Jump to content

manos83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by manos83

  1. Κάποιος που το έχει περάσει αν μπορεί ας βάλει οδηγίες για εγκατασταση γιατί δεν κατάφερα να το εγκαταστησω. Ευχαριστώ! :p
  2. Φίλε μου το έχω απο τέλος Δεκεμβρίου, δεν το πολυπροσέχω και τζόγος δεν έχει παρουσιαστεί. Όσο για την κάρτα πιστεύω οτι με οποιαδήποτε 4αρα δεν θα έχεις πρόβλημα. Σε 'μένα πάντως με καμία 15αρια εφαρμογές και αρκετές φωτογραφίες που έχει μέσα δεν έχει γεμίσει ούτα η μισή απο την 2GB που είχε μέσα...
  3. Εγώ το έχω περίπου 3 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Το μόνο του μειονέκτημα είναι η μπαταρία. Σε 'μένα με μέτρια χρήση + λίγο ιντερνετ κρατάει περίπου 2 μέρες άνετε 2,5.
  4. Κράτησες back up τους χάρτες απο την κάρτα???
  5. Και εμέα με τον Autodrive 1.6 στην αρχή μου έδειχνε μόνο χωράφια. Αν πάς στις ρυθνήσεις του χάρτη και στις λεπτομέριες επιλέξεις "τα περισότερα" διορθώνετε αυτό που λες...Αν δεν το έχεις δοκιμάσει δοκίμασε το. :)
  6. Δές για οδηγίες στο πρώτο post του θέματος αυτού.
  7. Το κινητό κάνει κάποια κολλήματα που πιστεύω οτι με ενα format θα στρώσει. Αλλα αν πάρω αντίγραφο απο όλη την κάρτα και το ξαναπεράσω πάλι πίσω μετά δεν θα είναι σαν να έχω την ίδια κάρτα πάλι??? Θα έχουν διορθωθει τα τυχών προβλήματα μετά???
  8. Αν γίνει format στην κάρτα μνήμης του Ε66 μετά η εφαρμογές που είνε περασμένες στην κάρτα μνήμης πρέπει να ξαναπεραστούν απο την αρχή ή μπορούμε να πάρουμε κάποιο back up απο την κάρτα και να το ξαναπεράσουμε πίσω μετά???
  9. Δεν έχεις ξεκλειδώσει το χάρτη φίλε μου. Δές πληροφορίες στο πρώτο ποστ του θέματος.
  10. Έχω βάλει την 5.00.20 έκδοση του garmin σε ένα HTC Touch 3G και ενώ δουλεύει κανονικά, βρίσκει δορυφόρους, κάνει πλοήγηση, στην αρχική οθόνη που δίχνει τη μπάρα με το σήμα του δορυφόρου δεν δίχνει να έχει καθόλου σήμα, δηλαδή όλες οι γραμμές κενες ενώ η πλοήγηση δουλεύει κανονικά. Τι μπορεί να έχει??
  11. Τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στην κάρτα θα θέλουν πάλι εγκατάσταση???
  12. Επίδή και εμένα κάνει το ίδιο που αναφέρετε παραπάνω μετα την αναβάθμηση που έκανα χθες, αν πάρω back up της κάρτας, της κάνω διαμόρφωση και ξαναπεράσω το back up πίσω μετά είναι ok???
  13. Σε "γνωστό μαγαζάκι" εχει ανέβει το garmin για έκδοσή touch για nokia. Ανάφερει ο τίτλος: "Garmin Mobile XT on Nokia touch screen devices (5800)". Μπορεί κάποιος που έχει το κινητό να το δικιμάσει να μας πεί αν δουλεύει??? Thanx! :p Υ.Γ.: Όποιος θέλει να μου στείλει ενα pm να του πω το link.
  14. Παιδιά 2 ερωτήσεις μιας και είναι δύσκολο να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... Πρόγραμμα Garmin 'η Destinator μπορεί να δούλέψει το κινητό??? Το έχει δοκίμάσει κανείς απο εσάς??? Είσαται γενικά ευχαριστημένοι απο τις λειτουργίες του??? wi-fi κλπ??? Ποία είναι η τιμή του γιατι στο site της vodafone δεν υπάρχει το κινητό??? Ευχαριστώ!!! :p
  15. Παιδιά 2 ερωτήσεις μιας και είναι δύσκολο να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... Πρόγραμμα Garmin 'η Destinator μπορεί να δούλέψει το κινητό??? Το έχει δοκίμάσει κανείς απο εσάς??? Είσαται γενικά ευχαριστημένοι απο τις λειτουργίες του??? wi-fi κλπ??? Ποία είναι η τιμή του γιατι στο site της vodafone δεν υπάρχει το κινητό??? Ευχαριστώ!!! :p
  16. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξει και το sw. Γι'αυτό και του είπα να τα κάνει όλα απο την αρχή. Γι'αυτό και στις οδηγίες εγκατάστασης σου λέει να αφήσεις ανοικτή τη γεννήτρια μόλις βγάλεις το κλειδί ξεκλειδόματος με βασή αυτό να βγούν και τα κλειδία για τους χάρτες μετά...
  17. Που την έχεις βρει???
  18. Φίλε μου κάνε τα παρακάτω βήματα: 1. βάζεις το "αναγνωριστικό μονάδος", πατάς generate και τον αριθμό που βγάζει τον βάζεις στο SW.UNL. 2. Χωρίς να κλείσεις τη γεννήτρια επιλέγεις απο κάτω custom map και βάζεις κωδικό 822 και πατάς generate. Το ίδιο κάνεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ και βάζεις κωδικό 295. Μετά τα βάζεις και αυτά σε αρχειό txt, κολλήτα (πρώτα τον αριθμό που σου έβγαλέ ο "822" και μετά τον αλλο) κάνεις αποθήκευση και μετά το μετόνομάζεις με το όνομα του χάρτη και κατάληξη .UNL. 3. Τα βάζεις στο φάκελο του garmin και κάνεις επανεκίνηση της συσκευής σου. Λογικά θα δουλέψει αν κάνεις ΟΛΑ τα βήματα που αναφέρω πιο πάνω απο την αρχή. :rolleyes:
  19. Εχω βρεί φίλε μου στο e-bay αυτή στα 1500mAh και αυτή στα 1480mAh τύπος BL-4U σαν αυτή που φοράει το κινητό μας. Λέτε να να δημηουργιθεί κανένα πρόβλημα??? Μάλλον που θα χτυπήσώ αυτή.
  20. Διαβασα σε κάποιο φορουμ οτι κλειδωμένες κάρτες αντιγράφονται με το ghost. http://www.internettablettalk.com/forums/showthread.php?t=19639&highlight=Clone%20deb&page=32 Aν θέλει κάποιος ας κάνει μια δοκιμή να δει αν αντιγράφετε και αν δουλεύει σε άλλη κάρτα. :cool:
  21. Φίλε μου και σε εμάνα το ίδιο γίνετε...Σε pna με την έκδοση 5.00.10 και σε κινητο με την 4. Έχω τα πάντα ενεργοποιημένα αλλα ηχητική ειδοποίηση δεν έχω...
  22. Αυτό εδώ: (Δεδομένα GPS- Θέση- Επιλογές- Κατάσταση Δορυφόρων) δεν μπορώ να το βρώ. Όσο για τα άλλα τα έχω κάνει. Ε΄κανα ακριβώς τα ίδια που έκανα και στο δικό μου(που δουλεύει) αλλα το αλλό τώρα τίποτα.
  23. Όλα αυτα τα έχω κανει φίλε μου αλλα πάλι δεν βρίσκει...
  24. Ναι τα 'εχω κάνει όλα αυτά και μου δίχνει και κανονικά το χάρτη. Στο δικό μου (ε66) που το έχω βάλει πριν δούλευει μια χαρα. Σε ενα άλλο Ε66 ενος φίλου που προσπάθησα να το βάλω δεν βρίσκει δορυφόρους ενώ γράφει "αναζήτηση δορυφόρων"...
  25. Έκανα εγκατάσταση την 4.20.20 σε ενα nokia e66 αλλα δεν μπορεί να βρεί δορυφόρους... Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει???
×
×
  • Create New...