Mitsos15 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0) H ethnocash ths e8nikhs trapezas einai kalh. Siga mhn sou feroun dikigoro petro!auta ta lene gia na se fobisoun na ta plhrwseis. Kai o pateras mou xrwstaei sthn eurobank kai pairnoun thl. Kai tou lene oti thn tade mera 8a se pame dikastikos kai den tou eferan tipota. Oso gia ta atm mou aresei o hxos pou kanei otan ginete analhpsh. Sygekrimena egw bgazw ta xrhmata tou patera m giati den xerei . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Απλά θα σου χρεώνουν τόκους υπερημερίας μέχρι να ξεπληρώσεις . Πρόσεξε μην πάθεις το ίδιο και στις άλλες κάρτες. Προτίμησε δηλαδή να πληρώσεις την ελάχιστη καταβολή έστω και σε μία από αυτές παρά να βάζεις λίγο σε όλες. Άν έχεις τρόπο πλήρωσε γρήγορα την κα΄ρτα που εκρεμεί και κάνε μεταφορά σε καμμιά άλλη τράπεζα τα υπόλοιπα χρέη με μικρώτερο ή μηδενικό επιτόκιο . ( φτάνει να μην σε έχουν ξεφωνήσει στον τειρεσία ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις :) αύριο θα επισκεφτώ κάποιες τράπεζες για κανένα δάνειο για να τα βάλω όλα στην alpha και να τελειώνω έχοντας μόνο μία δόση στο δάνειο. Διαφορετικά θα ρίξω τα μούτρα μου και θα πάω να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει διακανονισμός! Ευχαριστώ και πάλι :) EDIT: Στη χειρότερη των περιπτώσεων, μπορώ να επιλέξω εγώ τη φυλακή που θα πάω ή αναγκαστικά θα πάω στα Διαβατά; γιατί έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου (αν και ένας φίλος μου πρότεινε τον Κορυδαλλό που είναι και πιο σικ πλέον γιατί εκτός από τις προσωπικότητες που βρίσκονται εκεί, τελευταία μπαινοβγαίνουν και με ελικόπτερα)... just kidding :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 απ ότι βλέπω, στις δύσκολες στιγμές διατηρείς το χιούμορ σου... καλό αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 απ ότι βλέπω, στις δύσκολες στιγμές διατηρείς το χιούμορ σου... καλό αυτό :) Αν δεν είχαμε και την πλάκα σ' αυτή τη ζω'η θα μας έπαιρνε από κάτω ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronos Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Πέτρο δες το αρκετά σοβαρά το πρόβλημα... Βρες έναν τρόπο που θα σε εξυπηρετεί για να αποπληρώσεις... Από τη στιγμή που θα μπεις μαύρο Τειρεσία(υπάρχει και λευκός) δε θα μπορείς να πάρεις χρηματοδότηση ούτε για κινητό από το Γερμανό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Πέτρο δες το αρκετά σοβαρά το πρόβλημα... Βρες έναν τρόπο που θα σε εξυπηρετεί για να αποπληρώσεις... Από τη στιγμή που θα μπεις μαύρο Τειρεσία(υπάρχει και λευκός) δε θα μπορείς να πάρεις χρηματοδότηση ούτε για κινητό από το Γερμανό... Μίλησα με την τράπεζα και τελικά μου είπαν να τους δώσω τώρα 200 ευρώ μόνο και να επανέλθει η κάρτα σε κανονική κατάσταση πάλι :) ουφ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Draken Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Μίλησα με την τράπεζα και τελικά μου είπαν να τους δώσω τώρα 200 ευρώ μόνο και να επανέλθει η κάρτα σε κανονική κατάσταση πάλι :) ουφ... Παντως Πετρο να ξερεις οτι επειδη υπαρχουν αρκετοι που χρωστανε...μεγαλα ποσα ;) εχουν μια ελαστικοτητα στις τραπεζες για μικρο-οφειλες :) Οποτε μην ανησυχεις...μεχρι να ερθει δικαστικος κλητηρας (κατι που απευχομαι) σπιτι σου εισαι μια χαρουλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ή αν υπήρχε και πιο πριν, αλλά είδα ότι έβγαλε και η Eurobank προπληρωμένη κάρτα... :shifty: >>Προπληρωμένη Eurobank Visa Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ή αν υπήρχε και πιο πριν, αλλά είδα ότι έβγαλε και η Eurobank προπληρωμένη κάρτα... :shifty: >>Προπληρωμένη Eurobank Visa Πολύ ενδιαφέρον...γράφει "Μέσω ΑΤΜ (μόνο φόρτιση)"...δηλ μπορώ να βάζω χρήματα από το ATM? Προυποθέτει λογαριασμό σε αυτήν; Γιατί εάν προυποθέτει να μου λείπει...δεν την πάω αυτή την τράπεζα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Παιδιά τα φώτα σας... Θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα μέσω ίντερνετ. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω οπότε τα βασικά τα ξέρω. Δεν θέλω πληροφορίες για αυτό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κάποιος για αυτές τις "δωροκάρτες" κάποιων τραπεζών Αυτές δηλαδή που ουσιαστικά τις "φορτώνεις" με ένα στανταρ ποσό και τις χρησιμοποιείς για αγορές ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Αν λοιπόν κάποιος ξέρει...please ας μου δώσει πληροφορίες... Έχουν όλες οι τράπεζες;; πχ. η Eurobank που με ενδιαφέρει και περισσότερο απ'όλες έχει;; Πρέπει να έχω λογαριασμό σε αυτήν την για να πάρω μια απο αυτές τις κάρτες; Αν ναι, τι χρειάζεται για να την πάρω;;; Thanks in advance! :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Παιδιά τα φώτα σας... Θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα μέσω ίντερνετ. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω οπότε τα βασικά τα ξέρω. Δεν θέλω πληροφορίες για αυτό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κάποιος για αυτές τις "δωροκάρτες" κάποιων τραπεζών Αυτές δηλαδή που ουσιαστικά τις "φορτώνεις" με ένα στανταρ ποσό και τις χρησιμοποιείς για αγορές ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Αν λοιπόν κάποιος ξέρει...please ας μου δώσει πληροφορίες... Έχουν όλες οι τράπεζες;; πχ. η Eurobank που με ενδιαφέρει και περισσότερο απ'όλες έχει;; Πρέπει να έχω λογαριασμό σε αυτήν την για να πάρω μια απο αυτές τις κάρτες; Αν ναι, τι χρειάζεται για να την πάρω;;; Thanks in advance! :) έχει μόνο η Eurobank και η Τράπεζα Αττικής. Οχι δεν απαιτείται τραπεζικός λογαριαμός, για καμία από τις δύο. more info: Προπληρωμένη Eurobank Visa Attica gidt card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 thanks...για την eurobank με ενδιέφερε πιο πολύ! Δηλαδή πάω και μου τη δίνουν εκείνη τη στιγμή έτσι;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Νομιζω οτι την δινουν εκεινη την στιγμη επειδη δε προσωποποιειται με το δικο σου ονομα, ειναι δηλαδη μια πιστωτικη χωρις το ονομα του κατοχου. Εαν δε κανω λαθος φυσικα... Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 λίγο δύσκολο visa να μην έχει όνομα πάνω, αλλά και πάλι αυτό δε λέει κάτι... εμένα στην Κύπρου την χρεωστική μου την έδωσαν μέσα σε 5 λεπτά. οπότε αν θέλουν μπορούν να την βγάλουν άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Της τραπεζας Αττικης εχει ονομα πανω. Αλλα δεν ειναι τιποτα....σε 5-10 λεπτα την εχεις. Πας...συμπληρωνεις κατι στοιχεια...και την παιρνεις. Απλο και γρηγορο. Υποψην οτι εχει κατωτατο οριο 50 ευρω....τουλαχιστον τοσο ειχε οταν εβγαλα εγω.:cool: Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 παιδιά SOS, σε χρεωστική μπορούμε να κάνουμε αμφισβήτηση? και αν πότε, αφου καθαρίσει το ποσό? τα γυρνάνε πίσω στις χρεωστικές, ή μονο στις πιστωτικές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 nai mporeis. kai stis xrewstikes sou erhetai enas logariasmos me ti synallagi kai nomizw oti kai ekei eheis perithwrio 30 imeres alliws tin apodehesai. bebaia egw den tha perimena tha pigaina sto katastima mou i tha epairna tilefwno kai tha eksigousa ti katastasi gia na mou dwsoun odigies. tha ithela na mou peis leptomereies. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Σε ευχαριστώ για την απάντηση :) Λοιπόν τελικά η χρέωση έγινε από site παροσχής υπηρεσιών διαφήμισης στο οποίο είχα δώσει εγώ ο ίδιος τα στοιχεία της κάρτας μου. Ορθά με χρέωσαν όταν με χρέωσαν, αλλά δεν το περίμενα, γτ νόμισα ότι έκανα pause τις διαφημίσεις μου ενώ στην πραγματικότητα 1 είχε παραμείνει ενεργή. Επικοινώνησα μαζί τους και παρ' όλο που ήταν δικό μου λάθος, έδειξαν κατανόηση και είπαν ότι μου έστειλαν refund. Ευτυχώς το πρόσεξα νωρίς και δεν είχε μειωθεί το Balance στο site λόγω των διαφημίσεων. 2 εργάσιμες μετά και δεν έχει έρθει το refund στην κάρτα... θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα πριν επικοινωνήσω με την τράπεζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronos Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Κανά τριάρι μέρες είναι πάνω κάτω η εκκαθάριση... Και το refund συνήθως το βλέπεις στο λογ/μό σου, καθώς από εκεί γίνονται οι κινήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Πήρα την προπληρωμένη της Eurobank και πήγα να κλείσω εισιτήριο στην Aegean αλλά μου είπε ότι "υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα σας". Πήρα Aegean και αυτή που μίλησα δεν ήξερε τη συγκεκριμένη αλλά μου είπε ότι Attica δέχονται. Πήρα και στη eurobank και δεν μπορούσαν άμεσα να δουν αν υπάρχει πρόβλημα γιατί το σύστημά τους ήταν κάτω (άλλο κι αυτό κάθε μέρα κλείνουν καμιά ώρα ή ώρες αλλά αν τους το πεις κάνουν τον κινέζο) αλλά μου είπαν και ότι δεν τη δέχονται όλα τα site. Είπα ότι δεν είναι τυχαίο αλλά η Aegean αλλά δεν ήξερε τι γίνεται. Θα ξαναπάρω αργότερα να δούμε πιο συγκεκριμένα. Έχει προσπαθήσει κανείς για να ξέρω και να γλυτώσω χρόνο; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Πήρα την προπληρωμένη της Eurobank και πήγα να κλείσω εισιτήριο στην Aegean αλλά μου είπε ότι "υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα σας". Πήρα Aegean και αυτή που μίλησα δεν ήξερε τη συγκεκριμένη αλλά μου είπε ότι Attica δέχονται. Πήρα και στη eurobank και δεν μπορούσαν άμεσα να δουν αν υπάρχει πρόβλημα γιατί το σύστημά τους ήταν κάτω (άλλο κι αυτό κάθε μέρα κλείνουν καμιά ώρα ή ώρες αλλά αν τους το πεις κάνουν τον κινέζο) αλλά μου είπαν και ότι δεν τη δέχονται όλα τα site. Είπα ότι δεν είναι τυχαίο αλλά η Aegean αλλά δεν ήξερε τι γίνεται. Θα ξαναπάρω αργότερα να δούμε πιο συγκεκριμένα. Έχει προσπαθήσει κανείς για να ξέρω και να γλυτώσω χρόνο; Αν η καρτα εκδοθηκε σημερα θα σου προτεινα να περιμενεις μεχρι αυριο και να δοκιμασεις να την χρησιμοποιησεις ξανα.Ισως χρειαζεται μια μερα για να ενημερωθει το συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Αν η καρτα εκδοθηκε σημερα θα σου προτεινα να περιμενεις μεχρι αυριο και να δοκιμασεις να την χρησιμοποιησεις ξανα.Ισως χρειαζεται μια μερα για να ενημερωθει το συστημα. Χτες εκδόθηκε και την είδα και απευθείας στο web-banking. Σήμερα τη φόρτισα κιόλας. Edit: H Eurobank μου επιβεβαίωσε ότι η κάρτα είναι ΟΚ και λέει ότι φταίει η Aegean αν δεν την υποστηρίζει... Πήρα Aegean και έδωσα τηλεφωνικά τον αριθμό και πέρασε κανονικά. Δε νομίζω να είχα κάνει λάθος πληκτρολόγηση γιατί το διπλοτσέκαρα. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Kalispera Mia xari an mporeite Lew na mpw sto kosmo toy stoiximatos...mesw internet Alla me proplirwmeni karta ginetai?? Ti proteinete...? An exete kai kana kalo site me plirofories - forum's kai gia paiksimo plz note me... Eyxaristw :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Attica gift card....και εισαι ετοιμος σε 10 λεπτα:cool: Την δεχονται και ολες οι γνωστες εταιριες:) Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts