thansof_7 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Έχει κάποιος το poco f2 να μου πει αν στην εφαρμογή της Eurobank μπορεί να βάλει το δαχτυλικο αποτύπωμα;;; στις εφαρμογές της εθνικής κ της Πειραιώς παίζει κανονικά... Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Η εφαρμογή της Eurobank είναι λιγο περίεργη με το δαχτυλικο. Στείλε τους αξιολόγηση στο play store για να το προσθέσουν στις συμβατές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 συνήθως κλειδώνω το τηλέφωνο (lock screen) και ξεκλειδώνω και μετά μπορώ να εισάγω το δακτυλικό αποτύπωμα... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 ναι αλλα αυτο δεν μπορεις να το κανεις στις πιστωτικες καρτες διοτι εχει καποιο θεμα, μου ειχανε πει στην Πειραιως νομιζω ή στην alpha bank ή στην εθνικη οτι η προσωρινη απενεργοποιηση καρτας για τις πιστωτικες δεν ειναι απλο κατι γινεται δεν μοιαζει με την χρεωστικη. Απο την αλλη εγω κανω το εξης εχω ενα λογαριασμο ταμιευτηριου κενο και ενα που μου μπαινει η μισθοδοσια μου , οποτε κανω μεταφορα μονο οταν χρειαζεται να κανω αγορες ειτε στο ιντερνετ ειτε απο καταστημα ειτε αναληψη ατμ , οποτε μολις γινει η συναλλαγη μετα δεν υπαρχουνε χρηματα στην καρτα αρα δεν χρειαζεται να ενεργοποιησω την προσωρινη απενεργοποιηση. Απο την αλλη μπορεις να παιζεις και μετα ορια της καρτας ( αυτο δεν γινεται ομως στην πιστωτικη ) αμα δεν εχεις 2ο λογαριασμο στην τραπεζα ή δεν θελεις να ανοιξεις τοτε παιζεις μετα ορια της καρτας χαμηλωνεις ή μηδενιζεις ετσι ωστε να μην δουλευει( νομιζω δεν γινεται σε ολες τις τραπεζες αυτο! ) . Στην alpha bank γίνεται σε όλες τις πιστωτικές με ενα απλό κλικ από το application. Ότι πιο βολικό. Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 ναι αλλα αυτο δεν μπορεις να το κανεις στις πιστωτικες καρτες διοτι εχει καποιο θεμα, μου ειχανε πει στην Πειραιως νομιζω ή στην alpha bank ή στην εθνικη οτι η προσωρινη απενεργοποιηση καρτας για τις πιστωτικες δεν ειναι απλο κατι γινεται δεν μοιαζει με την χρεωστικη. Απο την αλλη εγω κανω το εξης εχω ενα λογαριασμο ταμιευτηριου κενο και ενα που μου μπαινει η μισθοδοσια μου , οποτε κανω μεταφορα μονο οταν χρειαζεται να κανω αγορες ειτε στο ιντερνετ ειτε απο καταστημα ειτε αναληψη ατμ , οποτε μολις γινει η συναλλαγη μετα δεν υπαρχουνε χρηματα στην καρτα αρα δεν χρειαζεται να ενεργοποιησω την προσωρινη απενεργοποιηση. Απο την αλλη μπορεις να παιζεις και μετα ορια της καρτας ( αυτο δεν γινεται ομως στην πιστωτικη ) αμα δεν εχεις 2ο λογαριασμο στην τραπεζα ή δεν θελεις να ανοιξεις τοτε παιζεις μετα ορια της καρτας χαμηλωνεις ή μηδενιζεις ετσι ωστε να μην δουλευει( νομιζω δεν γινεται σε ολες τις τραπεζες αυτο! ) . Η Πειραιώς έχει κανονικά επιλογή να απενεργοποιείς τις πιστωτικές και χρεωστικές μέσα στο app. Επίσης είδα και η εθνική έχει πολλές επιλογές για τις ρυθμίσεις των καρτών (τύπου Revolut). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Προφανώς έκανε update η εφαρμογή της Πειραιώς καθώς κατά το άνοιγμα μου ζήτησε username και passwort ,όπως έχει γίνει επανειλημμένα και στις άλλες τραπεζικές εφαρμογές . Το παράδοξο είναι πως αφού έβαλα τα στοιχεία και συνδέθηκα μου πέταξε το εικονίδιο του google smart loock (η κάπως έτσι ) ρωτώντας με εάν θέλω να αποθηκεύσει η google τον κωδικό , δήλωσα άρνηση αλλά μου έκανε εντύπωση καθώς γνώριζα πως στις εφαρμογές αυτές κρυπτογραφείται άμεσα η πληκτρολόγηση και δεν διαβάζεται/αποθηκεύεται από το λειτουργικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Χρειάστηκε τώρα να συνδεθώ στην Εθνική και μου ζήτησε η εφαρμογή της να συνδεθώ με username and password διότι το fingerprint έχει λήξει . Έβαλα τα στοιχεία και δεν μου βγήκε το Pop up που έγραφε εάν θέλω να αποθηκεύσει τα στοιχεία όπως έγινε το πρωί με την εφαρμογή της Πειραιώς . Άρα κάτι τρέχει με την εφαρμογή της Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Απλά η Πειραιώς σου δίνει τη δυνατότητα να το αποθηκεύσει στο Google. Δεν σε παρακολουθεί η google, δεν έχει σχέση με αυτή το ποιες εφαρμογές επιλέγουν να χρησιμοποιούν το API της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Προφανώς έκανε update η εφαρμογή της Πειραιώς καθώς κατά το άνοιγμα μου ζήτησε username και passwort ,όπως έχει γίνει επανειλημμένα και στις άλλες τραπεζικές εφαρμογές . Το παράδοξο είναι πως αφού έβαλα τα στοιχεία και συνδέθηκα μου πέταξε το εικονίδιο του google smart loock (η κάπως έτσι ) ρωτώντας με εάν θέλω να αποθηκεύσει η google τον κωδικό , δήλωσα άρνηση αλλά μου έκανε εντύπωση καθώς γνώριζα πως στις εφαρμογές αυτές κρυπτογραφείται άμεσα η πληκτρολόγηση και δεν διαβάζεται/αποθηκεύεται από το λειτουργικό . Το google smart lock απλά κάνει Store user/pass στο passwords.google.com αν το ζητήσεις. Δεν έχει σχέση με αυτό που γράφεις. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Καλησπέρα παιδιά, πληρωμή με το winbank ΔΕΥΑ ξέρει κανείς γιατί μου έρχεται κάθε φορά ανεπιτυχής πληρωμής αιτιολογία υπέρβαση όριο ποσού; τελευταία φορά αυτό μου έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Στην εφαρμογή της Eurobank δείχνει πλέον κάποιες συναλλαγές που τις έδειχνε στη πιστωτική μετά από 2-3 μέρες, τώρα τις δείχνει απευθείας σαν δεσμευμένο ποσό... Ξέρετε κάτι; πληρωμή cosmote μέσω της εφαρμογής ας πούμε.. Εμφανιζόταν 2 μέρες μετά, τώρα εμφανίστηκε αμέσως σαν δεσμευμένο ποσό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Καιρό τώρα εμφανίζει άμεσα τις συναλλαγές στο ebanking, τώρα το εμφάνισαν και στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Εμφάνιζε στο ebanking σε ποια υπηρεσία έχει δεσμευτεί το ποσό; Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 ερωτηση εχω την cosmote world mastercard η αγορες μεσω paypal μετρανε για την εκπτωση στον λογαριασμο τηλεφωνου? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Εμφάνιζε στο ebanking σε ποια υπηρεσία έχει δεσμευτεί το ποσό; Ναι, έχει ένα 2μηνο που το είχαν προσθέσει. Και σε πιστωτικές (στην ανάλυση κινήσεων) και σε χρεωστικές (στις κινήσεις του συνδεδεμένου λογαριασμού > ποσά από δεσμευση κάρτας). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πλέον και να συνδέετε κάρτες Eurobank στο Curve χωρίς να καλείτε την εξυπηρέτηση για να σας δώσουν τον κωδικό, αφού εμφανίζεται άμεσα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Παιδιά υπάρχει δυνατότητα να κρύψεις καποιον λογαριασμό η κάποιο άλλο προϊόν (πιστωτική , προπληρωμενη) από το πρόγραμμα της eurobank?? Κάτι ανάλογο έχει η Πειραιώς γι'αυτό ρωταω Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Όχι, φαίνονται πάντα όλοι και με τη σειρα που είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Κρίμα.. Θα στείλω mail μήπως και το προσθέσουν σε καμία αναβάθμιση.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 (edited) ερωτηση εχω την cosmote world mastercard η αγορες μεσω paypal μετρανε για την εκπτωση στον λογαριασμο τηλεφωνου? Ναι κανόνικα. Δεν μετράνε πληρωμές κάποιων εταιριών Ενεργιας στ) Χρεώσεις που αφορούν πληρωμές σε ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ), όπως και πληρωμές σε άλλους φορείς που παρέχουν συναφείς με τις ΔΕΚΟ υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (ρεύματος, ύδατος κλπ.), (ζ) Χρεώσεις που αφορούν πληρωμές στο Δημόσιο (ΔΟΥ κλπ.), (η) Χρεώσεις που αφορούν συναλλαγές τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων. Edited November 5, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 (edited) σημερα μπηκα στο my elpedison και ξερω οτι καθε 8-10 του μηνα βγαινουνε οι λογαριασμοι και πληρωσα τον εναν λογαριασμο ρευματος με καρτα χρεωστικη της eurobank και μου εστειλε κανονικα sms στο κινητο μετα σε εμφανιστηκε το μυνημα οτι η πληρωμη εγινε με επιτυχια μια λευκη σελιδα με την λεξη { ''success '' : true } , ενω μου ηρθε στο email μου η επιβεβαιωση συναλλαγης απο το ηλεκτρονικο καταστημα. Μετα πληρωσα τον 2ο λογαριασμο ρευματος του αλλου σπιτιου με καρτα χρεωστικη της alpha bank και δεν μου εστειλε sms στο κινητο περασε την συναλλαγη ετσι; so what ; τι γινεται; περιμενα εστω η alpha bank να μην το σταματησει αυτο το sms. Και μετα εμφανιστηκε κανονικα μυνημα απο το site οτι η πληρωμη εχει γινει κανονικα! και μου ηρθε κανονικα στο μου ηρθε στο email μου η επιβεβαιωση συναλλαγης απο το ηλεκτρονικο καταστημα . Παντως μπαινοντας στην internet banking της eurobank η συναλλαγη εχει γινει κανονικα.Επισης μου εκανε εντυπωση που η 2η σελια με το sms της eurobank δεν εμφανιζοτανε σε μια ολοκληρη σελιδα αλλα σε ενα μικρο παραθυρακι που εμφανιστηκε στην ιδια την σελιδα που ητανε κανονικα σελιδα της eurobank . edit : σημερα 9/11/2020 εβαλα καρτα μεσω του vodafone cu site στο κινητο της μαμας μου με χρεωση χρεωστικης καρτας εθνικης και τιποτα καμια ασφαλεια!! ουτε να επιλεξω sms ουτε email για να μου στειλουνε το otp κωδικο. Aρα απο οτι φαινεται μονο η eurobank το διατηρει to sms pin σαν προσθετη ασφαλεια ακομα , αλλα αμα γινει η πληρωμη μεσω my cosmote δεν ζηταει ουτε η eurobank! Γενικα προτεινω να προσεχετε ! Edited November 9, 2020 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Μια απορία, ανοίγω την winbank και μου πετάει το μήνυμα : Caution: Accessibility services are enabled. Το εννοεί ο ποιητής; Να ανησυχώ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Κάποιο Accessibility service είναι ενεργο στη συσκευή σου, και το βγάζει σαν προειδοποίηση. Θα μπορούσε να είναι adblock ή κάτι τέτοιο, αυτά συνήθως είναι services για να ελέγχουν τη κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Κάποιο Accessibility service είναι ενεργο στη συσκευή σου, και το βγάζει σαν προειδοποίηση. Θα μπορούσε να είναι adblock ή κάτι τέτοιο, αυτά συνήθως είναι services για να ελέγχουν τη κίνηση. Έχω το blokada καιρό ποτέ δεν μου έβγαλε παρόμοιο μήνυμα. Έχει από χτες που το βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Μια απορία, ανοίγω την winbank και μου πετάει το μήνυμα : Caution: Accessibility services are enabled. Το εννοεί ο ποιητής; Να ανησυχώ;; Έχεις δώσει έγκριση σε κάποια εφαρμογή στην προσβασιμότητα πρόσφατα μάλλον ή ενημερώθηκε η εφαρμογή της πειραιως. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις σου. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Έκανα μια ανάληψη 20€ από τη πιστωτική yes της Eurobank. Το δείχνει σαν απλή αγορά στην εφαρμογή.. Απλά κάνω πληρωμή και όλα καλά; δεν τοκιζεται έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts