Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators

Χμ... τώρα κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος...

Όχι, αυτό δεν γίνεται. (Και προσωπικά δεν μου λείπει καθόλου)

Modpic.gif

Kαλησπέρα,

Δυστυχώς έκανα install ένα πρόγραμμα googlenavigator και από εκείνη τη στιγμή έχω κάθε φορά που ανοίγει μηνύμα λάθους για GNagent.exe.

Απεγκατέστησα το πρόγραμμα και έσβησα και ένα folder που είχε δημιουργηθεί μέσα στο Program Files της internal device μου που είχε το exe αυτό αλλά ακόμα σε κάθε restart έχω το ίδιο λάθος. Μήπως ξέρει κανείς τι να κάνω?

• Administrators
Πήγαινε στο φάκελο /Windows/Start Up και σβήσε το shortcut που έχει φτιαχτεί εκεί μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. (Μόνο αυτό, τίποτα άλλο εάν έχει).

Modpic.gif

Καλησπέρα..σύντομα θα αγοράσω το διαμάντι και ήρθε η ώρα να παραγγείλω θήκη και προστατευτικό οθόνης..μετά από αρκετό διάβασμα στο νήμα προτάθηκε αυτό το online shop με αρκετά φθηνά πράγματα.. ΘΗΚΗ ....αξίζει?είναι γνήσια?..να τα αγοράσω από e-bay?ή απο το expansys αλλά είναι πιο ακριβό..για προστατευτικό Brando..μάλλον e-bay..

Ρε παιδιά, αυτή η θήκη που θα έβαζες το Διαμάντι μέσα και βγάζοντας το θα είχαν εξαφανιστεί οι δαχτυλιές, υπάρχει πουθενά; Την έχει δει κανείς να πωλείται σε κάποιο site?

Υ.Γ.: Ακολούθησα τις συμβουλές σας και παράγγειλα προστατευτικό οθόνης Brando, λέω να του βάλω κατ' ευθείαν αυτό και να μην το αφήσω καθόλου με το κάλλυμα της "μαμάς"...

παντως ο τυπος που φτιαχνει χειροποιητες στο ebay και την κανει οπως θελεις ειναι εκπληκτικος,άριστη ποιοτητα καλοραμενη και συσκευασια κοσμηματος!πριν μια εβδομαδα μου ηρθε και ειναι αψογη

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
Ρε παιδιά, αυτή η θήκη που θα έβαζες το Διαμάντι μέσα και βγάζοντας το θα είχαν εξαφανιστεί οι δαχτυλιές, υπάρχει πουθενά; Την έχει δει κανείς να πωλείται σε κάποιο site?

Δεν θα τη συνιστούσα. Δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο φαντάζεσαι.

Υ.Γ.: Ακολούθησα τις συμβουλές σας και παράγγειλα προστατευτικό οθόνης Brando, λέω να του βάλω κατ' ευθείαν αυτό και να μην το αφήσω καθόλου με το κάλλυμα της "μαμάς"...

Και καλά θα κάνεις.

Modpic.gif

• Administrators
παντως ο τυπος που φτιαχνει χειροποιητες στο ebay και την κανει οπως θελεις ειναι εκπληκτικος,άριστη ποιοτητα καλοραμενη και συσκευασια κοσμηματος!πριν μια εβδομαδα μου ηρθε και ειναι αψογη

Για ποιον λες; Για τον netimes;

Modpic.gif

Δεν θα τη συνιστούσα. Δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο φαντάζεσαι.

Και καλά θα κάνεις.

Γενικά, δεν είμαι και πολύ των θηκών, δεν τις βρίσκω και τόσο πρακτικές... Μέχρι να βγάλεις τη συσκευή ο άλλος θα έχει κλείσει :lol: και άλλωστε συνήθως το κινητό είναι μέσα σε χαρτοφύλακα κλπ. (Προσπαθώ να το έχω όσο μακρύτερα γίνεται!)

Για το screen protector, ακολούθησα τη συμβουλή σου και σ'ευχαριστώ! Για τη συγκεκριμένη εταιρεία μου είπαν ότι μόνο όταν το θυμάμαι θα καταλαβαίνω ότι όντως υπάρχει προστατευτικό! :)

• Administrators
Γενικά, δεν είμαι και πολύ των θηκών, δεν τις βρίσκω και τόσο πρακτικές... Μέχρι να βγάλεις τη συσκευή ο άλλος θα έχει κλείσει :lol: και άλλωστε συνήθως το κινητό είναι μέσα σε χαρτοφύλακα κλπ. (Προσπαθώ να το έχω όσο μακρύτερα γίνεται!)

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τις λίγες συσκευές που της πάει τόσο η siliocone case. Είναι διακριτικότατες, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και είναι και πάμφθηνες.

Modpic.gif

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τις λίγες συσκευές που της πάει τόσο η siliocone case. Είναι διακριτικότατες, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και είναι και πάμφθηνες.

Περίμενα αυτή τη θηκη, μόνο και μόνο για το θέμα των δαχτυλιών!

Για silicon τι θα πρότεινες; (αν έχεις κάτι υπ' όψιν σου!)

• Administrators
Για silicon τι θα πρότεινες; (αν έχεις κάτι υπ' όψιν σου!)

Όποια και να πάρεις είναι το ίδιο καλή. Θα πρότεινα και της proporta που είναι επώνυμες.

Οι silicone cases έχουν και ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα... μειώνουν τις πιθανότητες να σου γλιστρήσει η συσκευή από το χέρι.

Modpic.gif

Παιδία βοηθήστε λίγο γιατί ψάχνω ώρα και δεν μπορώ να το βρω που έχει γραφτεί.

Τι κάνουμε όταν το destinator 7 μπαίνει στο standby μετά από λίγο

Eimai entypwsiasmenos.

Exw to kin makria apo mpriza k usb apo ex8es to prwi stis 9 (40+ wres) me to bluetooth sinexws anoikto sto discoverable, 4-5 wres radio, 30-40 lepta blah k kana 30lepto wifi, k eimai sto 19%.

:o

προτινω και γω τις σιλικονατες θηκες και οπως ειπε και ο athanaso δεν γλυστραει το κινητο, αλλα ψιλοδυσκολευεται στο να βγει απο την τσεπη του τζιν...χεχε!!

Παιδία βοηθήστε λίγο γιατί ψάχνω ώρα και δεν μπορώ να το βρω που έχει γραφτεί.

Τι κάνουμε όταν το destinator 7 μπαίνει στο standby μετά από λίγο

Να περασεις την τελευταια εκδοση. 7.0.0.588.11

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

παρατηρησα οτι σχεδον ολα τα προγραμματα και παιχνιδια που παω να εγκαταστησω, το setup τους μου το ανοιγει με τον opera και φυσικα δεν μπορουν να εγκαταστα8ουν. εκτος το igo8. λετε να μην τρεχουν σε wm6.1????

προφανώς νόμιζες ότι τα cab είναι zip και τα έκανες extract

τρέχεις το cab απ' ευθείας, δεν το ανοίγεις και αυτό κάνει εγκατάσταση

---

NLS

ilogic.gr

Καλημέρα,

Να κάνω μια χαζή ερώτηση: πώς θα περάσω τις επαφές από το παλιό μου τηλέφωνο (αποθηκευμένες στην συσκευή) στο Diamond?