Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

On 5/8/2023 at 1:27 ΜΜ, Hliasat said:

Θέλω την βοήθεια σας.Εχω πιστωτική visa classic στην Εurobank.Και στις κινήσεις της Κάρτας με χρέωσαν ένα ποσό 30 ευρώ με αιτιολογία ετήσια συνδρομή.Γραφει δηλαδή 30 ευρώ Κ.ΣΥΝΔΡ ακριβώς έτσι.Δεν λέει τίποτα άλλο . Υπάρχει περίπτωση να είναι από την πιστωτική;Αν ναι η χρέωση λογικά θα είχε περαστεί στον λογαριασμό και όχι στην πιστωτική σωστά;Να επισημάνω ότι η μισθοδοσία μου δεν είναι σε αυτήν την τράπεζα,και πριν κάποια χρόνια όταν την πήρα με είχαν πει για να γλυτώσεις την ετήσια συνδρομή,η θα μεταφέρεις την μισθοδοσία σε εμάς ,η οι αγορές να φτάνουν με αυτήν την κάρτα τον χρόνο τουλάχιστον 1500 ευρώ,εγώ τα ξεπερνάω με το παραπάνω.Εκτος και αν άλλαξε κάτι,και δεν το ξέρω.Θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα εγώ αν δε βγάλω άκρη.Ευχαριστω ,αναμένω την γνώμη σας

Και εμένα σε κανένα μήνα θα χρεωθεί ξανά η συνδρομή ( την πρώτη φορά μετά το πρώτο δωρεάν 6μήνο δεν κατάφερα να την πάρω πίσω) 

Είναι πολύ δύσκολοι στην συνδρομή από ότι έχω καταλάβει στην eurobank από της άλλες τράπεζες.

Και στην εθνική και στην Πειραιώς που έχω 2 κάρτες κάθε χρόνο παίρνω αντιλογισμό συνδρομής. 

αυτο που δεν καταλαβα ειναι,αν αυτα που πληρωσα προχθες ειναι για την χρονια που διανυσαμε,η για τωρα.σημερα πηγα τραπεζα και με ειπαν οτι πλεον δεν υπαρχει καρτα χωρις συνδρομη.αλλαξαν καποοιοι οροι με ειπαν,και πλεον δεν ισχυει αυτο με δωρεαν.τους ειπα θα το σκεφτω αν την καταργησω κια εφυγα.

Εγώ πάντως έχω πιστωτικές κάρτες της άλφα της Πειραιώς και της εθνικής όλες χωρίς συνδρομή για πολλά χρόνια τώρα

Και απορώ πως δεν μου τις έχουν κόψει ακόμα με το έτσι θέλω

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Η Πειραιώς ακόμη έχει δωρεάν συνδρομή με αγορές άνω των 2.500 € το χρόνο και η Εθνική νομίζω έχει κάτι αντίστοιχο με μεγαλύτερο ποσό αγορών.

16 minutes ago, TypeRS said:

Η Πειραιώς ακόμη έχει δωρεάν συνδρομή με αγορές άνω των 2.500 € το χρόνο και η Εθνική νομίζω έχει κάτι αντίστοιχο με μεγαλύτερο ποσό αγορών.

Υπό την προϋπόθεση ότι έχεις εκεί την μισθοδοσία,σωστά;

11 minutes ago, Hliasat said:

Όχι απαραίτητα . 

η εθνική έχει με δωρεάν συνδρομή τη gold και platinum αν κανείς αγορές πάνω από 7000 αν θυμάμαι καλά για τη χρυσή και 12.000 για την platinum η οποία έχει και δωρεάν προμήθεια για αγορές σε ξένο νόμισμα . Πολύ υψηλά ποσά .

το κακό είναι ότι με μισθοδοσία δεν έχει δωρεάν συνδρομή καμία κάρτα πλέον . Ισχύει ότι θα ίσχυε και χωρίς μισθοδοσία 

Οι πόντοι go 4 more σε μη συνεργαζόμενες εταιρείες ξέρει κανείς μετά από πόσες μέρες μπαίνουν στο υπόλοιπο ; 

Πόσο είναι το κόστος μεταφοράς 300 ευρώ από εθνική ή Πειραιώς προς eurobank?

2 ώρες πριν, takpanos said:

Εξαρτάται, υπάρχουν διάφορες επιλογές.

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να μεταφέρεις €300 τη μέρα δωρεάν μέσω Iris από κινητό, μεταξύ λογαριασμών σε διαφορετικές τράπεζες.

Εθνική https://www.nbg.gr/el/idiwtes/kathimerines-sunallages/digital-banking/dunatotites-internet-mobile-banking/iris-payments

Πειραιώς: https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/emvasmata/iris-online-payments

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, το Iris είναι εντελώς δωρεάν ως υπηρεσία; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε πάνω σε αυτό; κάποια παγίδα; 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

32 minutes ago, p_k said:

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, το Iris είναι εντελώς δωρεάν ως υπηρεσία; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε πάνω σε αυτό; κάποια παγίδα; 

Πλέον δεν έχει καμία χρέωση. Όχι δεν έχει κάποια παγίδα 

37 minutes ago, geoponer said:

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να μεταφέρεις €300 τη μέρα δωρεάν μέσω Iris από κινητό, μεταξύ λογαριασμών σε διαφορετικές τράπεζες.

Ανάλογα την τράπεζα. Στην Alpha ενώ σε άφηνε να βάλεις όποιο όριο θες, πλέον είναι μέχρι 100€ ημερησίως (τσεκαρισμένο με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση γιατί η εφαρμογή σε αφήνει να βάλεις άλλο ποσό αλλά μου έβγαζε σφάλμα όταν έκανα τη μεταφορά)

Η Viva είναι στο IRIS αλλά μόνο για συναλλαγές ιδιωτών - επιχειρήσεων. 

Η Viva δεν εστιάζει πλεον σε ιδιώτες 

Η Viva είναι στο IRIS αλλά μόνο για συναλλαγές ιδιωτών - επιχειρήσεων. 
Η Viva δεν εστιάζει πλεον σε ιδιώτες 
κάτσε εγώ έχω και επαγγελματικό λογαριασμό που πληρώνομαι στην Viva αλλά και έναν προσωπικό που δεν πολύ χρησιμοποιώ. μπορώ να στείλω(όπως κάνω με τις άλλες τράπεζες) σε δικό μου λογαριασμό αλλά στην Viva από τον επαγγελματικό; η είναι μόνο για επιχειρήσεις;

Συνεργάζεται με την ΔΙΑΣ αλλά για πληρωμές προς ή από επιχειρήσεις. Δεν έχει αυτό που στέλνουμε με αριθμό κινητού 

19 ώρες πριν, Hliasat said:

Για την Πειραιώς όχι δεν χρειάζεται να έχεις τη μισθοδοσία σου.

Επειδή το κόστος μέσω ίντερνετ banking ήταν στα 12-14 ανά συναλλαγή έκανα iris όπου μέχρι 500 ευρώ ανά ημέρα είναι δωρεάν

6 minutes ago, takpanos said:
11 ώρες πριν, takpanos said:

Επειδή το κόστος μέσω ίντερνετ banking ήταν στα 12-14 ανά συναλλαγή έκανα iris όπου μέχρι 500 ευρώ ανά ημέρα είναι δωρεάν

Χαίρομαι που βοήθησα 👍

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

2 ώρες πριν, takpanos said:
13 ώρες πριν, takpanos said:

12 με 14 ευρώ;;; 

Είσαι βέβαιος; 

Παύλος Παυλίδης 

12 με 14 ευρώ;;; 
Είσαι βέβαιος; 
Κάτι όρους που διάβασα για απλή μεταφορά από εθνική ή Πειραιώς προς eurobank.
Μιλάω με το κλασικό τρόπο μεταφοράς ποσού. Όχι με iris ή από το ταμείο της τραπεζας
6cc782379f62c0cc0d24f28052e769a3.jpg
Λες να κάνω λάθος?

Αυτό είναι αν το κάνεις από το ταμείο σε κατάστημα της Εθνικής.

Πιο κάτω έχει και τα έξοδα από e-banking που είναι σαφώς μικρότερα.

logo-vwclub-2016.png

Αυτό είναι το άνω όριο, εάν δεν έχεις IBAN, κλπ οπότε διεκπεραιώνεται από άνθρωπο το έμβασμα.
Δεν γράφω τα υπόλοιπα μια και γράφαμε μαζί με τον @GraveDigger 🙂

Σε καμία περίπτωση μέσω ibank δεν είναι 12 και 14 €.

Παύλος Παυλίδης 

Η εφαρμογή για iOS τουλάχιστον της go4more δεν ενημερώνεται ποτέ με τους πόντους που έχω συγκεντρώσει . Και όταν κάνω refresh τίποτα . Πρέπει να μπαίνω στο mobile banking για να τους δείχνει ενημερωμένους. Υπάρχει κάποιο θέμα ή πάντα έτσι ήταν ; Καθώς δεν το χρησιμοποιούσα παλιότερα. 

1 hour ago, Alex0077 said:

Η εφαρμογή για iOS τουλάχιστον της go4more δεν ενημερώνεται ποτέ με τους πόντους που έχω συγκεντρώσει . Και όταν κάνω refresh τίποτα . Πρέπει να μπαίνω στο mobile banking για να τους δείχνει ενημερωμένους. Υπάρχει κάποιο θέμα ή πάντα έτσι ήταν ; Καθώς δεν το χρησιμοποιούσα παλιότερα. 

Όταν είναι συναλλαγές με συνεργάτες του προγράμματος, τότε η εφαρμογή μου εμφανίζει αμέσως τους πόντους. Για τις υπόλοιπες συναλλαγές μπορεί να καθυστερήσει μερικές μέρες να τους εμφανίσει.

Πριν από περίπου 1-2 χρόνια οι πόντοι από όλες τις συναλλαγές καθυστερούσαν τραγικά να εμφανιστούν και είχα επικοινωνήσει μαζί τους. Στο μεταξύ έχει στρώσει πολύ η κατάσταση και η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά.

Μιλάω για την εφαρμογή για Android.