συνεπάγεται χάσιμο εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 εχω κανει αλλα επειδη τα εχω παρει ασχημα πειτε μου το οτιδιποτε κ ας χασω την εγγυηση στην τελικη αλλα ας δουλεψει επιτελουςΛοιπόν καλύτερα να κάνεις κάτι πιο δοκιμασμένο και με μικρότερο ρίσκο.κάνεις hard reset στο κινητό και μολις το ανοίξεις βάζεις σωστή ημερομηνία,ώρα και περιοχή και μετά συνδέεσαι στο ιντερνετ και ανανεώνεις το Quickgps. Μετά πάς εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12970 και περνάς αυτό το πρόγραμμα και το ρυθμίζεις όπως ακριβώς λέει στο πρώτο μύνημα του θέματος αυτού. Κάτι επιπλέον που πρέπει να κάνεις είναι στο mode να βάλεις warm start. Mετά πας λίγο σε ανοιχτό χώρο(ταράτσα ή στο δρόμο) και περιμένεις να πρασινίσουν οι δορυφόροι μέσα σε 5-10 λεπτά.Τότε είσαι οκ και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά ώς gps Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Και το GPS Test την ίδια δουλειά δεν κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Και το GPS Test την ίδια δουλειά δεν κάνει; ναι αλλα το HTC GPS Tool προσωπικα νομιζω οτι ειναι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Και το GPS Test την ίδια δουλειά δεν κάνει;Tο έχει γράψει και ο Πάνος εκεί,το έχω διαπιστώσει και εγώ το ίδιο,αυτό το πρόγραμμα "ξυπνάει" την απόδοση του gps των Qualcomm Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Επίσης εκτός αυτών υπάρχει και το VisualGPSce. Όλα λίγο πολύ το ίδιο κάνουν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Εμένα στην πράξη μόνο αυτό μου έχει δώσει λύση... Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Καλημερα σας , Ξαφνικα και χωρις κανενα λογω σημερα δεν μου συνδεεται με το Active Sync . Εντελως ξαφνικα . Εκανα τα παντα το απεγκατεστησα εκανα restart το PC το ξαναεγκατεστησα αλλα τιποτα . Το θεμα ειναι οτι φορτιζει μου λεει το PC οτι το βλεπει αλλα το Active Sync με τιποτα . Καμια ιδεα ???? Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων ΟΛΑ ΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaeten Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12970 οπως γραφει στο παραπανω ποστ εκανα της ενεργειες αλλα κανενα αποτελεσμα στο satelite ειναι η πυξιδα κενη καμια ενδειξη μαλλον θα το παω απο vodafone το ερτωτημα μου τα αλλα εχουν δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 μαλλον θα το παω απο vodafone το ερτωτημα μου τα αλλα εχουν δουλεψει Η αλήθεια είναι ότι από αυτή την πρόταση δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα! Τα άλλα προγράμματα σου δούλεψαν; Κλείδωσαν δορυφόρους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaeten Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Η αλήθεια είναι ότι από αυτή την πρόταση δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα! Τα άλλα προγράμματα σου δούλεψαν; Κλείδωσαν δορυφόρους; oxi ρωτησα αν οι αλλες συσκευες της βονταφονε αν ειχαν το ιδιο προβλημα με το gps η δουλεψαν κανονικα αυτο που εκανα τωρα ειναι παλι hard reset στην συνεχεια εκανε εγκατασταση το προγραμα της vodafone to opoio το διεκοψα κανοντας επανεκινηση θα περασω ξανα το gps test k θα δω αν δεν δουλεψει κ παλι θα το παω για servise Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 oxi ρωτησα αν οι αλλες συσκευες της βονταφονε αν ειχαν το ιδιο προβλημα με το gps η δουλεψαν κανονικα Όχι, τέτοιο πρόβλημα δεν έχει παρουσιαστεί σε γενικές γραμμές τόσο σε συσκευές Vodafone, όσο και στις υπόλοιπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaeten Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 περασα τα προγραματα gps test k htc tool στο eten x 650 που εχω κ δουλευουν αψογα αυτο που παραρησα ειναι οτι εβγαλε καποιες γραμμες χαμηλα κοκκινες κ μετα πρασινιζαν πολυ γρηγορα το htc δεν βγαζει καν αυτες της γραμμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 περασα τα προγραματα gps test k htc tool στο eten x 650 που εχω κ δουλευουν αψογα αυτο που παραρησα ειναι οτι εβγαλε καποιες γραμμες χαμηλα κοκκινες κ μετα πρασινιζαν πολυ γρηγορα το htc δεν βγαζει καν αυτες της γραμμες Δυστυχώς επιστροφή στη Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaeten Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 :mad::( ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 @ όσους χρησιμοποιούν το fingerkeyboard: Ξέρετε αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το "κ" και το "ο"; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Χρησιμοποιείς την έκδοση με τα ελληνικά που υπάρχει εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 υπαρχει καποια λυση οταν ανοιγω το ημερολογιο να μην με πηγαινει στο επομενο μου ραντεβου αλλα στην ημερα την οποια βρισκομαστε ? ευχαριστω Αν δεν έχεις βρει λύση,πρέπει να αλλάξεις απο τις ρυθμίσεις του ημερολογίου όταν ανοίγει να μην ανοίγει με AGENDA view αλλά να ανοίγει με DAY view! Πάς Calendar\Menu\Tools\\options\ και στηνν καρτέλα general έχει πάνω-πάνω την επιλογή που θέλεις και απο εκεί το αλλάζεις κ το βάζεις ότι θες! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts