Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Επανέρχομαι και σε μια παλαιότερή μου ερώτηση: Μια κινέζικη μπαταρία, η οποία θα χρησιμοποιείται σε ώρα ανάγκης μόνο, μπορεί να προκαλέσει ζημιά;

Den exoun anaferthei problimata mexri twra. Yparxei anafora malista gia after market mpataria pou exei doulepsei kalytera kai zestene ligotero to Diamond. Afto omws endexomenws na einai memonomeni periptwsi. Opws kai na exei pantws. Apo ti stigmi pou den xrisimopoieis proion pistopoiimeno tis HTC, to meridio tis efthynis einai apokleistika diko sou.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

είναι αρκετά εμφανής σε background ασπρο..δηλαδή όταν είμαι στο internet και η σελίδα είναι "άσπρη" κάνει ένα "γάμα" με κιτρινίλα..άρα δεν είναι μόνο ψυχολογικό αλλά και αντιαισθητικό...στο μέλλον δεν ξέρω αν γίνεται χειρότερο..μιας ημέρας κινητό..

Τώρα το παρατήρησα. Καλύτερα να μην μου το είχες πει... :)

Den exoun anaferthei problimata mexri twra. Yparxei anafora malista gia after market mpataria pou exei doulepsei kalytera kai zestene ligotero to Diamond. Afto omws endexomenws na einai memonomeni periptwsi. Opws kai na exei pantws. Apo ti stigmi pou den xrisimopoieis proion pistopoiimeno tis HTC, to meridio tis efthynis einai apokleistika diko sou.

Σ' ευχαριστώ...

Βασικά σκεφτόμουν να αγοράσω 3-4 μπαταρίες, για να τις έχω μόνιμα σε σπίτι, δουλειά, εξοχικό, έτσι απλά για να υπάρχουν σε περίπτωση έλλειψης χρόνου για φόρτιση της κανονικής.

• Administrators
Τώρα το παρατήρησα. Καλύτερα να μην μου το είχες πει... :)

Min kratiseis ti syskevi sou etsi, oso kai na theleis na apofygeis ti diadikasia tis apousias.

Modpic.gif

Min kratiseis ti syskevi sou etsi, oso kai na theleis na apofygeis ti diadikasia tis apousias.

Μίλησα με Ace και μου είπαν ότι θα μου αλλάξουν οθόνη..διάβασα και στο forum της ΗΤC ότι το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και όλα μια χαρά..Επίσης μου είπαν αν θέλω να περιμένω την νέα παρτίδα σε 15 μέρες και ενδεχομένως να έχουν το ίδιο πρόβλημα..οπότε αλλαγή οθόνης..το e-shop αντίθετη στην αλλαγή συσκευής..ούτε καν μεσάζων για την επισκευή της συσκευής...Δεν ξέρω αν είναι η πολιτική τους αυτή..Μόνο πουλάνε!τίποτα άλλο!!!Η Ace καλή εξυπηρέτηση..Πληρώνουν μέχρι την courier...ψιλοστεναχωρήθηκα με όλα αυτά..ούτε μια μέρα δεν άντεξε..

Παιδιά τι είναι πάλι αυτό με την κιτρινίλα?Απο ότι έχω διαπιστώσει αν δεν έχεις λίγη τύχη στην αγορά της συσκευής (swtos,κιτρινίλα και δεν ξέρω κι εγω τι αλλο) κλάφτα.

Επανέρχομαι και σε μια παλαιότερή μου ερώτηση: Μια κινέζικη μπαταρία, η οποία θα χρησιμοποιείται σε ώρα ανάγκης μόνο, μπορεί να προκαλέσει ζημιά;

Θα μπορούσε κάποιος να πει με βεβαιότητα;

Ευχαριστώ.

File mou egw xrishmopoiw edw kai kairo mia mpataria pou phra apo to ebay,pou einai 1800mah...sthn forthsh ontws zestenete ligotero kai mou krataei 5 me 6 hmeres....

eimai polu ikanopoihmenws..

Εγω παλι ( οσον αφορα στο θεμα της κιτρινιλας) την παρεδωσα στην cosmote για αποστολη στην Αντιπροσωπεια και στην συνεχεια αντικατασταση εντος 3 ημερων(ΟΧΙ επισκευη). Τουλαχιστον αυτο μου ειπαν.

Επισης καποια πληροφορηση που ειχα λεει οτι δυστυχως με το περασμα του χρονου χειροτερευει (η κιτρινιλα).

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

εγώ θα κάνω μια άλλη ερώτηση...Η ACE δεν βλέπει όταν κάνει την εγκατάσταση της ROM ότι υπάρχει πρόβλημα με την οθόνη??

Παιδιά τι είναι πάλι αυτό με την κιτρινίλα?Απο ότι έχω διαπιστώσει αν δεν έχεις λίγη τύχη στην αγορά της συσκευής (swtos,κιτρινίλα και δεν ξέρω κι εγω τι αλλο) κλάφτα.

για τη ρομ του Σωτου ειναι απλο να προφυλαχτεις.... ειναι απαταιωνια και φαινεται!! ενα αυτοκολλητο να εχει η συσκευασια εισαι κομπλε :)

εγώ θα κάνω μια άλλη ερώτηση...Η ACE δεν βλέπει όταν κάνει την εγκατάσταση της ROM ότι υπάρχει πρόβλημα με την οθόνη??

Πράγματι... Εντάξει δεν λέω ανταποκρίνεται άμεσα και αλλάζει την οθόνη αλλά γιατί δεν κάνει κάτι από πριν.. Αλλά και από την htc δεν βλέπουν? Είναι αρκετό καιρό το πρόβλημα νομίζω...

مفاجأة

Παιδιά θα ήθελα να ακούσω (διάβασω) καμία γνώμη. Να το αγοράσω ή όχι τελικά το htc touch diamond

εξαρταται τι ψαχνεις απο μια συσκευη....

εμενα ειναι το πρωτο μου windows mobile και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, Οι απειρες δυνατοτητες που δινει με εχουν αφησει ικανοποιημενο. Με χαλαει λιγο που δεν παιζει καλα μουσικη και δεν εχει φλας. Αλλα ουτε θα κατσω να βγαζω φωτογραφιες συνεχεια ουτε να ακουω μουσικη ολη μερα. Απλα οταν δινεις τοσα χρηματα θα τα ηθελες να στα προσφερει και ας μην τα χρησιμοποιεις συνεχεια. Καποια στιγμη θα χρειαστεις να ακουσεις μουσικη ποιοτικα ή να βγαλεις μια φωτο σε σκοταδι.

Αλλα και παλι δεν το εχω μετανιωσει.

Δες τι ψαχνεις και αμα σε καλυπτει παρ το.

Πράγματι... Εντάξει δεν λέω ανταποκρίνεται άμεσα και αλλάζει την οθόνη αλλά γιατί δεν κάνει κάτι από πριν.. Αλλά και από την htc δεν βλέπουν? Είναι αρκετό καιρό το πρόβλημα νομίζω...

Προφανως τα βγαζει στην αγορα και οσα πουλησει. Στις 10οθονες με προβλημα θα επιστραφουν οι 3-4. Αρα 6-7 προβληματικα κομματια καταναλωθηκαν ;)

Προφανως τα βγαζει στην αγορα και οσα πουλησει. Στις 10οθονες με προβλημα θα επιστραφουν οι 3-4. Αρα 6-7 προβληματικα κομματια καταναλωθηκαν ;)

Καλά ναι δίκιο έχεις... Τι ρωτάω και εγώ λες και δεν ξέρω πως λειτουργούν...

مفاجأة

Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα αλλά τωρα τελευταία είναι πιο συχνό..μπορεί να είναι μια παρτίδα που έχει το πρόβλημα..πάντως θέλω να ξεκαθαρίζω κάτι: To diamond είναι πάρα πολύ καλό..το χάρηκα μόνο 2 ώρες..το εστειλα σήμερα με acs..μου είπαν σε 2-3 μέρες..Ίδωμεν

File mou egw xrishmopoiw edw kai kairo mia mpataria pou phra apo to ebay,pou einai 1800mah...sthn forthsh ontws zestenete ligotero kai mou krataei 5 me 6 hmeres....

eimai polu ikanopoihmenws..

Θα μου δώσεις το λινκ, σε παρακαλώ;

Είναι κινέζικη;

• Administrators
Προφανως τα βγαζει στην αγορα και οσα πουλησει.

Den thelw na pistevw oti isxyei kati tetoio. H astoxia tou ylikou se tetoies periptwseis exei kapoia apodekta oria sfalmatos. Aftyos o kanonas isxyei gia kathe etairia kai kathe proion.

Modpic.gif

• Administrators
Απλα οταν δινεις τοσα χρηματα θα τα ηθελες να στα προσφερει και ας μην τα χρησιμοποιεις συνεχεια.

Panta tha yparxei kati pou tha lypei apo mia syskevi kai aftos einai kai o skopos... panta na zitame kati parapanw. Themeliwdis nomos tou marketing! :rolleyes:

Modpic.gif

Den thelw na pistevw oti isxyei kati tetoio. H astoxia tou ylikou se tetoies periptwseis exei kapoia apodekta oria sfalmatos.

Ισως απλα να μην ελεγχουν τις συσκευες για το συγκεκριμενο προβλημα πριν τις βγαλουν στην αγορα.

Ισως η τεραστια παραγωγη του diamond να γινεται σε βαρος της ποιοτητας.

Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς παθόντες του Γερμανού, στο οποίο όμως χ..στικα γιατί πέρασα την γνήσια Αγγλική της HTC και έχω αυτό που θέλω, τώρα εάν πάθει κάτι το κινητό και δεν το φτιάχνουν θα τους κανονίσω δεόντως. Από και μετά το κινητό του γουστάρω, πριν είχα το ΜΙΟ Α501. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που βοηθάτε να κάνουμε τα κινητά μας φιλικότερα ως προς τα εμάς.

• Administrators
Πηρες και αλλο καπακι προφανως?

Profanws! Exei mesa i mpataria me to idio sxima alla mat yliko me apotelesma na fainontai ligotero oi daxtylies.

Modpic.gif

• Administrators
Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς παθόντες του Γερμανού, στο οποίο όμως χ..στικα γιατί πέρασα την γνήσια Αγγλική της HTC και έχω αυτό που θέλω, τώρα εάν πάθει κάτι το κινητό και δεν το φτιάχνουν θα τους κανονίσω δεόντως.

Egw sti thesi sou tha epidiwka antikatastasi kai mono. Ypoxreountai na tin kanoun.

Modpic.gif