Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Κατάφερε κάποιος να αντιλογίσει την ετήσια συνδρομή της University Visa, χωρίς πολύ κόπο και πρήξιμο από πλευράς Πειραιώς;

Τον Γενάρη θα χρεωθεί η ετήσια συνδρομή στην κάρτα και οι συναλλαγές με την κάρτα φτάνουν τα 2500 για το 2019. Θα καταφέρω κάτι ή θα αρκεστούν στο "σας αντιλογίσαμε τις συνδρομές των προηγούμενων δύο χρόνων" ?

Αν αύριο βγάλεις μία Aegean Visa, προλαβαίνεις μέχρι 31/12 να μεταφέρεις τους πόντους σου , κάτι που θα κάνω και εγώ.

Σωστό αυτό που λες, το θέμα το θίγω πιο μακροπρόθεσμα.

Κατάφερε κάποιος να αντιλογίσει την ετήσια συνδρομή της University Visa, χωρίς πολύ κόπο και πρήξιμο από πλευράς Πειραιώς;

Τον Γενάρη θα χρεωθεί η ετήσια συνδρομή στην κάρτα και οι συναλλαγές με την κάρτα φτάνουν τα 2500 για το 2019. Θα καταφέρω κάτι ή θα αρκεστούν στο "σας αντιλογίσαμε τις συνδρομές των προηγούμενων δύο χρόνων" ?

Εμένα πρώτη χρονιά δεν την αντιλόγισαν με τίποτα και με χίλια ζόρια και βάσανα μου πίστωσαν 10€ σε yellows. Μου την "είπαν" μάλιστα επειδή λέει κερδίζω πολλούς πόντους για να ζητάω και αντιλογισμό (τους παίρνω κατά μέσο όρο 100€/χρόνο).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πριν 1 μήνα έκανα αίτημα στο τηλεφωνικό κέντρο για τον αντιλογισμό της κάρτας.

Με κάλεσε μια κύρια και άρχισε να με λέει τι έχω "Κερδίσει" Με την κάρτα.

Της ανέφερα ότι έχω κάνει συναλλαγές 3.000 ευρώ με την κάρτα φέτος και με λέει έχετε κερδίσει yellow ( 5.000 yellow)

Την λέω 10 ευρώ είναι το κέρδος μου απο 3.000 ευρώ αγορές; με δουλεύετε; μετά άρχισε να λέει έχετε και πρόσβαση στο check in class(Που ποτε δεν καταφερα να το λειτουργήσω) και σε προνόμια και δωρεάν αντικατασταση της κάρτας...Η "Καλύτερη" προσφορά που μπορούσε να κάνει είναι 5.000 yellow=10 ευρω. Τα πήρα γιατί με είχε κάνει το κεφάλι καζάνι (Μίση ώρα με μιλούσε). Έκανα και την δωρεάν αντικατασταση της κάρτας γιατί όταν ήταν ακόμα electron είχε τυπωμένα τα ψηφία της κάρτας όχι χαραγμένα και με τον καιρό είχαν ξεβάψει.

μάλιστα σκεφτόμουν να μεταφέρω όλους τους πόντους σε μίλια και μετά να καταργήσω την aegean bonus visa καθότι έχει συνδρομή και αν δε πας και κάποιο ταξίδι μόνο χάσιμο χρημάτων είναι! απλά δε το κάνω μήπως χάσω κάποια στιγμή και τα μίλια...

Αν αύριο βγάλεις μία Aegean Visa, προλαβαίνεις μέχρι 31/12 να μεταφέρεις τους πόντους σου , κάτι που θα κάνω και εγώ.

Οπότε ουσιαστικά δεν αξιοποιούνται πόντοι από κάρτες με 2χ bonus πόντους. Ή για μένα σε προσωπικό επίπεδο που έχω καβάτζα 30.000 πόντους από χρεωστικές δεν θα μπορέσω αν αύριο π.χ. βγάλω μια aegean bonus visa να τους αξιοποιήσω στο miles&bonus αλλά με περιορίζουν στις εξαργυρώσεις μέσω alpha bank που είναι χάλι μαύρο σε αξία αναλογικά.
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Τα 100 ευρώ αντιστοιχούν σε 50000 yellows. Πως γενεν αυτό; Τι συναλλαγές κάνεις;

Σε μεγάλα μαζέματα θυμάμαι ένα MacBook και ένα Apple Watch που έχω πάρει από μεγάλο συνεργάτη. Από κει και πέρα πολλές καθημερινές συναλλαγές διάφορων ποσών. Πριν κάποιους μήνες επίσης πήρα ένα φθηνό τηλέφωνο για συγγενικό μου πρόσωπο όταν υπήρχε προσφορά με 20% επιστροφή σε yellows. Μόνο από την βενζίνη βγάζω 1000-1200 πόντους ανά μήνα χωρίς καμία άλλη συναλλαγή.

Της ανέφερα ότι έχω κάνει συναλλαγές 3.000 ευρώ με την κάρτα φέτος και με λέει έχετε κερδίσει yellow ( 5.000 yellow)

Την λέω 10 ευρώ είναι το κέρδος μου απο 3.000 ευρώ αγορές; με δουλεύετε; μετά άρχισε να λέει έχετε και πρόσβαση στο check in class(Που ποτε δεν καταφερα να το λειτουργήσω) και σε προνόμια και δωρεάν αντικατασταση της κάρτας...Η "Καλύτερη" προσφορά που μπορούσε να κάνει είναι 5.000 yellow=10 ευρω. Τα πήρα γιατί με είχε κάνει το κεφάλι καζάνι (Μίση ώρα με μιλούσε). Έκανα και την δωρεάν αντικατασταση της κάρτας γιατί όταν ήταν ακόμα electron είχε τυπωμένα τα ψηφία της κάρτας όχι χαραγμένα και με τον καιρό είχαν ξεβάψει.

Την ίδια προσφορά πήραμε δηλαδή. Να σε ρωτήσω για να σου κάνει την αντικατάσταση σου ακύρωσε το πλαστικό που είχες στα χέρια σου μέχρι να παραλάβεις τη νέα κάρτα;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

μάλιστα σκεφτόμουν να μεταφέρω όλους τους πόντους σε μίλια και μετά να καταργήσω την aegean bonus visa καθότι έχει συνδρομή και αν δε πας και κάποιο ταξίδι μόνο χάσιμο χρημάτων είναι! απλά δε το κάνω μήπως χάσω κάποια στιγμή και τα μίλια...

Εξαρτάται πότε την έβγαλες. Αν την έβγαλες μέχρι το 2017 η συνδρομή δε χρεώνεται αν γίνουν συναλλαγες πάνω από 2000 ή 2500 το χρόνο

Κατάλαβα. Το 2018 θυμάμαι αντίστοιχα μια κυρία της κλίμακας πρήχτερ, που αναμασούσε την κλασική καραμέλα. Τότε έγινε ο αντιλογισμός(για δύο χρόνια μάλιστα) κανονικά. Βέβαια ήταν η πρώτη φορά που το ζήτησα, αφού τα προηγούμενα 3 χρόνια πλήρωνα κανονικά την ετήσια συνδρομή.

Φέτος βλέπω να περιοριζόμαστε στο 10εύρω των yellows. :rolleyes::rolleyes:

Την ίδια προσφορά πήραμε δηλαδή. Να σε ρωτήσω για να σου κάνει την αντικατάσταση σου ακύρωσε το πλαστικό που είχες στα χέρια σου μέχρι να παραλάβεις τη νέα κάρτα;

Ναι σου ακυρώνει το πλαστικό και θέλει 5 εργάσιμες για να παραλάβεις καινούργια κάρτα και pin.

Πήγα από κατάστημα να κάνω την επανέκδοση με λένε δεν γίνεται μόνο τηλεφωνικά(εκτός αν κλείσουμε ραντεβού!!)

Παίρνω τηλέφωνο με λένε μόνο άμα την έχετε χάσει μπορουμε να κανουμε επανέκδοση και λέω ε καταστράφηκε τότε η κάρτα.

Διαμελιστικέ την πάτησε αυτοκίνητο :P και έτσι έβγαλα την καινούργια με χαραγμένα τα στοιχειά της κάρτας.

Άτοκες δόσεις στα τέλη κυκλοφορίας στην eurobank γίνεται; αν ναι πως; μέσα από το ebanking?

Νομίζω μπορείς μέσω livepay, https://www.livepay.gr/diathesimes-pliromes/dimosio.aspx. Πορφανώς χρειάζεται πιστωτική κάρτα.

Google Pixel 6 Pro

Ναι σου ακυρώνει το πλαστικό και θέλει 5 εργάσιμες για να παραλάβεις καινούργια κάρτα και pin.

Πήγα από κατάστημα να κάνω την επανέκδοση με λένε δεν γίνεται μόνο τηλεφωνικά(εκτός αν κλείσουμε ραντεβού!!)

Παίρνω τηλέφωνο με λένε μόνο άμα την έχετε χάσει μπορουμε να κανουμε επανέκδοση και λέω ε καταστράφηκε τότε η κάρτα.

Διαμελιστικέ την πάτησε αυτοκίνητο :P και έτσι έβγαλα την καινούργια με χαραγμένα τα στοιχειά της κάρτας.

Γι αυτό το αναβάλω. Είναι ταλαιπωρία 5 μέρες χωρίς πιστωτική + αλλαγή αριθμού και ξανά να δηλωθεί παντού.

Άτοκες δόσεις στα τέλη κυκλοφορίας στην eurobank γίνεται; αν ναι πως; μέσα από το ebanking?

Ναι μέσω e-banking και livepay όπως είπε και ο προηγούμενος συμφορουμίτης.

Εξαρτάται πότε την έβγαλες. Αν την έβγαλες μέχρι το 2017 η συνδρομή δε χρεώνεται αν γίνουν συναλλαγες πάνω από 2000 ή 2500 το χρόνο
Δυστυχώς έχω συνδρομή ταξίδια δεν πάω... Bonus δεν ξαναμαζευω...μίλια θα τους κάνω όλους τους πόντους και τέρμα!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Γνωρίζετε σε πόσο χρόνο εκδίδεται η πιστωτική της eurobank από την στιγμή της έγκρισης;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Μια εβδομάδα με δέκα μερες έκανε εμένα να την πάρω στα χέρια μου
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Αν έχεις επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα υπολόγιζε 1 εβδομάδα

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ακόμα και για επανέκδοση έκανε μία βδομάδα ταχυδρομικά

Ερώτηση για την affinity mastercard.

Βλέπω ότι γράφουν στη σελίδα το παρακάτω:

Ισχύει για αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από τα Affinity euros που θέλετε να εξαργυρώσετε.

Ερώτηση για κάποιον που έχει την κάρτα:

Σε περίπτωση που εγώ κάνω αγορά αξίας 30 ευρώ και η κάρτα μου έχει μέσα 40 affinity ευρώ. Δε μπορώ να εξαργυρώσω τα 30 από τα 40;

Ας διαγραφεί και αυτό τότε. :D

άκυρο .έχω πρόβλημα με τον λογαριασμό μου και έκανα προσπάθεια να να γράψω κάποιο μήνυμα ..

Edited by vasilllios

Σε περίπτωση που εγώ κάνω αγορά αξίας 30 ευρώ και η κάρτα μου έχει μέσα 40 affinity ευρώ. Δε μπορώ να εξαργυρώσω τα 30 από τα 40;

Μπορείς, χωρίς πρόβλημα.

Αν θες να εξαργυρώσεις 30 ευρώ ισχύει για αγορές αξίας ίσης με 30 ευρώ ή μεγαλύτερης.

Διάβασα ότι το 2020 θα έχουμε το Google pay για Android και συμβατό με τις ελληνικές τράπεζες κλπ. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλω στο Google pay την πιστωτική της eurobank της alpha και της εθνικής και θα κάνω με το κινητό όλες τις αγορές; όπως είναι της alpha to wallet έτσι θα είναι το Google pay? Θα κάνω δόσεις ας πούμε με τη πιστωτική με το κινητό όμως; το πλαστικό θα μείνει στην άκρη;