miky7 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Και ποιο απ' όλα πρέπει να κατεβάσω? Ένα έχει όλο κι όλο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 παιδια στις επαφες του touch Flo διαβασα οτι περνει μονο μεχρι 15!!! αν ειναι δυνατον... πως μπορω να βαλω φοτογραφιες σε ολες τις επαφες τοτε? δεν θελω μονο στις 15 οταν χτυπαει με ειδικο προγραμματακι? πως το λενε? η δεν γινεται? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 παιδια στις επαφες του touch Flo διαβασα οτι περνει μονο μεχρι 15!!! αν ειναι δυνατον... πως μπορω να βαλω φοτογραφιες σε ολες τις επαφες τοτε? δεν θελω μονο στις 15 οταν χτυπαει, με ειδικο προγραμματακι? πως το λενε? η δεν γινεται? Στις επαφες του TF3D ναι, εχει μονο 15. Ομως στις Επαφες, ολες παιρνουν φωτογραφια. Εγω εχω σε ολες (περίπου 700). Ετσι κι αλλοιως πρωτα θα περασεις ολες σου τις επαφες και μετα θα επιλεξεις τις 15 που θελεις στο TF3D ως αυτες που χρησιμοποιείς συχνότερα. Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Τελικα μετα απο επισκεψη σε καταστημα vodafone αλλα και τηλεφωνικη (13830) επικοινωνια, δεν υπαρχει περιπτωση να παραδοθει αλλη συσκευη (πχ. αντιπροσωπειας) απο αυτην που διαθετει η εταιρεια (δικη της εισαγωγη, Αγγλικη). Από Πλαίσιο δε γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Το Πλαίσιο το πουλάει με επιδότηση και Vodafone και Cosmote. Διαλέγετε και παίρνετε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 εχετε προβλημα με το καινουργιο garmin?ειναι το μονο που δεν μπορω να δουλεψω,υπαρχουν καπου οι φακελοι extracted και οχι σε exe? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Και ποιο απ' όλα πρέπει να κατεβάσω? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=9E641C34-6F7F-404D-A04B-DC09F8141141 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=9E641C34-6F7F-404D-A04B-DC09F8141141 Προφανώς πρέπει να κατεβάσω αυτό που λέει "setup.msi", σωστά; Δεν μου εγκαθίσταται όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Άλλη μια ερώτηση: γιατί κάθε φορά που προσπαθώ να εγκαταστήσω το ActiveSync από το CD, μου λέει ότι η εγκατάσταση επέτυχε; Το πρόβλημα πρέπει να είναι στον windows installer, θα χρειαστεί να τον κατεβάσεις από την microsoft. Αν βάλεις στο google, microsoft windows installer θα βρεις το link εύκολα. Υπ'όψην ότι αν δεν έχεις service pack 2 νομίζω ότι η τελευταία έκδοση δεν εγκαθίσταται και πρέπει να κατεβάσεις την προηγούμενη έκδοση! Θα τα δεις αυτά στις απαιτήσεις του προγράμματος στην αντίστοιχη σελίδα της microsoft που θα βρεις.. Δεν έχει νόημα να κατεβάσεις πάλι το activesync, το CD περιέχει την τελευταία έκδοση.. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 καλησπέρα, μου έχει παρουσιαστεί το εξής πρόβλημα στο διαμάντι: το destinator, ενώ συνδέεται με το gps και βρίσκει στίγμα, όταν είμαι σε πορεία, χάνει περιοδικά τη σύνδεση με το gps!!!! το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό? στο google maps δε φαίνεται να το κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Προφανώς πρέπει να κατεβάσω αυτό που λέει "setup.msi", σωστά; Δεν μου εγκαθίσταται όμως... Γιατί; Windows XP δεν έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Από Πλαίσιο δε γίνεται; Το Πλαίσιο το πουλάει με επιδότηση και Vodafone και Cosmote. Διαλέγετε και παίρνετε .... Ποτε δεν θα ψωνιζα απο το πλαισιο.......... Τους θεωρω ψευτες , περιστασιακους και ασχετους με το αντικειμενο. Οσον αφορα στην εξυπηρετηση.............Μακρια. Προσωπικη αποψη, δεν επιθυμω να αντιπαρατεθω με κανενα.:) btw Μηπως μπορει καποιος φιλος να βαλει καποιο λινκ για τις θηκες σιλικονης και τα προστατευτικα οθονης της Brasndo στο ebay ??? Ψαχνω, ψαχνω και δεν μπορω να τα βρω.:confused: Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Γιατί; Windows XP δεν έχεις; Ναι, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει... Ίσως είναι αυτό που είπε ο michpan για τον windows installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Ποτε δεν θα ψωνιζα απο το πλαισιο.......... Τους θεωρω ψευτες , περιστασιακους και ασχετους με το αντικειμενο. Οσον αφορα στην εξυπηρετηση.............Μακρια. Προσωπικη αποψη, δεν επιθυμω να αντιπαρατεθω με κανενα. Σοβαρά μιλάς; Κρίμα... Εμένα μου έχουν φερθεί άψοξα κυρίως σε θέματα εξυπηρέτησης! Είναι κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα που σου έχει κάνει ζημιά; Δεν είναι αντιπαράθεση, αν σου έχουν κάνει... "ματσακονιά" το καταλαβαίνω (και καλά κάνεις). Απλώς ρωτάω από ενδιαφέρον. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 γεια σας εδω και καιρο προσπαθω να κανω συνχρωνισμο το diamond με το laptop και ενω το diamond το βλεπει και μου βγαζει την επιλογη να το χρησιμοποιησω σαν σκληρο η με active sync και επιλεξω το sync το laptop δεν κανει τιποτα ενω αμα το κανω σαν σκληρο το βλεπει τι λετε να φταιει???? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delfi Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Ποτε δεν θα ψωνιζα απο το πλαισιο.......... Τους θεωρω ψευτες , περιστασιακους και ασχετους με το αντικειμενο. Οσον αφορα στην εξυπηρετηση.............Μακρια. Προσωπικη αποψη, δεν επιθυμω να αντιπαρατεθω με κανενα.:) btw Μηπως μπορει καποιος φιλος να βαλει καποιο λινκ για τις θηκες σιλικονης και τα προστατευτικα οθονης της Brasndo στο ebay ??? Ψαχνω, ψαχνω και δεν μπορω να τα βρω.:confused: http://shop.brando.com.hk/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 btw Μηπως μπορει καποιος φιλος να βαλει καποιο λινκ για τις θηκες σιλικονης και τα προστατευτικα οθονης της Brasndo στο ebay ??? Ψαχνω, ψαχνω και δεν μπορω να τα βρω.:confused: http://cgi.ebay.co.uk/Brando-Ultra-Screen-Protector-For-HTC-Touch-Diamond_W0QQitemZ350101674009QQcmdZViewItem?hash=item350101674009&_trkparms=72%3A1301%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_fromZR46?_nkw=HTC+diamond+silicone&_fromfsb=0&_trksid=m270.l1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 http://shop.brando.com.hk/index.php Ευχαριστω.......Παρηγγειλα..;) Σοβαρά μιλάς; Κρίμα... Εμένα μου έχουν φερθεί άψοξα κυρίως σε θέματα εξυπηρέτησης! Είναι κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα που σου έχει κάνει ζημιά; Δεν είναι αντιπαράθεση, αν σου έχουν κάνει... "ματσακονιά" το καταλαβαίνω (και καλά κάνεις). Απλώς ρωτάω από ενδιαφέρον. Δεν υπαρχει κατι το τραγικο.....Η σχεση μας ξεκινα απο το Πλαισιο στη Στουρναρη εδω και 25 χρονια. Τις περισσοτερες φορες ηταν ακριβοτεροι και με μηδενικη παροχη βοηθειας/εξυπηρετησης σε σχεση με μικροτερα μαγαζια της περιοχης που δουλευαν με αγαπη και μερακι για τα τοτε ειδη (υπολογιστες). Το χειροτερο δε ολων ηταν οι παντα ασχετοι και αγενεις νεαροι και μη πωλητες, οι οποιοι μεσα στην αγνοια τους διατυπωναν την καθε μπαρουφα με υφος 100 ειδικων. Νομιζω ομως οτι υπαρχουν πιο συγχρονα και ενδιαφεροντα θεματα για να ασχοληθουμε εδω (diamond)...;) Πλαισιο.......Τελος.:) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 http://cgi.ebay.co.uk/Brando-Ultra-S...d=p3286.c0.m14 http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_f...sid=m270.l1313 Πωπω........την πατησα :mad: Μολις παρηγγειλα απο το on-line καταστημα της Brando. Παντως οι διαφορες δεν μου φαινονται τεραστιες. Για την προστατευτικη ζελατινα 9 $ σε σχεση με 5 Λιρες. Τελος παντων δεν θα πεθανουμε κιολας. Παντως ειναι η πρωτη συσκευη που αγοραζω πρωτα την θηκη και τα αξεσουαρ πριν απο την ιδια την συσκευη.:cool: Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα "αξεσουαρ" για το αυτοκινητο ωστε να βαζω το diamond για πλοηγο. Εννοω κατι να πιανει το κινητο και να κολλαει στο μπροστινο τζαμι . Πρεπει να ειναι για το συγκεκριμενο κινητο; Η ολα κανουν; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Υπάρχουν αρκετές επιλογές... θα σε παραπέμψω (ξανά) στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 καλησπέρα..θέλω να κάνω παραγγελία στο ΝΕΤΙΜΕS και θα πληρώσω μέσω paypal.απλά για την μεταφορά υπάρχουν 2 delivery method (FedEX Intl Express Signature on Delivery και Registered Air Mail Service Signature on Delivery)..διαφορά αρκετή(γύρω στα 10 ευρώ) .. θα επιβαρυνθώ και με δασμούς τελωνίου?έχω κάνει μόνο αγορές απο ebay..και πάντα με Paypal.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Μακρυά από FEDEX. Περνάνε επίτηδες τις συσκευές από τελωνεία για να παίρνουν προμήθεια. Είναι γνωστή περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 thanks...για την άμμεση απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 καλησπέρα..θέλω να κάνω παραγγελία στο ΝΕΤΙΜΕS και θα πληρώσω μέσω paypal.απλά για την μεταφορά υπάρχουν 2 delivery method (FedEX Intl Express Signature on Delivery και Registered Air Mail Service Signature on Delivery)..διαφορά αρκετή(γύρω στα 10 ευρώ) .. θα επιβαρυνθώ και με δασμούς τελωνίου?έχω κάνει μόνο αγορές απο ebay..και πάντα με Paypal.. Μακρυά από FEDEX. Περνάνε επίτηδες τις συσκευές από τελωνεία για να παίρνουν προμήθεια. Είναι γνωστή περίπτωση Εχω παραγγείλει απο το συγκεριμένο site. Διαλεξε το Registered Air Mail Service Signature on Delivery (ερχονται με ΕΛΤΑ) και δεν θα εχεις κανενα προβλημα, παντα με paypal Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts