Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Γιατί... δεν το λέει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Ποιος δεν λεει τι; Το κινητο; Η ο χρηστης; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Χμ... τώρα κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος... Όχι, αυτό δεν γίνεται. (Και προσωπικά δεν μου λείπει καθόλου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmyronis Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Kαλησπέρα, Δυστυχώς έκανα install ένα πρόγραμμα googlenavigator και από εκείνη τη στιγμή έχω κάθε φορά που ανοίγει μηνύμα λάθους για GNagent.exe. Απεγκατέστησα το πρόγραμμα και έσβησα και ένα folder που είχε δημιουργηθεί μέσα στο Program Files της internal device μου που είχε το exe αυτό αλλά ακόμα σε κάθε restart έχω το ίδιο λάθος. Μήπως ξέρει κανείς τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Πήγαινε στο φάκελο /Windows/Start Up και σβήσε το shortcut που έχει φτιαχτεί εκεί μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. (Μόνο αυτό, τίποτα άλλο εάν έχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmyronis Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ...εισαι θεός στο τσακ θα το σπαγα από τα νεύρα μου thx :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Καλησπέρα..σύντομα θα αγοράσω το διαμάντι και ήρθε η ώρα να παραγγείλω θήκη και προστατευτικό οθόνης..μετά από αρκετό διάβασμα στο νήμα προτάθηκε αυτό το online shop με αρκετά φθηνά πράγματα.. ΘΗΚΗ ....αξίζει?είναι γνήσια?..να τα αγοράσω από e-bay?ή απο το expansys αλλά είναι πιο ακριβό..για προστατευτικό Brando..μάλλον e-bay.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ο netimes είναι αξιόπιστος. Είναι και στο ebay. Εγώ τέτοια πράγματα αγοράζω μόνο από ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Ρε παιδιά, αυτή η θήκη που θα έβαζες το Διαμάντι μέσα και βγάζοντας το θα είχαν εξαφανιστεί οι δαχτυλιές, υπάρχει πουθενά; Την έχει δει κανείς να πωλείται σε κάποιο site? Υ.Γ.: Ακολούθησα τις συμβουλές σας και παράγγειλα προστατευτικό οθόνης Brando, λέω να του βάλω κατ' ευθείαν αυτό και να μην το αφήσω καθόλου με το κάλλυμα της "μαμάς"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 παντως ο τυπος που φτιαχνει χειροποιητες στο ebay και την κανει οπως θελεις ειναι εκπληκτικος,άριστη ποιοτητα καλοραμενη και συσκευασια κοσμηματος!πριν μια εβδομαδα μου ηρθε και ειναι αψογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Ρε παιδιά, αυτή η θήκη που θα έβαζες το Διαμάντι μέσα και βγάζοντας το θα είχαν εξαφανιστεί οι δαχτυλιές, υπάρχει πουθενά; Την έχει δει κανείς να πωλείται σε κάποιο site? Δεν θα τη συνιστούσα. Δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο φαντάζεσαι. Υ.Γ.: Ακολούθησα τις συμβουλές σας και παράγγειλα προστατευτικό οθόνης Brando, λέω να του βάλω κατ' ευθείαν αυτό και να μην το αφήσω καθόλου με το κάλλυμα της "μαμάς"... Και καλά θα κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 παντως ο τυπος που φτιαχνει χειροποιητες στο ebay και την κανει οπως θελεις ειναι εκπληκτικος,άριστη ποιοτητα καλοραμενη και συσκευασια κοσμηματος!πριν μια εβδομαδα μου ηρθε και ειναι αψογη Για ποιον λες; Για τον netimes; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ο seller ειναι ειναι ο wiwaycn Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Δεν θα τη συνιστούσα. Δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο φαντάζεσαι. Και καλά θα κάνεις. Γενικά, δεν είμαι και πολύ των θηκών, δεν τις βρίσκω και τόσο πρακτικές... Μέχρι να βγάλεις τη συσκευή ο άλλος θα έχει κλείσει :lol: και άλλωστε συνήθως το κινητό είναι μέσα σε χαρτοφύλακα κλπ. (Προσπαθώ να το έχω όσο μακρύτερα γίνεται!) Για το screen protector, ακολούθησα τη συμβουλή σου και σ'ευχαριστώ! Για τη συγκεκριμένη εταιρεία μου είπαν ότι μόνο όταν το θυμάμαι θα καταλαβαίνω ότι όντως υπάρχει προστατευτικό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Γενικά, δεν είμαι και πολύ των θηκών, δεν τις βρίσκω και τόσο πρακτικές... Μέχρι να βγάλεις τη συσκευή ο άλλος θα έχει κλείσει :lol: και άλλωστε συνήθως το κινητό είναι μέσα σε χαρτοφύλακα κλπ. (Προσπαθώ να το έχω όσο μακρύτερα γίνεται!) Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τις λίγες συσκευές που της πάει τόσο η siliocone case. Είναι διακριτικότατες, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και είναι και πάμφθηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τις λίγες συσκευές που της πάει τόσο η siliocone case. Είναι διακριτικότατες, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και είναι και πάμφθηνες. Περίμενα αυτή τη θηκη, μόνο και μόνο για το θέμα των δαχτυλιών! Για silicon τι θα πρότεινες; (αν έχεις κάτι υπ' όψιν σου!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Για silicon τι θα πρότεινες; (αν έχεις κάτι υπ' όψιν σου!) Όποια και να πάρεις είναι το ίδιο καλή. Θα πρότεινα και της proporta που είναι επώνυμες. Οι silicone cases έχουν και ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα... μειώνουν τις πιθανότητες να σου γλιστρήσει η συσκευή από το χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παιδία βοηθήστε λίγο γιατί ψάχνω ώρα και δεν μπορώ να το βρω που έχει γραφτεί. Τι κάνουμε όταν το destinator 7 μπαίνει στο standby μετά από λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Eimai entypwsiasmenos. Exw to kin makria apo mpriza k usb apo ex8es to prwi stis 9 (40+ wres) me to bluetooth sinexws anoikto sto discoverable, 4-5 wres radio, 30-40 lepta blah k kana 30lepto wifi, k eimai sto 19%. :o Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 προτινω και γω τις σιλικονατες θηκες και οπως ειπε και ο athanaso δεν γλυστραει το κινητο, αλλα ψιλοδυσκολευεται στο να βγει απο την τσεπη του τζιν...χεχε!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Παιδία βοηθήστε λίγο γιατί ψάχνω ώρα και δεν μπορώ να το βρω που έχει γραφτεί. Τι κάνουμε όταν το destinator 7 μπαίνει στο standby μετά από λίγο Να περασεις την τελευταια εκδοση. 7.0.0.588.11 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 παρατηρησα οτι σχεδον ολα τα προγραμματα και παιχνιδια που παω να εγκαταστησω, το setup τους μου το ανοιγει με τον opera και φυσικα δεν μπορουν να εγκαταστα8ουν. εκτος το igo8. λετε να μην τρεχουν σε wm6.1???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 προφανώς νόμιζες ότι τα cab είναι zip και τα έκανες extract τρέχεις το cab απ' ευθείας, δεν το ανοίγεις και αυτό κάνει εγκατάσταση Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Ti programmata/paixnidia einai afta? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Καλημέρα, Να κάνω μια χαζή ερώτηση: πώς θα περάσω τις επαφές από το παλιό μου τηλέφωνο (αποθηκευμένες στην συσκευή) στο Diamond? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts