Vivere Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Τα 6 ευρώ που πλήρωσα τις προάλλες στην τράπεζα Πειραιώς για την ανανέωση της χρεωστικής μου κάρτας γιατί έληξε η προηγούμενη ισχύει για όλες τις τράπεζες πλέον και με το ίδιο ακριβώς ποσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Τα 6 ευρώ που πλήρωσα τις προάλλες στην τράπεζα Πειραιώς για την ανανέωση της χρεωστικής μου κάρτας γιατί έληξε η προηγούμενη ισχύει για όλες τις τράπεζες πλέον και με το ίδιο ακριβώς ποσο; Νομιζω οτι ATTICA BANK, καποιες συνεταιριστικες και η HSBC gr δεν χρεωνουν ακομα. Οι συστημικες ανηκουν στο καρτελ. Κοιτα να δεις που ειχα την εντυπωση οτι το Ελληνικο δημοσιο και η επιτροπη ανταγωνισμου πρεπει να καταγγελει και να ΔΙΩΚΕΙ τετοιες κινησεις. Αλλα στην Ελλαδα η δικαιοσυνη ειναι αργη, ακριβη και αλλοπροσαλλη! Ευχομαι η ΕΕ να κανει κατι ΚΑΙ για αυτο. Καταγγελια θα υπαρξει συντομα. Με θλιβει το γεγονος πως καποιοι απλα αποδεχονται τη μοιρα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Σε λίγο καιρό λήγει και η pre-paid card μου της Πειραιώς κι αυτή... Είμαι περίεργος να δω αν θα μου ορίσουν και για αυτή κάποιο κόστος ανανέωσης και αν ναι ποιο θα είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Σε λίγο καιρό λήγει και η pre-paid card μου της Πειραιώς κι αυτή... Είμαι περίεργος να δω αν θα μου ορίσουν και για αυτή κάποιο κόστος ανανέωσης και αν ναι ποιο θα είναι αυτό. Αυτή πάντα είχε από ότι θυμάμαι όσο είχες πληρώσει όταν την είχες βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Αυτή πάντα είχε από ότι θυμάμαι όσο είχες πληρώσει όταν την είχες βγάλει. Οι πιστωτιικες χρεωνουν αντικατασταση λόγω φθορας ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Οι πιστωτιικες χρεωνουν αντικατασταση λόγω φθορας ? Ανάλογα την τράπεζα και τον τύπο της κάρτας. Οι περισσότερες χρεώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Τα 6 ευρώ που πλήρωσα τις προάλλες στην τράπεζα Πειραιώς για την ανανέωση της χρεωστικής μου κάρτας γιατί έληξε η προηγούμενη ισχύει για όλες τις τράπεζες πλέον και με το ίδιο ακριβώς ποσο; Στην εθνική δεν έχει χρέωση σε περίπτωση ανανέωσης. Και στις άλλες περιπτώσεις (απώλεια κτλ) νομίζω είναι 5 ευρώ. Αυτό στην εθνική μόνο, οι υπόλοιποι είναι πανομοιότυποι στις χρεώσεις αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLi Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Στην εθνική δεν έχει χρέωση σε περίπτωση ανανέωσης. Και στις άλλες περιπτώσεις (απώλεια κτλ) νομίζω είναι 5 ευρώ. Αυτό στην εθνική μόνο, οι υπόλοιποι είναι πανομοιότυποι στις χρεώσεις αν δεν κάνω λάθος https://www.nbg.gr/greek/retail/cards/Documents/allagi_timologiou_karton_ETE.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 τρελη προσφορα εξαργυρωσης https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/megaloi-sunergates/fysiko-aerio-elliniki-etaireia-energeias Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Νομιζω οτι ATTICA BANK, καποιες συνεταιριστικες και η HSBC gr δεν χρεωνουν ακομα. Οι συστημικες ανηκουν στο καρτελ. Κοιτα να δεις που ειχα την εντυπωση οτι το Ελληνικο δημοσιο και η επιτροπη ανταγωνισμου πρεπει να καταγγελει και να ΔΙΩΚΕΙ τετοιες κινησεις. Αλλα στην Ελλαδα η δικαιοσυνη ειναι αργη, ακριβη και αλλοπροσαλλη! Ευχομαι η ΕΕ να κανει κατι ΚΑΙ για αυτο. Καταγγελια θα υπαρξει συντομα. Με θλιβει το γεγονος πως καποιοι απλα αποδεχονται τη μοιρα τους. Μα αυτό λες, ότι δε παρέμβαινει κανείς για αυτές τις πολιτικές των τραπεζών τη στιγμή που το ίδιο το κράτος σε υποχρεώνει για χρήση του πλαστικού χρήματος είναι τρελό. Παλιότερα τουλαχιστον οποίος ήθελε χρήσιμοποιουσε, τώρα σε υποχρεώνει το ίδιο το κράτος και δε στη παρέχει δωρεάν. Τι να πω πια μόνο στην Ελλάδα πρέπει να γίνονται αυτά δυστυχώς... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 https://www.nbg.gr/greek/retail/cards/Documents/allagi_timologiou_karton_ETE.pdf Άρα μέχρι τέλος του μήνα κι αυτοί. Και πολύ το άργησαν Τραγικοί όλοι τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 δεν ξέρω αν είμαι off topic.... σε αγορές από ali μέσω πιστωτικής visa της eurobank βλέπω χρέωση 1 € / συναλλαγή. Υπάρχει τρόπος αποφυγής αυτής της χρέωσης με άλλη κάρτα πχ revolut ή κάποιας άλλης της eurobank ή άλλης τράπεζας ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 δεν ξέρω αν είμαι off topic.... σε αγορές από ali μέσω πιστωτικής visa της eurobank βλέπω χρέωση 1 € / συναλλαγή. Υπάρχει τρόπος αποφυγής αυτής της χρέωσης με άλλη κάρτα πχ revolut ή κάποιας άλλης της eurobank ή άλλης τράπεζας ?Σε δολάρια αγοράζεις? Αν ναι, σε χρεώνει για τη μετατροπή συναλλαγματος. Για να αποφύγεις αυτή χρέωση, επέλεξε στις ρυθμίσεις του aliexpress να εμφανίζει τις τιμές σε ευρώ, οπότε η χρέωση στην κάρτα θα είναι σε ευρώ. Φυσικά μπορείς να βγάλεις και κάρτα όπως revolut και να αγοράζεις σε δολάρια χωρίς επιπλέον χρεώσεις για μετατροπή συναλλαγματος. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Σε δολάρια αγοράζεις? Αν ναι, σε χρεώνει για τη μετατροπή συναλλαγματος. Για να αποφύγεις αυτή χρέωση, επέλεξε στις ρυθμίσεις του aliexpress να εμφανίζει τις τιμές σε ευρώ, οπότε η χρέωση στην κάρτα θα είναι σε ευρώ. Φυσικά μπορείς να βγάλεις και κάρτα όπως revolut και να αγοράζεις σε δολάρια χωρίς επιπλέον χρεώσεις για μετατροπή συναλλαγματος. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΌχι ότι κερδίζει πολλά με αυτό που λες να γυρίζει τις τιμές στο Αλι σε ευρώ. Πάλι οι τιμές αυτές έχουν αέρα μέσα λόγω ισοτιμίας. Μόνο με Revolut έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Όχι ότι κερδίζει πολλά με αυτό που λες να γυρίζει τις τιμές στο Αλι σε ευρώ. Πάλι οι τιμές αυτές έχουν αέρα μέσα λόγω ισοτιμίας. Μόνο με Revolut έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Καθημερινά σχεδόν κάνω μικροαγορες από το Aliexpress με κάρτες της Alphabank Δεν υπάρχει extra χρέωση Μην είστε απόλυτοι λέγοντας "Μόνο με Revolut" Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Καθημερινά σχεδόν κάνω μικροαγορες από το Aliexpress με κάρτες της Alphabank Δεν υπάρχει extra χρέωση Μην είστε απόλυτοι λέγοντας "Μόνο με Revolut" Πληρώνεις σε ευρώ ή σε δολάρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLi Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Καθημερινά σχεδόν κάνω μικροαγορες από το Aliexpress με κάρτες της Alphabank Δεν υπάρχει extra χρέωση Μην είστε απόλυτοι λέγοντας "Μόνο με Revolut" Η Alpha Bank ενσωματώνει την προμήθεια του 2% σε κάθε συναλλαγή, γι'αυτό δεν την βλέπεις σαν ξεχωριστή εγγραφή. Σίγουρα καλύτερο από στανταρ χρέωση 1 ευρώ για μικρές αγορές σε ξένο νόμισμα αλλά σε μεγάλες είναι σημαντική διαφορά με τη Revolut (ή όποια άλλη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Η Alpha Bank ενσωματώνει την προμήθεια του 2% σε κάθε συναλλαγή, γι'αυτό δεν την βλέπεις σαν ξεχωριστή εγγραφή. Σίγουρα καλύτερο από στανταρ χρέωση 1 ευρώ για μικρές αγορές σε ξένο νόμισμα αλλά σε μεγάλες είναι σημαντική διαφορά με τη Revolut (ή όποια άλλη). Ενταξει, για μικροαγορες μιλησα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Ενταξει, για μικροαγορες μιλησα Και πάλι όμως, αν κάνεις αγορές σε ευρώ (απο aliexpress) από ότι έχει ψιλοδεί, είναι ~1% η μετατροπή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Γνωρίζει κανεις το ημερήσιο όριο πληρωμων απο χρεωστική κάρτα Alpha σε POS? Nομιζω η enter visa ειναι. Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Γνωρίζει κανεις το ημερήσιο όριο πληρωμων απο χρεωστική κάρτα Alpha σε POS? Nομιζω η enter visa ειναι. Εννοείς ημερήσιο όριο ΑΓΟΡΩΝ ; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Γνωρίζει κανεις το ημερήσιο όριο πληρωμων απο χρεωστική κάρτα Alpha σε POS? Nομιζω η enter visa ειναι.Εσύ το ορίζεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν, αλλά έχουμε παρατηρήσει ότι αρκετές φορές τα Lidl διπλοχρεώνουν τις συναλλαγές με κάρτα, γεγονός που αναφέρουν και επίσημα στην ιστοσελίδα τους. Χάζευα τώρα το λογαριασμό της πιστωτικής πριν τον πληρώσω και είδα 3 συναλλαγές για την ίδια αγορά από τα Lidl: Δύο φορές η χρέωση του ίδιου ποσού από τα Lidl και μία φορά επιστροφή του ποσού 5 ημέρες αργότερα. Θυμήθηκα ότι το ίδιο είχε τύχει και σε χρεωστική της συζύγου πριν από καιρό, και έτυχε να το δει από την κίνηση του λογαριασμού της, οπότε πήγε στην τράπεζα για αμφισβήτηση συναλλαγής. Σε εμένα έγινε αυτόματα ο αντιλογισμός, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό, και μάλιστα μόνο στα Lidl.... :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Και σε εμένα, όταν τους έλεγα ότι το θέμα τακτοποιηθηκε δεν είπαν απλά εντάξει αλλά επέμεναν ότι δεν το τατκτοποιησαν αυτοί αλλά τα Mymarket. Στο αφορολόγητο δεν έχει αλλάξει η κατηγορία για τις παλιές χρεώσεις. Στις νέες ναι. Αλλά αυτό δεν επιρεαζει κατι Αναφορικά με την σωστή κατηγοριοποίηση (ως Supermarket-Διατροφή) των συναλλαγών με χρήση Diners club στα My market μου είχαν απαντήσει στις 23 Ιουλίου: Αγαπητέ κ. ΧΧΧΧΧ, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία σας μαζί μας. Έχουμε προωθήσει το αίτημά σας στη VIVA και αναμένουμε απάντηση το συντομότερο. Αναφορικά με το δεύτερο ζητούμενο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το έχουμε εντοπίσει και έχουμε προχωρήσει ήδη σε σταδιακή διόρθωση των λογότυπων ώστε να εμφανίζονται σωστά οι περιγραφές των καταστημάτων μας από όπου γίνονται οι συναλλαγές με κάρτα. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, Η ομάδα των My market …και μετά σιωπή! Δεν έλαβα νεότερη ενημέρωση. Φυσικά οι συναλλαγές συνέχισαν να λογιστικοποιούνται από την Viva στον κωδικό Εστίαση-Ταξίδια. Και ξαφνικά εχθές μια ταμίας ενημέρωσε την σύζυγό μου πως μόλις πληροφορήθηκαν από τα κεντρικά τους πως για να μην χάνουμε ως πελάτες την συμμετοχή στην καμπάνια για τις κάρτες Diners club θα χρησιμοποιούν το P.O.S. στην υποδοχή του καταστήματος και όχι στα ταμεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Αναφορικά με την σωστή κατηγοριοποίηση (ως Supermarket-Διατροφή) των συναλλαγών με χρήση Diners club στα My market μου είχαν απαντήσει στις 23 Ιουλίου: …και μετά σιωπή! Δεν έλαβα νεότερη ενημέρωση. Φυσικά οι συναλλαγές συνέχισαν να λογιστικοποιούνται από την Viva στον κωδικό Εστίαση-Ταξίδια. Και ξαφνικά εχθές μια ταμίας ενημέρωσε την σύζυγό μου πως μόλις πληροφορήθηκαν από τα κεντρικά τους πως για να μην χάνουμε ως πελάτες την συμμετοχή στην καμπάνια για τις κάρτες Diners club θα χρησιμοποιούν το P.O.S. στην υποδοχή του καταστήματος και όχι στα ταμεία! Έχω παρατηρήσει, επειδή όλες μου οι αγορές σε Mymarket γίνονται στο ίδιο κατάστημα, ότι το λάθος γίνεται μόνον σε μερικά ταμεία του καταστήματος και όχι σε ολα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts