Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

.ΤΙ να υποθέσω;

Οτι ο κουριερ τα πέταξε....

(πλάκα κάνω)

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

• Απαντήσεις 27,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1022

• Vasileios

1144

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Χαχα λες;;είναι και γνωστός μου..βέβαια έστειλα πλήρη φάκελο.δε θα μπορούσαν να ζητήσουν τπτ επιπλέον..

Απλά ένας φίλος που πήγε σε κατάστημα την άλλη μέρα τον πήραν και του είπαν ότι εγκρίθηκε.

Ανεβηκε η platinum bonus mc στο τιμολογιο της τράπεζας. Συνδρομή 80 ευρώ και επιτόκιο 13,75% https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf?la=el&hash=CB4A15CCF5DEF24D5380EEBB8D19A8D97AD41FB1 Edited by Alex0077

Χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή επιστροφή της Eurobank; Μετά την τελευταία αναβάθμιση, δεν μπορώ να δω την ανάλυση των ευρώ επιστροφής μου. Κάνω κάτι λάθος;

Δεν κάνεις εσύ κάτι λάθος.

Δεν τη βρίσκω την επιλογή αυτή πλέον στο μενού. Γενικά τα updates της εν λόγω εφαρμογής τον τελευταίο καιρό έχουν bugs.

Το συγκεκριμένο δεν είναι bug.

logo-vwclub-2016.png

Ανεβηκε η platinum bonus mc στο τιμολογιο της τράπεζας. Συνδρομή 80 ευρώ και επιτόκιο 13,75% https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf?la=el&hash=CB4A15CCF5DEF24D5380EEBB8D19A8D97AD41FB1

Αν από την premium bonus amex σε πάνε στην platinum mastercard θα πληρώνεις δηλαδή από 24 που είναι τώρα, 80 ευρώ;;;;

Δεν κάνεις εσύ κάτι λάθος.

Το συγκεκριμένο δεν είναι bug.

Τους έστειλα email και ορίστε η απάντηση τους:

"Σε συνέχεια της παρακάτω αλληλογραφίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι*λόγω αναβάθμισης των συστημάτων μας η ανάλυση των συναλλαγών σας, δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Σε κάθε περίπτωση όμως η πληροφορία για τα συνολικά ευρώ €πιστροφή που είναι διαθέσιμα προς εξαργύρωση είναι ακριβής. Μέχρι την επαναφορά της λειτουργικότητας, η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών – Europhone Banking στο τηλέφωνο 2109555000, είναι στη διάθεση σας προκειμένου να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε σχετικό αίτημα σας."

Έβαλα πάντως παλιό apk και φαίνονται κανονικά

μία ερώτηση η οποία ίσως να έχει ξαναπαντηθεί και αφορά την αδυναμία πληρωμής τρέχοντος λογαριασμού:

έστω μια πιστωτική κάρτα και τρέχουσες χρεώσεις 2000€ και λογαριασμό (τελευταίο statement) που λήγει άμεσα πχ 1800€

έστω ότι εγώ πληρώνω μόνο τα 1500€

τα υπόλοιπα 300€ του λογαριασμού που χρωστάω αρχίζουν να τοκίζονται σωστά;

τα 300 όμως όχι και τα 500 που χρωστάω συνολικά;

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Ανεβηκε η platinum bonus mc στο τιμολογιο της τράπεζας. Συνδρομή 80 ευρώ και επιτόκιο 13,75% https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf?la=el&hash=CB4A15CCF5DEF24D5380EEBB8D19A8D97AD41FB1

Αν από την premium bonus amex σε πάνε στην platinum mastercard θα πληρώνεις δηλαδή από 24 που είναι τώρα, 80 ευρώ;;;;

σε σημερινή επικοινωνία, τα νέα έχουν ως εξής:

Οι αντικαταστάσεις των πιστωτικών ΑΜΕΧ θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Οι premium AMEX κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθούν από Χρυσές Mastercard

Η Platinum Mastercard, είναι νέο προϊόν που θα κυκλοφορήσει περίπου την ίδια περίοδο, δηλαδή Ιούνιο :)

σε σημερινή επικοινωνία, τα νέα έχουν ως εξής:

Οι αντικαταστάσεις των πιστωτικών ΑΜΕΧ θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Οι premium AMEX κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθούν από Χρυσές Mastercard

Η Platinum Mastercard, είναι νέο προϊόν που θα κυκλοφορήσει περίπου την ίδια περίοδο, δηλαδή Ιούνιο :)

Μήπως ξέρεις και για τις Blue AMEX ?

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

μία ερώτηση η οποία ίσως να έχει ξαναπαντηθεί και αφορά την αδυναμία πληρωμής τρέχοντος λογαριασμού:

έστω μια πιστωτική κάρτα και τρέχουσες χρεώσεις 2000€ και λογαριασμό (τελευταίο statement) που λήγει άμεσα πχ 1800€

Δεδομένου ότι τα υπόλοιπα 200 είναι του επόμενου λογαριασμού, τότε μόνο τα 300 τοκίζονται.

μονο τα 300

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η university visa λήγει τέλη Φλεβάρη 2020.

Επειδή το φοιτητηλικι τελείωσε, γνωρίζει κάποιος αν θα μου κάνει ανανέωση η Πειραιώς;

Στα υπόψιν οτι θα πάω φαντάρος, οπότε εισοδήμα δεν παίζει για εκ νέου υποβολή.

Αν πληρώσεις τα 1500 όλα τα 1800 τοκίζονται από την ημέρα που βγήκε ο λογαριασμός μέχρι την ημερομηνια πληρωμής. Από εκείνη την ημέρα και μετά μόνο τα 300.

Επειδή το φοιτητηλικι τελείωσε, γνωρίζει κάποιος αν θα μου κάνει ανανέωση η Πειραιώς;

Δε θα σου την κόψουν. Ούτε υπάρχει στη σύμβαση κάτι που να λέει ότι όταν τελειώσει η φοιτητική ιδιότητα θα λήξει και η σύμβαση. Θα σου την ανανεώνουν συνέχεια εφόσον έχεις καλή εικόνα. Πρόσφατα κι όλας άλλαξε και από Visa Electron έγινε Visa Classic

Δε θα σου την κόψουν. Ούτε υπάρχει στη σύμβαση κάτι που να λέει ότι όταν τελειώσει η φοιτητική ιδιότητα θα λήξει και η σύμβαση. Θα σου την ανανεώνουν συνέχεια εφόσον έχεις καλή εικόνα. Πρόσφατα κι όλας άλλαξε και από Visa Electron έγινε Visa Classic

Απλα αφαίρεσαν την λέξη electron κατω απο το σηματάκι της Visa.Ίδιο logo ίδια χαρακτηριστικα.

Φυσικά και θα σου κάνει ανανέωση αν είσαι συνεπής... Χαζοί είναι; Τόκους εισπράττουν...

Την έχω από το 2007 και σταμάτησα να είμαι φοιτητής το ... 2013...

Στο παρελθόν είχα ζητήσει μάλιστα να τη διακόψω εγώ και μου αντιπρότειναν να την κρατήσω για ... ώρα ανάγκης χωρίς συνδρομή...

Edited by SpyrosR

Αν πληρώσεις τα 1500 όλα τα 1800 τοκίζονται από την ημέρα που βγήκε ο λογαριασμός μέχρι την ημερομηνια πληρωμής. Από εκείνη την ημέρα και μετά μόνο τα 300.

Αυτό που περιγράφεις νομίζω πως αφορά τις κάρτες διευκόλυνσης όπου είναι μεν στην κατηγορία των πιστωτικών καρτών, αλλά η σύμβασή τους προβλέπει αυξημένες χρεώσεις (σε σύγκριση με τις κλασικές πιστωτικές κάρτες) σε περίπτωση μη εγκαιρης αποπληρωμής του συνολικού ποσού ως την ημερομηνία οφειλής.

logo-vwclub-2016.png

Να οι όροι της Alpha Mastercard η οποία είναι πιστωτική και όχι διευκολήνσεως.

Προφανώς μπορείς να διαβάσεις τα ίδια και σε κα΄θε σύμβαση άλλης τράπεζας. . https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/kartes/diafora-eggrafa-karton/sumbasi-pistotikon-karton.pdf?la=el&hash=8B6B0189AD07663097C462FDFDF2697EBF073670

11.1. Ο Κάτοχος που εξοφλεί εμπρόθεσμα ολόκληρο το εκάστοτε οφειλόμενο ποσό που προκύπτει από τη χρήση της Κάρτας του,

όπως αυτό αναγράφεται στον μηνιαίο Λογαριασμό του άρθρου 13 πιο κάτω (με την επιφύλαξη της διατάξεως της παρ. 11.3 πιο κάτω),

δεν επιβαρύνεται με τόκο.

11.2. Ο Κάτοχος που εξοφλεί την Ελάχιστη Μηνιαία Καταβολή (παρ. 14.1) ή οποιοδήποτε πέραν αυτής μέρος του εκάστοτε

οφειλόμενου ποσού, επιβαρύνεται με το συμβατικό επιτόκιο, το σημερινό ύψος του οποίου αναφέρεται στο Παράρτημα (παρ. 3Α.), επί

του εκάστοτε οφειλόμενου ποσού, από την ημερομηνία επεξεργασίας της συναλλαγής από την Τράπεζα, όπως αυτή εμφανίζεται για

κάθε συναλλαγή στους μηνιαίους Λογαριασμούς του άρθρου 13 πιο κάτω, μέχρι την ημερομηνία εξοφλήσεώς του.

Θα στην ανανεωσουν κανονικοτατα και μαλιστα θα ζητησεις να σου χαρισουν τη συνδρομη. Πες τους οτι εβγαλες αλλου αλλη καρτα. Σε συνδεουν με το τμημα προσφορων, προφανως σου προτεινουν να την κρατησεις δωρεαν και σου επιστρεφουν τη συνδρομη εντος ολιγων ημερων. Been there, done that :p

Ακυρη η παρέμβαση μου,δεν είχα παρακολουθήσει τα παραπάνω. Edited by victor

Θα στην ανανεωσουν κανονικοτατα και μαλιστα θα ζητησεις να σου χαρισουν τη συνδρομη. Πες τους οτι εβγαλες αλλου αλλη καρτα. Σε συνδεουν με το τμημα προσφορων, προφανως σου προτεινουν να την κρατησεις δωρεαν και σου επιστρεφουν τη συνδρομη εντος ολιγων ημερων. Been there, done that :p

Eννοείται πως θα την ανανεώσουν, αλλά με τη συνδρομή έχουν ζορίσει λίγο το πράγματα... Been there, done that πολλές φορές και εγώ από το 2007 που την έχω και ζήτημα να χω πληρώσει συνδρομή 2-3 χρόνια...

Αλλά φέτος μου τα μάσαγαν σε φάση δε μπορούμε να κάνουμε αντιλογισμό και κάτι τέτοια... Το θέμα μου δεν είναι τα 15 ευρώ, αλλά ότι σχεδόν πάντα είχα το προϊόν δωρεάν και με λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha μπορώ να πάρω και από εκεί κάρτα αν θέλω...

Anyway με το πολύ μπλα μπλε μου δώσανε 10000 yellows που αντιστοιχούν σε 20 ευρώ αγορές, οπότε τη διατήρησα...

Δεν ξέρω ίσως στη δική μου περίπτωση έφταιξε ότι δεν την χρησιμοποιώ πολύ και μου έλεγαν τέτοιες ανοησίες, αλλά σε κάθε περίπτωση του χρόνου δεν ξανάχει ή δωρεάν ή έφυγα για αλλού... Για το ****το δηλαδή... ;)

Eννοείται πως θα την ανανεώσουν, αλλά με τη συνδρομή έχουν ζορίσει λίγο το πράγματα... Been there, done that πολλές φορές και εγώ από το 2007 που την έχω και ζήτημα να χω πληρώσει συνδρομή 2-3 χρόνια...

Αλλά φέτος μου τα μάσαγαν σε φάση δε μπορούμε να κάνουμε αντιλογισμό και κάτι τέτοια... Το θέμα μου δεν είναι τα 15 ευρώ, αλλά ότι σχεδόν πάντα είχα το προϊόν δωρεάν και με λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha μπορώ να πάρω και από εκεί κάρτα αν θέλω...

Anyway με το πολύ μπλα μπλε μου δώσανε 10000 yellows που αντιστοιχούν σε 20 ευρώ αγορές, οπότε τη διατήρησα...

Δεν ξέρω ίσως στη δική μου περίπτωση έφταιξε ότι δεν την χρησιμοποιώ πολύ και μου έλεγαν τέτοιες ανοησίες, αλλά σε κάθε περίπτωση του χρόνου δεν ξανάχει ή δωρεάν ή έφυγα για αλλού... Για το ****το δηλαδή... ;)

Εμένα τον τελευταίο Σεπτέμβρη την αντιλόγισαν μετά από ΠΟΛΥ γκρίνια, επιμονή και παράπονα από άλλες συναλλαγές με την τράπεζα. Και κάνω χαλαρά πάνω από 2.500€/χρόνο συναλλαγές που στις άλλες κάρτες τους σημαίνει αυτόματο αντιλογισμό της συνδρομής.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εμένα τον τελευταίο Σεπτέμβρη την αντιλόγισαν μετά από ΠΟΛΥ γκρίνια, επιμονή και παράπονα από άλλες συναλλαγές με την τράπεζα. Και κάνω χαλαρά πάνω από 2.500€/χρόνο συναλλαγές που στις άλλες κάρτες τους σημαίνει αυτόματο αντιλογισμό της συνδρομής.

Ναι δεν ξέρω τι άλλαξε (αν άλλαξε όντως) τελευταία με την Πειραιώς, όμως και εμένα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση το όλο θέμα... Δηλαδή πραγματικά μιλάμε για κάρτα που έχω 12-13 χρόνια και σε απόπειρα να την καταργήσω εγώ στο παρελθόν, ήθελαν σώνει και καλά να την κρατήσω για ώρα ανάγκης και καλά και μου είχαν χαρίσει προφανώς και τη συνδρομή...

Anyway όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, αφού την είδε περίεργα η Πειραιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές... Και δε θα είναι για τα 15 ευρώ... Και όσον αφορά τις βλακείες που λένε ότι δεν εκδίδουν πλέον οι τράπεζες πιστωτικές και τέτοια, με εγγυημένο εισόδημα, μια χαρά εκδίδουν...

Προηγούμενο εκκαθαριστικό μικρό λόγο του ότι ήμουν άνεργος . Πλέον εργαζόμενος σε φορέα του δημοσίου με εισόδημα 1,5 φορά του βασικού χωρίς καμία οφειλή δάνειο χρέη κτλ. 3 φορές άκυρο και από διαφορετικές τράπεζες... Δεν ασχολειθηκα άλλο γιατί δεν ανακοινώνουν καν τον λόγο...