Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Αλλά τι άλλη λύση υπάρχει στα huawei για παράδειγμα (στο δικό μου δεν το υποστηρίζει, μάλλον για τους γνωστούς λόγους);

Αναγκαστικά έχω και κάποια φυσική κάρτα μαζί μου

Το curve έχει κάποιο θέμα; Πέρασα τη eurobank debit MasterCard μου και από τότε δεν μπαίνει στην εφαρμογή, μόλις βάζω δαχτυλικο μου βγάζει μήνυμα «something has gone wrong, try again later»..

Το curve έχει κάποιο θέμα; Πέρασα τη eurobank debit MasterCard μου και από τότε δεν μπαίνει στην εφαρμογή, μόλις βάζω δαχτυλικο μου βγάζει μήνυμα «something has gone wrong, try again later»..
Και πριν λίγο μπήκα και πριν λίγο πλήρωσα κανονικά.

Επειδή όμως μου το έχει κάνει 4-5 φορές ακόμα. Δοκίμασα διάφορα και τελικά μόνο να βγάλεις την κάρτα και να την ξαναβάλεις στην εφαρμογή είναι αρκετό (ίσως και ένα restart αλλά δε θυμάμαι σίγουρα).

Αυτο ηταν. Ευχαριστώ πολύ

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Αλλά τι άλλη λύση υπάρχει στα huawei για παράδειγμα (στο δικό μου δεν το υποστηρίζει, μάλλον για τους γνωστούς λόγους);

Αναγκαστικά έχω και κάποια φυσική κάρτα μαζί μου

Αν έχεις Google services δεν είναι θέμα κινητού. Ίσως σου ξεφεύγει κάτι στη διαδικασία, αλλά το πιθανότερο να φταίει είτε το pos είτε η εφαρμογή. Σε μηχανάκια του Σκλαβενίτη με eurobank wallet εμένα δεν περνούσε με τίποτα η πληρωμή, κολλούσε το pos. Μόλις έβγαλε προωθητικη ενέργεια η eurobank για πληρωμές με wallet από Σκλαβενίτη, δια μαγείας άρχισαν να περνάνε οι πληρωμές στα ίδια μηχανάκια χωρίς πρόβλημα.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Αν στρώνει με επανεκκίνηση προφανώς είναι θέμα του κινητου και δεν μπορεί να κάνει κάποιος κάτι

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

KTLK

Τα μηχανάκια θέλουν αναβάθμιση για να δέχονται πληρωμές με κινητά. Τα περισσότερα της alpha bank είναι χρόνια συμβατά, αλλά αυτά κυρίως της cardlink που υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ (για να δέχονται προγράμματα ανταμοιβής από πολλές τράπεζες) άρχισαν τώρα να αναβαθμίζονται.

Θα παρατηρήσετε ότι παλιά έλεγαν «Πλησιάστε κάρτα» ενώ τώρα βγάζει μήνυμα «Πλησιάστε κάρτα ή κινητό».

Αυτο ηταν. Ευχαριστώ πολύ

Αφού λύθηκε, όλα καλά!

Αν έχεις Google services δεν είναι θέμα κινητού. Ίσως σου ξεφεύγει κάτι στη διαδικασία, αλλά το πιθανότερο να φταίει είτε το pos είτε η εφαρμογή. Σε μηχανάκια του Σκλαβενίτη με eurobank wallet εμένα δεν περνούσε με τίποτα η πληρωμή, κολλούσε το pos. Μόλις έβγαλε προωθητικη ενέργεια η eurobank για πληρωμές με wallet από Σκλαβενίτη, δια μαγείας άρχισαν να περνάνε οι πληρωμές στα ίδια μηχανάκια χωρίς πρόβλημα.

Το alpha wallet εδώ και αρκετό καιρό μου δουλεύει κανονικά χωρίς restart.

Το g-pay δε μπορώ να το κατεβάσω "this app is incompatible with all of your devices". Για την ακρίβεια δεν το βγάζει καθόλου όταν μπαίνω στο play store. Μπαίνω από browser να το ψάξω και να βρω link το οποίο θα με πάει στο play store

Google play services έχει το κινητό

Edited by thodoris85

Το alpha wallet εδώ και αρκετό καιρό μου δουλεύει κανονικά χωρίς restart.

Το g-pay δε μπορώ να το κατεβάσω "this app is incompatible with all of your devices". Για την ακρίβεια δεν το βγάζει καθόλου όταν μπαίνω στο play store. Μπαίνω από browser να το ψάξω και να βρω link το οποίο θα με πάει στο play store

Google play services έχει το κινητό

Αφού σου δουλεύει τότε κομπλέ. Μπορεί να ήταν οτιδήποτε και υπήρξε πρόβλημα, άλλωστε οι υπηρεσίες αυτές είναι σε νηπιακή μορφή ακόμα στην Ελλάδα, εδώ πριν λίγα χρόνια τα περισσότερα καταστήματα δεν είχαν καν pos και οι περισσότερες τράπεζες δεν έχουν καν wallet.

Το Google pay δεν υποστηριζεται επίσημα Ελλάδα γι' αυτό δεν υπάρχει στο playstore σε region Greece. Θα πρέπει να το κατεβάσεις από αλλού όπως πχ από το apkmirror. Και θα πρέπει να συνδέσεις ξένη κάρτα όπως curve ή revolut, οι ελληνικές δεν υποστηρίζονται.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Αφού σου δουλεύει τότε κομπλέ. Μπορεί να ήταν οτιδήποτε και υπήρξε πρόβλημα, άλλωστε οι υπηρεσίες αυτές είναι σε νηπιακή μορφή ακόμα στην Ελλάδα, εδώ πριν λίγα χρόνια τα περισσότερα καταστήματα δεν είχαν καν pos και οι περισσότερες τράπεζες δεν έχουν καν wallet.

Το Google pay δεν υποστηριζεται επίσημα Ελλάδα γι' αυτό δεν υπάρχει στο playstore σε region Greece. Θα πρέπει να το κατεβάσεις από αλλού όπως πχ από το apkmirror. Και θα πρέπει να συνδέσεις ξένη κάρτα όπως curve ή revolut, οι ελληνικές δεν υποστηρίζονται.

Έχει αναφερθεί τόσες φορές ότι δεν έχει έρθει Ελλάδα, αλλά λόγω της φοβίας μου με τη διαμάχη που έχει ανοίξει με τη huawei δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου.

Κάτι τέτοιο (wallet) σε apk, πως μπορούμε να είμαι 100% βέβαιοι ότι είναι καθαρό και δε θα τρέχουμε σε περίπτωση στραβής;

Έχει αναφερθεί τόσες φορές ότι δεν έχει έρθει Ελλάδα, αλλά λόγω της φοβίας μου με τη διαμάχη που έχει ανοίξει με τη huawei δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου.

Κάτι τέτοιο (wallet) σε apk, πως μπορούμε να είμαι 100% βέβαιοι ότι είναι καθαρό και δε θα τρέχουμε σε περίπτωση στραβής;

Apk mirror είναι απόλυτα αξιόπιστο φίλε όπως και το apk pure.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Μόλις έλαβα και ενημερωτικό email από aplhabank ότι σύντομα έρχεται ανανεωμένη εφαρμογή με ανέπαφες συναλλαγές χωρίς να ανοίξουμε την εφαρμογή...

Οι ενημερώσεις που κυκλοφορεί η cardlink για τα pos της γινονται αυτόματα στα μηχανάκια η πρέπει χειροκίνητα και επίσης υπάρχει η δυνατότητα ο έμπορος ή το μαγαζί να απενεργοποιησει τις αυτόματες ενημερώσεις στο pos του ή είναι υποχρεωτικές? Γιατί όσες φορές έχω πάει να πληρώσω με κινητό άλλες φορές τα pos τις αποδέχονται και άλλες οχι.

Αυτόματα συνήθως γίνονται. Δεν νομίζω να μπορείς να τις απενεργοποιήσεις, αλλά τα περισσότερα μηχανάκια στα οποία θα έχεις θέμα είναι τραπεζών, όχι pos όπως cardlink. Εκεί είναι θέμα της κάθε τράπεζας, της alpha πχ υποστηρίζουν λόγω του wallet εδώ και καιρο. Της eurobank σταδιακά αναβαθμίζονται (δεν γίνεται μέσα σε μια μερα), της εθνικής και της Πειραιώς μάλλον έχουν αρχίσει και αυτοί την αναβάθμιση.

Αυτόματα συνήθως γίνονται. Δεν νομίζω να μπορείς να τις απενεργοποιήσεις, αλλά τα περισσότερα μηχανάκια στα οποία θα έχεις θέμα είναι τραπεζών, όχι pos όπως cardlink. Εκεί είναι θέμα της κάθε τράπεζας, της alpha πχ υποστηρίζουν λόγω του wallet εδώ και καιρο. Της eurobank σταδιακά αναβαθμίζονται (δεν γίνεται μέσα σε μια μερα), της εθνικής και της Πειραιώς μάλλον έχουν αρχίσει και αυτοί την αναβάθμιση.

Τα pos που δίνουν οι τράπεζες στις επιχειρήσεις είναι τα pos της cardlink δεν έχουν δικά τους οι τράπεζες για την cardlink λειτουργούν σαν αντιπροσωπεία για τα pos τους. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι στα pos της cardlink αυτά που δέχονται πλήρωμες μέσω κινητού κλπ είναι τα ασύρματα (εκείνα τα μαύρα τα ingenico και τα verifοne)και τα mobile pos τα άλλα τα ενσύρματα τα verifone τα γκρι δεν υποστηρίζουν πληρωμές με κινητό παρά μόνο με την παρουσία φυσικής κάρτας.

Cardlink εννοώ αυτά που δεν τα πήραν μέσω τράπεζας, και τα συναντάμε κυρίως σε αλυσίδες όπου δέχονται πολλά προγράμματα ανταμοιβής.

Γενικότερα όλα cardlink είναι αλλά οι αναβαθμισεις κλπ διαχειρίζονται από τις τράπεζες που τα διανέμουν.

Η card link είναι η εταιρία που πρωωθει και διαχειρίζεται τα pos.. Συνεργάζεται με όλες τι τράπεζες και είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο κατάστημα και την τράπεζα.. Εξαίρεση αποτελεί η Πειραιώς που δεν χρησιμοποιεί την cardlink αλλά είναι άμεσα με το κατάστημα

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

KTLK

Και η εθνική τα δικά της έχει. H cardlimk είναι μόνο με euro k alpha. Αν θυμάμαι καλά είναι θυγατρική της infoquest, άρα ό,τι προγράμματα επιβράβευσης κλπ τα κάνει σε συνεργασία με τις τράπεζες και προφανώς είναι αρμόδια για τις αναβαθμίσεις του λογισμικού των pos της

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Καλημέρα σε όλους... Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος...

Έχω κάνει εγγραφή στο "bonus miles" της AegeanAir και έχω κάποια "μίλια" μέσα.. Αν ενα ταξίδι με AegeanAir ή OlympicAir το πληρώσω με πιστωτική Πειραιως "miles and more" τα μίλια του ταξιδιού σε ποια απ τις δύο πλατφόρμες θα καταχωρηθούν;;

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω κάνει εγγραφή στο "bonus miles" της AegeanAir και έχω κάποια "μίλια" μέσα.. Αν ενα ταξίδι με AegeanAir ή OlympicAir το πληρώσω με πιστωτική Πειραιως "miles and more" τα μίλια του ταξιδιού σε ποια απ τις δύο πλατφόρμες θα καταχωρηθούν;;

ΝΟΜΙΖΩ ότι πάνε στο αντίστοιχο της Lufthansa. Ενοποίηση λογικά δε γίνεται.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Στην Πειραιώς(miles and more).

Κατά την διάρκεια της κράτησης θα σου ζητήθει ο αριθμός της κάρτας μιλίων . Μπορείς να επιλέξεις ότι σε συμφέρει καλύτερα .

Είτε την Aegean είτε την Lufthansa.

Σε όποιον αριθμό βάλεις στην κράτση εκεί θα πάνε τα μίλια του ταξιδιού.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, με καλύψατε!! Οπότε έτσι όπως το σκέφτομαι καλό θα ήταν πριν από κάθε ταξίδι να βλέπω ποια απ τις δύο πλατφόρμες δίνει περισσότερα μίλια και να βάζω την αντίστοιχη κάρτα μιλίων στην κράτηση.

Στο site της Aegean υπάρχει αυτό νομίζω (υπολογισμός μιλίων βάζοντας το ταξίδι), στο site της miles&more δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο.

Τα pos που δίνουν οι τράπεζες στις επιχειρήσεις είναι τα pos της cardlink δεν έχουν δικά τους οι τράπεζες για την cardlink λειτουργούν σαν αντιπροσωπεία για τα pos τους. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι στα pos της cardlink αυτά που δέχονται πλήρωμες μέσω κινητού κλπ είναι τα ασύρματα (εκείνα τα μαύρα τα ingenico και τα verifοne)και τα mobile pos τα άλλα τα ενσύρματα τα verifone τα γκρι δεν υποστηρίζουν πληρωμές με κινητό παρά μόνο με την παρουσία φυσικής κάρτας.
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά υπάρχουν pos που όντως είναι της cardlink και συνεργάζονται με τράπεζες κατά περίπτωση , με άλλους processors και επίσης απευθείας με τραπεζες.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Το δικό μου ενσύρματο pos έχει σταλεί από την cardlink και υποστηρίζει Alpha,eurobank και Πειραιώς (άρα έχει και η τελευταία σύμβαση με την cardlink). Ενημερώνεται αυτόματα.