eleley Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Πρέπει να είναι εντελώς λεία η επιφάνεια. Άρα, μόνο τζάμι...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Μια γενικότερη ερώτηση: Ξέρετε αν η βεντούζα στη βάση στήριξης αυτοκινήτου, κολλάει μόνο στο τζάμι ή και σε πλαστική επιφάνεια; Ευχαριστώ και καλή εβδομάδα. Εξαρτάται την επιφάνεια, λογικά πρέπει να είναι λεία. Εγώ πήρα της Herbert Richter και είχε αυτό το στρογγυλό δισκάκι, το οποίο έχει από κάτω χοντρό αυτοκόλλητο διπλής όψεως για να το βάλεις στο ταμπλώ και πάνω του να βάλεις τον βραχίονα. Δεν το έχω δοκιμάσει να δω πως κάθεται και δεν νομίζω να το δοκιμάσω. Edit: Μου φαίνεται ότι σε ξένο e-shop είχα δει να πωλείτε ξεχωριστά το δισκάκι, ρώτα και στο Πλαίσιο αν γίνετε το ίδιο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaskyris Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινούριος εδώ και γενικά είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum. Έχω το διαμάντι 1 εβδομάδα και έχω κάποιες πολύ καίριες απορίες. 1ον είναι Vodafone συσκευή, μπορώ να βάλω το τελευταίο επίσημο rom? Νομίζω είναι απαραίτητο γιατί μου κολλάει αρκετές φορες. 2ον Επειδή η μπαταρία είναι πραγματική απογοήτευση έχει δοκιμάσει κανείς την μεγαλύτερη?Αξίζει? και 3ον επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλά κι έχω μπερδευτεί πιο είναι το καλύτερο destinator για το Diamond και που μπορώ να το βρώ? Έχει κάποιος link να μου δώσει? Συγνωμη για το μέγεθος του post και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 1ον είναι Vodafone συσκευή, μπορώ να βάλω το τελευταίο επίσημο rom? Νομίζω είναι απαραίτητο γιατί μου κολλάει αρκετές φορες. 2ον Επειδή η μπαταρία είναι πραγματική απογοήτευση έχει δοκιμάσει κανείς την μεγαλύτερη?Αξίζει? και 3ον επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλά κι έχω μπερδευτεί πιο είναι το καλύτερο destinator για το Diamond και που μπορώ να το βρώ? Έχει κάποιος link να μου δώσει? 1) Μπες στο global site της HTC και βάλε το S/N σου. Εκεί να σου δείξει εάν υπάρχει κάτι καινούργιο για τη συσκευή σου. Για τα ελληνικά... στη Vodafone. 2) Αυξάνει την αυτονομία, αλλά και τον όγκο. 3) Destinator 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaskyris Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απίστευτα γρήγορη απάντηση. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου κι αν έχω κι άλλες απορίες θα επανέλθω. Ειλικρινά ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απίστευτα γρήγορη απάντηση. Έτσι είναι ο Athanaso. Μάλλον εργάζεται στην άμεσο δράση ή την πυροσβεστική. Δεν εξηγείται αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzach1 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 φίλε athanaso77 σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaskyris Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 1) Μπες στο global site της HTC και βάλε το S/N σου. Εκεί να σου δείξει εάν υπάρχει κάτι καινούργιο για τη συσκευή σου. Για τα ελληνικά... στη Vodafone. 2) Αυξάνει την αυτονομία, αλλά και τον όγκο. 3) Destinator 7. Μπήκα και στο Global της HTC και στο ελληνικό και παίρνω πάντα το ίδιο μήνυμα. "Sorry, this software download is not suitable for your device. " Γιατί? Υπενθυμίζω ότι έχω Vodafone συσκευή. Μπορεί κάποιος να μου δώσει link για το destinator 7? Ευχαριστώ και πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 στο ipmart foroum θα το βρεις αν το βαλεις στην αναζητηση,δυστυχως δεν μπορουμε να πουμε πιο πολλα,καταλαβαινεις.....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaskyris Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 στο ipmart foroum θα το βρεις αν το βαλεις στην αναζητηση,δυστυχως δεν μπορουμε να πουμε πιο πολλα,καταλαβαινεις.....:X Ναι, καταλαβαίνω και σ' ευχαριστώ για την απάντηση, απλά είδα σε προηγουμενα posts κάποιοι ζήτησαν link και τους δόθηκε σε pm για το destinator. Για αυτό πήρα το θάρρος. Και όσον αφορά την καινούρια rom? Δεν μου απάντησες. Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Υπάρχει λύση αλλά πρέπει να περάσεις HSPL και να "χαλάσεις" την εγγύηση σου. Λέω να χαλάσεις κι όχι να χάσεις γιατί μπορείς να το επαναφέρεις μετά. Για περισσότερα http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9568 και http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9552 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Βάζοντας την καρτα ΣΙΜ της Κοσμοτε στο διαμαντι, σου βαζει αυτοματα ρυθμισεις για ιντερνετ και mms. Θελω να μπω στο ιντερνετ μεσω 3G και Παντα μου λεει οτι δεν μπορει για αγνωστο λογο να μπει. Απο το NoData τα εχω ολα enabled. Επισης στην ρυθμισεις δικτυου λεει "για τα προγραμματα που προσπαθουν αυτοματα να μπουν στο διαδικτυο" επιλεγω Cosmote Internet (Σαν προφιλ) και απο κατω που λεει για vpn διαλεγω τα Mms... Καμια ιδεα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Μπήκα και στο Global της HTC και στο ελληνικό και παίρνω πάντα το ίδιο μήνυμα. "Sorry, this software download is not suitable for your device. " Γιατί? Υπενθυμίζω ότι έχω Vodafone συσκευή. Μπορεί κάποιος να μου δώσει link για το destinator 7? Ευχαριστώ και πάλι.. Έχεις p.m.;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_mperkis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Παράξενο! Δοκίμασε και αυτό από εδώ. τα ειδια παλι κανει λεει οτι ειναι αγνωστο το προγραμμα .μηπως υπαρχει καποιο αλλο να το κατεβασω? ευχαριστω πολλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 τα ειδια παλι κανει λεει οτι ειναι αγνωστο το προγραμμα .μηπως υπαρχει καποιο αλλο να το κατεβασω? ευχαριστω πολλη. Επειδή είναι exe το τρέχεις από το PC. Εάν θέλεις την έκδοση cab για να το τρέχεις κατευθείαν από τη συσκευή σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospili Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Γεια σας παιδια!!!!!ειμαι καινουργιος στη χρηση ppc μολις σημερα αγορασα το diamond και φαινεται αρκετα καλο!!!το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχει χαρτες για το gps.μηπως ξερετε καποιο link οπου μπορω να τους κατεβασω δωρεαν?γιατι ειμαι φοιτητης και δεν παιζει μια.σας ευχαριστω εκ τον προτερων!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 @giorgospili google off topic: Είσαι από το Σπήλι Ρεθύμνου; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 @giorgospili: Δεν υπάρχει free πρόγραμμα πλοήγησης. Εναλλακτικά ακολούθησε την πρόταση του miky7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospili Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Οχι απο πηλι βορειας ευβοιας διπλα απο τον αγιο ιωαννη ρωσσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μια ερωτηση. Μπορω να βαλω σε ελληνικο διαμαντι (απο ace) τα αγγλικα windows με το ελληνικο πληκτρολογιο απο ace? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospili Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 παιδια μπορω να βαλω τα panels του xperia στο diamond μου;χωρις ομως να απενεργοποιηθει το touch flo;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μια ερωτηση. Μπορω να βαλω σε ελληνικο διαμαντι (απο ace) τα αγγλικα windows με το ελληνικο πληκτρολογιο απο ace? Υπάρχει αυτή η επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις. Θα δεις το σηματάκι της ACE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Υπάρχει αυτή η επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις. Θα δεις το σηματάκι της ACE. Εννοεις να γυρισω την γλωσσα σε αγγλικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 παιδια μπορω να βαλω τα panels του xperia στο diamond μου;χωρις ομως να απενεργοποιηθει το touch flo;;;;; Μπορείς να δοκιμάσεις, αφού πάρεις full backup πρώτα, αλλά δεν νομίζω να παίζουν για την ανάλυση του Diamond. Είναι για WVGA οθόνες. Στο HD που δοκίμασα δουλεύανε αλλά σαφώς λείπουν μερικά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts