gased Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 +1. Εγώ πάντως το wiki θα το στήσω, γιατί σαυτό τον βομβαρδισμό ανούσιων ερωτήσεων χάνονται διάφορα σοβαρά posts και αποθαρρύνονται και οι εμπειροι χρήστες. Έχω και κάποια πραγματάκια να γράψω σε πιο advanced θέματα, και αν κάποιος θέλει να βοηθήσει σε αυτά που αφορούν τους "καινούριους", θα του φτιάξω λογαριασμό να γράψει ότι θέλει. edit: http://touchdiamond.wetpaint.com/ Είπα να βάλω mediawiki, αλλά στο freehostia δε θα δουλεύει καλά. Προς το παρόν όποιος θέλει κάνει εγγραφή και γράφει ότι θέλει για να γεμίσει λίγο, πάντα στα ελληνικά. Όποτε έχω ρεπό θα προσθέσω και εγώ κάποια πράγματα, και θα δώσω permissions σε μόνο σε συγκεκριμένους χρήστες, αιτήσεις δεκτές :-p Eμμ καλο θα ηταν ενα γενικο wiki για pda's με wm για τους νεοπες σαν εμε κατα την γνωμη μου γιατι καποιος πχ εγω μπορει να εχω περιεργια πανω σε ολα τα pda πχ τι ειναι ακριβως roms πως μπορω να βαλω κλτ κτλ :O Αλλα και αυτο θα ειναι αρκετα χρησιμο αν ειναι εξειδικευμενο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εγώ δεν έχω ουτε χρόνο, ούτε διάθεση για θέματα που αφορούν "αρχαρίους", σαφώς και αν βρώ κάτι έτοιμο θα το κάνω copy paste, αλλά από κει και πέρα το αφήνω για όποιον έχει διάθεση, γι'αυτό είναι τα wiki :) Γενικά για wm, μπορείς να βρείς αμέτρητες πληροφορίες στο google, εγώ στο wiki θα ήθελα να συγκεντρώσουμε πιο δοκιμασμένα, σαφή, και σωστά διατυπωμένα θέματα, γιαυτό προτείνω να επικεντρωθούμε σε μια συσκευή. Άντε να κάνουμε και μια εξαίρεση για το Touch Diamond Pro. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Αυτό που γίνεται τώρα στα θέματα των wm, όπως και σε γειτονικά που πήραν φωτιά αυτές τις μέρες, είναι κλασσικό της ελληνικής πραγματικότητας. Πρώτα αγοράζουμε αυτοκίνητο και ύστερα "μαθαίνουμε" να το οδηγούμε. Κι εντάξει αν έχεις κάποια οικοιότητα με τα desktop windows, καταλαβαίνεις και την λογική των mobile. Αν όμως ουτε κι εκεί χαμπαριάζεις... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 εγώ ετοιμάζω ένα ωραίο excel με τις (ΠΟΛΛΕΣ) εφαρμογές μου, όπου θα φαίνεται και τι τρέχει οκ στο Pro (και το Diamond) και μάλιστα με τι τρόπο (πχ. με ένα απλό copy που το θεωρώ σημαντικό στο να διατηρεί τη σταθερότητα του ένα WM - χωρίς παρεμβάσεις στο registry), ενώ αφού τα δοκιμάσω όλα, θα γράψω για κάποια το ΤΙ είναι ώστε να αρχίσετε όσοι δεν ξέρετε να οσμίζεστε από τι φύγατε και που πήγατε :) - δηλ. ένα μηχάνημα με... balls που UIQ και λοιπές αηδίες δεν θα φτάσουν ποτέ και που το iPhone θα φτάσει ίσως σε κάνα δυάρι χρόνια (αλλά τότε το WM hopefully δεν θα είναι εκεί που είναι σήμερα αφού - ευτυχώς - έχει πια ανταγωνισμό) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
consovan Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Γειά σας και απο μένα! Είμαι κάτοχος του διαμαντιού απο την Πέμπτη, και μολονότι είναι το πρώτο μου wm τηλέφωνο, εντούτοις διαβάζοντας ΟΛΑ τα posts αυτού του thread, μπορώ να πω οτι με έχετε ήδη βοηθήσει όλοι με τα γραφόμενα σας να μάθω πολλά πράγματα σε αυτόν τον νέο για εμένα τομέα, και γι αυτό σας ευχαριστώ θερμά! Το προβληματάκι που μου παρουσιάζει όμως, δεν είδα να το έχει κανένας άλλος φίλος. Ενώ ''παίζω'' με το tf3d, κάνει soft reset μόνο του! Μάλιστα σήμερα το πρωί,ενώ ήταν σε κατάσταση αναμονής και του ενεργοποίησα την οθόνη, μου ζήτησε PIN, δηλαδή είχε ξανακάνει soft reset. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis29 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εχω μια απορία αγόρασα πριν λιγες μέρες το διαμάντι απο τον Γερμανο,το μενου του έχει ελληνικά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γράφω ελληνικά στα μυνήματα.Στο κουτί του όλα αναγράφονται στα αγγλικά (τιποτα στα ελληνικα) .Δεν μπορω να καταλάβω αν η συσκευή ειναι ελληνικη η παραεισαγωγης (το αγορασα απο τον γερμανο). Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Γειά σας και απο μένα! Είμαι κάτοχος του διαμαντιού απο την Πέμπτη, και μολονότι είναι το πρώτο μου wm τηλέφωνο, εντούτοις διαβάζοντας ΟΛΑ τα posts αυτού του thread, μπορώ να πω οτι με έχετε ήδη βοηθήσει όλοι με τα γραφόμενα σας να μάθω πολλά πράγματα σε αυτόν τον νέο για εμένα τομέα, και γι αυτό σας ευχαριστώ θερμά! Το προβληματάκι που μου παρουσιάζει όμως, δεν είδα να το έχει κανένας άλλος φίλος. Ενώ ''παίζω'' με το tf3d, κάνει soft reset μόνο του! Μάλιστα σήμερα το πρωί,ενώ ήταν σε κατάσταση αναμονής και του ενεργοποίησα την οθόνη, μου ζήτησε PIN, δηλαδή είχε ξανακάνει soft reset. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?:confused: τι firmware έχεις Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εχω μια απορία αγόρασα πριν λιγες μέρες το διαμάντι απο τον Γερμανο,το μενου του έχει ελληνικά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γράφω ελληνικά στα μυνήματα.Στο κουτί του όλα αναγράφονται στα αγγλικά (τιποτα στα ελληνικα) .Δεν μπορω να καταλάβω αν η συσκευή ειναι ελληνικη η παραεισαγωγης (το αγορασα απο τον γερμανο). Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοήθεια! όπως θα έβλεπες αν διάβαζες (ή αν έκανες search), πραγματικά "Ελληνικά" Diamond, είναι αυτά με το αυτοκόλλητο της ACE στο κουτί - εσένα έχει τέτοιο; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Μπράβο παιδιά, οποιαδήποτε προσπάθεια θα βοηθήσει πολύ. Μέσα σ' ενα φόρουμ χάνονται πολύτιμα post που η αναζήτηση δεν μπορεί να τα εντοπίσει. Μέχρι πριν λίγα χρόνια έτσι όπως ήταν τα PDA, μόνο ψαγμένοι και χομπίστες τολμούσαν την υπέρβαση. Στον χώρο των επαγγελματιών, εκτός αυτών που είχαν σχέση με την πληροφορική, σπάνια κάποιος κουβαλούσε κάτι εκτός από ΝΟΚΙΑ business. Κι αυτό χωρίς οι περισσότεροι να ξέρουν να το χρησιμοποιήσουν. Οι καιροί αλλάζουν, όπως πριν από χρόνια αισθανόμαστε κουρασμένοι από τα desktop pc και η απαγκίστρωση που μας προσέφεραν τα laptops μας ανακούφησε, έτσι και τώρα με τα PDA. Όσο απλουστεύεται η χρήση τους, αυξάνονται οι εφαρμογές τους και βελτιώνεται η εμφάνιση τους, λογικό είναι να προσελκύουν νέους χρήστες. Κάποιοι θα παραμείνουν light χρήστες και κάποιοι θα μπούν στα βαθιά. Πιστεύω ότι στην νέα γενιά WM χωράνε και οι light χρήστες, αρκεί να βαδίσουν ανάλογα με τις δυνατότητες τους, διαφορετικά θα φτιαχτούν με τις εφαρμογές και θα την κάνουν για κανα iphone. Όσοι μπορούν ας βοηθήσουν. Προσωπικά όπως έχω πει και αλλού, θέλω να μπω στον χώρο των pda όχι τόσο για να βρω λύσεις στις επαγγελαμτικές μου εφαρμογές, όσο γιατί είναι μια ενδιαφέρουσα φάση αυτό το ψάξιμο και η ικανοποίηση του "επιτέλους τρέχει". Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εχω μια απορία αγόρασα πριν λιγες μέρες το διαμάντι απο τον Γερμανο,το μενου του έχει ελληνικά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γράφω ελληνικά στα μυνήματα.Στο κουτί του όλα αναγράφονται στα αγγλικά (τιποτα στα ελληνικα) .Δεν μπορω να καταλάβω αν η συσκευή ειναι ελληνικη η παραεισαγωγης (το αγορασα απο τον γερμανο). Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοήθεια! Παραεισαγωγη... πηγαινε το πισω. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Toυλαχιστον αν παρηγοριέσαι το δικο μου είναι ηδη απο τις 20 Αυγ εκει για καμενο Pixel και περιμενω..............:angry: Α πολυ ωραια.Και ο αλλος στο μαγαζι μου ειπε οτι το αντικαθιστουν σε 2 εργασιμες.....Απο που το ειχες αγορασει? (ελληνικο ειναι ετσι απο Ace Hellas?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 εμενα δουλευει ενας κολλητος μου γερμανο και γιαυτο το παραγγειλα εκει,ενω ειχα βρει ετοιμοπαραδοτο ace σε cosmote,του λεω οτι αν δεν ειναι ελληνικο δεν το περνω και μου ειπε οτι δεν εχουν τη δυνατοτητα να επιλεξουν αυτοι απλα παραγγελνει 1κομματι και οτι του στειλουν απο τις αποθηκες.anyway μου ειπε οτι αν ειναι uk δεν υπαρχει προβλημα απλα δεν το περνω.μα ειναι δυνατον να μην μπορεις να κανεις οτι παραγ/λια θελεις?γουρουνι στο σακι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 εμενα δουλευει ενας κολλητος μου γερμανο και γιαυτο το παραγγειλα εκει,ενω ειχα βρει ετοιμοπαραδοτο ace σε cosmote,του λεω οτι αν δεν ειναι ελληνικο δεν το περνω και μου ειπε οτι δεν εχουν τη δυνατοτητα να επιλεξουν αυτοι απλα παραγγελνει 1κομματι και οτι του στειλουν απο τις αποθηκες.anyway μου ειπε οτι αν ειναι uk δεν υπαρχει προβλημα απλα δεν το περνω.μα ειναι δυνατον να μην μπορεις να κανεις οτι παραγ/λια θελεις?γουρουνι στο σακι? & σε εμένα έτσι ήρθε φίλε μου. 1 + ξερώ. & πριν το πάρω σκευτόμουν πως θα το απορρίψω αν δν ηταν ελληνικό. Αλλά είναι. Μου αρέσει όμως που δέσμευσε ο γερμανός τις ελληνικές συσκευές και μετά τις ανακάτεψε με ποιός ξέρει τι, και από που.. Πολλοί ανίδεοι όμως θα την πατήσουν... ...Και τρελό τζίρο ο γερμανός :mad: ελλαδιστάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imtaf Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Μια απλη ερωτηση:ξερει κανεις αν τα diamond που εχει η Vodafone ειναι ελληνικα? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Οχι ολα αγγλικα. ΤΟ φερνει απο Αγγλια Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
consovan Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 τι firmware έχεις Εκδοση Rom 1.93.401.2.WWE Ημερ. Rom: 07/10/08 Εκδοση Ραδιοεπ. 1.00.25.05 Εκδοση πρωτοκόλ. 52.29.25.12W Πλήρη Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 παιδια δεν υπαρχει περιπτωση μεσω ace hellas να κατεβασουμε ελληνικο firmware???την πατησαμε δηλαδη? Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Ξέρει κανείς πως μπορώ να συγχρονίσω το activesync με το diamond μέσο wireless; Γίνεται στις επαφές η scroll bar να έχει γραμματάκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 παιδια δεν υπαρχει περιπτωση μεσω ace hellas να κατεβασουμε ελληνικο firmware???την πατησαμε δηλαδη? η ερώτηση σου έχει απαντηθεί μερικές εκατοντάδες φορές αυτό που έχω εγώ απορία είναι άλλο... σε τι "την πατήσατε" δηλαδή; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Ξέρει κανείς πως μπορώ να συγχρονίσω το activesync με το diamond μέσο wireless; Γίνεται στις επαφές η scroll bar να έχει γραμματάκια; 1) όχι το έχει κόψει η microsoft εδώ και χρόνια (για λόγους ασφαλείας λέει) - μέσω WiFi παίζει το ActiveSync μόνο με Exchange server - αλλιώς μόνο bluetooth 2) όχι, υπάρχει τέτοια μπάρα (όχι ακριβώς scroll bar) στο αγγλικό, αλλά η Ace δεν την μεταγλώττισε ποτέ Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benjamakos Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω ringtones ενώ εχω βάλει αρκετά μέσα στο φάκελο windows και σε μορφή WMA ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Μια απλη ερωτηση:ξερει κανεις αν τα diamond που εχει η Vodafone ειναι ελληνικα? Ευχαριστω. Ρε παιδιά συγγνώμη, απευθύνομαι γενικώς: σκέπτεστε να αγοράσετε νέα συσκευή που κοστίζει κοντά στα 600 ευρώ. Γιατί δεν το ψάχνετε λίγο πριν πατε στο κατάστημα? Οι περισσότεροι είστε μέλη του φόρουμ αρκετά πριν. Η πρώτη σας δουλειά πριν πατε στον κάθε Γερμανό είναι να ενημερωθείτε. Και καλά ότι δεν έχουν ελληνική rom, δεν είναι πρόβλημα. Καμία φορά οι έννοιες στην ορολογία των υπολογιστών αποδίδονται καλύτερα στην αγγλική και γίνονται ευκολότερα κατανοητές. Όμως το να πληρώνετε την συσκευή στην ίδια τιμή με αυτή της αντιπροσωπίας η οποία σας προσφέρει κάτι παραπάνω, το θεωρώ απαράδεκτο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω ringtones ενώ εχω βάλει αρκετά μέσα στο φάκελο windows και σε μορφή WMA ? Ποιος σου ειπε οτι πρεπει να τα βαλεις στο φακελο windows? Πηγαινε με τον file explorer (διαχειρηση αρχειων) βρες τον ηχο που θες και πατα παρατεταμενα επανω του, set as ringtone (ορισμος ως ηχος κλησης). Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Ποιος σου ειπε οτι πρεπει να τα βαλεις στο φακελο windows? Πηγαινε με τον file explorer (διαχειρηση αρχειων) βρες τον ηχο που θες και πατα παρατεταμενα επανω του, set as ringtone (ορισμος ως ηχος κλησης). Στο \Windows πάνε τα sms tones. Τα υπόλοιπα στο \Windows\Rings. Ισχύει και αυτό που λες, αλλά έχει μια τάση να ξεχνάει :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Στο \Windows πάνε τα sms tones. Τα υπόλοιπα στο \Windows\Rings. Ισχύει και αυτό που λες, αλλά έχει μια τάση να ξεχνάει :p Η διαχείριση αρχειων εκει τα στελνει (\Windows\Rings) τουλαχιστον ετσι γινοταν με τα προηγουμενα μοντελα που ειχα, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στο diamond, ουτε καν το εχω δοκιμασει. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts