Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.718 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      929
    • Έχω MasterCard
      448
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

On 21/4/2025 at 7:12 ΜΜ, paanos said:

Οι παλιές Aegean Visa (σκούρο μπλε) αντικαταστάθηκαν από τις Aegean Visa και Aegean Visa Premium και από όσο ξέρω θα τρέξει ξανά σε αυτές ενέργεια αντικατάστασης με την νέα Aegean Visa.

Μόλις ανανεώθηκε η  AΕGEAN VISA (σκούρα μπλε και χωρίς συνδρομή)  κάρτα,  με λήξη  6/2025 .

Φαίνεται ότι πήρε παράταση η αντικατάσταση της;

Πάντως και στο παρελθόν , είχε ανακοινωθεί η κατάργηση της , χωρίς όμως να εφαρμοσθεί.

30 minutes ago, Nabonidus said:

Μόλις ανανεώθηκε η  AΕGEAN VISA (σκούρα μπλε και χωρίς συνδρομή)  κάρτα,  με λήξη  6/2025 .

Πάντως και στο παρελθόν , είχε ανακοινωθεί η κατάργηση της , χωρίς όμως να εφαρμοσθεί.

Ήρθε το ίδιο μπλε πλαστικό; Περίμενε μέχρι να τη λάβεις.

43 minutes ago, Nabonidus said:

ένα μηνα;

Αν η πληρωμή γίνει με κάρτα flexy της εθνικής μέσω paypal γίνονται οι δόσεις κανονικά; Επίσης... υπάρχει καλύτερη επιλογή για δόσεις σε αγορές από site του εξωτερικού; 

1 hour ago, SERS1612 said:

Αν η πληρωμή γίνει με κάρτα flexy της εθνικής μέσω paypal γίνονται οι δόσεις κανονικά; Επίσης... υπάρχει καλύτερη επιλογή για δόσεις σε αγορές από site του εξωτερικού; 

Η καλύτερη επιλογή είναι με πιστωτική Πειραιώς που μπορείς να κάνεις όποια συναλλαγή θέλεις μέχρι και 12 άτοκες δόσεις με χρέωση 0.30 κάθε δόση

55 minutes ago, testatos said:

Η καλύτερη επιλογή είναι με πιστωτική Πειραιώς που μπορείς να κάνεις όποια συναλλαγή θέλεις μέχρι και 12 άτοκες δόσεις με χρέωση 0.30 κάθε δόση

Δυστυχώς η Πειραιώς δεν εκδίδει ,πλέον,καινούργιες κάρτες με αξιόλογα πιστωτικά όρια .Μόνο όσοι τις έχουν από τις καλές εποχές .Μακαρι να είχαν την προσφορά και οι υπόλοιπες συστημικές ,που λειτουργούν κανονικά …

10 minutes ago, oikonomos said:

Δυστυχώς η Πειραιώς δεν εκδίδει ,πλέον,καινούργιες κάρτες με αξιόλογα πιστωτικά όρια .

Δηλαδή?

Όποιος πάει με αξιόλογο εκκαθαριστικό παίρνει και αξιόλογο όριο.

Edited by nikiforos_

4 ώρες πριν, testatos said:

Ευχαριστώ για την απάντησή. Με Πειραιώς δεν συνεργάζομαι. Κάτι από alpha, εθνική, άλλη υπηρεσία (τύπου klarna). Γνωρίζεις αν η flexy με paypal κάνει δόσεις; 

6 ώρες πριν, oikonomos said:

Δυστυχώς η Πειραιώς δεν εκδίδει ,πλέον,καινούργιες κάρτες με αξιόλογα πιστωτικά όρια .Μόνο όσοι τις έχουν από τις καλές εποχές .Μακαρι να είχαν την προσφορά και οι υπόλοιπες συστημικές ,που λειτουργούν κανονικά …

Πλέον από πότε και μετά εννοείς; Έχω πιστωτικές σε 3 απο της 4 συστημικές και στην πειραιώς έχω 3 κάρτες. (Αλλά με δυνατό εκκαθαριστικό)

2 ώρες πριν, SERS1612 said:

Ευχαριστώ για την απάντησή. Με Πειραιώς δεν συνεργάζομαι. Κάτι από alpha, εθνική, άλλη υπηρεσία (τύπου klarna). Γνωρίζεις αν η flexy με paypal κάνει δόσεις; 

λογικά θα σου την μετατρέψει σε δόσεις δεν αναφέρει κάτι για αγορές απο το εξωτερικό πάρα μόνο ότι δεν λειτουργεί σε τυχερά παιχνίδια και μεταφορές χρημάτων (τύπου Revolut). Αν και η χρεώσεις είναι λίγο "υψηλές" για αυτά που προσφέρει.

Σου προτείνω όμως να ξεκινήσεις μια συνεργασία με την πειραιώς αν θέλεις την συγκεκριμένη λειτουργία , τρέχει και promo τώρα για άνοιγμα λογαριασμού μέσω κινητού και για έκδοση πιστωτικής online. 

Αν θέλεις μπορείς να ψάξεις και την TBI Bank αν έχει κάτι που σε ενδιαφέρει.

Screenshot_20250518_172707_Adobe Acrobat.jpg

Edited by testatos

On 14/5/2025 at 5:29 ΜΜ, paanos said:

Ήρθε το ίδιο μπλε πλαστικό; Περίμενε μέχρι να τη λάβεις.

Ούτε εγώ την έχω λάβει ακόμα, αλλά στην εφαρμογή έχει το ίδιο μπλε εικονίδιο συν το πεδίο ενεργοποίηση. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι καταργείται, από πού έχεις την πληροφόρηση;

Με αφορμή την ψηφοφορία της Eurovision μου έχει δημιουργηθεί η απορία: με κάρτα Revolut, N26 ή Curve θα μπορούσε κανείς να ψηφίσει στο esc.vote δηλώνοντας άλλη περιοχή ψηφοφορίας;

logo-vwclub-2016.png

20 ώρες πριν, tenderprey said:

Ούτε εγώ την έχω λάβει ακόμα, αλλά στην εφαρμογή έχει το ίδιο μπλε εικονίδιο συν το πεδίο ενεργοποίηση. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι καταργείται, από πού έχεις την πληροφόρηση;

Εκ των έσω. Και είχε προηγηθεί επικοινωνία ξανά σε κατόχους παλιάς για αλλαγή.

3 ώρες πριν, GraveDigger said:

Με αφορμή την ψηφοφορία της Eurovision μου έχει δημιουργηθεί η απορία: με κάρτα Revolut, N26 ή Curve θα μπορούσε κανείς να ψηφίσει στο esc.vote δηλώνοντας άλλη περιοχή ψηφοφορίας;

Όχι… Ζητούσε κάρτα από ιδρύματα εντός της χώρας. Το δοκίμασα από περιέργεια και μου έβγαλε ότι δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

ενφια  με κάρτα ξένης τράπεζας γιατί δε με αφήνει να πληρώσω ( στο gsis.gr) ? Νομίζω είχε βγάλει και ανακοίνωση η ΑΑΔΕ οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις "ξένη" κάρτα.

Edited by Nikos_s3

17 ώρες πριν, paanos said:

Όχι… Ζητούσε κάρτα από ιδρύματα εντός της χώρας. Το δοκίμασα από περιέργεια και μου έβγαλε ότι δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Δηλαδή δοκίμασες να βάλεις συνδυασμό Λιθουανίας με Revolut ή Γερμανίας με N26 για παράδειγμα;

logo-vwclub-2016.png

απλα σε ολους σας αγαπη που στηριζετε το θεσμο της eurovision ❤️ 

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

19 ώρες πριν, Nikos_s3 said:

ενφια  με κάρτα ξένης τράπεζας γιατί δε με αφήνει να πληρώσω ( στο gsis.gr) ? Νομίζω είχε βγάλει και ανακοίνωση η ΑΑΔΕ οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις "ξένη" κάρτα.

Με visa από τράπεζα Αμερικής έχω την εντύπωση ότι το δέχεται 

3 ώρες πριν, GraveDigger said:

Δηλαδή δοκίμασες να βάλεις συνδυασμό Λιθουανίας με Revolut ή Γερμανίας με N26 για παράδειγμα;

Δοκίμασα με χώρα Ελλάδα και χώρα Γαλλία (σ αυτες έχω τοπικό νούμερο κινητού) να πληρώσω με Revolut, και δεν το πήρε. πιθανότατα Λιθουανία θα μπορούσα να ψηφίσω, αν βέβαια υπάρχει επιλογή Λιθουανία;;; Ν26 δεν έχω.

απο περιεργεια ποσο ειχε η πληρωμη;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 minute ago, HEO said:

απο περιεργεια ποσο ειχε η πληρωμη;;

Πάει όσο η χρέωση του SMS στη χώρα. Γαλλία 0,90€, εδώ 0,68

Οπότε εκτιμώ πως κάποιος θα μπορούσε να ψηφίσει υποκρινόμενος τον Λιθουανό με κάρτα Revolut ή υποκρινόμενος τον Γερμανό με κάρτα N26.

logo-vwclub-2016.png

χμμμ δεν ξερω αλλα βαση του αριθμου της καρτας μου που εχω στη revo μου λεει εκδοση Ουκρανια, οποτε τελικα δεν ξερω αν παιζει ρολο το ΙΒΑΝ που εχεις στην τραπεζα ή η χωρα που εκδοθηκε η καρτα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

49 minutes ago, stathis123 said:

χμμμ δεν ξερω αλλα βαση του αριθμου της καρτας μου που εχω στη revo μου λεει εκδοση Ουκρανια, οποτε τελικα δεν ξερω αν παιζει ρολο το ΙΒΑΝ που εχεις στην τραπεζα ή η χωρα που εκδοθηκε η καρτα...

απο περιεργεια παλι 🙂

εβαλα την revolut μου στο https://www.bindb.com/bin-database

και εβγαλε χωρα UK, η Ν26 εβγαλε DE και η monese και αυτη UK (εχει λογαριασμο στο Βελγιο)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, stathis123 said:

Η χώρα όπως προκύπτει απο τον 16ψηφιο εχει σημασία. 

On 18/5/2025 at 11:29 ΠΜ, oikonomos said:

Δεν είναι τόσο large οσο η NBG, που δινει 6-7,000 για πλάκα, αλλά και πάλι δίνει decent όρια. Νέος σχετικά πελάτης, χωρις τρελό εισόδημα και εβγαλα 3,500 στη Gold και δωρεαν χωρις όρους πριν 1.5-2 χρονια. Θεωρώ οτι με ένα μηνιαιο εισόδημα ~2,000 βγάζει άνετα η Πειραιώς 5Κ και πάνω όριο

Edited by Kipouros_tou_GAP