katsiletra Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Αύξηση πιστωτικού ορίου στην Εθνική μόνο σε κατάστημα γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 4 ώρες πριν, katsiletra said: Αύξηση πιστωτικού ορίου στην Εθνική μόνο σε κατάστημα γίνεται; Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Ναι γινεται! Eurobank, Alpha, viva κλπ... επειδή έψαξα τώρα τελευταία επειδή κάνω λίγες κινήσεις με pos. τώρα έχω εθνική τερματικό. πάγιο 6.90+2 ευρώ διαχειριστικα εξοδα(μλκιες) =8.90/μήνα συν 0.90 %ανά συναλλαγή.τώρα ρώτησα.. eurobank πήγα έκλεισα και ραντεβού αλλά το ακύρωσα γιατί δεν είχα διαβάσει ότι για χωρίς προμήθεια πρέπει ΝΔ κάνεις μίνιμουμ 600 pos /εξάμηνο!αλφα Bank πάλι στην αρχή μου είπαν μόνο 3.5 ευρώ πάγιο. κλείνω ραντεβού αλλά παίρνω τηλ πριν και μου λέει πλέον είναι στη 2. 5 ευρώ συν 5 ευρώ πάγιο. αλλά το εξωφρενικό είναι ότι όταν ρώτησα εάν θέλω να μεταφέρω από τον επαγγελματικό λογαριασμό στον απλό τα χρήματα για να τα χρησιμοποιει και η σύζυγος ζητάνε ΣΥΝ 12 ΕΥΡΏ ΤΟ ΜΉΝΑ! μόνο να στείλεις στον επαγγελματικό είναι δωρεάν. από εκεί στον απλό θέλει 13 ευρώ το μήνα!τέλος τώρα πάλι κοιτάω την viva αλλά και εκεί τα χρήματα θα τα βλέπω μόνο εγώ ενώ θέλω να είναι διαθέσιμα σε κοινό λογαριασμό με την οικογένεια! έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Δεν έρχεται με ΕΛΤΑ. Η Πειραιώς στέλνει με μια courier που λέγεται WPS. Ελπίζω να βγάλεις άκρη.Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι την έστειλαν αρχές Φεβρουαρίου που είναι ο μήνας που λήγει η κάρτα. Όντως τα στέλνουν με WPS σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση αλλά στην περιοχή μου αν δεν κάνω λάθος παραδίδονται στα ΕΛΤΑ καθώς δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα τους αλλιώς σε ειδοποιούν να την παραλάβεις από κατάστημα τουλάχιστον να την χρεωστική μου έτσι είχε γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 (edited) 43 minutes ago, dennis99 said: Όντως τα στέλνουν με WPS Δηλαδή; Edited February 17, 2023 by alfeios Λάθος Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι την έστειλαν αρχές Φεβρουαρίου που είναι ο μήνας που λήγει η κάρτα. Όντως τα στέλνουν με WPS σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση αλλά στην περιοχή μου αν δεν κάνω λάθος παραδίδονται στα ΕΛΤΑ καθώς δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα τους αλλιώς σε ειδοποιούν να την παραλάβεις από κατάστημα τουλάχιστον να την χρεωστική μου έτσι είχε γίνει Σε δυσπροσιτες περιοχες, οπως χωρια για παραδειγμα, η αλληλογραφια της WPS ερχεται μεσω ΕΛΤΑ, και συνηθως μενουν στα ΕΛΤΑ για λογους ασφαλειας να μη χαθει η καρτα/εγγραφο με το pin (τουλαχιστον ετσι γινοταν στο ταχυδρομειο οπου εργαζομουν για ενα χρονικο διαστημα). Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Ναι εμείς εδώ θεωρούμαστε δυσπρόσιτη περιοχή και από όσο θυμάμαι από προηγούμενες φορες οι φακελοι της Πειραιώς έμεναν στα ΕΛΤΑ ή σου έλεγαν να περάσεις να πάρεις την κάρτα από το κατάστημα τους . Αλλά τι να πεις τώρα και τα ΕΛΤΑ βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Περιμένω πιστωτική από Εθνική εδώ και 1.5 εβδομάδα που εκδόθηκε κανένα σημάδι ζωής... Έχει βάλει η Εθνική στα καταστήματα της επιτόπου έκδοση καρτών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 Μόνο χρεωστική παίρνεις από κατάστημα, πιστωτική εκδίδεται από τα κεντρικά και τη στέλνουν στη διεύθυνση του πελάτη. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ τους τελευταίους μήνες με το θέμα αυτό. Έστειλαν την πιστωτική στις αρχές ΔΕΚ 22, την την παρέλαβα ποτέ, στα μέσα ΙΑΝ 23 ζήτησα την έκδοση νέας, που την παρέλαβα σε 3- μέρες! Μπορείς να ενημερωθείς για την έκδοση και αποστολή της κάρτας από το 210 4848484. 1 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 Πάντως εγώ νέα πιστωτική της Alpha Bank την είχα στα χέρια μου ακριβώς μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία που εκδόθηκε. Με απλό ΕΛΤΑ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 Πάντως εγώ νέα πιστωτική της Alpha Bank την είχα στα χέρια μου ακριβώς μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία που εκδόθηκε. Με απλό ΕΛΤΑΤο ίδιο και με την hsbc σε μια εβδομάδα η κάρτα ήταν στα χέρια μουSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 (edited) Αντιμετωπίσω το παρακάτω πρόβλημα. Εχω το Xiaomi 11 Lite 5G NE κι εδω και ενα χρόνο εχω περασει τις κάρτες μου στο Google pay (πορτοφόλι) και κάνω τις αγορές μου με αυτο το προγραμμα και με το NFC του τηλεφώνου Την προηγούμενη εβδομαδα το τηλεφωνο ελαβε αυτοματη ενημέρωση - αναβάθμιση σε MIUI 14 (14.0.4.0) Την ίδια μερα πρόσθεσα μια νέα πιστωτική κάρτα της Alpha Bank Απο την επόμενη μέρα πλησιαζοντας το κινητό σε POS εμφανιζεται το παρακάτω μηνυμα (2 φωτογραφιες) Το ίδιο προβλημα παρουσιαζει οποια καρτα και αν εχεις επιλλεξει, όχι μονο με την νεα Χρησιμοποισα την νεα κάρτα όχι ανεπαφα, πιστευοντας ότι θελει ετσι την πρωτη φορα, δεν διορθωθηκε κατι Εκανα ελεγχο στις ρυθμίσεις του NFC στο τηλεφωνο, δεν βρηκα κατι Διεγραψα ολες τις καρτες απο το Google pay και τις προσθεσα ξανα, δεν διορθωθηκε κάτι Καποια στιγμη, περασαν πληρωμές και με την νεα καρτα, και με αλλη, πιστεψα οτι το προβλημα διορθωθηκε αλλα την επομενη μερα παλι το ιδιο Εκανα επαναφορα του NFC δεν αλλαξε κάτι Εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση του Google pay δεν διορθωθηκε κατι Σημειώνω ότι το ιδιο εμφανιζει αν αντι για το Google pay επιχειρήσω πληρωμή με το Alpha wallet, αρα βγαινει το συμπερασμα ότι δεν φταιει το Google pay αλλα οι ρυθμίσεις NFC του τηλεφώνου Τι μου προτεινετε; Edited February 19, 2023 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 14 minutes ago, alfeios said: Αντιμετωπίσω το παρακάτω πρόβλημα. Εχω το Xiaomi 11 Lite 5G NE κι εδω και ενα χρόνο εχω περασει τις κάρτες μου στο Google pay (πορτοφόλι) και κάνω τις αγορές μου με αυτο το προγραμμα και με το NFC του τηλεφώνου Την προηγούμενη εβδομαδα το τηλεφωνο ελαβε αυτοματη ενημέρωση - αναβάθμιση σε MIUI 14 (14.0.4.0) Την ίδια μερα πρόσθεσα μια νέα πιστωτική κάρτα της Alpha Bank Απο την επόμενη μέρα πλησιαζοντας το κινητό σε POS εμφανιζεται το παρακάτω μηνυμα (2 φωτογραφιες) Το ίδιο προβλημα παρουσιαζει οποια καρτα και αν εχεις επιλλεξει, όχι μονο με την νεα Χρησιμοποισα την νεα κάρτα όχι ανεπαφα, πιστευοντας ότι θελει ετσι την πρωτη φορα, δεν διορθωθηκε κατι Εκανα ελεγχο στις ρυθμίσεις του NFC στο τηλεφωνο, δεν βρηκα κατι Διεγραψα ολες τις καρτες απο το Google pay και τις προσθεσα ξανα, δεν διορθωθηκε κάτι Καποια στιγμη, περασαν πληρωμές και με την νεα καρτα, και με αλλη, πιστεψα οτι το προβλημα διορθωθηκε αλλα την επομενη μερα παλι το ιδιο Εκανα επαναφορα του NFC δεν αλλαξε κάτι Εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση του Google pay δεν διορθωθηκε κατι Σημειώνω ότι το ιδιο εμφανιζει αν αντι για το Google pay επιχειρήσω πληρωμή με το Alpha wallet, αρα βγαινει το συμπερασμα ότι δεν φταιει το Google pay αλλα οι ρυθμίσεις NFC του τηλεφώνου Τι μου προτεινετε; default εφαρμογή στο NFC ποια υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 (edited) 9 minutes ago, testatos said: default εφαρμογή στο NFC ποια υπάρχει; το Google pay Edited February 19, 2023 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 55 minutes ago, alfeios said: Αντιμετωπίσω το παρακάτω πρόβλημα. Εχω το Xiaomi 11 Lite 5G NE κι εδω και ενα χρόνο εχω περασει τις κάρτες μου στο Google pay (πορτοφόλι) και κάνω τις αγορές μου με αυτο το προγραμμα και με το NFC του τηλεφώνου Την προηγούμενη εβδομαδα το τηλεφωνο ελαβε αυτοματη ενημέρωση - αναβάθμιση σε MIUI 14 (14.0.4.0) Την ίδια μερα πρόσθεσα μια νέα πιστωτική κάρτα της Alpha Bank Απο την επόμενη μέρα πλησιαζοντας το κινητό σε POS εμφανιζεται το παρακάτω μηνυμα (2 φωτογραφιες) Το ίδιο προβλημα παρουσιαζει οποια καρτα και αν εχεις επιλλεξει, όχι μονο με την νεα Χρησιμοποισα την νεα κάρτα όχι ανεπαφα, πιστευοντας ότι θελει ετσι την πρωτη φορα, δεν διορθωθηκε κατι Εκανα ελεγχο στις ρυθμίσεις του NFC στο τηλεφωνο, δεν βρηκα κατι Διεγραψα ολες τις καρτες απο το Google pay και τις προσθεσα ξανα, δεν διορθωθηκε κάτι Καποια στιγμη, περασαν πληρωμές και με την νεα καρτα, και με αλλη, πιστεψα οτι το προβλημα διορθωθηκε αλλα την επομενη μερα παλι το ιδιο Εκανα επαναφορα του NFC δεν αλλαξε κάτι Εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση του Google pay δεν διορθωθηκε κατι Σημειώνω ότι το ιδιο εμφανιζει αν αντι για το Google pay επιχειρήσω πληρωμή με το Alpha wallet, αρα βγαινει το συμπερασμα ότι δεν φταιει το Google pay αλλα οι ρυθμίσεις NFC του τηλεφώνου Τι μου προτεινετε; Ωχ... Κάτι δεν έκατσε καλά στο update. Προσπάθησε να κατεβάσεις την τελευταία ενημέρωση, και περασέ την πάλι. Αλλιώς μάλλον hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 16 minutes ago, katsiletra said: Προσπάθησε να κατεβάσεις την τελευταία ενημέρωση, Πώς ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 7 minutes ago, alfeios said: Πώς ; Θα πας στις ρυθμίσεις, Έλεγχος για ενημερώσεις, και πάνω δεξιά θα πατήσεις τις τρεις τελείες, και μετά θα επιλέξεις λήψη τελευταίου πακέτου. Στις ρυθμίσεις του NFC στην θέση πορτοφολιού είναι επιλεγμένο το HCE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 7 minutes ago, katsiletra said: Θα πας στις ρυθμίσεις, Έλεγχος για ενημερώσεις, και πάνω δεξιά θα πατήσεις τις τρεις τελείες, και μετά θα επιλέξεις λήψη τελευταίου πακέτου. Στις ρυθμίσεις του NFC στην θέση πορτοφολιού είναι επιλεγμένο το HCE; Ιστορικό ενημερωσης εχει (Δεν εχει την ενημερωση MIUI) Και Ρυθμίσεις λήψεων Στις ρυθμίσεις του NFC στην θέση πορτοφολιού είναι επιλεγμένο το HCE Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 17 minutes ago, alfeios said: Ιστορικό ενημερωσης εχει (Δεν εχει την ενημερωση MIUI) Και Ρυθμίσεις λήψεων Στις ρυθμίσεις του NFC στην θέση πορτοφολιού είναι επιλεγμένο το HCE Θα πας Ρυθμίσεις, Η συσκευή μου, Έκδοση MIUI, και μετά θα πατήσεις τις τρεις τελείες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 10 minutes ago, katsiletra said: Θα πας Ρυθμίσεις, Η συσκευή μου, Έκδοση MIUI, και μετά θα πατήσεις τις τρεις τελείες. Αυτό κανω τωρα. Ληψη τελευταιου πακετου, το κατεβαζει ξανα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 7 minutes ago, alfeios said: Αυτό κανω τωρα. Ληψη τελευταιου πακετου, το κατεβαζει ξανα Ελπίζω να μην είναι bug της 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 1 minute ago, katsiletra said: Ελπίζω να μην είναι bug της 14 Αν ειναι, θα περιμενουμε να το λυσουν αυτοι. Τι αλλο να κανουμε; 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 On 19/2/2023 at 10:30 ΠΜ, alfeios said: Αντιμετωπίσω το παρακάτω πρόβλημα. Εχω το Xiaomi 11 Lite 5G NE κι εδω και ενα χρόνο εχω περασει τις κάρτες μου στο Google pay (πορτοφόλι) και κάνω τις αγορές μου με αυτο το προγραμμα και με το NFC του τηλεφώνου Την προηγούμενη εβδομαδα το τηλεφωνο ελαβε αυτοματη ενημέρωση - αναβάθμιση σε MIUI 14 (14.0.4.0) Την ίδια μερα πρόσθεσα μια νέα πιστωτική κάρτα της Alpha Bank Απο την επόμενη μέρα πλησιαζοντας το κινητό σε POS εμφανιζεται το παρακάτω μηνυμα (2 φωτογραφιες) Το ίδιο προβλημα παρουσιαζει οποια καρτα και αν εχεις επιλλεξει, όχι μονο με την νεα Χρησιμοποισα την νεα κάρτα όχι ανεπαφα, πιστευοντας ότι θελει ετσι την πρωτη φορα, δεν διορθωθηκε κατι Εκανα ελεγχο στις ρυθμίσεις του NFC στο τηλεφωνο, δεν βρηκα κατι Διεγραψα ολες τις καρτες απο το Google pay και τις προσθεσα ξανα, δεν διορθωθηκε κάτι Καποια στιγμη, περασαν πληρωμές και με την νεα καρτα, και με αλλη, πιστεψα οτι το προβλημα διορθωθηκε αλλα την επομενη μερα παλι το ιδιο Εκανα επαναφορα του NFC δεν αλλαξε κάτι Εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση του Google pay δεν διορθωθηκε κατι Σημειώνω ότι το ιδιο εμφανιζει αν αντι για το Google pay επιχειρήσω πληρωμή με το Alpha wallet, αρα βγαινει το συμπερασμα ότι δεν φταιει το Google pay αλλα οι ρυθμίσεις NFC του τηλεφώνου Τι μου προτεινετε; Ευχαριστω ολους σας για την βοήθεια. Το πρόβλημε λυθηκε με απεγκατασταση του Google πορτοφόλι (Όχι ξανα εγκατάσταση) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Σχετικά με την Mastercard Ενόπλων Δυνάμεων της Πειραιώς, βγήκε ανακοίνωση ότι από 13/4/23 η επιστροφή θα είναι 0,5% στο σύνολο των συναλλαγών με μέγιστο ποσό μηνιαίας επιστροφής τα €30 (όταν μέχρι τώρα ήταν 2% για σούπερ μάρκετ, καύσιμα και εκπαίδευση με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €100). Όταν την είχα εκδώσει, η επιστροφή ήταν 3% σε όλες τις αγορές και έκανα μηνιαίους λογαριασμούς €1.200-€1.400, ενώ με την αλλαγή των όρων στο 2% έπεσα στα €300-€600, γιατί εκμεταλλευόμουν προσφορές άλλων καρτών. Τουλάχιστον εξακολουθεί να είναι δωρεάν για όσους τη δικαιούνται Να είμαστε καλά να τη θυμόμαστε, όταν ακόμα υπάρχει η payzy που δίνει 1% σε όλες τις συναλλαγές και άλλες κάρτες που δίνουν 1%-2% σε καύσιμα, σούπερ μάρκετ κλπ. 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, geoponer said: Σχετικά με την Mastercard Ενόπλων Δυνάμεων της Πειραιώς, βγήκε ανακοίνωση ότι από 13/4/23 η επιστροφή θα είναι 0,5% στο σύνολο των συναλλαγών με μέγιστο ποσό μηνιαίας επιστροφής τα €30 (όταν μέχρι τώρα ήταν 2% για σούπερ μάρκετ, καύσιμα και εκπαίδευση με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €100). Όταν την είχα εκδώσει, η επιστροφή ήταν 3% σε όλες τις αγορές και έκανα μηνιαίους λογαριασμούς €1.200-€1.400, ενώ με την αλλαγή των όρων στο 2% έπεσα στα €300-€600, γιατί εκμεταλλευόμουν προσφορές άλλων καρτών. Τουλάχιστον εξακολουθεί να είναι δωρεάν για όσους τη δικαιούνται Να είμαστε καλά να τη θυμόμαστε, όταν ακόμα υπάρχει η payzy που δίνει 1% σε όλες τις συναλλαγές και άλλες κάρτες που δίνουν 1%-2% σε καύσιμα, σούπερ μάρκετ κλπ. Απλά διορθώστε με νομιζω ειναι απο τις ελαχιστες που εχουν μηδενικη χρεωση παγιου, κατι το οποιο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εχουν σταματησει να το δινουν. Βέβαι γενικα οι πιστωτικές μετά τα interchange fees εχουν σβησει 😞 Edited February 21, 2023 by stathis123 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts