Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Αυτό είναι μια γενίκευση που δε βοηθάει. Σε μια συναλλαγή μπορεί να είναι. Σε χρεώσεις σε αγορές απο το εξωτερικό σίγουρα όχι, απο τις εμπειριες των μελών στο φόρουμ.

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Για αναλήψεις π.χ. από ΑΤΜs του εξωτερικού έχω διαπιστώσει ότι η Εθνική εχει τις χαμηλότερες χρεώσεις (και η Πειραιώς μάλλον τις υψηλότερες). Όσον αφορά στις ηλεκτρονικές πληρωμές (π.χ. λογαριασμοί ΔΕΚΟ), πάλι έχω διαπιστώσει ότι η Πειραιώς είναι από τις πλεόν ακριβές.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Ναι λογικά:pκαι ειρωνεία

Ήμουν 30 χρόνια τραπεζικός υπάλληλος και amex δεν είχα, γιατί δεν την είχα και τόσο ανάγκη, (έμεινα επαρχία),την εξέδωσα πριν λίγες μέρες, έστω για ένα και μόνο λόγο, πηγαίνω με την γυναίκα μου μια φορά την βδομάδα σινεμά, πληρώνω 1 εισιτήριο και παίρνω 2.

Δηλαδή έχω 390€ τον χρόνο κέρδος.

Άρα λογικά δεν απευθύνεις σε μένα την ειρωνεία σου.

Αν και δεν βλέπω τον λόγο να ειρωνεύεσαι χωρίς να γνωρίζεις τις ανάγκες του καθένα εδώ μέσα.

Ήμουν 30 χρόνια τραπεζικός υπάλληλος και amex δεν είχα, γιατί δεν την είχα και τόσο ανάγκη, (έμεινα επαρχία),την εξέδωσα πριν λίγες μέρες, έστω για ένα και μόνο λόγο, πηγαίνω με την γυναίκα μου μια φορά την βδομάδα σινεμά, πληρώνω 1 εισιτήριο και παίρνω 2.

Δηλαδή έχω 390€ τον χρόνο κέρδος.

Άρα λογικά δεν απευθύνεις σε μένα την ειρωνεία σου.

Αν και δεν βλέπω τον λόγο να ειρωνεύεσαι χωρίς να γνωρίζεις τις ανάγκες του καθένα εδώ μέσα.

Ποσο γουσταρω τετοιες σκεψεις. Πολυ εξυπνο. Σωστος

[sIGPIC][/sIGPIC]

[...]

H Amex σου είναι πιστωτική ή χρεωστική? Η προσφορά στην οποία αναφέρεσαι ποια είναι?

Ρωτάω περισσότερο επειδή η Amex είναι η πιο ευνοημένη για αγορές εξωτερικού με capital controls και σκεφτόμουν να αλλάξω τη χρεωστική μου σε Amex.

H Amex σου είναι πιστωτική ή χρεωστική? Η προσφορά στην οποία αναφέρεσαι ποια είναι?

Ρωτάω περισσότερο επειδή η Amex είναι η πιο ευνοημένη για αγορές εξωτερικού με capital controls και σκεφτόμουν να αλλάξω τη χρεωστική μου σε Amex.

Είναι χρεωστική, η προσφορά είναι για το multiplex odeon 1+1 με κάρτες alpha bonus.

Αγορές εξωτερικό κάνω με την revolut μεσω paypal και δεν ξέρω τι παίζει γενικά, εντός των ημερών θα κάνω με την κάρτα από το aliexpess και θα δω τι παίζει.

Ψώνισα σήμερα από ΑΒ Βασιλόπουλο και ζήτησα 50eu cash back με την alphabank visa bonus. Η υπάλληλος μού είπε ότι δεν της βγάζει επιλογή για cashback. Η κάρτα (πιστωτική) δέν έχει περάσει το όριο, δεν έχει προβλήματα γενικώς. Μήπως κατάργησε η αλφαμπανκ αυτό το πρόγραμμα; Θα πάρω τηλφ βέβαια αύριο την τράπεζα αλλά αν ξέρει κάτι κάποιος, καλοδεχούμενο.

ΥΓ κάπου διάβασα σ' αυτό το νήμα ότι ένας ζήτησε 10 ευρω cashback με την ίδια διαδικασία και αντί αυτού του έβγαλε δωροεπιταγή. Το ίδιο εγινε και σε μένα. Όμως η δωροεπιταγή εκδόθηκε επειδή είχαν συμπληρωθεί κανονικά οι πόντοι. Εκτος αν όταν πρόκειται να εκδοθεί δωροεπιταγή το σύστημα "κολλάει" και δεν μπορεί να δώσει cashback!!!

Edited by alieus
ορθογραφικό λάθος

Ψώνισα σήμερα από ΑΒ Βασιλόπουλο και ζήτησα 50eu cash back με την alphabank visa bonus. Η υπάλληλος μού είπε ότι δεν της βγάζει επιλογή για cashback. Η κάρτα (πιστωτική) δέν έχει περάσει το όριο, δεν έχει προβλήματα γενικώς. Μήπως κατάργησε η αλφαμπανκ αυτό το πρόγραμμα; Θα πάρω τηλφ βέβαια αύριο την τράπεζα αλλά αν ξέρει κάτι κάποιος, καλοδεχούμενο.

ΥΓ κάπου διάβασα σ' αυτό το νήμα ότι ένας ζήτησε 10 ευρω cashback με την ίδια διαδικασία και αντί αυτού του έβγαλε δωροεπιταγή. Το ίδιο εγινε και σε μένα. Όμως η δωροεπιταγή εκδόθηκε επειδή είχαν συμπληρωθεί κανονικά οι πόντοι. Εκτος αν όταν πρόκειται να εκδοθεί δωροεπιταγή το σύστημα "κολλάει" και δεν μπορεί να δώσει cashback!!!

cash back εννοεις αναληψη μετρητων ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

cash back Ειναι σαν αναλιψη μετρητων που τα CC δεν επιτρεπουν αναλιψεις απο πιστωτικες.

cash back εννοεις αναληψη μετρητων ;

Ναι. Έτσι το λενε (νομίζω), εκτός αν είναι cash advance... δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως αφορά την bonus visa της alphabank που σου δίνει, αφού ψωνίσεις και πληρώσεις με την κάρτα να "τραβήξεις" έως και 50 ευρω που σου τα δίνει ο βασιλόπουλος και λογίζονται ως αγορά αγαθών και όχι ανάληψη μετρητών από όριο κάρτας με υψηλότερο επιτόκιο (που ούτως ή άλλως τώρα έχει καταργηθεί με τα capital controls, τα μαύρα χάλια μας δηλαδή:( )

Ναι. Έτσι το λενε (νομίζω), εκτός αν είναι cash advance... δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως αφορά την bonus visa της alphabank που σου δίνει, αφού ψωνίσεις και πληρώσεις με την κάρτα να "τραβήξεις" έως και 50 ευρω που σου τα δίνει ο βασιλόπουλος και λογίζονται ως αγορά αγαθών και όχι ανάληψη μετρητών από όριο κάρτας με υψηλότερο επιτόκιο (που ούτως ή άλλως τώρα έχει καταργηθεί με τα capital controls, τα μαύρα χάλια μας δηλαδή:( )

Υποθετω οτι θα αντιμετωπιζεται σαν Αναληψη μετρητων απο πιστωτική καρτα, κατι που απαγορευεται απο τη Νομοθεσια αυτη την εποχη

Χρησιμοποιήστε για τις αγορές* σας στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος τις κάρτες σας Ανέπαφων Συναλλαγών MasterCard® εκδόσεως Αlpha Bank και κερδίστε 50 πόντους στη κάρτα ΑΒ Plus.

Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας

Παραλάβετε το κουπόνι για τους extra πόντους μαζί με την απόδειξη αγορών.

Κατά την επόμενη αγορά σας στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος προσκομίστε το κουπόνι στο ταμείο ώστε να πιστωθούν οι 50 πόντοι στην κάρτα ΑΒ Plus.

Η προσφορά ισχύει από 15 Οκτωβρίου έως 14 Νοεμβρίου.

*Η αξία κάθε συναλλαγής πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 ευρώ.

http://www.alphabankcards.gr/?TabId=136&xmid=15627

Εκτός και αν λες για το παρακάτω

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία της Visa που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Visa ή Visa Electron συγκεκριμένων Τραπεζών να κάνουν ανάληψη μικρού ποσού μετρητών παράλληλα με την πραγματοποίηση αγορών στα ΑΒ.

Ποια είναι τα οφέλη για εσάς;

Δεν χρειάζεται να αναζητάτε μηχάνημα ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) κάθε φορά που χρειάζεστε ένα μικρό ποσό μετρητών. Kερδίζετε χρόνο, κάνοντας δύο πράγματα ταυτόχρονα -τα ψώνια σας και ανάληψη μετρητών. Η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν με την χρήση των χρεωστικών καρτών Visa. Όταν γίνεται η χρήση της υπηρεσίας μέσω πιστωτικών καρτών Visa, ισχύει η άτοκη περίοδος μέχρι και 40 ημέρες (σαν μία απλή αγορά με κάρτα) και δεν χρεώνεστε έξοδα ανάληψης μετρητών.

Πώς λειτουργεί;

Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας και είστε έτοιμοι να πληρώσετε με την κάρτα σας, ζητήστε από την ταμία το ποσό των μετρητών που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε 10 έως 50 Ευρώ ανά ημέρα.

Το ποσό της υπηρεσίας cash back και το συνολικό ποσό της συναλλαγής, αναγράφονται ξεχωριστά στην απόδειξή σας. Βεβαιωθείτε ότι σας έχει καταβληθεί το σωστό ποσό μετρητών πριν απομακρυνθείτε από το ταμείο.

Μέχρι πόσα χρήματα μπορείτε να πάρετε;

Από 10 έως 50 Ευρώ μετρητά, ανά ημέρα, σε συνδυασμό με τις αγορές σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τα μετρητά που λαμβάνετε μέσω της υπηρεσίας cash back συμπεριλαμβάνονται στο καθημερινό μέγιστο επιτρεπόμενο όριο ανάληψης μετρητών.

Πού διατίθεται η υπηρεσία cash back;

Διατίθεται αποκλειστικά σε όλα τα εταιρικά καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα.

Ποιες κάρτες προσφέρουν την υπηρεσία cash back;

Απευθυνθείτε στην Τράπεζα σας για να μάθετε εάν συμμετέχει στην υπηρεσία Cash Back.

Edited by soleman

Υποθετω οτι θα αντιμετωπιζεται σαν Αναληψη μετρητων απο πιστωτική καρτα, κατι που απαγορευεται απο τη Νομοθεσια αυτη την εποχη

Έχω ξαναπάρει αρκετές φορές με την ίδια κάρτα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρησιμοποιήστε για τις αγορές* σας στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος τις κάρτες σας Ανέπαφων Συναλλαγών MasterCard® εκδόσεως Αlpha Bank και κερδίστε 50 πόντους στη κάρτα ΑΒ Plus.

Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας

Παραλάβετε το κουπόνι για τους extra πόντους μαζί με την απόδειξη αγορών.

Κατά την επόμενη αγορά σας στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος προσκομίστε το κουπόνι στο ταμείο ώστε να πιστωθούν οι 50 πόντοι στην κάρτα ΑΒ Plus.

Η προσφορά ισχύει από 15 Οκτωβρίου έως 14 Νοεμβρίου.

*Η αξία κάθε συναλλαγής πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 ευρώ.

http://www.alphabankcards.gr/?TabId=136&xmid=15627

Εκτός και αν λες για το παρακάτω

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία της Visa που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Visa ή Visa Electron συγκεκριμένων Τραπεζών να κάνουν ανάληψη μικρού ποσού μετρητών παράλληλα με την πραγματοποίηση αγορών στα ΑΒ.

Ποια είναι τα οφέλη για εσάς;

Δεν χρειάζεται να αναζητάτε μηχάνημα ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) κάθε φορά που χρειάζεστε ένα μικρό ποσό μετρητών. Kερδίζετε χρόνο, κάνοντας δύο πράγματα ταυτόχρονα -τα ψώνια σας και ανάληψη μετρητών. Η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν με την χρήση των χρεωστικών καρτών Visa. Όταν γίνεται η χρήση της υπηρεσίας μέσω πιστωτικών καρτών Visa, ισχύει η άτοκη περίοδος μέχρι και 40 ημέρες (σαν μία απλή αγορά με κάρτα) και δεν χρεώνεστε έξοδα ανάληψης μετρητών.

Πώς λειτουργεί;

Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας και είστε έτοιμοι να πληρώσετε με την κάρτα σας, ζητήστε από την ταμία το ποσό των μετρητών που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε 10 έως 50 Ευρώ ανά ημέρα.

Το ποσό της υπηρεσίας cash back και το συνολικό ποσό της συναλλαγής, αναγράφονται ξεχωριστά στην απόδειξή σας. Βεβαιωθείτε ότι σας έχει καταβληθεί το σωστό ποσό μετρητών πριν απομακρυνθείτε από το ταμείο.

Μέχρι πόσα χρήματα μπορείτε να πάρετε;

Από 10 έως 50 Ευρώ μετρητά, ανά ημέρα, σε συνδυασμό με τις αγορές σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τα μετρητά που λαμβάνετε μέσω της υπηρεσίας cash back συμπεριλαμβάνονται στο καθημερινό μέγιστο επιτρεπόμενο όριο ανάληψης μετρητών.

Πού διατίθεται η υπηρεσία cash back;

Διατίθεται αποκλειστικά σε όλα τα εταιρικά καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα.

Ποιες κάρτες προσφέρουν την υπηρεσία cash back;

Απευθυνθείτε στην Τράπεζα σας για να μάθετε εάν συμμετέχει στην υπηρεσία Cash Back.

Αρχικα συμμετείχαν στο πρόγραμμα όλες οι κάρτες bonus της Αλφαμπανκ από ΑΒ ΒΑσιλόπουλο. Ψώνιζες και αν χρειαζόσουν έπαιρνες μετρητά. Μετά, τις "καλές" εποχές ακόμα, έκοψαν να δίνουν cash back με αγορές με mastercard bonus kai americanexpress bonus και το περιόρισαν μόνο στην visa bonus, πράγμα που ισχύει μέχρι σήμερα. Τα κάπιταλ κοντρολς δεν επηρέασαν το πρόγραμμα. Έχω πάρει πολλές φορές μέχρι και λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. Είναι μεγάλη ανακούφιση όταν ξαφνικά βγαίνει ένα έκτακτο έξοδο. Τέλος πάντων, αύρο θα μάθω και θα ενημερώσω.

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τηλεφώνησε την εξυπηρέτηση πελατών και πες μας τι ακριβώς συμβαίνει!

Σίγουρα...

Μίλησα με την τράπεζα. Δεν έχει καταργηθεί το πρόγραμμα και ούτε η κάρτα ειχε πρόβλημα. Μου είπαν να ξαναδοκιμασω, κάτι δεν έγινε σωστά στο κατάστημα, ή να ψωνίσω από άλλον βασιιλόπουλο. Το πρόγραμμα ισχύει ως έχει.

ΥΓ Τώρα, μια πρόταση προς όλους τους συναλλασομένους. Αν έχετε αμφιβολία για την απάντηση της τράπεζας επιμείνετε. Εγώ μόλις ρώτησα την κοπέλα τι συμβαίνει μου λέει αυτό καταργήθηκε λόγω καπιταλ κοντρολς. Λεω, μα εγώ έχω πάρει κανονικά εντός καπιταλ κοντρολς. Μισο λεπτό λέει να το ελέγξω. Επανέρχεται, ζητάει συγγνώμη, και μου είπε τα παραπάνω που έγραψα. Αν δεν επέμενα και δεχόμενα αυτό που είπε στην αρχή κλάφτα χαράλαμπε. Τώρα να μην αναφερθώ και στο άρπα κόλλα στου Βασιλόπουλου. Μούτρωσε κιόλας η ταμίας όταν επέμενα. Γενικά επικρατεί μεγάλη τσαπα******ά (κι εγώ μέσα, ντιπ τσαπατσούλης, για να μην παρεξηγούμαστε:( ). Τώρα θα μου πεις σιγά το νέο:)

Μίλησα με την τράπεζα. Δεν έχει καταργηθεί το πρόγραμμα και ούτε η κάρτα ειχε πρόβλημα. Μου είπαν να ξαναδοκιμασω, κάτι δεν έγινε σωστά στο κατάστημα, ή να ψωνίσω από άλλον βασιιλόπουλο. Το πρόγραμμα ισχύει ως έχει.

ΥΓ Τώρα, μια πρόταση προς όλους τους συναλλασομένους. Αν έχετε αμφιβολία για την απάντηση της τράπεζας επιμείνετε. Εγώ μόλις ρώτησα την κοπέλα τι συμβαίνει μου λέει αυτό καταργήθηκε λόγω καπιταλ κοντρολς. Λεω, μα εγώ έχω πάρει κανονικά εντός καπιταλ κοντρολς. Μισο λεπτό λέει να το ελέγξω. Επανέρχεται, ζητάει συγγνώμη, και μου είπε τα παραπάνω που έγραψα. Αν δεν επέμενα και δεχόμενα αυτό που είπε στην αρχή κλάφτα χαράλαμπε. Τώρα να μην αναφερθώ και στο άρπα κόλλα στου Βασιλόπουλου. Μούτρωσε κιόλας η ταμίας όταν επέμενα. Γενικά επικρατεί μεγάλη τσαπα******ά (κι εγώ μέσα, ντιπ τσαπατσούλης, για να μην παρεξηγούμαστε:( ). Τώρα θα μου πεις σιγά το νέο:)

Σε παρόμοιες περιπτώσεις,μπορείς να ρωτάς απευθείας αν βλέπουν προσπάθεια συναλλαγής και τι κωδικό απόρριψης εμφανίζει η κάρτα σου.

Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό στο paypal για να κάνω ανάληψη ενα ποσό αλλα πάντα μου βγάζει σφάλμα . Δοκίμασα με 3 λογαριασμούς απο διαφορετικές ελληνικές τράπεζες . Έχει κάποιο θέμα με τα capital?

Σε παρόμοιες περιπτώσεις,μπορείς να ρωτάς απευθείας αν βλέπουν προσπάθεια συναλλαγής και τι κωδικό απόρριψης εμφανίζει η κάρτα σου.

Ευχαριστώ. Δεν ήξερα ότι στο κατάστημα βγαίνει κωδικός απόρριψης. Καλό αυτό. Πάντως στην περίπτωσή μου είπε ότι δεν της έβγαλε καν επιλογή cash back να την κλικάρει, ενώ το ποσόν της αγοράς το δέχτηκε κανονικά. Να υποθέσω ότι αν υπήρχε απόρριψη δεν θα γινόταν δεκτή η συναλλαγή στο σύνολό της;

Ίσως ισχύει αυτό που διάβασα εδώ σε ένα παλιό ποστάρισμα για μια παρόμοια περίπτωση, ότι αν τύχει και σου βγάλει η επιχείρηση δωροεπιταγή λόγω 200 πόντων δεν βγαίνει επιλογή για cash back...!! Tέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά. Και πάλι ευχαριστώ για την χρήσιμη πληροφόρηση.

Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό στο paypal για να κάνω ανάληψη ενα ποσό αλλα πάντα μου βγάζει σφάλμα . Δοκίμασα με 3 λογαριασμούς απο διαφορετικές ελληνικές τράπεζες . Έχει κάποιο θέμα με τα capital?

Στείλε μήνυμα στο Support. Θα σου ζητήσουν φωτοτυπία του λογαριασμού, θα σε πάρουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση και θα στον προσθέσουν αυτοί. Επίσης μπορείς να στείλεις ένα ποσό σε φίλο σου που χρειάζεται Balance και να σου δώσει μετρητά.

Μαλλόν ούτε και έγω μπόρω
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα

Επίσης μπορείς να στείλεις ένα ποσό σε φίλο σου που χρειάζεται Balance και να σου δώσει μετρητά.

Αυτό το έχω ξαναδιαβάσει και μου δημιουργήθηκε μια απορία: γιατί είναι απαραίτητο να στείλουμε σε φίλο μας ποσό για balance και να μας το πληρώσει με μετρητά; Να μας στείλει επίσης το ισόποσο σε balance δεν επιτρέπει το paypal;

Αυτό το έχω ξαναδιαβάσει και μου δημιουργήθηκε μια απορία: γιατί είναι απαραίτητο να στείλουμε σε φίλο μας ποσό για balance και να μας το πληρώσει με μετρητά; Να μας στείλει επίσης το ισόποσο σε balance δεν επιτρέπει το paypal;

Λόγω cc υπάρχουν περιορισμοί στις αγορές. Αν υπάρχουν χρήματα στο Balance οι αγορές γίνονται κανονικά. Οπότε αφού ο φίλος θέλει να πάρει από το Balance του και να τα πάει στο λογαριασμό της τράπεζας του, όλο και κάποιον φίλο θα έχει που θα χρειάζεται Balance, ώστε να βολευτούν και οι 2 ;)

Ξέρουμε τίποτα αν μπορούμε να βγάλουμε πιστωτική στην Εθνική με μισθοδοσία σε αυτήν;Κάτι άκουσα ότι εαν έχεις μισθοδοσία στην τράπεζα,σου βγάζουν πιο εύκολα την κάρτα.

Ξέρουμε τίποτα αν μπορούμε να βγάλουμε πιστωτική στην Εθνική με μισθοδοσία σε αυτήν;Κάτι άκουσα ότι εαν έχεις μισθοδοσία στην τράπεζα,σου βγάζουν πιο εύκολα την κάρτα.

Μετραει θετικα η μισθοδοσια στην ιδια τραπεζα αλλα συνιπολογιζονται και αλλα στοιχεια

Μετραει θετικα η μισθοδοσια στην ιδια τραπεζα αλλα συνιπολογιζονται και αλλα στοιχεια

Λογικά εκκαθαριστικό;

Λογικά εκκαθαριστικό;

Εκκαθαριστικο, προηγουμενες .... αταξιες, καταθεσεις, άλλες πιστωτικες που εχεις και ισως και αλλα που δεν τα ξερω