mythos_bt Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Η ελληνικη rom του Σωτου που χρησιμοποιω εγω εχει το TF3D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 το Pocket Plus ότι έχει είναι χρήσιμο athanaso όχι προσωπικά προτιμω το TF3D (προς το παρόν), αλλά αν το βγάλω, ξέρω τι θα βάλω (όλη τη σουίτα της SPB) και διαφωνώ ότι το διαμάντι (ή το προ που έχω) είναι... μόνο το TF3D... φυσικά όχι Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 athanaso όχι προσωπικά προτιμω το TF3D (προς το παρόν), αλλά αν το βγάλω, ξέρω τι θα βάλω (όλη Niko kai egw stin arxi (edw kai arketous mines) etsi eixa pei... alla i alitheia einai oti den to ebgala pote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 athanaso όχι προσωπικά προτιμω το TF3D (προς το παρόν), αλλά αν το βγάλω, ξέρω τι θα βάλω (όλη τη σουίτα της SPB) και διαφωνώ ότι το διαμάντι (ή το προ που έχω) είναι... μόνο το TF3D... φυσικά όχι Συμφωνώ μαζί σου. Εξάλλου, με κάποιες μικρές προσθήκες (πχ. Action Screen) το TF3D μπορεί επίσης να σου προσφέρει άμεσα πολλά πραγματάκια. Εμένα προσωπικά το Action Screen με βοήθησε αρκετά στο να μη χρειάζονται 25 τακ τακ για να ανοίξω πχ bluetooth ή wifi. Και με το Second Today Παράλληλα έχω αυτό που λείπει περισσότερο απ' όλα από το TF3D: appointments & tasks (TodayAgenda). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 @ athanasso77 Ευχαριστω για την απαντηση σου :) Μια διευκρινηση ........ το Pocket plus περιλαμβανει και το wallet ?? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Μια διευκρινηση ........ το Pocket plus περιλαμβανει και το wallet ?? Oxi, mpainei xwrista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 En telei kataligoume ekei pou ksekinisame... ean theloume aftou tou eidous ta programmata prepei na apoxwristoume to TF3D. Εγώ χρησιμοποιώ και το TF3D και το Spb Mobile Shell ταυτόχρονα και την έχω καταβρεί :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Μετά από πολλές προσπάθειες από διάφορους ένα παλικάρι κατάφερε να λύσει το πρόβλημα των καταλάθος πατημάτων της οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να γυρίζει το τηλέφωνο, χωρίς τίποτα. Ορίστε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425650 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Kai egw mazi sou eimai alla mi ksexname oti to megalo avantage tou Diamond einai to megethos tou kai gia pollous einai kai apo ta simantikotera kritiria agoras. Giafto kai to Pro den prokeitai na ftasei pote se pwliseis to Diamond (ektimisi mou panta). Το pro ειναι χοντρούτσικο αλλά γοητευτικό, το Diamond είναι πραγματικά όμορφο. Προσωπικά ήθελα το Pro αλλά προτίμησα το diamond για πρώτη επαφή με WM με το σκεπτικό ότι αν δεν κάνω για τέτοιες συσκευές να μπορώ να το δώσω πιο εύκολα. Η επόμενη συσκεύη μου φυσικά αν υπάρξει τέτοια, θα ειναι HTC αλλά με οθόνη 3+ και hardware πληκτρολόγιο. Δουλευω πολύ το excel και μου χρειάζεται πληκτρολόγιο. Φυσικά το Diamond αν αποδειχθεί ότι αντέχει στον χρόνο δεν θα το δώσω. Δεν συνηθίζω να πουλώ τις παλιές συσκευές μου. Πάντα υπάρχει κάποιο μέλος της οικογένειας που χρειάζεται αναβάθμιση:D, οπότε μου έρχεται φθηνότερα. Εκτός αυτού με τον τρόπο που δουλεύον τα σερβις, πρέπει να έχεις μια δεύτερη καλή συσκευή, αν δεν θέλεις να μείνεις κανα μήνα χωρίς τηλέφωνο. Και άμα έχεις συνηθίσει να λαμβάνεις τα outlook mail σου, να σερφάρεις όπου κι αν βρίσκεσαι, θα σου κακοφανεί να μείνεις με μια απλή συσκευή έστω και για ένα μήνα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Τελικά έβαλα το SPB Pocket Plus 4 και κάνει ακριβώς αυτό που θέλω ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Μετά από πολλές προσπάθειες από διάφορους ένα παλικάρι κατάφερε να λύσει το πρόβλημα των καταλάθος πατημάτων της οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να γυρίζει το τηλέφωνο, χωρίς τίποτα. Ορίστε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425650 Νίκο το δοκίμασες? είναι οκ? Πως ενεργοποιείται - απενεργοποιείται? θέλω να πω είναι πρακτικά γρήγορο στην απενεργοποίηση? Το ότι ξεκλειδώνει και απαντάς με το hard button είναι καλό, αλλά αλλά πρέπει να έχει και γρήγορο unlock. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Νίκο το δοκίμασες? είναι οκ? Πως ενεργοποιείται - απενεργοποιείται? θέλω να πω είναι πρακτικά γρήγορο στην απενεργοποίηση? Το ότι ξεκλειδώνει και απαντάς με το hard button είναι καλό, αλλά αλλά πρέπει να έχει και γρήγορο unlock. To δοκίμασα. Ενεργοποιείται με το Install αμέσως και απεργοποιειται/ενεργοποιειται πατώντας τη συντόμευσή του όπως το sensorlock. Δουλεύει άψογα και κλειδώνει αμέσως την οθόνη όταν λαμβάνεις κλήση! Το μόνο πρόβλημα, το οποίο το ανέφερα και στον δημιουργό του προγράμματος, είναι όταν δεν ακούσεις την κλήση και κλήσει το τηλέφωνο αυτός που σε καλεί. Γιατί μετά το πρόγραμμα ξεκλειδώνει την οθόνη και μέχρι να μπει πάλι σε sleep περνάνε 40 δευτερόλεπτα στην τσέπη σου με ξεκλείδωτη οθόνη. Ζήτησα από τον developer αν γίνεται να κάνει το πρόγραμμα να επαναφέρει τη συσκευή σε sleep mode σε περίπτωση αναπάντητης κλήσης. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Μετά από πολλές προσπάθειες από διάφορους ένα παλικάρι κατάφερε να λύσει το πρόβλημα των καταλάθος πατημάτων της οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να γυρίζει το τηλέφωνο, χωρίς τίποτα. Ορίστε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425650 Epitelous kai douleuei apsoga.... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Νίκο όπως σου είπα και στο XDA, αυτό που ζητάς δεν είναι πολύ σωστό. Πάντως το πρόγραμμα είναι απλό και κάνει απλά αυτό που πρέπει, δηλαδή σούπερ. Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Τελικά έβαλα το SPB Pocket Plus 4 και κάνει ακριβώς αυτό που θέλω ;) έχουμε πει, να τον ακούτε τον θείο Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Νίκο όπως σου είπα και στο XDA, αυτό που ζητάς δεν είναι πολύ σωστό. Πάντως το πρόγραμμα είναι απλό και κάνει απλά αυτό που πρέπει, δηλαδή σούπερ. Ναι έχεις δίκιο. Είναι πιο σωστή η εντολή "return to previous state" από αυτό που είπα εγώ. :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 έχουμε πει, να τον ακούτε τον θείο Θείε βρήκα κάτι σχετικά με Αίγυπτο αλλά θα δίξει αν και πως δουλεύει. Δεν με ενδιαφέρει να έχει πλήρεις εφαρμογές πλοήγησης, απλά να ξέρω που ακριβώς είμαι και δέχεται routes. http://rapidshare.com/files/138839221/GPS_Miomap_pda_19.01.2007.rar Thinks to thios Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 όταν λες βρήκες; :) εγώ δεν σου έχω δώσει το link; (με μπέρδεψες τώρα) πρόσεχε το συγκεκριμένο αρχείο θέλει και το πρόγραμμα να το διαβάσει ε Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoylina Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Καλησπέρα!Παιχνίδια πέρα από ipmart έχουμε κάπου??Ψάχνω σε στυλ time managment όπως αυτά του bigfish(σερβίρεις,πουλάς και τέτοια)... Παράθεση Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Καλησπέρα!Παιχνίδια πέρα από ipmart έχουμε κάπου??Ψάχνω σε στυλ time managment όπως αυτά του bigfish(σερβίρεις,πουλάς και τέτοια)... Έχεις πμ.:ninja: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Auto enoousa kai egw..oti me to TF3D exei kolhjmata...ean einai na to afereseis..tote th to phres to diamond... Εγω κατα 70% το χρησιμοποιώ με κλειστο το manila, παρ ολα αυτα ειναι απαραιτητο στο diamond. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 τα αρχεια .theme σε πιο φακελο τα βαζουμε και με πιο προγραμμα τα ανοιγουμε ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Πως γινεται να ενημερωνεται ο καιρος και να μπαινω ιντερνετ μεσω καλωδιου στο pc και οχι μονο ασυρματα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Πως γινεται να ενημερωνεται ο καιρος και να μπαινω ιντερνετ μεσω καλωδιου στο pc και οχι μονο ασυρματα; Με activesync και να έχει internet το pc Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Και ιντερνετ το pc εχει και με activesync ειναι συνδεμενο. Αλλα οταν παταω τον καιρο για ενημερωση λεει δεν ειναι δυνατον να γινει κτλ. Δεν παιρνει δλδ ιντερνετ απο το καλωδιο. Πρεπει να βγαλω το καλωδιο και να ανοιξω το ασυρματο. Μηπως υπαρχει πουθενα καμια επιλογη; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts