lefmangr Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Καλημέρα, ως νέος κάτοχος του touch diamond ψάχνω κάποιο site με προγράμματα, themes, games κλπ, να εγκαταστήσω...και μιας και είναι δύσκολό να ψάξω στις 500+ σελίδες μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Thanx! :p Πάρε και μια με freeware progz,games,themes...;) http://www.freewarepocketpc.net/ Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Πρεπει να βαλω αλλο προγραμμα αλλον explorer καταλαβα. Υπαρχει καποιος αλλος ελαφρυς ? Egw panta xrisimopoiw kai proteinw anepifylakta ton Resco Explorer v7.0.5 kai gia tis fwtografies sou tha sou synistousa to Resco Photo Viewer Professional. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Καλημέρα σε όλους Μετά από 10 ημέρες χρήσης της μπαταρίας που πήρα από http://www.netimes.com μπορώ να πώ οτι κρατάει σχεδόν διπλάσιο χρόνο από την μαμίσια. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό αλλά είναι γεγονός. Τώρα αν βγάλει προβλήματα στην πορεία ... δεν ξέρω. Πάντως την μαμίσια την έχω βάλει στην άκρη μόνο για ώρα ανάγκης. Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Καλημέρα σε όλους Μετά από 10 ημέρες χρήσης της μπαταρίας που πήρα από http://www.netimes.com μπορώ να πώ οτι κρατάει σχεδόν διπλάσιο χρόνο από την μαμίσια. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό αλλά είναι γεγονός. Τώρα αν βγάλει προβλήματα στην πορεία ... δεν ξέρω. Πάντως την μαμίσια την έχω βάλει στην άκρη μόνο για ώρα ανάγκης. Έτσι ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 κρατάει σχεδόν διπλάσιο χρόνο από την μαμίσια. Afto telika exei epibebaiwthei apo arketous xristes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Μπορει καποιος να μου ανεβασε το windows/animated.gif ? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 athanasso είχες πει σε προηγουμενο Post οτι για να βάλουμε ένα mp3 για ringtone το βάζουμε μέσα στην internal>my documents και έτσι το εμφάνίζει απο το menu του tf3d στα settings του ήχου και δεν το αντιγράφει στην basic memory. Το δοκίμασα και δεν γίνεται. Καμιά ιδέα; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ρε παιδιά με τις noname μπαταρίες δεν μπορεί να υπάρξουν προβλήματα; Δε θέλω να σας τρομάξω αλλά παλιά έχουν αναφερθεί μέχρι και εκρήξεις τέτοιον προϊόντων! Ποια είναι η γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Δε θέλω να σας τρομάξω αλλά παλιά έχουν αναφερθεί μέχρι και εκρήξεις τέτοιον προϊόντων! Αυτό απέχει αρκετά από τη σημερινή πραγματικότητα. :rolleyes: athanasso είχες πει σε προηγουμενο Post οτι για να βάλουμε ένα mp3 για ringtone το βάζουμε μέσα στην internal>my documents και έτσι το εμφάνίζει απο το menu του tf3d στα settings του ήχου και δεν το αντιγράφει στην basic memory. Το δοκίμασα και δεν γίνεται. Καμιά ιδέα; Εάν βάλεις τους ήχους σου στο φάκελο Internal Storage/My Documents θα τους δεις σίγουρα τους ήχους σου. Είσαι σίγουρος ότι ο φάκελος σου έχει ακριβώς το όνομα που δίνω πιο πάνω με τα σωστά κεφαλαία και μικρά; Εάν ναι... πήγαινε Start -> Settings -> Sounds & Notifications και μπορείς να τα βρεις και από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Εάν βάλεις τους ήχους σου στο φάκελο Internal Storage/My Documents θα τους δεις σίγουρα τους ήχους σου. Είσαι σίγουρος ότι ο φάκελος σου έχει ακριβώς το όνομα που δίνω πιο πάνω με τα σωστά κεφαλαία και μικρά; Εάν ναι... πήγαινε Start -> Settings -> Sounds & Notifications και μπορείς να τα βρεις και από εκεί. Τελικά το έκανα βάζοντας τα χύμα μεσα στο My documents. Αυτό όμως δεν είναι καλό γιατί θέλω να έχω τα mp3 Μου σε διάφορους φακέλους. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ρε παιδιά με τις noname μπαταρίες δεν μπορεί να υπάρξουν προβλήματα; Δε θέλω να σας τρομάξω αλλά παλιά έχουν αναφερθεί μέχρι και εκρήξεις τέτοιον προϊόντων! Ποια είναι η γνώμη σας;αυτο που λες το ειχα ακουσει για κατι νοκια συνηθως 3310,ασχετα αν εγω προσωπικα δυσκολα θα εβαζα μια μαιμουδιαρικια σε μια ακριβη συσκευη,ειδικα αυτες των ebay που κανουν 10 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Εχει βγει καμια θηκη για το διαμαντι που να το καλυπτει σωστα και να μπορεις να το χρησιμοποιησεις χωρις να το βγαλεις απο τη θηκη? Καποια θηκη σιλικονης ας πουμε? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Καποια θηκη σιλικονης ας πουμε? Πολλές, πάμφθηνες και πραγματικά αποτελεσματικές σε αυτό που προορίζονται να κάνουν! Στο ebay θα βρεις μια πληθώρα επιλογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 καλησπέρα... κάποια στιγμή είχα σηματάκι 3g..πατάω πάνω και μετρούσε κάποιο χρόνο..είχα συνδεθεί?με χρέωση?ήταν βράδυ και δεν χρησιμοποιήσα καθόλου το τηλ..το παρατήρησα το πρωί..ενώ έχω nodata και έχω μόνο ενεργοποιημένο το vf mms..τίποτα άλλο.πως απενεργοποιώ το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Το No Data δεν επιτρέπει στη συσκευή σου να μπει στο δίκτυο για να κατεβάσεις δεδομένα. Με αυτό είσαι ασφαλής! Το ότι έβλεπες το σηματάκι 3G αυτό σημαίνει ότι στην περιοχή που βρίσκεσαι ο παροχέας σου έχει κάλυψη για 3G, τίποτα άλλο. Μπορείς να μην αφήνεις τη συσκευή σου να ψάχνει για 3G πηγαίνοντας Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) και την πρώτη επιλογή από Auto την αλλάζεις σε GSM. Εάν μετρούσε ο χρόνος... αυτό το κάνει και στην περίπτωση που θέλει να λάβει MMS. Χρονοχρέωση πάντως δεν έχεις... μόνο ογκοχρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ρε παιδια απο που κατεβαζω τον opera mini για το διαμαντακι; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ρε παιδια απο που κατεβαζω τον opera mini για το διαμαντακι; iPmart® forum Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ρε παιδια απο που κατεβαζω τον opera mini για το διαμαντακι; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407656 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 vga ή qvga; για το touch,οχι το pro! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 vga ή qvga; για το touch,οχι το pro! Μην μπερδεύεσαι μόνος σου. Το Diamond για το οποίο ζήτησες Opera mini έχει VGA οθόνη, όπως και το Pro. Συνεπώς... ότι ισχύει για το ένα, ισχύει και για το άλλο. Το σκέτο Touch τι σχέση έχει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 καμια!μπερδευτικα μονος μου :p περα απο τον οπερα εχετε να προτινετε καποιον αλλον καλυτερο; σας ευχαριστω για τα λινκς! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιστοιχήσουμε διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάποια επαφή??? Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιστοιχήσουμε διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάποια επαφή??? Μπες στην επαφή και έχει επιλογή για Ringtone. Φρόντισε να έχεις πετάξει τους ήχους στο στο φάκελο /Internal Storage/My Documents (και μετά όπου θέλεις) για να μπορέσει να τα δει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 εχετε να προτινετε καποιον αλλον καλυτερο; Όλοι καλοί είναι... http://www.access-company.com/products/mobile_solutions/netfrontmobile/browser/35_wm_tp.html Μπες στην επαφή και έχει επιλογή για Ringtone. Φρόντισε να έχεις πετάξει τους ήχους στο στο φάκελο /Internal Storage/My Documents (και μετά όπου θέλεις) για να μπορέσει να τα δει η εφαρμογή. Μπήκα στην επαφή και μετά επεξεργασία αλλα εκεί που λέει ήχος κλήσης μου βγάζει μόνο κάτι ήχους που έχει το τηλ μέσα και οχι mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ούτε το Destinator να βάλεις. Μόνο το GPSTest και άστο αρκετή ώρα (όπως λέει και ο φίλος konandrio) μέχρι να κλειδώσει. Την πρώτη φορά θέλει υπομονή και επιμονή. καλημέρα... τίποτα με το κλείδωμα τον δορυφόρων.. εκανα hard reset πέρασα με gps test 1.04 το άφησα κανενα μισάωρο τσίφος..πέρασα το destinator ,μου λέει gps σε λειτουργία- τζίφος με το κλείδωμα των δορυφόρων.. γιατιιιιιιι?:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts