pan82 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Γράφει η συνοδευτική επιστολή : ***Η ετήσια συνδρομή παραμένει ίδια με της Blue για ένα έτος και στη συνέχεια θα διαμορφωθεί στα 80€.. Οι λοιποί οικονομικοί όροι παραμένουν αμετάβλητοι*** Άρα του χρόνου θα πληρωσουμε 80€. Οι απορίες μου είναι: Ο χρόνος (Επέτειος) της καρτας από πότε μετράει; Από τότε που έχει αρχίσει και μετράει της ΑΜΕΧ ή από σήμερα;Σήμερα μου ήρθε η αντικατάσταση της notos galleries ΑΜΕΧ η notos visa. Αυτή κάποτε ήταν fokas amex και μετά από απειλή για κόψιμο μου χάρισαν τη συνδρομή για πάντα άλλαξε σε notos amex παραμένοντας χωρίς συνδρομή και τώρα η επιστολή δε λέει κάτι για συνδρομή πάλι. Οπότε φαντάζομαι τη μπαζα θέλουν να τη κάνουν από τις platinum επειδή προφανώς δίνει διπλους πόντους και θα μας πουν ότι γι αυτό θέλουν το 80αρι, αλλιώς θα το έκαναν σε όλες τις κάρτες. Φαντάζομαι στην αρχική επιστολή το γράφει σε όσους παρέλαβαν τις platinum εκεί που εμένα δε γράφει κάτι σωστά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Καλησπέρα σε όλους.Εμενα δεν μου έχει έρθει ούτε μήνυμα στο app ούτε ιμέιλ για την αντικατάσταση της Χρυσής Amex και της Blue.Υποθετω ότι γίνεται κατά κύματα ή βάσει ημερομηνίας λήξης.Εχω περιέργεια αν η Platinum που θα μου αντικαταστήσει την Χρυσή Αmex αν θα είναι διευκολυνσεως μιας και αυτή ήταν η αρχική ενημέρωση.Αμφιβαλλω βέβαια μιας και στο site παρουσιάζει στα QAs ότι πρόκειται για αναβάθμιση από διευκολυνσεως σε πιστωτική.Επισης στην Xρύση δεν είχα πιστωτικό όριο αλλά μόνο όριο ασφαλείας.Οταν έρθει με το καλό η επιστολή με την καρτα θα σας πω...Επίσης απορώ αν μου στείλουν 2 Platinum μιας κ εδώ διαβάζω ότι τις Blue τις κάνουν Platinum..Ενώ αρχικά είχαν πει Gold MC...Τελοσπαντων...Θα δείξει...Θα σας πω..Καλή συνέχεια :) Καλησπέρα φίλε, να σε ρωτήσω το εξής, έτσι για την ιστορία πλέον: μπορείς να μας εξηγήσεις το κόνσεπτ με το όριο ασφαλείας; Είναι σαν τις amex διευκολύνσεως του εξωτερικού που διαφημίζουν no pre-set spending limit; Δηλαδή ότι δεν έχουν προκαθορισμένο όριο και το ορίζουν δυναμικά ανάλογα τον όγκο συναλλαγών (με κάποιο κρυφό εσωτερικό όριο προφανώς); Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Λογιστηκοποιηθηκε και η συναλλαγη απο το ΑΒ αλλα ποντους ακομα δεν εχουν περασει, ουτε φαινεται καν στο bonus app η συναλλαγη.. εχει δει κανενας αλλος αν εχει παρει κανενα ποντο απο συναλλαγες με την platinum??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Λογιστηκοποιηθηκε και η συναλλαγη απο το ΑΒ αλλα ποντους ακομα δεν εχουν περασει, ουτε φαινεται καν στο bonus app η συναλλαγη.. εχει δει κανενας αλλος αν εχει παρει κανενα ποντο απο συναλλαγες με την platinum??? εγω σε fridays πηρα, αλλα 1 προς 2 όχι 1 προς 4, λόγω διπλής επιβράβευσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Καλησπέρα φίλε, να σε ρωτήσω το εξής, έτσι για την ιστορία πλέον: μπορείς να μας εξηγήσεις το κόνσεπτ με το όριο ασφαλείας; Είναι σαν τις amex διευκολύνσεως του εξωτερικού που διαφημίζουν no pre-set spending limit; Δηλαδή ότι δεν έχουν προκαθορισμένο όριο και το ορίζουν δυναμικά ανάλογα τον όγκο συναλλαγών (με κάποιο κρυφό εσωτερικό όριο προφανώς); Νομίζω ότι σε βάζουν ένα οριο ασφαλείας το όποιο αλλάζει όπως και στης πιστωτικες με αίτηση κ.α. και δεν ειναι σαν της πιστωτικες στον τρόπο πληρωμής,στης διευκολύνσεως στο τελος του μήνα ειναι απαιτητο όλο το ποσό του λογαριασμού και σε περίπτωση μη καταβολής είναι παραβίαση της σύμβασης. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
victor Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Καλησπέρα φίλε, να σε ρωτήσω το εξής, έτσι για την ιστορία πλέον: μπορείς να μας εξηγήσεις το κόνσεπτ με το όριο ασφαλείας; Είναι σαν τις amex διευκολύνσεως του εξωτερικού που διαφημίζουν no pre-set spending limit; Δηλαδή ότι δεν έχουν προκαθορισμένο όριο και το ορίζουν δυναμικά ανάλογα τον όγκο συναλλαγών (με κάποιο κρυφό εσωτερικό όριο προφανώς); Ακριβώς όπως το περιγράφεις.Στην αρχική έγκριση της κάρτας σου δίδεται ενα όριο ασφαλείας και βάσει συναλλακτικών συνηθειών αυτο αναπροσαρμόζεται.Επισης αν θες να κανεις μια συναλλαγή που υπερβαίνει το όριο ασφαλείας με ένα τηλ η συναλλαγή περνούσε κανονικά ή ακόμη καλύτερα εμενα πέρασε συναλλαγή ενώ είχα υπερβεί το όριο ασφαλείας αυτόματα.Για παράδειγμα εμενα ξεκίνησε με όριο ασφαλείας τα 3000€ και μέσα 4 χρόνια έφτασε τις 7000€.Το ποσό πληρωμής είναι(ήταν) όλο το υπόλοιπο κάθε μήνα και σε περίπτωση μη εξόφλησης υπήρχε κίνδυνος καταγγελίας της σύμβασης.Παντως προσωπικά θεωρούσα πιο πιθανό σε μετάβαση σε Diners Prestige που είναι διευκολυνσεως παρά σε MC Platinum πιστωτική.Οι διευκολυνσεως δεν σε «εκθέτουν» ποτέ και ιδίως όταν πρόκειται για περίπτωση ανάγκης...Επι τη ευκαιρία ακόμη τίποτα δεν έχω λάβει..ούτε μειλ ούτε app notification...Οψόμεθα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Ακριβώς όπως το περιγράφεις.Στην αρχική έγκριση της κάρτας σου δίδεται ενα όριο ασφαλείας και βάσει συναλλακτικών συνηθειών αυτο αναπροσαρμόζεται.Επισης αν θες να κανεις μια συναλλαγή που υπερβαίνει το όριο ασφαλείας με ένα τηλ η συναλλαγή περνούσε κανονικά ή ακόμη καλύτερα εμενα πέρασε συναλλαγή ενώ είχα υπερβεί το όριο ασφαλείας αυτόματα.Για παράδειγμα εμενα ξεκίνησε με όριο ασφαλείας τα 3000€ και μέσα 4 χρόνια έφτασε τις 7000€.Το ποσό πληρωμής είναι(ήταν) όλο το υπόλοιπο κάθε μήνα και σε περίπτωση μη εξόφλησης υπήρχε κίνδυνος καταγγελίας της σύμβασης.Παντως προσωπικά θεωρούσα πιο πιθανό σε μετάβαση σε Diners Prestige που είναι διευκολυνσεως παρά σε MC Platinum πιστωτική.Οι διευκολυνσεως δεν σε «εκθέτουν» ποτέ και ιδίως όταν πρόκειται για περίπτωση ανάγκης...Επι τη ευκαιρία ακόμη τίποτα δεν έχω λάβει..ούτε μειλ ούτε app notification...Οψόμεθα... Γνωρίζω ότι οι διευκολύνσεως απαιτούν πλήρη εξόφληση, κάτι που δεν με ενοχλεί γιατί έτσι ακριβώς χρησιμοποιώ και την πιστωτική μου. Θεωρώ πώς το ευμετάβλητο του ορίου ασφαλείας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους λόγους που περιγράφεις. Για την αύξηση σε ενημέρωναν μέσω του λογαριασμού όπως αντίστοιχα στις πιστωτικές; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Σιγουρα δε χρςωνεται το sms στη platinum της alpha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα..σήμερα έκανα την πρώτη αγορά με πιστωτική και επειδή είμαι άσχετος..είδα ότι στο ebanking ότι κράτησε την πρώτη δόση όχι όλο το ποσό..δηλαδή το όριο είναι 1500 και πήγε 1455..κράτησε τα 45 ευρώ της πρώτης δόσης..σωστό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Παιδια ξερετε για αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ξερετε για αυτο?Σιγουρα δε χρςωνεται το sms στη platinum της alphaΔεν εκανα σωστη ερωτηση πριν και με τη παραθεση εγινε χαμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα..σήμερα έκανα την πρώτη αγορά με πιστωτική και επειδή είμαι άσχετος..είδα ότι στο ebanking ότι κράτησε την πρώτη δόση όχι όλο το ποσό..δηλαδή το όριο είναι 1500 και πήγε 1455..κράτησε τα 45 ευρώ της πρώτης δόσης..σωστό είναι; Αν ζήτησες δόσεις, τότε είναι σωστό. Εάν είπες να χρεωθεί εφάπαξ, τότε δεν είναι :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Ναι δόσεις ζήτησα..10 άτοκες..αλλά νόμιζα ότι θα τραβαγε όλο το ποσό και κάθε μήνα θα αυξανόταν όρο έβαζα δόσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Ναι δόσεις ζήτησα..10 άτοκες..αλλά νόμιζα ότι θα τραβαγε όλο το ποσό και κάθε μήνα θα αυξανόταν όρο έβαζα δόσεις.. Κάποιες τράπεζες σου δεσμεύουν όλο το ποσό των δόσεων από το πιστωτικό σου όριο και κάποιες άλλες όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το Go4More της Εθνικής: Πλήρωσα σήμερα στο Σκλαβενίτη 60 ευρώ με τη χρεωστική της Εθνικής και το απόκομμα της συναλλαγής για πρώτη φορά δεν εμφάνισε τους πόντους που κέρδισα και το υπόλοιπο των πόντων. Μόλις καταφέρω να φτάσω στο 5ευρω της εξαργύρωσης θα σταματήσω να τη χρησιμοποιώ, κουράστηκα με τα τερτίπια της και βαρέθηκα να χάνω πόντους. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Κάποιες τράπεζες σου δεσμεύουν όλο το ποσό των δόσεων από το πιστωτικό σου όριο και κάποιες άλλες όχι. Οπότε είμαι κομπλέ;πληρώνω κανονικά μια φορά το μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Οπότε είμαι κομπλέ;πληρώνω κανονικά μια φορά το μήνα; Σωστά κι ορθα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το Go4More της Εθνικής: Πλήρωσα σήμερα στο Σκλαβενίτη 60 ευρώ με τη χρεωστική της Εθνικής και το απόκομμα της συναλλαγής για πρώτη φορά δεν εμφάνισε τους πόντους που κέρδισα και το υπόλοιπο των πόντων. Μόλις καταφέρω να φτάσω στο 5ευρω της εξαργύρωσης θα σταματήσω να τη χρησιμοποιώ, κουράστηκα με τα τερτίπια της και βαρέθηκα να χάνω πόντους. Η συναλλαγή έγινε ανέπαφα ή κλασσικά; Μου έχει συμβεί στην energy της alpha bank με ανέπαφη συναλλαγή να μην φαίνονται οι πόντοι στο απόκομμα, όταν λογιστικοποιηθηκε όμως η συναλλαγή εμφανίστηκαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Λογιστηκοποιηθηκε και η συναλλαγη απο το ΑΒ αλλα ποντους ακομα δεν εχουν περασει, ουτε φαινεται καν στο bonus app η συναλλαγη.. εχει δει κανενας αλλος αν εχει παρει κανενα ποντο απο συναλλαγες με την platinum??? Προχθες το απόγευμα σε μεγάλο πολυκαταστημα (οχι μεγαλο συνεργατη προγραμματος bonus) πραγματοποιησα δυο αγορας πληρωνοντας με πιστωτική καρτα. Μια αγορα αξιας 34,60€ που πλήρωσα με κάρτα Diners Μια αγορά αξίας 3,02€ που πλήρωσα με την νέα platinum bonus mastercard (Πρωτη συναλλαγη με την καρτα αυτη) Και οι δυο πληρωμες εχουν οριστικοποιηθει στο ebanking. Στην εφαρμογη για το bonus ομως, στο κινητό φαίνεται οτι αποδωθηκαν κανονικα οι 34*2=68 πόντοι bonus απο την πληρωμη με την Diners ενω δεν αποδωθηκαν οι 3*2=6 πόντοι bonus για την αγορα με την Platinum bonus mastercard Επομενως αφου και αλλοι εχουν μιλησει για μη αποδωση ποντων, βγαινει το συμπερασμα οτι ακομη κατι δεν εχει ρυθμιστει σωστα στην νεα καρτα. Περιμενουμε ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Μα σε απλες αγορες ειναι διπλασιοι ποντοι. Αρα σωστα αποδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Μα σε απλες αγορες ειναι διπλασιοι ποντοι. Αρα σωστα αποδωσε Δεν κατάλαβες. Από την platinum ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΘΗΚΑΝ ποντοι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Η συναλλαγή έγινε ανέπαφα ή κλασσικά; Μου έχει συμβεί στην energy της alpha bank με ανέπαφη συναλλαγή να μην φαίνονται οι πόντοι στο απόκομμα, όταν λογιστικοποιηθηκε όμως η συναλλαγή εμφανίστηκαν κανονικά. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θυμάμαι αν έγινε ανέπαφα η συναλλαγή αλλά θα έχω το νου μου τις επόμενες ημέρες για να δω. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Παίδες μια ερώτηση. Το όριο της κάρτας μου για ανέπαφες συναλλαγές είναι 25€ σύμφωνα με την τράπεζα. Έκανα μια συναλλαγή μεγαλύτερη από 25€(γύρω στα 27€ ήταν) σε χώρα του εξωτερικού ανέπαφα και δεν ζήτησε pin, πέρασε κανονικά η συναλλαγή. Και η ερώτηση ειναι: το όριο για ανέπαφες συναλλαγές είναι διαφορετικό από χώρα σε χώρα? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Παίδες μια ερώτηση. Το όριο της κάρτας μου για ανέπαφες συναλλαγές είναι 25€ σύμφωνα με την τράπεζα. Έκανα μια συναλλαγή μεγαλύτερη από 25€(γύρω στα 27€ ήταν) σε χώρα του εξωτερικού ανέπαφα και δεν ζήτησε pin, πέρασε κανονικά η συναλλαγή. Και η ερώτηση ειναι: το όριο για ανέπαφες συναλλαγές είναι διαφορετικό από χώρα σε χώρα? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Ναι,είναι ανάλογα την χώρα https://merchantmachine.co.uk/contactless-limits/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Επιβράβευση 3% στη Visa σας, για αγορές σε κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία. https://www.visa.gr/promotions/food.html Ισχύει από την 01.06.2019 έως τις 30.06.2019 σε καταστήματα που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα της Visa (VisaNet) ως κρεοπωλεία ή ιχθυοπωλεία στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Μια ερώτηση σε όποιον έχει χρησιμοποιήσει την νέα Platinum bonus mastecard. Κέρδισε bonus από την συναλλαγή; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts