Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 καλήσπερα εβαλα τον tcpmp 0.72,και μου βγαζει error συγκεκριμενα unexpected program failure.pleasent crash.txt. to the developers.program will now exit. μηπως εχει να κανει με το οτι το diamond ειναι vga,γιατι το ειχα στο 3600 με wm6.1 kαι δουλευε κανονικα.καμια βοηθεια? Ο τελευταίος Core Player δουλεύει άψογα πάντως. Τον συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ο τελευταίος Core Player δουλεύει άψογα πάντως. Τον συνιστώ. ο τελευταιος ειναι ο 1.2.5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ο τελευταιος ειναι ο 1.2.5?? Ναι... build 4506. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ναι... build 4506. οκ αυτον εχω,ευχαριστω για την απαντηση αν και μου αρεσε και ο tcpmp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Υπάρχει τρόπος να βγάζει την ώρα σε 24ωρο συστημα και οχι PM - AM ? :O: Start -> Settings -> System (tab) -> Regional Settings -> Time (tab) -> Time style και επιλέγεις hh:mm:ss:tt. (Σε περίπτωση που δεν έγινε κατανοητός ο Konandrio) :p HH:mm:ss:tt Εγω με κεφαλαια ΗΗ το γυρναω σε 24h, το απο πανω απλα σβυνει τα PM, αν και δεν το εχω δοκιμασει ετσι το μεταφραζω. Λογικα οπως και να ειναι το εχει βρει ο FRM. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 ΗΕΕΕΕΕΕLP Εχω ολες τις επαφές μου σε ενα Samsgug D-600 στα ελληνικά Πως τις περνάω στο διαμάντι ???:confused: Προσπάθησα με το Activesync αλλά μάταια Μαλλον κατι δεν κανω καλά γιατι δεν βρισκει το Samsung Εγώ από το Samsung D900, τις πέρασα στο Diamond με bluetooth. Το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 1. Στη σελίδα της Ο2 Γερμανίας από όπου πήρα και το pda, βρήκα κάποια updates. Συγκεκριμένα υπάρχει το update για αναβάθμιση σε 1.93.207.2 GER. Αυτή είναι και η έκδοση που έχει η συσκευή μου. Επειδή θέλω αύριο να περάσω ένα διαφορετικό ROM, το update αυτό είναι ολοκληρωμένο ROM μαζί με Radio; Επειδή χρειάζομαι το stock ROM για να μη χάσω την εγγύηση.. (H σελίδα: http://www.o2online.de/nw/support/downloads/software/xda/xdadiamond/index.html ) Oi stock ROMs perilambanoun kai to Radio. 2. Μέσω του Shap's Advanced Config, αλλάζω το setting ούτως ώστε να μην μου εμφανίζει τα sim contacts αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί. Το αλλάζω και με τα SKTools αλλά με κάθε κλείσιμο της συσκευής χάνεται και η εντολή αυτή και τα sim contacts επανεμφανίζονται. Μέσω του registry editor των SKTools, δημιούργησα ένα dword, και ενώ αρχικά λειτουργούσε, με επανεκκίνηση της συσκευής, πάλι εμφανίστηκαν τα sim contacts.. ξέρει κανείς τί παίζει; Dokimase afto: KaiserSimFix.CAB h' afto: NikiSimFix.CAB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ναι... build 4506. Στον core player, μπορουμε να σωσουμε λιστες με τραγουδια? Δεν βρισκω τετοια επιλογη... :confused: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Στον core player, μπορουμε να σωσουμε λιστες με τραγουδια? Δεν βρισκω τετοια επιλογη... :confused: The way you generate a playlist: If all the files you want are in 1 directory: 1) Menu... Open Files... go to that directory, then click on the checkbox(es) of the files that you want (or click SELECT then pick All). Then click OK. 2) Menu... Playlist... Save Playlist... Then type in the name file the playlist (it doesn't need to be in the same directory as the selected files). Don't forget the .pls extension If the files are in seperate Directories: 1) Menu... Playlist... Add Files... go to the directory were the files are, then click on the checkbox(es) of the files that you want. Then Click OK. 2) If there are more files that you want. Repeat Step 1 until all the desired files are selected. 3) Menu... Playlist... Save Playlist... Then type in the name file the playlist (it doesn't need to be in the same directory as the selected files). Don't forget the .pls extension Για να δεις όμως το MEnu>Playlist πρέπει να καταργήσεις την Media Library με το εξής τρόπο. Menu... Tools... Preferences... Then after you are in preferences: Select Page... Media Library... Click on Disable Media Library). You will need to restart Coreplayer. Το έκανα και δουλέυει άψογα!:) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 The way you generate a playlist: If all the files you want are in 1 directory: 1) Menu... Open Files... go to that directory, then click on the checkbox(es) of the files that you want (or click SELECT then pick All). Then click OK. 2) Menu... Playlist... Save Playlist... Then type in the name file the playlist (it doesn't need to be in the same directory as the selected files). Don't forget the .pls extension If the files are in seperate Directories: 1) Menu... Playlist... Add Files... go to the directory were the files are, then click on the checkbox(es) of the files that you want. Then Click OK. 2) If there are more files that you want. Repeat Step 1 until all the desired files are selected. 3) Menu... Playlist... Save Playlist... Then type in the name file the playlist (it doesn't need to be in the same directory as the selected files). Don't forget the .pls extension Για να δεις όμως το MEnu>Playlist πρέπει να καταργήσεις την Media Library με το εξής τρόπο. Menu... Tools... Preferences... Then after you are in preferences: Select Page... Media Library... Click on Disable Media Library). You will need to restart Coreplayer. Το έκανα και δουλέυει άψογα!:) thanks! :):):) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Για οσους ενδιαφερονται, 26/09 εκανα μια παραγγελια απο http://www.netimes.com/shop/ και σημερα εγινε η παραλαβη, πληρωμη με paypal αποστολη με ταχυδρομειο και ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Καλημέρα, μια ερώτηση: κάπως (δεν έχω ιδέα πώς) έκανα το ρολόι της πάνω μπάρας των windows από ψηφιακό αναλογικό... ξέρει κανείς πώς το γυρνάμε πάλι σε ψηφιακό? Ευχαριστώ! ΥΓ>Μιλάω για το ρολόι που εμφανίζεται στην πάνω μπάρα όταν είναι ανοιχτό κάποιο πρόγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 ξέρει κανείς πώς το γυρνάμε πάλι σε ψηφιακό? Me paratetameno patima panw sto roloi sou bgazei ena pop-up menu gia na dialekseis ean to theleis psifiako i analogiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Me paratetameno patima panw sto roloi sou bgazei ena pop-up menu gia na dialekseis ean to theleis psifiako i analogiko. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ήταν τόσο απλό τελικά....:p πρέπει να ήταν το μόνο που δεν δοκίμασα!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Me paratetameno patima panw sto roloi sou bgazei ena pop-up menu gia na dialekseis ean to theleis psifiako i analogiko. Ωραίος!!! Δεν το ήξερα.:rolleyes: Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ε; ΤΟ παταω κ μου βγαζει το κλασικο μενου για ρυθμισεις ωρας.. (το παταω παρατεταμενα) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ε; ΤΟ παταω κ μου βγαζει το κλασικο μενου για ρυθμισεις ωρας.. (το παταω παρατεταμενα) Το ρολόι επάνω στη μπάρα, όταν είσαι εκτός κεντρικής οθόνης. Αυτό πατάς παρατεταμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BGuardiaN Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Oi stock ROMs perilambanoun kai to Radio. Υπάρχει όμως τρόπος να καταλάβω, εάν το συγκεκριμένο αρχείο ( είναι.. κανονικό, ολοκληρωμένο stockROM; Ή απλά ένα update; Μπορεί να ρωτάω και αυτονόητα πράγματα τώρα, αλλά είμαι ακόμα στο στάδιο.. εκμάθησης :wacko: (To αρχείο είναι http://www.o2online.de/nw/assets/blobs/software/xdadiamond-windows.exe , εννοείται πως τηλεφώνησα στους τεχνικούς της ο2 αλλά δεν ήξεραν να μου απαντήσουν..) Το πρόβλημα με τη σιμ λύθηκε! Ευχαριστώ σε εσένα και στον φίλο mythos_bt. Παράθεση Ericsson T20s -> Ericsson T66 -> Sony Ericsson t68i -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750 -> HTC Diamond -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> Moto G -> LG G4 -> Galaxy s7 Edge -> iPhone X iPad air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Παιδιά έχετε βρεί κανένα καλό προγραμματάκι μετατροπέα μονάδων;;; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Παιδιά έχετε βρεί κανένα καλό προγραμματάκι μετατροπέα μονάδων;;; HiCalc. Εκτός από κομπιουτεράκι και μετατροπέας μονάδων, κάνει και διάφορα άλλα. Καταπληκτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Me paratetameno patima panw sto roloi sou bgazei ena pop-up menu gia na dialekseis ean to theleis psifiako i analogiko. Το ρολόι επάνω στη μπάρα, όταν είσαι εκτός κεντρικής οθόνης. Αυτό πατάς παρατεταμένα... Ούτε εγώ ήξερα ότι παίζει κάτι τέτοιο. Άβυσσος τα WM... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 HiCalc. Εκτός από κομπιουτεράκι και μετατροπέας μονάδων, κάνει και διάφορα άλλα. Καταπληκτικό. Είσαι μοναδικός, ανεπανάληπτος, απίστευτος!!!:thanks: Με έσωσες!!! Τώρα επιτέλους θα περνάω τα εργαστήρια!!!!:lol: Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Υπάρχει όμως τρόπος να καταλάβω, εάν το συγκεκριμένο αρχείο ( είναι.. κανονικό, ολοκληρωμένο stockROM; Ή απλά ένα update; Μπορεί να ρωτάω και αυτονόητα πράγματα τώρα, αλλά είμαι ακόμα στο στάδιο.. εκμάθησης :wacko: Apo edw pou eimai den exw prosbasi sto link. Ti megethos exei? Oi official ROMs einai peripou sta 100MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 καλήσπερα εβαλα τον tcpmp 0.72,και μου βγαζει error συγκεκριμενα unexpected program failure.pleasent crash.txt. to the developers.program will now exit. μηπως εχει να κανει με το οτι το diamond ειναι vga,γιατι το ειχα στο 3600 με wm6.1 kαι δουλευε κανονικα.καμια βοηθεια? Υπαρχει εκδοση TCPMP που δουλευει καλα στο Diamond και μαλιστα μπορει να ενσωματωσει υποτιτλους απο αρχεια .smi Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BGuardiaN Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Apo edw pou eimai den exw prosbasi sto link. Ti megethos exei? Oi official ROMs einai peripou sta 100MB. Είναι 107mb. ΥΓ: αλήθεια, ποιά ROM προτείνετε; Παράθεση Ericsson T20s -> Ericsson T66 -> Sony Ericsson t68i -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750 -> HTC Diamond -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> Moto G -> LG G4 -> Galaxy s7 Edge -> iPhone X iPad air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts