Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

2 ώρες πριν, karib said:

Πλαστικο χρημα παιδια. Και προσεχως ηλεκτρονικο.

Μια συμβουλη, σε οποιον δεν θελει να ζησουν τα παιδια του σαν σκλαβοι, εκτος αν θελει να παραδοθει απο μονος του:

υποστηριξτε τα μετρητα!

Προτείνω περισσότερο χρόνο σε σεμινάρια χρηματοοικονομικών και λιγότερο χρόνο στο Facebook.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι να σου πω φίλε μπορεί και να κάνω λάθος. Το πρόστιμο που αναφέρεται αφορά το αφορολογητο. Από την στιγμή που δεν έχουμε αφορολογητο δεν υπάρχει και πρόστιμο. Αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη.
Θα ρωτήσω και τον λογιστή μου με την πρώτη ευκαιρία.

Στάλθηκε από το S21FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λοιπόν είχατε δίκιο μεν ότι από επαγγελματικό λογαριασμό δεν στέλνονται οι αγορές αυτόματα για το 30% με αποδείξεις αλλά ο κωδικός μένει ανοικτός οπότε μπορεί να βάλεις manually όταν κάνεις την δήλωση αποδείξεις.

Πλαστικο χρημα παιδια. Και προσεχως ηλεκτρονικο.
Μια συμβουλη, σε οποιον δεν θελει να ζησουν τα παιδια του σαν σκλαβοι, εκτος αν θελει να παραδοθει απο μονος του:
υποστηριξτε τα μετρητα!
Είναι θέμα διαχείρισης και ελέγχου, αν δεν μπορείς κουβαλάς μετρητά

Το ότι έχεις κάρτα σημαίνει ότι έχεις ένα εργαλείο και όχι μια λευκή επιταγή

Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

20 ώρες πριν, ilka71 said:
On 4/9/2023 at 2:22 ΜΜ, christou said:
Τι να σου πω φίλε μπορεί και να κάνω λάθος. Το πρόστιμο που αναφέρεται αφορά το αφορολογητο. Από την στιγμή που δεν έχουμε αφορολογητο δεν υπάρχει και πρόστιμο. Αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη.
Θα ρωτήσω και τον λογιστή μου με την πρώτη ευκαιρία.

Στάλθηκε από το S21FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λοιπόν είχατε δίκιο μεν ότι από επαγγελματικό λογαριασμό δεν στέλνονται οι αγορές αυτόματα για το 30% με αποδείξεις αλλά ο κωδικός μένει ανοικτός οπότε μπορεί να βάλεις manually όταν κάνεις την δήλωση αποδείξεις.

Το θεμα δεν ειναι αν μπορει να τις περασεις με το χερι, το θεμα ειναι οτι απο το σύνολο των δαπανών που εχεις πρέπει να επιλεξεις ποιες συναλλαγές και ποια πόσα πρέπει να περάσεις, οπως καταλαβαινεις στην διαρκεια του χρόνου ειναι σχεδον αδυνατον να κανεις αυτον τον διαχωρισμό γιατι οι συναλλαγές ειναι άπειρες.

Όσο δύσκολο είναι για εσένα , άλλο τόσο δύσκολο είναι και για τον εφοριακό , αν υποθέσουμε ότι θα κάνει έλεγχο.

Καλή την πίστη ότι θέλεις δηλώνεις.

Edited by Vasileios

Το θεμα δεν ειναι αν μπορει να τις περασεις με το χερι, το θεμα ειναι οτι απο το σύνολο των δαπανών που εχεις πρέπει να επιλεξεις ποιες συναλλαγές και ποια πόσα πρέπει να περάσεις, οπως καταλαβαινεις στην διαρκεια του χρόνου ειναι σχεδον αδυνατον να κανεις αυτον τον διαχωρισμό γιατι οι συναλλαγές ειναι άπειρες.
για το 30% του εισοδήματος ΔΕΝ επιλέγεις συγκεκριμένες αγορές. εκτός λίγων εξαιρέσεων όλες παίρνανε. Anyway από εδώ και πέρα θα κάνω αυτό που έκανα στην εθνική. πέρασμα από τον επαγγελματικό στον προσωπικό Viva και από εκεί πληρωμή. απλά έτσι δεν θα έχω επιστροφή της προμήθειας αλλά δεν πειράζει

On 6/9/2023 at 12:33 ΜΜ, Christos kitsos said:

Καλησπέρα.. χρωστάω μια πιστωτική που δεν πληρώνονταν από ένα συγγενικό πρόσωπο και μου βγάλανε δάνειο με δόσεις..Μπορώ να βγάλω πιστωτική από άλλη τράπεζα γιατί έχασα και την δική μου λόγω του συμβάντος??Η θα δουν ότι χρωστάω και θα μου ακυρώσουν?

Τι εννοείς πως "έχασες και την δική σου"; Σου έκλεισαν την κάρτα σου και συμπεριέλαβαν όλες τις οφειλές σε δάνειο; Λογικά εφόσον υπάρχει δάνειο ρύθμισης δεν θα προβεί καμία τράπεζα σε έκδοση πιστωτικής, αλλά κάνε μια προσπάθεια. Όλες παρέχουν την δυνατότητα να κάνεις αίτηση ηλεκτρονικά χωρίς να πας σε κατάστημα

On 6/9/2023 at 12:59 ΜΜ, al3x1k0 said:

Λήγουν οι πόντοι μου στο go4more. Αν τους κάνω μεταφορά σε 3ο και πάλι πίσω (όπως στην Alpha), θα ανανεωθεί η διάρκεια ισχύος;

Παλιά που το είχα κάνει (έστειλα σε άλλον) νομίζω πως είχε ανανεωθεί η ημερομηνία, αλλά πάνε χρόνια και δεν είμαι βέβαιος.

On 6/9/2023 at 1:57 ΜΜ, rio0013 said:

Καλησπέρα, 

Σήμερα προχώρησα σε εξόφληση του χρέους που είχα στην κάρτα περίπου 1500 ευρώ,

Η κάρτα φαινόταν ακυρωμενη στο ebanking, 

Τωρα που πληρώθηκε θα ξανά ενεργοποιηθεί;

Ενδεχομένως να ανοίξει αυτόματα. Επικοινώνησε με την τράπεζα για να το διευκρινίσεις.

logo-vwclub-2016.png

Καλησπέρα,

μου έστειλε η eurobank την πιστωτική κάρτα euroline style.Δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα.θέλω να μάθω επειδή δεν γνωρίζω εάν κάνω αγορά πχ κωτσόβολο και το βάλω με δόσεις εάν τέλος του μήνα πρέπει να πλήρώσω κάποιο ποσό πέρα από αυτό της δόσεις.Το ίδιο θέλω να κάνω και την ασφάλεια του αυτοκινήτου.Δεν έχω σκόπο να τραβήξω μετρητά.

Όχι δεν θα πληρώσεις κάτι εξτρα. Γιατί τη συγκεκριμένη κάρτα όμως; Το πλαστικό της δεν έχει καν ανέπαφο 

On 8/9/2023 at 3:37 ΜΜ, GraveDigger said:

Τι εννοείς πως "έχασες και την δική σου"; Σου έκλεισαν την κάρτα σου και συμπεριέλαβαν όλες τις οφειλές σε δάνειο; Λογικά εφόσον υπάρχει δάνειο ρύθμισης δεν θα προβεί καμία τράπεζα σε έκδοση πιστωτικής, αλλά κάνε μια προσπάθεια. Όλες παρέχουν την δυνατότητα να κάνεις αίτηση ηλεκτρονικά χωρίς να πας σε κατάστημα

Παλιά που το είχα κάνει (έστειλα σε άλλον) νομίζω πως είχε ανανεωθεί η ημερομηνία, αλλά πάνε χρόνια και δεν είμαι βέβαιος.

Ενδεχομένως να ανοίξει αυτόματα. Επικοινώνησε με την τράπεζα για να το διευκρινίσεις.

Φίλε το τελευταίο το γνωρίζεις;;

Γιατί κάποιος εδώ είπε ότι αφού φαίνεται ακυρωμενη δεν ξανά ανοίγει...

On 9/9/2023 at 11:58 ΜΜ, rio0013 said:

Φίλε το τελευταίο το γνωρίζεις;;

Γιατί κάποιος εδώ είπε ότι αφού φαίνεται ακυρωμενη δεν ξανά ανοίγει...

Επικοινώνησε με την τράπεζα για να το διευκρινίσεις. Αυτοί θα σου απαντήσουν υπεύθυνα. Ξέρω πως σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται αυτόματα μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες ενώ σε άλλες περιπτώσεις χρειάζεται αίτηση επανέκδοσης από τον πελάτη για το υφιστάμενο συμβόλαιο πιστωτικής κάρτας.

logo-vwclub-2016.png

Καλησπέρα σας! Προσπαθώ να κάνω εγγραφή νέου πελάτη στην εθνική μέσω της εφαρμογής αλλά μου βγάζει ότι είναι προσωρινά μη διαθέσιμη. Έστειλα μήνυμα στην εθνική στο Facebook και μου είπαν ότι υπήρχε μια τεχνική δυσλειτουργια αλλά τώρα λειτουργεί κανονικά. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να μην μπορώ να ξεκινήσω την διαδικασία. Έχετε και σεις το ίδιο θέμα;

Στάλθηκε από το SM-A336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

3 ώρες πριν, theo4850 said:

Καλησπέρα σας! Προσπαθώ να κάνω εγγραφή νέου πελάτη στην εθνική μέσω της εφαρμογής αλλά μου βγάζει ότι είναι προσωρινά μη διαθέσιμη. Έστειλα μήνυμα στην εθνική στο Facebook και μου είπαν ότι υπήρχε μια τεχνική δυσλειτουργια αλλά τώρα λειτουργεί κανονικά. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να μην μπορώ να ξεκινήσω την διαδικασία. Έχετε και σεις το ίδιο θέμα;

Οι τραπεζες όταν κάνεις εσυ λάθος δεν δίνουν και τα κατάλληλα μηνύματα ώστε να σε βγάλουν απο το αδιέξοδο, ξανακάνε την διαδικασια με προσοχή.

Οι τραπεζες όταν κάνεις εσυ λάθος δεν δίνουν και τα κατάλληλα μηνύματα ώστε να σε βγάλουν απο το αδιέξοδο, ξανακάνε την διαδικασια με προσοχή.
Δεν έχω κάνει κάτι λάθος. Ακολούθησα την διαδικασία που έπρεπε αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα που σας είπα.

Ομάδα μπορούμε να αυξήσουμε το πιστωτικό όριο κάρτας Πειραιώς; Έστω και με αίτηση από το e-banking, δεν θέλω να τρέχω στις τράπεζες, υπάρχει λύση;

On 12/9/2023 at 4:56 ΜΜ, arma said:

Ομάδα μπορούμε να αυξήσουμε το πιστωτικό όριο κάρτας Πειραιώς; Έστω και με αίτηση από το e-banking, δεν θέλω να τρέχω στις τράπεζες, υπάρχει λύση;

Εγώ έκανα αίτηση για νέα κάρτα από το e-card διότι δεν μου έδινε την επιλογή για αύξηση πιστωτικού ορίου.

logo-vwclub-2016.png

On 12/9/2023 at 4:56 ΜΜ, arma said:

Οχι δεν μπορείς μονο αν πας στην τραπεζα και μάλιστα με όλη την χαρτουρα, εκκαθάριστικο, ταυτότητα, λογαριασμό δεκο και αν στο εγκρίνουν 

Έχω βρεθεί δικαιούχος ενός παλιού τρεχούμενου επαγγελματικού plus της εθνικής και διάβαζα στα χαρακτηριστικά του ότι δικαιούμαι 10% έκπτωση στα ασφαλιστρα αυτοκινήτου στην εθνική ασφαλιστική. 
γνωριζει κάποιος αν η έκπτωση εφαρμόζεται μέσω ανεξάρτητου ασφαλιστή η μέσω ασφαλιστών της εθνικής τράπεζας;

καταντάει κουραστικό πλέον κάθε 20 μέρες περίπου να μου το ζητάει αυτό η άλφα! προχτές μου το έκανε και η eurobank! τι δι όλο συμβαίνει;; 4ca9df0ab7b8be15c4c743b093824f35.jpg

Αν το κινητό σου λόγω knox / root κλπ αλλάζει τα ID των βιομετρικών, είναι λογικό να καταλαβαίνουν οι εφαρμογές ότι άλλαξες κάτι και να σε πετάνε. 

Αν το κινητό σου λόγω knox / root κλπ αλλάζει τα ID των βιομετρικών, είναι λογικό να καταλαβαίνουν οι εφαρμογές ότι άλλαξες κάτι και να σε πετάνε. 
δεν είμαι ποτέ ρουτ. ένα απλό s21 fe έχω μαμά. το ίδιο έκανε και με το A31 και Α72

Έχουν πιστωθεί σε κανέναν οι έξτρα go4more πόντοι απο το προωθητικό της Shell τον Ιούλιο;

2 ώρες πριν, Kipouros_tou_GAP said:

Έχουν πιστωθεί σε κανέναν οι έξτρα go4more πόντοι απο το προωθητικό της Shell τον Ιούλιο;

Ναι, μοιυ πιστώθηκαν με ξεχωριστές συναλλαγές (μία για κάθε συναλλαγή που είχα κάνει τότε) στις 6/9 με την ένδειξη "Επιβράβευση καμπάνιας Shell".

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

On 22/9/2023 at 4:04 ΜΜ, geoponer said:

Ναι, μοιυ πιστώθηκαν με ξεχωριστές συναλλαγές (μία για κάθε συναλλαγή που είχα κάνει τότε) στις 6/9 με την ένδειξη "Επιβράβευση καμπάνιας Shell".

Όντως μου πιστώθηκαν και εμένα. Στην εφαρμογή δε φαίνονταν (για αυτό και ρώτησα) αλλά όταν πήγα να κάνω εξαργύρωση, το ποσό ηταν μεγαλύτερο απο αυτό που έδειχνε η εφαρμογή.

3 ώρες πριν, Kipouros_tou_GAP said:

Όντως μου πιστώθηκαν και εμένα. Στην εφαρμογή δε φαίνονταν (για αυτό και ρώτησα) αλλά όταν πήγα να κάνω εξαργύρωση, το ποσό ηταν μεγαλύτερο απο αυτό που έδειχνε η εφαρμογή.

Είχα κι εγώ θέμα με την εφαρμογή Go4More, και δεν έβλεπα καμία συναλλαγή τον τελευταίο μήνα. Καθάρισα τα δεδομένα της εφαρμογής, έκανα ξανά login και μετά φάνηκαν όλες οι συναλλαγές κανονικά.

Πριν από δυο-τρεις μέρες μου πιστώθηκαν και οι πόντοι από τις συναλλαγές στην AVIN.

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus