skiace Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Οι rom του Panosha μπορουν να περαστουν σε "Αγγλικες" συσκευες η και σε αυτες της αντιπροσωπειας ( με Ελληνικα) ??? Νομιζω καποιος φιλος ειχε γραψει οτι οι rom του Panosha ειναι στα Αγγλικα και δεν Ελληνικα. Αν ειναι ετσι τουλαχιστον θα ειναι μια πολυ καλη λυση για τις Αγγλικες συσκευες. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 παιδια κανα link για το second today ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401907&highlight=today Λογικα υπαρχει συνεργασία του swtos με τον Γερμανο, 160 sms εχει? σε περίπτωση βλάβης επαναφερει spl ο Γερμανός? Ουτε εγω θα συνιστουσα τετοια αγορά, βλεπω τις συσκευες τους να μπενουν black list, απο την αλλη να ειναι τοσο μακακας? ειμαι περίεργος να δω τις εξελίξεις. O Swtos έχει δηλώσει ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει πάντως. Το λιγότερο που θα είχε να κάνει η ACE είναι να στείλει τον δικηγόρο της μαζί με κάποιον αστυνομικό να αγοράσουν μια συσκευή. Παρουσία λοιπόν του αστυνομικού της δίωξης ηλεκτρονικού εγλήματος, ανοίγουν την συσκευή. Εφόσον έχει την ROM του Σώτου, αυτομάτως ασκείται ποινική δίωξη. H ACE έχει κινήσει ήδη διαδικασίες. Κανονικά θα έπρεπε και ο Σώτος να κινηθεί νομικά Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Και οι cooked roms εν μέρει παράνομες είναι γιατί βασίζονται σε κάτι έτοιμο χωρίς άδεια και δε δημιουργούνται από το μηδέν. Απλά επειδή διατίθενται για "testing" και μόνο δεν διώκονται ποινικά. Δεν μπορούν όμως οι cookers να διεκδικήσουν και πνευματικά δικαιώματα για τις roms τους. Οι rom του Panosha μπορουν να περαστουν σε "Αγγλικες" συσκευες η και σε αυτες της αντιπροσωπειας ( με Ελληνικα) ??? Νομιζω καποιος φιλος ειχε γραψει οτι οι rom του Panosha ειναι στα Αγγλικα και δεν Ελληνικα. Οι roms του Πάνου είναι αγγλικές αλλά έχουμε πει ότι ΟΛΕΣ οι cooked roms όποιας γλώσσας και να είναι απαιτούν ξεκλείδωμα της συσκευής με Hard Spl. To ότι είναι αγγλική δε σημαίνει ότι περνάει επίσημα σε αγγλικές συσκευές. Επίσημα σε αγγλική συσκευή περνάνε μόνο οι επίσημες αγγλικές roms της HTC που διατίθενται στο site. Και μια διευκρίνηση: Και τα ελληνικά diamonds αγγλική rom έχουν, απλά η HTC τους περνάει ένα πακέτο ελληνικών από πάνω για να την εξελληνίσει. Με λίγα λόγια αν κάποιος αγοράσει συσκευή από την ACE Hellas μπορεί να την κάνει αγγλική περνώντας επίσημη αγγλική rom χωρίς να χάσει εγγύηση αφού δεν θα ξεκλειδώσει τη συσκευή. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 υπαρχει κανενα τροπος οταν ειμαστε στο τηλεφωνο και συγκεκριμενα στο εικονικο πληκτρολογιο και περνουμε ενα αριθμο, να μη βγαινει το video call αλλα απλως call. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 H ACE έχει κινήσει ήδη διαδικασίες[/url]. Νίκο το ξέρω, απλά εκφράζω την απορία μου γιατί παρά την γνωστοποίηση του θέματος και των μέτρων που έλαβε η ACE, δεν σταμάτησαν να τα πωλούν με σώτος rom Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Και οι cooked roms εν μέρει παράνομες είναι γιατί βασίζονται σε κάτι έτοιμο χωρίς άδεια και δε δημιουργούνται από το μηδέν. Απλά επειδή διατίθενται για "testing" και μόνο δεν διώκονται ποινικά. Δεν μπορούν όμως οι cookers να διεκδικήσουν και πνευματικά δικαιώματα για τις roms τους. Αστειευόμουν, φυσικά και δεν γίνεται αυτό, απλά ο Σώτος τους έλυσε τα χέρια για να τα κονομήσουν εξαπατόντας τον κόσμο. Με το να είναι δημοσιευμένη η rom στο ιντερνετ, μπορεί ο έμπορος να ισχυριστεί ότι ό πελάτης την πέρασε, ή ότι το έκαναν για να διευκολύνουν όσους δεν μιλούν αγγλικά, μη γνωρίζοντας ότι είναι παράνομο. Όποιος έχει πείρα από δικαστήρια, ξέρει ότι στην απολογία, εκφράζονται απόψεις που δεν στέκουν. Γίνεται όμως, για λόγους τακτικής. Δηλαδή ξέρεις ότι είσαι ένοχος, αλλά αν παραδεχθείς ότι διέπραξες το αδίκημα εις γνώση σου, τότε η ποινη που θα σου επιβληθεί θα είναι η ανώτερη προβλεπόμενη. Οπότε κάνεις λίγο τον βλάκα και πέφτεις στα μαλακά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pidgey Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. :) Μόλις τελείωσα το διάβασμα καιτων 382 σελίδων! Μανίκι το ξέρω, αλλά ήθελα να μάθω όσο το περισσότερο μπορούσα γύρω από τη νέα συσκευή. Είχα ένα Μιο Α701 και πραγματικά έχω μείνει με το Διαμάντι! Απίστευτη συσκευή. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε κάτι? Πώς μπορώ να μικρύνω την ημερομηνία που βρίσκεται στην αρχική οθόνη ούωτς ώστε να μην πέφτει πάνω στο όνομα του δικτύου μου? Λέει Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2008, αλλά το μισό 2008 πέφτει πάνω στο GR Vodafone. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συνεχίστε την καλή δουλειά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Νίκο το ξέρω, απλά εκφράζω την απορία μου γιατί παρά την γνωστοποίηση του θέματος και των μέτρων που έλαβε η ACE, δεν σταμάτησαν να τα πωλούν με σώτος rom Γιατί απλά χέστηκαν, μιας και ακόμα δεν τους έχει τσούξει γιατί δεν έχουν καταλάβει τι έχουν κάνει. (υποθέτω) Αστειευόμουν, φυσικά και δεν γίνεται αυτό, απλά ο Σώτος τους έλυσε τα χέρια για να τα κονομήσουν εξαπατόντας τον κόσμο. Με το να είναι δημοσιευμένη η rom στο ιντερνετ, μπορεί ο έμπορος να ισχυριστεί ότι ό πελάτης την πέρασε, ή ότι το έκαναν για να διευκολύνουν όσους δεν μιλούν αγγλικά, μη γνωρίζοντας ότι είναι παράνομο. Όποιος έχει πείρα από δικαστήρια, ξέρει ότι στην απολογία, εκφράζονται απόψεις που δεν στέκουν. Γίνεται όμως, για λόγους τακτικής. Δηλαδή ξέρεις ότι είσαι ένοχος, αλλά αν παραδεχθείς ότι διέπραξες το αδίκημα εις γνώση σου, τότε η ποινη που θα σου επιβληθεί θα είναι η ανώτερη προβλεπόμενη. Οπότε κάνεις λίγο τον βλάκα και πέφτεις στα μαλακά. Προφανώς και μπορεί να γίνει αυτό που λές. Γι' αυτό φωνάζουμε συνέχεια εδώ (κι εκεί). Για να προλάβουμε όσους ακόμα δεν την έχουν πατήσει ή να δώσουμε μια-δυο συμβουλές σε όσους την πάτησαν ήδη. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. :) Μόλις τελείωσα το διάβασμα καιτων 382 σελίδων! Μανίκι το ξέρω, αλλά ήθελα να μάθω όσο το περισσότερο μπορούσα γύρω από τη νέα συσκευή. Είχα ένα Μιο Α701 και πραγματικά έχω μείνει με το Διαμάντι! Απίστευτη συσκευή. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε κάτι? Πώς μπορώ να μικρύνω την ημερομηνία που βρίσκεται στην αρχική οθόνη ούωτς ώστε να μην πέφτει πάνω στο όνομα του δικτύου μου? Λέει Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2008, αλλά το μισό 2008 πέφτει πάνω στο GR Vodafone. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συνεχίστε την καλή δουλειά. :) Χαίρομαι όταν ο κόσμος διαβάζει και λίγο πριν ρωτήσει. Για να μην χάνεται το μισό της ημερομηνίας πρέπει να της αλλάξει φορμάτ. Δε γίνεται αλλιώς. Πήγαινε Start>Settings>System Tab>Regional Settings>Date Tab και άλλαξε τη μορφή του Long Date. Κάτι άλλο δε μπορείς να κάνεις δυστυχώς. Και καλωσήρθες κι εδώ. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 θα αγορασω το diamond απο ενα παιδι ο οποιος το αγορασε απο το eshop , αλλα ηταν στα αγγλικα. οποτε ειναι παρα εισαγωγη. στο σαιτ τοu eshop αναφερει κανονικα 2 χρονια εγγυηση. λετε να εχω προβλημα αν συμβει κατι με την αντιπροσωπια? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 θα αγορασω το diamond απο ενα παιδι ο οποιος το αγορασε απο το eshop , αλλα ηταν στα αγγλικα. οποτε ειναι παρα εισαγωγη. στο σαιτ τοu eshop αναφερει κανονικα 2 χρονια εγγυηση. λετε να εχω προβλημα αν συμβει κατι με την αντιπροσωπια? Το ότι η συσκευή είναι αγγλική δε σημαίνει ότι είναι παραεισαγωγή. Παραεισαγωγή θα ήταν αν το έφερνε από Ασία. Αν η συσκευή είναι ευρωπαϊκή με αγγλική rom τότε είναι κανονικότατη. Εφόσον λοιπόν εσύ δεν ξεκλειδώσεις τη συσκευή για να περάσεις ελληνική rom και μείνεις στις επίσημες αγγλικές τότε η εγγύησή σου από το e-shop και από την ACE (μόνο σε ό,τι αφορά το hardware κομμάτι) θα είναι εντάξει. Τσέκαρε απλά αν η συσκευή είναι Ευρωπαϊκή και όχι Ασιάτικη. Αν είναι Ασιάτικη μείνε μακριά για καλό και για κακό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 θα αγορασω το diamond απο ενα παιδι ο οποιος το αγορασε απο το eshop , αλλα ηταν στα αγγλικα. οποτε ειναι παρα εισαγωγη. στο σαιτ τοu eshop αναφερει κανονικα 2 χρονια εγγυηση. λετε να εχω προβλημα αν συμβει κατι με την αντιπροσωπια? Πριν το αγοράσεις, πάρε 1 τηλέφωνο στην ACE ή πήγαινε απο κει και πες τους "έχω την τάδε συσκευή, σειριακός αριθμός ΧΧΧΧ κλπ " και θα σου πουν αν καλύπτεται απο την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Και μια διευκρίνηση: Και τα ελληνικά diamonds αγγλική rom έχουν, απλά η HTC τους περνάει ένα πακέτο ελληνικών από πάνω για να την εξελληνίσει. Με λίγα λόγια αν κάποιος αγοράσει συσκευή από την ACE Hellas μπορεί να την κάνει αγγλική περνώντας επίσημη αγγλική rom χωρίς να χάσει εγγύηση αφού δεν θα ξεκλειδώσει τη συσκευή. Αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω...αν δηλαδή τα ελληνικά windows γίνονται αγγλικά... Επειδή η εταιρεία μου θα αγοράσει μερικά diamond από την ACE...και δεν τα μπορώ καθόλου τα ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Με λίγα λόγια αν κάποιος αγοράσει συσκευή από την ACE Hellas μπορεί να την κάνει αγγλική περνώντας επίσημη αγγλική rom χωρίς να χάσει εγγύηση αφού δεν θα ξεκλειδώσει τη συσκευή. Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Επειδή η εταιρεία μου θα αγοράσει μερικά diamond από την ACE...και δεν τα μπορώ καθόλου τα ελληνικά... Και με την ελληνική έκδοση της ACE Hellas μπορείς κανονικά να έχει αγγλικό μενού. Σου παρέχεται αυτή η δυνατότητα μέσω ενός εργαλείου που έχει η ACE Hellas στη συσκευή. Το καλό με αυτό είναι η πλήρης υποστήριξη ελληνικών με τα πληκτρολόγια της ACE Hellas συμπεριλαμβανομένης και της υποστήριξης ελληνικών με 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Και με την ελληνική έκδοση της ACE Hellas μπορείς κανονικά να έχει αγγλικό μενού. Σου παρέχεται αυτή η δυνατότητα μέσω ενός εργαλείου που έχει η ACE Hellas στη συσκευή. Το καλό με αυτό είναι η πλήρης υποστήριξη ελληνικών με τα πληκτρολόγια της ACE Hellas συμπεριλαμβανομένης και της υποστήριξης ελληνικών με 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ πολύ για τη σημαντική αυτή διευκρίνιση...διότι νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να έχω αγγλικά windows... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Εννοούσα για τα μετέπειτα updates αλλά και πάλι ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Συσκευή της ACE δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δε γνώριζα τη λεπτομέρεια. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Το ότι η συσκευή είναι αγγλική δε σημαίνει ότι είναι παραεισαγωγή. Παραεισαγωγή θα ήταν αν το έφερνε από Ασία. Αν η συσκευή είναι ευρωπαϊκή με αγγλική rom τότε είναι κανονικότατη. Εφόσον λοιπόν εσύ δεν ξεκλειδώσεις τη συσκευή για να περάσεις ελληνική rom και μείνεις στις επίσημες αγγλικές τότε η εγγύησή σου από το e-shop και από την ACE (μόνο σε ό,τι αφορά το hardware κομμάτι) θα είναι εντάξει. Τσέκαρε απλά αν η συσκευή είναι Ευρωπαϊκή και όχι Ασιάτικη. Αν είναι Ασιάτικη μείνε μακριά για καλό και για κακό. To θεμα ειναι οτι περασε ελληνικα windows μετα... αυτο τωρα δεν εχει εγγυηση? δεν γινεται να το κανω ελληνικο και να εχω και εγγυηση? αγορα απο το eshop ειναι Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 εαν κλείσω το κινητο πατώντας 3 δευτερολεπτα το power απο επανω και το ανοιξω μετα απο 10 ωρες θα χαθουν τα δεδομενα; Εαν οχι τοτε γιατι λεει οταν τελειωνει η μπαταρια οτι πρεπει να φορτισω το κινητο γιατι θα χασω τα δεδομενα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 λογικα ενοει οτι θα χαθουν δεδομενα που δεν εχουν αποθηκευτει στην καρτα μνημης εςσ εκινη την στιγμη Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 τί ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω για να κάνω βίντεοκλήση ? Η εταιρία μου είναι η wind και επίσης έχω κάνει τις ρυθμίσεις για να μπαίνω internet μέσω wind plus non stop.( Aν αυτό παίζει κάποιο ρόλο) Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 εαν κλείσω το κινητο πατώντας 3 δευτερολεπτα το power απο επανω και το ανοιξω μετα απο 10 ωρες θα χαθουν τα δεδομενα; Εαν οχι τοτε γιατι λεει οταν τελειωνει η μπαταρια οτι πρεπει να φορτισω το κινητο γιατι θα χασω τα δεδομενα; όχι δεν θα χάσεις τίποτα, ούτε μετά από 10 μήνες (αφού το επαναφορτίσεις για να ανάψει ε) λογικα ενοει οτι θα χαθουν δεδομενα που δεν εχουν αποθηκευτει στην καρτα μνημης εςσ εκινη την στιγμη σοβαρά ε; και είσαι πολύ σίγουρος; το λες δηλαδή από πείρα; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Έτσι για να πούμε καμια κακία. Είδατε τι πάθανε οι iphone-ιάδες? Η νέα ενημέρωση λογισμικού δεν περιέχει ελληνικά όπως περίμεναν. Προς Θεού δεν χαίρομαι, αλλά είναι αυτά που τους λέγαμε στους διαξιφισμούς για την διαφορά των windows. Κι εμείς δεν έχουμε ελληνικά πληκτρολόγια αλλά τα φτιάχνουμε και τα βάζουμε. Αυτοί τι θα κάνουν αν η apple πει σιγά μην ασχοληθώ με λίγες χιλιάδες συσκευές που πουλήθηκαν στο Ελλαδισταν, όπως το λέει και HTC άλλωστε. Αυτά κάνουν την διαφορά μεταξύ iphone και WMobiles. Αυτό που εγώ χαίρομαι είναι ότι "παίζω" με το HTC και δεν το βαριέμαι. Όλο και κάτι θα θέλω να δοκιμάσω, όλο και κάποια λαλακία θα κάνω και θα ψάχνομαι μέχρι να βρω την λύση. Θα 'χω να ασχολούμαι και να αισθάνομαι ικανοποίηση όταν καταφέρνω να φέρω κάτι εκεί που το θέλω. Δεν λέω ωραίο το iphone με την οθονάρα του, αλλά το κινητό σήμερα δεν είναι μόνο σερφαρισμα, mail και μουσική. Πάντως αν η vodafone EGYPT το φέρει και το δίνει σε κανα επαγγελματικό πακέτο καμια 300 αρια δολάρια θα το πάρω έτσι για να υπάρχει (δήθεν δώρο στην γυναίκα μου για την επέτειο μας:X) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Kαλησπέρα, μήπως έχει κανείς το διαμαντάκι με 2in1 SIM από Cosmote? Δουλεύει κανονικά με αυτήν ή έχει κολληματάκια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 σοβαρά ε; και είσαι πολύ σίγουρος; το λες δηλαδή από πείρα; Πολυ απότομος εισαι ρε αδελφε.Το μηνυμα θέλει να πει πως αν εκεινη την στιγμή π.χ σερφαρεις θα κλεισει και θα σταματησεις να σερφαρεις. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 εμένα πάλι δεν μου φάνηκε ότι είπες αυτό αν δεν ξέρουμε μια πληροφορία και υποθέτουμε, ας μην λέμε τίποτα (με αποτέλεσμα να διασπείρονται λάθος πράγματα) αλλά αυτό δεν πάει σε εσένα, γιατί από ότι φαίνεται παρεξήγησα το τι είπες πραγματικά ε; οκ Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Ήρθε η ώρα για λίγο μαγείρεμα ;) Κατεβάζω Panosha ShineOn, Swtos Full/Vanilla και TOR για testing... :ninja: Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Αν και οι περισσότεροι μπαίνετε και στο Navimania απ' όπου το πήρα, ας υπάρχει κι εδώ να το βλέπουν μερικοί μερικοί..... European Smart Phone panel Mobile Devices Brand HTC Touch Diamond http://www.eisa.eu/eisa/awards/2008-2009#award_65 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Panosha ShineOn installed... Δεν βλέπω καμία ουσιώδη διαφορά στην ταχύτητα... αλλά τα περιπου 110mb ήταν αξιοσημίωτη διαφορά :D Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts