Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 παιδιά μήπως ξέρει κάποιος νά μού πεί γιάτι σέ ορισμένα προγάματα τά cab setap μού τά δείχνη σάν xml καί δέν μπορώ νά κάνω εγγατάσταση αν ξέρει κάποιος τά φώτασας Τα .cab τα πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή σου και τα τρέχεις από εκεί. Όχι από το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Για δες το τωρα.Στο ξανα εστειλα.Ελπιζω να παιξει γιατι αυριο το πρωι φευγω.:O Φιλε Ηλια ολα καλα.Καλα να περασεις εκει που θα πας. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Καλά έκανα και το πήρα απο πλαίσιο τελικά. Το πρώτο που πήρα είχε πρόβλημα στην οθόνη, και μου το αντικατέστησε η ACE. Η συσκευή είναι άκρως εντυπωσιακή, και η ταχύτητα είναι αποδεκτή με ACE Hellas rom. Άρα προφανώς με κάποια σωστά μαγειρεμένη, θα πεταει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 pia ROM protinete gia to diamond ?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 pia ROM protinete gia to diamond ?? την τελευτέα εγώ.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 την τελευτέα εγώ.. :rolleyes: na fantasto tin teleutea pou dinei episima i HTC e? pia einai auti i teleutea omos giati exo xasei episodia... :O apo magiremenes aksizei kamia? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ρε παιδια έχω μια απορία. Αν δηλαδή πάρω το Αγγλικό και ρίξω μέσα στην ROM της ACE δεν θα έχει μετά Ελληνικά? Θα είναι το πρώτο μου WM κινητό και ίσω αυτή η ερώτηση να φαντάζει χαζή αλλά στα Symbian έτσι κάναμε. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 να κανω και γω με την σειρα μου μια ερωτηση , οταν καταλαθος η αυτοματα συνθεθει με hsdpa κατεβαζει καποια δεδομενα και μετα σταματησει οσο ειναι συνδεμενο χρεωνει κατι ?? η χρεωνομαι τον ογκο τον δεδομενων που μπορει να κατεβασα σε αυτο τον χρονο.?και που μπορουμε να δουμε ποσοα δεδομενα εχει κατεβασει , εχει καπου εναν στοιχειοδει μετρητη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 ενώ προσπάθεί αρκετή ώρα να συγχρονιστεί στο τέλος μου βγάζει ένα μύνημα Αctivesync cannot connect to the windows Mobile powered device. Με επιλογή για troubleshoot problem, το οποίο όταν το επιλέγω scanάρει και μου βρίσκει κάποιες αιτίες μη συγχρονισμού. Αυτές είναι 1. Τo microsft outlook δεν είναι για xp 2. Το dhtp client services να μην είναι started 3. cannot receive data through Port 990 Tα δοκίμασα όλα αλλά τίποτα τελικά ήταν αυτό που φοβόμουν αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Μόλις απεγκατέσητσα το antivirus συγχρονήστηκε κανονικά. Τώρα ή θ'αλλάξω antivirus ή θα ειμαι χωρίς (που δεν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ρε παιδια έχω μια απορία. Αν δηλαδή πάρω το Αγγλικό και ρίξω μέσα στην ROM της ACE δεν θα έχει μετά Ελληνικά? Θα είναι το πρώτο μου WM κινητό και ίσω αυτή η ερώτηση να φαντάζει χαζή αλλά στα Symbian έτσι κάναμε. Φιλε μου,με συγχωρεις,αλλα εχει ειπωθει πολλες φορες!Με ξενες συσκευες(WM-οχι της ACE-δηλ.),δεν μπορεις να βαζεις ελληνικα.Οχι επισημα τουλαχιστον...Ισως καμια μαγειρεμενη,σαν κι αυτες που αναφερονται τα παιδια πιο πανω! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 na fantasto tin teleutea pou dinei episima i HTC e? pia einai auti i teleutea omos giati exo xasei episodia... :O apo magiremenes aksizei kamia? αυτή που έβγαλε η ACE.. 1.93 απο μαγειρεμένες δεν ξερω αν έχει βγει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 τελικά ήταν αυτό που φοβόμουν αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Μόλις απεγκατέσητσα το antivirus συγχρονήστηκε κανονικά. Τώρα ή θ'αλλάξω antivirus ή θα ειμαι χωρίς (που δεν...) Γιατί μυρίζομαι ZoneAlarm (ή άλλο software firewall); Απλό antivirus δεν θα σου έκανε κάτι τέτοιο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Τα .cab τα πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή σου και τα τρέχεις από εκεί. Όχι από το PC. Μπορεις ομως να τα τρεξεις και απο το pc με αυτο το πολυτιμο προγραμματακι :cool: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 να κανω και γω με την σειρα μου μια ερωτηση , οταν καταλαθος η αυτοματα συνθεθει με hsdpa κατεβαζει καποια δεδομενα και μετα σταματησει οσο ειναι συνδεμενο χρεωνει κατι ?? η χρεωνομαι τον ογκο τον δεδομενων που μπορει να κατεβασα σε αυτο τον χρονο.?και που μπορουμε να δουμε ποσοα δεδομενα εχει κατεβασει , εχει καπου εναν στοιχειοδει μετρητη? Ευχαριστω Σε αυτές τις συνδέσεις πάντα χρεώνεσαι με τον όγκο των δεδομένων που κατεβάζεις ή και ανεβάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Σε αυτές τις συνδέσεις πάντα χρεώνεσαι με τον όγκο των δεδομένων που κατεβάζεις ή και ανεβάζεις. αρα να παρακαλαω να μην κατεβαζε κατι τις 8 ωρες και 32 λεπτα που ηταν συνδεμενο ολο το χθεσινο βραδυ , πως και συνδεθηκε βεβαια ακομη δεν ξερω :mad::mad:. thanks elenakor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 αρα να παρακαλαω να μην κατεβαζε κατι τις 8 ωρες και 32 λεπτα που ηταν συνδεμενο ολο το χθεσινο βραδυ , πως και συνδεθηκε βεβαια ακομη δεν ξερω :mad::mad:. thanks elenakor Μην ανησυχεις το πολυ να σου εκανε καμια ενημερωση καιρου να σου κατεβαζει κατι ολο το βραδυ δεν παιζει.:) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 το βρηκα 585 ευρω... εχω ενα ν95,επειδη τελευταια εγινα της μοδας τα touchscreen ηθελα να εξοικειωθώ με με ενα απο αυτα, μεχρι να βγαλει ενα η αγαπημενη μου εταιρια η νοκια.... τι λετε να το αγορασω??? να πω την αληθεια ειμαι ψηλο ασχετος με τα wm....αλλα πιστευω θα το παλεψω.... Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 ... πως και συνδεθηκε βεβαια ακομη δεν ξερω :mad::mad:. thanks elenakor Θα σου πω εγώ πως συνδέθηκε.Πήγες στην καρτέλα του καιρού (εσύ ή κάποιος άλλος που έπαιζε με το κινητό σου) και αυτό συνδέθηκε αυτόματα (το έχει σαν default επιλογή να συνδέεται αυτόματα κάθε φορά που πας στην καρτέλα του καιρού) για να κάνει την ενημέρωση. Γι' αυτό κοίτα να αλλάξεις την επιλογή πηγαίνοντας στην καρτέλα του καιρού,πατώντας "Μενού" -> "ρυθμίσεις" και απενεργοποιώντας το "Αυτόματη λήψη δεδομένων καιρού". Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 επειδη τελευταια εγινα της μοδας τα touchscreen ηθελα να εξοικειωθώ με με ενα απο αυτα, Δεν είναι λόγος αυτός (κατά τη γνώμη μου πάντα) να μπλέξεις με τα WM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Μπορεις ομως να τα τρεξεις και απο το pc με αυτο το πολυτιμο προγραμματακι :cool: Καλά, πολλά μπορείς να κάνεις. Για κάποιον που πρώτο-ξεκινάει όμως, αυτό που του είπα είναι και η βασική γνώση που πρέπει να έχει στα υπόψιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Παιδιά help!!!!!!!! Αυριο χρειαζομαι το gps. Εχω όλους τους φάκελους αλλά δεν ξέρω που να απόθηκευσω τι και τι να τρέξω που!!!!! Αν κάποιος μπορεί ας μου στείλει πμ με αναλυτικές πληροφορείες. Είναι ανάγκη......!:help: το Destinator 7 είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Καλά, πολλά μπορείς να κάνεις. Για κάποιον που πρώτο-ξεκινάει όμως, αυτό που του είπα είναι και η βασική γνώση που πρέπει να έχει στα υπόψιν. Σιγουρα δεν σου ειπα το αντιθετο πολυ καλα τα ειπες;) να μην πω και εγω την γνωμη μου:) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Γιατί μυρίζομαι ZoneAlarm (ή άλλο software firewall); Απλό antivirus δεν θα σου έκανε κάτι τέτοιο. ESET smart security. Τελικά είχε επιλογές που απενεργοποιεί το firewall, αλλά αυτή την δουλειά θα κάνουμε όλη την ώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Μετά από δύο χρόνια με το έμπιστό μου S200, πήρα προχθές ένα ελληνικό Diamond. Πολιτισμικό σοκ είναι η μετάβαση από τη μία συσκευή στην άλλη! Μέχρι στιγμής έχω βάλει τα κέρατά μου στο καημένο και απολαμβάνω 60ΜΒ μνήμη προγραμμάτων μετά από soft reset. Στο S200, με πολύ προσεκτική διαχείριση μνήμης, είχα 20ΜΒ... Η ταχύτητα το επεξεργαστή δεν φαίνεται σε απλή καθημερινή χρήση (ο ΟΜΑΡας μου είναι υπερχρονισμένος στα 240 και λειτουργεί απροβλημάτιστα), σε υπολογισμούς διαδρομών (ή νέο υπολογισμό διαδρομής) στα Destinator 6 & 7 φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά!!! Βίντεο δεν πρόλαβα να δω αλλά και στο S200 μια χαρά έπαιζαν (σε ανάλυση 320χ240 και σεμνό fps). Γενικώς είμαι πολύ ικανοποιημένος και η μπαταρία του δείχνει λιγότερο τραγική από όσο την περίμενα από όσα διάβασα (παραμένει μικρής διάρκειας αλλά δεν είναι τραγική). Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η σχέση μας. Θα μείνει στα χέρια μου 2 χρόνια όπως το S200; (που αντικαθιστώ με μισή καρδιά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt550 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 γεια σας... επειδη διαβαζω εδω και πολυ καιρο τα σχολια σας και καταλαβα οτι η συσκευη εχει μονο προβλημα με την μπαταρια....λετε οτι σε καποιους κυκλους φορτισης βελτιωνεται η διαρκεια της, δηλαδη ποσο κραταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts