TypeRS Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Ενεργοποίησα το iris σε ένα λογαριασμό στην εθνική αλλά πάω να στείλω από άλλο λογαριασμό αλλά δεν μου το εμφανίζει ακόμα, πρέπει να είναι εργάσιμη για να εμφανιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 (edited) Ενεργοποίησα το iris σε ένα λογαριασμό στην εθνική αλλά πάω να στείλω από άλλο λογαριασμό αλλά δεν μου το εμφανίζει ακόμα, πρέπει να είναι εργάσιμη για να εμφανιστεί; Σε διαφορετικό όνομα εννοείς έτσι; Κάπου διάβασα ότι είναι εργάσιμες μέρες (δε θυμάμαι το ωράριο). Αλλά σήμερα που το δοκίμασα πέρασε κανονικά (ήμουν ήδη εγγεγραμμένος όμως). Edited March 22, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Ναι σε διαφορετικό όνομα είναι, ενώ στην εθνική μου εμφανίζει ότι ενεργοποιήθηκε από την alpha και Πειραιώς που δοκίμασα να στείλω δεν το βρίσκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Επανέρχομαι. Από το site της alpha εδώ (λογικά το ίδιο θα ισχύει σε όλες τις τράπεζες): Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 08:00 έως τις 16:15 Αν έκανες σήμερα την εγγραφή. Λογικά μέχρι αύριο το πρωί στις 9 θα ξέρεις το αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Σευχαριστω ελπίζω να δουλέψει αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Σευχαριστω ελπίζω να δουλέψει αύριο Σου λέω μέχρι τις 9 το πρωί, γιατί τότε μου είχε έρθει άκυρο κι εμένα από την alpha λόγω αδρανούς λογαριασμού (έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου για να το καταλάβω). Αν περάσει, θα το ξέρεις και νωρίτερα πιστεύω. Πριν μερικές μέρες το ενεργοποίησα κι εγώ, μου έλυσε τα χέρια αυτές τις μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Μια άλλη ερώτηση για alpha οποίος ξέρεις, το διαθέσιμο υπόλοιπο στις δόσεις είναι διαφορετικό από το εφάπαξ όπως στην Eurobank Διαθέσιμο υπόλοιπο: Πιστωτικό όριο - τρέχουσα οφειλή Υπόλοιπο για δόσεις: Διαθέσιμο υπόλοιπο - μελλοντικές δόσεις Στην εθνική πχ υπάρχει κοινό όριο για εφάπαξ και με δόσεις αγορές Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Τελικά σήμερα δούλεψε κανονικά το iris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Τελικά σήμερα δούλεψε κανονικά το iris Ωραία. Ίσως ήταν για την πρώτη φορά να γινει σε εργάσιμη μέρα & ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Δε μπορώ να καταλάβω με αυτή τη κατάσταση που επικρατεί και με την απαγόρευση της κυκλοφορίας από σήμερα πως γίνεται οι τράπεζες να συνεχίζουν να χρεώνουν τα εμβάσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Οι τράπεζες είναι από τις υπηρεσίες που συνεχίζουν να δουλεύουν , και κάθε μαγαζί που δουλεύει χρεώνει τους πελάτες του. Δωρεάν καφέ δεν βρήκα πουθενά. Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν περιλαμβάνει τις τράπεζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Οι τράπεζες είναι από τις υπηρεσίες που συνεχίζουν να δουλεύουν , και κάθε μαγαζί που δουλεύει χρεώνει τους πελάτες του. Δωρεάν καφέ δεν βρήκα πουθενά. Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν περιλαμβάνει τις τράπεζες. Δεν υποστηρίζω κάποια από τις δύο πλευρές, αλλά η σύγκρισή σου δεν είναι εύστοχη. Ο καφές είναι περισσότερο προϊόν, παρά υπηρεσία. Η ΔΕΗ πχ θα μηδενίσει πάγια, τηλεπικοιωνανιακές εταιρείες δίνουν δωρεάν δεδομένα, κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Αν και δεν εχει σημασία το σημαίνον αλλά το σημαινόμενο , γα χάρη σου θα αλλάξω το παράδειγμα. Οι τράπεζες είναι από τις υπηρεσίες που συνεχίζουν να δουλεύουν , και κάθε μαγαζί που δουλεύει χρεώνει τους πελάτες του. Δωρεάν αποστολή γράμματος δεν βρήκα σε κανένα ταχυδρομείο. Η western Union αρνήθηκε να μου στείλει δωρεάν χρήματα στην Μάλτα παρ όλο που και εκεί και εδώ έχει κορονοϊό. Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν περιλαμβάνει τις τράπεζες. Και επιπλέον για όποιον δεν το κατάλαβε ούτε και αυτό , οι τράπεζες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η απασχόληση υπαλλήλων και μηχανημάτων δεν παρέχετε δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Αν και δεν εχει σημασία το σημαίνον αλλά το σημαινόμενο , γα χάρη σου θα αλλάξω το παράδειγμα. Οι τράπεζες είναι από τις υπηρεσίες που συνεχίζουν να δουλεύουν , και κάθε μαγαζί που δουλεύει χρεώνει τους πελάτες του. Δωρεάν αποστολή γράμματος δεν βρήκα σε κανένα ταχυδρομείο. Η western Union αρνήθηκε να μου στείλει δωρεάν χρήματα στην Μάλτα παρ όλο που και εκεί και εδώ έχει κορονοϊό. Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν περιλαμβάνει τις τράπεζες. Και επιπλέον για όποιον δεν το κατάλαβε ούτε και αυτό , οι τράπεζες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η απασχόληση υπαλλήλων και μηχανημάτων δεν παρέχετε δωρεάν. Οι τράπεζες τουλάχιστον στο θέμα του εμβάσματος θα έπρεπε να είναι πιο ευέλικτες καθώς είναι πλέον δύσκολο να κάνεις ανάληψη στο ΑΤΜ από τη μία και κατάθεση στην άλλη. Η απαγόρευση και το χαρτί μετακίνησης Β σου δικαιολογεί επίσκεψη στη τράπεζα αν δε μπορείς να κάνεις τη συναλλαγή ηλεκτρονικά. Δεν ήξερα ότι το κράτος πλέον με υποχρεώνει να πληρώνω για κάτι που μέχρι χθες μπορούσα και έκανα δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 (edited) Η ανάληψη δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά. Πας λοιπόν στην πρώτη τράπεζα και κάνεις Ανάληψη. Η κατάθεση δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά. Πας στην δεύτερη τράπεζα και κάνεις την κατάθεση. Δεν χρειάζεται να πεις πουθενά ότι πρόκειται για μεταφορά που θα μπορούσε να γίνει ηλεκτρονικά. Ο αστυνομικός δεν γνωρίζει αν έχεις ή όχι e-banking . και ούτε σε υποχρεώνει κανείς να έχεις. Από κει και πέρα αν θέλεις να το κάνεις ηλεκτρονικά , θα χρεωθείς όπως και κάθε φορά που το έκανες ηλεκτρονικά. Επιπλέον σε βεαιώνω ότι για να πάρω κάτι ογκόδες από κατάστημα με courier (cosmodata - εκτυπωτής ) μου ζήτησαν να πληρώσω 20 ευρώ. Με τα δικά σου λόγια δεν ήξερα ότι το κράτος με υποχρεώνει να πληρώνω για κάτι που ,πορούσα να το κάνω δωρεάν επισκεπτώμενος το κατάστημα. Δυστυχώς όμως έτσι είναι , δεν τους υποχρεώνει ο νόμος να μου το φέρουν τσάμπα Edited March 23, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Το μόνο σχετικό που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι αν συμμετείχαν οι τράπεζες στην πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR, οπότε θα μπορούσαν για τουλάχιστον το διάστημα απαγόρευσης της κυκλοφορίας να παρέχουν δωρεάν κάποιες απο τις ψηφιακές τους υπηρεσίες (όπως π.χ. το κόστος εισερχόμενων εμβασμάτων που δεν μπορώ να καταλάβω τι κόστος έχει για μια τράπεζα). Κανείς δεν μπορεί να τις υποχρεώσει όμως να κάνουν κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν έχουν δείξει τέτοιες ευαισθησίες στο παρελθόν. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Συμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις απο την ένωση ελληνικών τραπεζών όλοι οι λογαριασμοί θα εξοφλούνται μονο ηλεκτρονικά και οχι με προσέλευση σε καταστημα. Στην ιδια λογικη δεν επιτρέπεται η προσέλευση για καταθεση - ανάληψη μεχρι 1000€. Αυτη θα γινεται απο τα ΑΤΜ μονο. Επισης μεχρι τελος του μηνα το όριο των ανέπαφων θα γινει 50€ απο 25€. Με την παραπανω υποχρέωση θα ηταν εύλογο πλεον να μην υπαρχουν εξοδα για τις πληρωμές λογαριασμών η και εμβασμάτων, αφου δεν υπαρχει πλεον η δυνατοτητα επιλογής. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Συμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις απο την ένωση ελληνικών τραπεζών όλοι οι λογαριασμοί θα εξοφλούνται μονο ηλεκτρονικά και οχι με προσέλευση σε καταστημα. Στην ιδια λογικη δεν επιτρέπεται η προσέλευση για καταθεση - ανάληψη μεχρι 1000€. Αυτη θα γινεται απο τα ΑΤΜ μονο. Επισης μεχρι τελος του μηνα το όριο των ανέπαφων θα γινει 50€ απο 25€. Με την παραπανω υποχρέωση θα ηταν εύλογο πλεον να μην υπαρχουν εξοδα για τις πληρωμές λογαριασμών η και εμβασμάτων, αφου δεν υπαρχει πλεον η δυνατοτητα επιλογής. Sent from my iPad using Tapatalk Γιατί ? Η πληρωμή στο ταμείο, που κόβεται τώρα, ήταν ΑΝΕΞΟΔΗ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Συμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις απο την ένωση ελληνικών τραπεζών όλοι οι λογαριασμοί θα εξοφλούνται μονο ηλεκτρονικά και οχι με προσέλευση σε καταστημα. Στην ιδια λογικη δεν επιτρέπεται η προσέλευση για καταθεση - ανάληψη μεχρι 1000€. Αυτη θα γινεται απο τα ΑΤΜ μονο. Επισης μεχρι τελος του μηνα το όριο των ανέπαφων θα γινει 50€ απο 25€. Με την παραπανω υποχρέωση θα ηταν εύλογο πλεον να μην υπαρχουν εξοδα για τις πληρωμές λογαριασμών η και εμβασμάτων, αφου δεν υπαρχει πλεον η δυνατοτητα επιλογής. Sent from my iPad using Tapatalk Από ότι θυμάμαι η προσελευση στο γκισέ γενικά έτσουζε.Ακριβώς για να μη πηγαίνεις στο γκισέ. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Η χρεωστική μου λήγει 05/20. Επειδή δε θυμάμαι καθόλου τι εγινε την τελευταία φορά, μπορεί να μου πει κάποιος - πότε στέλνουν καινούρια - θα είναι η κάρτα ενεργή έως τέλος Απριλίου ή τέλος Μαϊου; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Η χρεωστική μου λήγει 05/20. Επειδή δε θυμάμαι καθόλου τι εγινε την τελευταία φορά, μπορεί να μου πει κάποιος - πότε στέλνουν καινούρια - θα είναι η κάρτα ενεργή έως τέλος Απριλίου ή τέλος Μαϊου; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ενεργη μέχρι τέλος Μαίου. Για το άλλο μίλα με την τράπεζα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Σε συνέχεια της από 24/3/2020 ανακοίνωσής της, σχετικά με τις συναλλαγές που δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με φυσική παρουσία στα τραπεζικά καταστήματα, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών διευκρινίζει ότι: Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός ως προς τις ελεύθερες αναλήψεις μετρητών και οι συναλλασσόμενοι δύνανται να αναλαμβάνουν όποια ποσά επιθυμούν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Ειδικότερα, για λόγους συμμόρφωσης του τραπεζικού τομέα στους τεθέντες περιορισμούς και για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, οι συναλλασσόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη χρεωστική τους κάρτα για αναλήψεις μέχρι ποσού 400 ευρώ ημερησίως από ΑΤΜ. Για ποσά υψηλότερα των 400 ευρώ, και εφόσον οι συναλλασσόμενοι δεν επιθυμούν να επιλέξουν τα ΑΤΜ, οι αναλήψεις μπορούν να γίνονται και από τα ταμεία. https://www.hba.gr/Media/Details/423 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Θέλω να καταργήσω μια mastercard χρεωστική της Εθνικής και επίσης να μην επανεκδοθεί. Έκανα δύο τηλέφωνα στο 2104848484 της Εθνικής. Στο πρώτο μου είπε η υπάλληλος πως μπορώ να δηλώσω απώλεια μέσω e-banking ή τηλεφωνικά και επίσης πρέπει να κλείσω ραντεβού στο κατάστημα για να τους πω να μη γίνει η επανέκδοση που κανονικά θα γίνει αυτομάτως τον Αύγουστο. Στο δεύτερο τηλέφωνο μου είπε άλλη υπάλληλος πως αρκεί να δηλώσω απώλεια τηλεφωνικά ή μέσω e-banking και δε θα γίνει επανέκδοση. Όταν της είπα ότι η προηγούμενη υπάλληλος μου είπε να κλείσω και ραντεβού στο κατάστημα δεν ήξερε τι να απαντήσει. Γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο ασφαλές τρόπος για να μη γίνει αυτόματη επανέκδοση; Θέλω να αποφύγω την επίσκεψη στο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 τελευταια βαζω βενζινη απο ενα βενζιναδικο που συνεργαζεται με τη eurobank. Η συναλλαγη γινεται στο pos της cardlink. Στην εφαρμογη ομως δε μου πιστωνεται με την Επιστροφη. Γιατι; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 τελευταια βαζω βενζινη απο ενα βενζιναδικο που συνεργαζεται με τη eurobank. Η συναλλαγη γινεται στο pos της cardlink. Στην εφαρμογη ομως δε μου πιστωνεται με την Επιστροφη. Γιατι;παράξενο. δεν παίρνεις ένα τηλ την eurobank? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts