pank Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Σε πιστεύω, δεν χρειαζόταν screenshot και το βλέπω άλλωστε κι εγώ ότι φτάνει μέχρι 2300€ το όριο ανάληψης στη Eurobank. Εγώ αρχικά ρώτησα συγκεκριμένα για την Πειραιώς όμως. Από αυτήν κινούμαι αναγκαστικά για τις συγκεκριμένες δουλειές μου. Άσε που αν και διατηρώ λογαριασμούς με μικροποσά και στη Eurobank εδώ και >20 χρόνια (για λόγους ευελιξίας) δεν θέλω ούτε να περνάω απέξω πια από αυτό το μαγαζί... Γίνεται ακόμα πιο παράξενο το να έχουν όλες κατά πως φαίνεται τελικά έως και πολύ μεγαλύτερα όρια από την Πειραιώς. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Οι πιστωτικές από όσο θυμάμαι δεν χρέωνουν τίποτα σε τόκους για ανάληψη αν εξοφλήσεις όλο το ποσό αμέσως μετά την ανάληψη ή και στη λήξη του λογαριασμού που θα εμφανιστεί η ανάληψη.Σαν παράδειγμα είπα για την Eurobank για να δεις ότι δεν ισχύει αυτό με τις απλές χρεωστικές. Σίγουρα θα βγαλεις άκρη. Όπως έγραψα χτύπα ένα τηλέφωνο πρώτα να μην τρέχεις. Αυτό με την ανάληψη να σου πω την αληθεια δεν το ηξερα. Νόμιζα τοκιζόταν κάθε μέρα! Δεν ήξερα ότι είναι όπως οι αγορές. Καλή Ανάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Κάθε μέρα τοκιζονται οι αναλήψεις. Μέχρι να πληρωθούν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Κάθε μέρα τοκιζονται οι αναλήψεις. Μέχρι να πληρωθούν. Καλά το είχα σκεφτεί. Ευτυχώς το διευκρίνησες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, Vasileios said: Κάθε μέρα τοκιζονται οι αναλήψεις. Μέχρι να πληρωθούν. Ακόμα και πριν εκδοθεί ο λογαριασμός που τις εμφανίζει δηλαδή; Καλά που μου το είπες. Γιατί αν και είδα μειωμένο το πιστωτικό όριο έλεγα να αφήσω να βγει λογαριασμός πρώτα. Πριν 15 μέρες την έκανα. Στην καλύτερη περίπτωση δηλαδή έφαγα ~18%Χ0,5/12 τόκο. Edited April 22, 2022 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 25 minutes ago, theo1973 said: Ακόμα και πριν εκδοθεί ο λογαριασμός που τις εμφανίζει δηλαδή; Καλά που μου το είπες. Γιατί αν και είδα μειωμένο το πιστωτικό όριο έλεγα να αφήσω να βγει λογαριασμός πρώτα. Πριν 15 μέρες την έκανα. Στην καλύτερη περίπτωση δηλαδή έφαγα ~18%Χ0,5/12 τόκο. Ναι ισχύει από την ημέρα της ανάληψης το επιτόκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 On 21/4/2022 at 5:45 ΜΜ, pank said: Οι πιστωτικές αν δεν αφήνεις υπολοιπο και να τρως το επιτόκιο, είναι καλές στο να παίρνεις τις προσφορές που έχει η καθεμία. Πχ. η Eurobank έχει την Επιστροφή. Αν μπεις στο site θα δεις ποια κατάστημα είναι. Πχ. αυτή τη στιγμή ο Γερμανός έχει 15% Επιστροφή σε αγορές πάνω από 200% που σημαίνει ότι αν αγοράσεις κάτι με 1000" θα έχει η κάρτα σου άμεσα 150€ για αγορά σε καταστήματα Σκλαβενιτης και αλλού. Οι άλλες τράπεζες έχουν προγραμμα με πόντους που μετατρέπεται σε χρήματα. Επίσης η Πειραιώς η πιστωτική έχει αγορά πετρελαίου από Avin με 5% έκπτωση και άτοκες δόσεις. Οπότε βλέπεις τι σε συμφέρει και παίρνεις καρτα εννοείται χωρίς συνδρομή. Και όπως είπα με πληρωμή της πιστωτικής μέσα στο διάστημα που αναφέρει. Αν περάσει η ημερομηνία οι τόκοι είναι αβάσταχτοιΛογικά γίνεται αφού είναι στο σύστημα Επιστροφή η Cosmote. Οταν βάζεςι τηξ κάττα στο pos τοτε δινεται η δυνατοτητα εξαργύρωσης πόντων. Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Πας σε ένα κατάστημα και ρωτάς Ευχαριστώ. Θα πα ω να ρωτήσω βέβαια απλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ. Γιαυτους που θέλουν καρτα με δωρεάν συνδρομή.ναρωτησουν εάν είναι αι για πάντα. Συνήθως η δωρεάν συνδρομή είναι για ένα χρόνο. Την πάτησα εγώ με την εθνική τράπεζα. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Ευχαριστώ. Θα πα ω να ρωτήσω βέβαια απλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ. Γιαυτους που θέλουν καρτα με δωρεάν συνδρομή.ναρωτησουν εάν είναι αι για πάντα. Συνήθως η δωρεάν συνδρομή είναι για ένα χρόνο. Την πάτησα εγώ με την εθνική τράπεζα. Ναι όντως. Η Πειραιώς πχ. που Έχει δωρεάν για ένα χρόνο, αν μεσα σε αυτό το χρόνο κάνεις αγορές άνω των 2- 2.500€ θα είναι δωρεάν και τον επόμενο χρόνο. Έκανα μια Πειραιώς για να πληρώνω τις βενζίνες είδα ότι συμφέρει σε σχέση με την Eurobank που έχω.Πλέον ψάχνω να γλυτώσω από όπου μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 13 ώρες πριν, pank said: Ναι όντως. Η Πειραιώς πχ. που Έχει δωρεάν για ένα χρόνο, αν μεσα σε αυτό το χρόνο κάνεις αγορές άνω των 2- 2.500€ θα είναι δωρεάν και τον επόμενο χρόνο. Έκανα μια Πειραιώς για να πληρώνω τις βενζίνες είδα ότι συμφέρει σε σχέση με την Eurobank που έχω. Πλέον ψάχνω να γλυτώσω από όπου μπορώ. Και καλά κάνεις και ψάχνεις . Στο ίδιο μοτίβο είναι και οι κάρτες της alpha Bank. 1 Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Μια ερώτηση για όποιον έχει Εθνική πιστωτική κάρτα. Είδα ότι οι αγορές σε Κωτσοβολο δίνουν επιστροφή σε πόντους 2%.Σε ποια άλλα καταστήματα πιστεύετε αξίζει η έκδοση της?(Είδα ότι τώρα τρέχει προσφορά 5% σε όλες τις πληρωμές που αφορούν ρεύμα και αέριο.Απλώς προσέξτε η πληρωμή να γίνει από τα κανάλια της Εθνικής και όχι φαντάζομαι της εκάστοτε εταιρίας.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 1 hour ago, pank said: Μια ερώτηση για όποιον έχει Εθνική πιστωτική κάρτα. Είδα ότι οι αγορές σε Κωτσοβολο δίνουν επιστροφή σε πόντους 2%. Σε ποια άλλα καταστήματα πιστεύετε αξίζει η έκδοση της? (Είδα ότι τώρα τρέχει προσφορά 5% σε όλες τις πληρωμές που αφορούν ρεύμα και αέριο. Απλώς προσέξτε η πληρωμή να γίνει από τα κανάλια της Εθνικής και όχι φαντάζομαι της εκάστοτε εταιρίας.) Αν εννοείς χρήση και όχι έκδοση, εγώ σίγουρα τη χρησιμοποιώ σε πρατήρια Shell & EKO που έχουν 2% επιστροφή, στα Intersport & το Μουστάκα που έχουν συχνά προσφορές πχ 5%. Για περισσότερα δες την λίστα συνεργατών του προγράμματος Go4More. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Αν εννοείς χρήση και όχι έκδοση, εγώ σίγουρα τη χρησιμοποιώ σε πρατήρια Shell & EKO που έχουν 2% επιστροφή, στα Intersport & το Μουστάκα που έχουν συχνά προσφορές πχ 5%. Για περισσότερα δες την λίστα συνεργατών του προγράμματος Go4More.Ευχαριστώ φίλε μου. Ωραία γιατί χρησιμοποιώ SHELL λόγω της 98αρας τις Τρίτες και δεν το ηξερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, pank said: 10 ώρες πριν, geoponer said: Αν εννοείς χρήση και όχι έκδοση, εγώ σίγουρα τη χρησιμοποιώ σε πρατήρια Shell & EKO που έχουν 2% επιστροφή, στα Intersport & το Μουστάκα που έχουν συχνά προσφορές πχ 5%. Για περισσότερα δες την λίστα συνεργατών του προγράμματος Go4More. Ευχαριστώ φίλε μου. Ωραία γιατί χρησιμοποιώ SHELL λόγω της 98αρας τις Τρίτες και δεν το ηξερα. Ναι, για καύσιμα (2% και σε πρατήρια Ελίν) και αγορές σε συγκεκριμένα καταστήματα βολεύει. Επίσης για πληρωμές οφειλών δημοσίου σου δίνει εφάπαξ 10 πόντους ανά συναλλαγή. Η λίστα συνεργατών του Go4More είναι εδώ (δεν μπήκε στο προηγούμενο μήνυμα). Όπου βλέπεις 8 πόντους / ευρώ είναι επιστροφή 2%. Γενικά όπως έχουν πει και άλλοι παλιότερα, το κέρδος από το πρόγραμμα (όπως και από άλλα προγράμματα) μπορεί να είναι σημαντικό, αρκεί να μην παρασύρεσαι και κάνεις αγορές που δεν θα έκανες. Από την άλλη, με αγορές εκτός συνεργατών, οι πόντοι συλλέγονται απελπιστικά αργά (1 πόντος στα €5 με πιστωτική αν δεν κάνω λάθος). Μέσα από την εφαρμογή βλέπω ότι το τελευταίο έτος έχω συλλέξει και εξαργυρώσει 22.000 πόντους, που σημαίνει εξοικονόμηση €55 σε ένα χρόνο, με πολύ μετρημένες αγορές (απλά επιλέγω συνεργάτες του προγράμματος όπου με συμφέρει). Edited April 26, 2022 by geoponer 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 Μια ερώτηση για όποιον έχει Εθνική πιστωτική κάρτα. Είδα ότι οι αγορές σε Κωτσοβολο δίνουν επιστροφή σε πόντους 2%.Σε ποια άλλα καταστήματα πιστεύετε αξίζει η έκδοση της?(Είδα ότι τώρα τρέχει προσφορά 5% σε όλες τις πληρωμές που αφορούν ρεύμα και αέριο.Απλώς προσέξτε η πληρωμή να γίνει από τα κανάλια της Εθνικής και όχι φαντάζομαι της εκάστοτε εταιρίας.)Από όσο διάβασα αφορά μόνο για πάγιες πληρωμές μέσω πιστωτικής με ανώτατο όριο πληρωμής 1500 ευρώ και μέγιστο κέρδος για τον κάτοχο τα 75 ευρώ. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 Ναι, για καύσιμα (2% και σε πρατήρια Ελίν) και αγορές σε συγκεκριμένα καταστήματα βολεύει. Επίσης για πληρωμές οφειλών δημοσίου σου δίνει εφάπαξ 10 πόντους ανά συναλλαγή. Η λίστα συνεργατών του Go4More είναι εδώ (δεν μπήκε στο προηγούμενο μήνυμα). Όπου βλέπεις 8 πόντους / ευρώ είναι επιστροφή 2%. Γενικά όπως έχουν πει και άλλοι παλιότερα, το κέρδος από το πρόγραμμα (όπως και από άλλα προγράμματα) μπορεί να είναι σημαντικό, αρκεί να μην παρασύρεσαι και κάνεις αγορές που δεν θα έκανες. Από την άλλη, με αγορές εκτός συνεργατών, οι πόντοι συλλέγονται απελπιστικά αργά (1 πόντος στα €5 με πιστωτική αν δεν κάνω λάθος). Μέσα από την εφαρμογή βλέπω ότι το τελευταίο έτος έχω συλλέξει και εξαργυρώσει 22.000 πόντους, που σημαίνει εξοικονόμηση €55 σε ένα χρόνο, με πολύ μετρημένες αγορές (απλά επιλέγω συνεργάτες του προγράμματος όπου με συμφέρει).Ευχαριστώ για τις πληροφορίες !Από όσο διάβασα αφορά μόνο για πάγιες πληρωμές μέσω πιστωτικής με ανώτατο όριο πληρωμής 1500 ευρώ και μέγιστο κέρδος για τον κάτοχο τα 75 ευρώ. Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkΔεν νομίζω πάγιες αλλά όπως αναφερει από "ψηφιακά κανάλια" κ͟α͟ι͟ πάγιες εντολές της Εθνικής. Δηλαδή online ,ΑΤΜ κτλ. Πιστεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 Ελαβα σημερα mail πηγε στα spam βεβαια απο ETE Group και καλα οτι μπλοκαριστηκε η καρτα μου. Το ανοιξα ειχε μεσα συνδεσμο δεν ανοιξα καν τιποτα εννοειται εφαγε διαγραφη αμεσα και delete cookies. Προσοχη γιατι σιγουρα θα εχει γεμισει ο τοπος απο χθες με το συγκεκριμενο mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 εγώ στο spam μου έχω άπειρα τέτοια.. με το ετε ειδικά αλλά να το έχουν κεφάλαια, αλλά μικρά, αλλά greeklish.. ενα πανηγύρι Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 εγώ στο spam μου έχω άπειρα τέτοια.. με το ετε ειδικά αλλά να το έχουν κεφάλαια, αλλά μικρά, αλλά greeklish.. ενα πανηγύρι Sent from my M2012K11AG using TapatalkΚαι εγώ στα spam έχω διάφορα. Το Gmail κάνει πολύ καλή δουλειά, δεν μου έχει έρθει κανένα σαν κύριο ή στις ενημερώσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 On 22/4/2022 at 2:49 ΠΜ, theo1973 said: [...] Ο λόγος για να προλάβω τις "απορίες" κάποιων είναι ότι εργάτες π.χ. σε οικοδομή δεν έχουν POS ούτε γίνεται να πληρωθούν με καρτούλα. Μετρητό στο χέρι το εισπράττουν το βδομαδιάτικο διαχρονικά και παραδοσιακά. Καταλαβαίνω πως δεν είσαι εργολάβος οικοδομών και απλώς χτίζεις ένα σπιτάκι. Σίγουρα οι εργάτες θα έπρεπε να αμοίβονται νόμιμα με τα αντίστοιχα ένσημα. Η νομοθεσία προβλέπει πως θα πρέπει οι δοσοληψίες να γίνονται ηλεκτρονικά. Δεν χρειάζεται να έχουν POS οι εργάτες, αλλά να σου δώσουν τον καταθετικό τους λογαριασμό και να γίνει ως πληρωμή εργοσήμου ώστε να γίνει και η κράτηση των απαραίτητων ασφαλιστικών εισφορών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 (edited) Καλημέρα σε ολους και Χρονια πολλα! Εγκριθηκε στη κοπέλα μου μεγάλη τεταρτη η πιστωτική της εθνικης και μεγαλη πεμπτη το πρωι είχε εκδοθεί. Προφανώς ακομα δεν εχει ερθει (κλασικα) αλλα ποτε να την περιμενουμε λετε? Edited April 28, 2022 by Ribopaido Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Ερώτηση για άυλη κάρτα fuel pass: Σε υφιστάμενο πελάτη της Alpha Bank χωρίς e-banking μέχρι σήμερα που επιθυμεί την έκδοση Fuel Pass Visa, θα πρέπει να του φτιάξω κωδικούς μεσω του app ώστε να μην χρεωθεί τα €8,00 βασει του Ι.2.1 των όρων συναλλαγών; Διαφορετικά, να του φτιάξω την Fuel Pass Mastercard μέσω της Viva Wallet. Του λέω να κερδίσει €5,00 επιπλέον, μην δώσει €8,00 στην Alpha χωρίς λόγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 4 ώρες πριν, GraveDigger said: Ερώτηση για άυλη κάρτα fuel pass: Σε υφιστάμενο πελάτη της Alpha Bank χωρίς e-banking μέχρι σήμερα που επιθυμεί την έκδοση Fuel Pass Visa, θα πρέπει να του φτιάξω κωδικούς μεσω του app ώστε να μην χρεωθεί τα €8,00 βασει του Ι.2.1 των όρων συναλλαγών; Διαφορετικά, να του φτιάξω την Fuel Pass Mastercard μέσω της Viva Wallet. Του λέω να κερδίσει €5,00 επιπλέον, μην δώσει €8,00 στην Alpha χωρίς λόγο! Καμία σχέση. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις κωδικούς μέσω του app ούτε υπάρχει χρέωση. Γίνεται απλά μια έκδοση προπληρωμένης κάρτας από την τράπεζα και έχεις πρόσβαση στο υπόλοιπο και στης κινήσεις της. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Και πώς την χρησιμοποιείς @testatos? Το αναφέρει και η ίδια η Alpha Bank (στον σύνδεσμο που είχα ήδη βάλει: https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/e-banking/xrisi-fuel-pass δες: "Εάν δεν έχετε κωδικούς για το e-Banking της Alpha Bank") πως αν δεν υπάρχει πρόσβαση e-banking, τότε δημιουργεί και σου στέλνει credentials βάσει της αίτησης στο https://vouchers.gov.gr/ Για να συνδέσεις την κάρτα σε wallet χρειάζεσαι κωδικούς e-banking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 17 minutes ago, GraveDigger said: Και πώς την χρησιμοποιείς @testatos? Το αναφέρει και η ίδια η Alpha Bank (στον σύνδεσμο που είχα ήδη βάλει: https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/e-banking/xrisi-fuel-pass δες: "Εάν δεν έχετε κωδικούς για το e-Banking της Alpha Bank") πως αν δεν υπάρχει πρόσβαση e-banking, τότε δημιουργεί και σου στέλνει credentials βάσει της αίτησης στο https://vouchers.gov.gr/ Για να συνδέσεις την κάρτα σε wallet χρειάζεσαι κωδικούς e-banking. Σου δημιουργεί η ίδια η τράπεζα τους κωδικούς και το account. Δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι από μεριάς σου απλά περιμένεις το μήνυμα με τα στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 1 ώρα πριν, testatos said: Σου δημιουργεί η ίδια η τράπεζα τους κωδικούς και το account. Δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι από μεριάς σου απλά περιμένεις το μήνυμα με τα στοιχεία. Σε αυτό συμφωνούμε! Και φαντάζομαι πως είναι χωρίς χρέωση, ενώ αν ζητήσει κωδικούς σε κατάστημα του ζητάει ο υπάλληλος να επιλέξει λογαριασμό για την πάγια χρέωση €8,00 και υπογράφει το σχετικό παραστατικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Παιδιά το ibank pay της εθνικής σας δουλεύει;η έχει φάει κόλλημα γιαandroid app μιλώΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts