Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
παιδιά μήπως ξέρει κάποιος νά μού πεί γιάτι σέ ορισμένα προγάματα τά cab setap μού τά δείχνη σάν xml καί δέν μπορώ νά κάνω εγγατάσταση αν ξέρει κάποιος τά φώτασας

Τα .cab τα πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή σου και τα τρέχεις από εκεί. Όχι από το PC.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για δες το τωρα.Στο ξανα εστειλα.Ελπιζω να παιξει γιατι αυριο το πρωι φευγω.:O

Φιλε Ηλια ολα καλα.Καλα να περασεις εκει που θα πας.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καλά έκανα και το πήρα απο πλαίσιο τελικά. Το πρώτο που πήρα είχε πρόβλημα στην οθόνη, και μου το αντικατέστησε η ACE. Η συσκευή είναι άκρως εντυπωσιακή, και η ταχύτητα είναι αποδεκτή με ACE Hellas rom. Άρα προφανώς με κάποια σωστά μαγειρεμένη, θα πεταει!

την τελευτέα εγώ.. :rolleyes:

na fantasto tin teleutea pou dinei episima i HTC e? pia einai auti i teleutea omos giati exo xasei episodia... :O

apo magiremenes aksizei kamia?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ρε παιδια έχω μια απορία. Αν δηλαδή πάρω το Αγγλικό και ρίξω μέσα στην ROM της ACE δεν θα έχει μετά Ελληνικά? Θα είναι το πρώτο μου WM κινητό και ίσω αυτή η ερώτηση να φαντάζει χαζή αλλά στα Symbian έτσι κάναμε.
Rock Simplicity

να κανω και γω με την σειρα μου μια ερωτηση , οταν καταλαθος η αυτοματα συνθεθει με hsdpa κατεβαζει καποια δεδομενα και μετα σταματησει οσο ειναι συνδεμενο χρεωνει κατι ?? η χρεωνομαι τον ογκο τον δεδομενων που μπορει να κατεβασα σε αυτο τον χρονο.?και που μπορουμε να δουμε ποσοα δεδομενα εχει κατεβασει , εχει καπου εναν στοιχειοδει μετρητη?

Ευχαριστω

ενώ προσπάθεί αρκετή ώρα να συγχρονιστεί στο τέλος μου βγάζει ένα μύνημα Αctivesync cannot connect to the windows Mobile powered device. Με επιλογή για troubleshoot problem, το οποίο όταν το επιλέγω scanάρει και μου βρίσκει κάποιες αιτίες μη συγχρονισμού. Αυτές είναι

1. Τo microsft outlook δεν είναι για xp

2. Το dhtp client services να μην είναι started

3. cannot receive data through Port 990

Tα δοκίμασα όλα αλλά τίποτα

τελικά ήταν αυτό που φοβόμουν αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Μόλις απεγκατέσητσα το antivirus συγχρονήστηκε κανονικά. Τώρα ή θ'αλλάξω antivirus ή θα ειμαι χωρίς (που δεν...)

Ρε παιδια έχω μια απορία. Αν δηλαδή πάρω το Αγγλικό και ρίξω μέσα στην ROM της ACE δεν θα έχει μετά Ελληνικά? Θα είναι το πρώτο μου WM κινητό και ίσω αυτή η ερώτηση να φαντάζει χαζή αλλά στα Symbian έτσι κάναμε.

Φιλε μου,με συγχωρεις,αλλα εχει ειπωθει πολλες φορες!Με ξενες συσκευες(WM-οχι της ACE-δηλ.),δεν μπορεις να βαζεις ελληνικα.Οχι επισημα τουλαχιστον...Ισως καμια μαγειρεμενη,σαν κι αυτες που αναφερονται τα παιδια πιο πανω!

Apple iPhone 14 Pro Max

na fantasto tin teleutea pou dinei episima i HTC e? pia einai auti i teleutea omos giati exo xasei episodia... :O

apo magiremenes aksizei kamia?

αυτή που έβγαλε η ACE.. 1.93

απο μαγειρεμένες δεν ξερω αν έχει βγει κατι..

τελικά ήταν αυτό που φοβόμουν αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Μόλις απεγκατέσητσα το antivirus συγχρονήστηκε κανονικά. Τώρα ή θ'αλλάξω antivirus ή θα ειμαι χωρίς (που δεν...)

Γιατί μυρίζομαι ZoneAlarm (ή άλλο software firewall);

Απλό antivirus δεν θα σου έκανε κάτι τέτοιο.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Τα .cab τα πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή σου και τα τρέχεις από εκεί. Όχι από το PC.

Μπορεις ομως να τα τρεξεις και απο το pc με αυτο το πολυτιμο προγραμματακι :cool:

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

να κανω και γω με την σειρα μου μια ερωτηση , οταν καταλαθος η αυτοματα συνθεθει με hsdpa κατεβαζει καποια δεδομενα και μετα σταματησει οσο ειναι συνδεμενο χρεωνει κατι ?? η χρεωνομαι τον ογκο τον δεδομενων που μπορει να κατεβασα σε αυτο τον χρονο.?και που μπορουμε να δουμε ποσοα δεδομενα εχει κατεβασει , εχει καπου εναν στοιχειοδει μετρητη?

Ευχαριστω

Σε αυτές τις συνδέσεις πάντα χρεώνεσαι με τον όγκο των δεδομένων που κατεβάζεις ή και ανεβάζεις.

Σε αυτές τις συνδέσεις πάντα χρεώνεσαι με τον όγκο των δεδομένων που κατεβάζεις ή και ανεβάζεις.

αρα να παρακαλαω να μην κατεβαζε κατι τις 8 ωρες και 32 λεπτα που ηταν συνδεμενο ολο το χθεσινο βραδυ , πως και συνδεθηκε βεβαια ακομη δεν ξερω :mad::mad:.

thanks elenakor

αρα να παρακαλαω να μην κατεβαζε κατι τις 8 ωρες και 32 λεπτα που ηταν συνδεμενο ολο το χθεσινο βραδυ , πως και συνδεθηκε βεβαια ακομη δεν ξερω :mad::mad:.

thanks elenakor

Μην ανησυχεις το πολυ να σου εκανε καμια ενημερωση καιρου να σου κατεβαζει κατι ολο το βραδυ δεν παιζει.:)

το βρηκα 585 ευρω... εχω ενα ν95,επειδη τελευταια εγινα της μοδας τα touchscreen ηθελα να εξοικειωθώ με με ενα απο αυτα, μεχρι να βγαλει ενα η αγαπημενη μου εταιρια η νοκια.... τι λετε να το αγορασω??? να πω την αληθεια ειμαι ψηλο ασχετος με τα wm....αλλα πιστευω θα το παλεψω....

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

... πως και συνδεθηκε βεβαια ακομη δεν ξερω :mad::mad:.

thanks elenakor

Θα σου πω εγώ πως συνδέθηκε.Πήγες στην καρτέλα του καιρού (εσύ ή κάποιος άλλος που έπαιζε με το κινητό σου) και αυτό συνδέθηκε αυτόματα (το έχει σαν default επιλογή να συνδέεται αυτόματα κάθε φορά που πας στην καρτέλα του καιρού) για να κάνει την ενημέρωση.

Γι' αυτό κοίτα να αλλάξεις την επιλογή πηγαίνοντας στην καρτέλα του καιρού,πατώντας "Μενού" -> "ρυθμίσεις" και απενεργοποιώντας το "Αυτόματη λήψη δεδομένων καιρού".

Παναγιώτης

• Administrators
επειδη τελευταια εγινα της μοδας τα touchscreen ηθελα να εξοικειωθώ με με ενα απο αυτα,

Δεν είναι λόγος αυτός (κατά τη γνώμη μου πάντα) να μπλέξεις με τα WM.

Modpic.gif

• Administrators
Μπορεις ομως να τα τρεξεις και απο το pc με αυτο το πολυτιμο προγραμματακι :cool:

Καλά, πολλά μπορείς να κάνεις. Για κάποιον που πρώτο-ξεκινάει όμως, αυτό που του είπα είναι και η βασική γνώση που πρέπει να έχει στα υπόψιν.

Modpic.gif

Παιδιά help!!!!!!!! Αυριο χρειαζομαι το gps. Εχω όλους τους φάκελους αλλά δεν ξέρω που να απόθηκευσω τι και τι να τρέξω που!!!!! Αν κάποιος μπορεί ας μου στείλει πμ με αναλυτικές πληροφορείες. Είναι ανάγκη......!:help:

το Destinator 7 είναι

Καλά, πολλά μπορείς να κάνεις. Για κάποιον που πρώτο-ξεκινάει όμως, αυτό που του είπα είναι και η βασική γνώση που πρέπει να έχει στα υπόψιν.

Σιγουρα δεν σου ειπα το αντιθετο πολυ καλα τα ειπες;) να μην πω και εγω την γνωμη μου:)

Γιατί μυρίζομαι ZoneAlarm (ή άλλο software firewall);

Απλό antivirus δεν θα σου έκανε κάτι τέτοιο.

ESET smart security.

Τελικά είχε επιλογές που απενεργοποιεί το firewall, αλλά αυτή την δουλειά θα κάνουμε όλη την ώρα?

Μετά από δύο χρόνια με το έμπιστό μου S200, πήρα προχθές ένα ελληνικό Diamond.

Πολιτισμικό σοκ είναι η μετάβαση από τη μία συσκευή στην άλλη! Μέχρι στιγμής έχω βάλει τα κέρατά μου στο καημένο και απολαμβάνω 60ΜΒ μνήμη προγραμμάτων μετά από soft reset. Στο S200, με πολύ προσεκτική διαχείριση μνήμης, είχα 20ΜΒ...

Η ταχύτητα το επεξεργαστή δεν φαίνεται σε απλή καθημερινή χρήση (ο ΟΜΑΡας μου είναι υπερχρονισμένος στα 240 και λειτουργεί απροβλημάτιστα), σε υπολογισμούς διαδρομών (ή νέο υπολογισμό διαδρομής) στα Destinator 6 & 7 φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά!!! Βίντεο δεν πρόλαβα να δω αλλά και στο S200 μια χαρά έπαιζαν (σε ανάλυση 320χ240 και σεμνό fps).

Γενικώς είμαι πολύ ικανοποιημένος και η μπαταρία του δείχνει λιγότερο τραγική από όσο την περίμενα από όσα διάβασα (παραμένει μικρής διάρκειας αλλά δεν είναι τραγική).

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η σχέση μας. Θα μείνει στα χέρια μου 2 χρόνια όπως το S200; (που αντικαθιστώ με μισή καρδιά...)

γεια σας...

επειδη διαβαζω εδω και πολυ καιρο τα σχολια σας και καταλαβα οτι η συσκευη εχει μονο προβλημα με την μπαταρια....λετε οτι σε καποιους κυκλους φορτισης βελτιωνεται η διαρκεια της, δηλαδη ποσο κραταει?